Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Kür içi blocker kullanımı nasıl olmalı? dostinex, arimidex vb?

Önerilen İletiler

Sparta34    32

Herkese selamun aleyküm.

Merak ettiğim bir konu var. Görüyoruz ki genelde insanlar kürlerine haftada 1 yarım tab dostinex yada 1 tab arimidex fix olarak ekiyorlar. Bu durum sizce doğru mu? Yani bu kişi bu blockerı aldığında belki prolaktini yada östrojeni zaten olması gereken seviyedeyken müdahale etmiş oluyor? Kürdeyken öst ve pronun artmama ve hep ref değerinde kalması mümkün değil mi bu şekilde düzenli blocker eklemek mi gerekir?

Ben güncel olarak tren master küründeyim meme ucu batmasından dolayı öste müdahale ettim ancak geçmedi prolaktine müdahale edip tekrar ezbere iş yapmamak adına yarın kan vericem mesela. Ama haliyle çalışan insanlarız sürekli kan vermeye gidemiyoruz bu şekilde düzenli blocker eklemek mantıklı olur mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    38
Sparta34, Bir saat önce yazdı:

Herkese selamun aleyküm.

Merak ettiğim bir konu var. Görüyoruz ki genelde insanlar kürlerine haftada 1 yarım tab dostinex yada 1 tab arimidex fix olarak ekiyorlar. Bu durum sizce doğru mu? Yani bu kişi bu blockerı aldığında belki prolaktini yada östrojeni zaten olması gereken seviyedeyken müdahale etmiş oluyor? Kürdeyken öst ve pronun artmama ve hep ref değerinde kalması mümkün değil mi bu şekilde düzenli blocker eklemek mi gerekir?

Ben güncel olarak tren master küründeyim meme ucu batmasından dolayı öste müdahale ettim ancak geçmedi prolaktine müdahale edip tekrar ezbere iş yapmamak adına yarın kan vericem mesela. Ama haliyle çalışan insanlarız sürekli kan vermeye gidemiyoruz bu şekilde düzenli blocker eklemek mantıklı olur mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

bu işi yapıyorsak hocam kan vermeye zaman ayırmalıyız diye düşünüyorum, sizinde dediğiniz gibi ezbere yapmak sıkıntı yaratır. böyle bi durumla karşılaşmak istemiyorsakta dozajlamaları ve ilaç seçimini ona göre yapmak gerekiyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    15

Dostinex kullanacağına daha az tren kullen. Dostinex prospektüsünü okursan kısmi görme kaybından psikoza kadar kol kadar bir yan etki listesi var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    227

Eğer aynı kürü daha önceden yaptıysan ve sende ne gibi etki yapacağını iyi biliyorsan test yapmadan da blocker kullanılabilir ama ilk kez tecrübe edeceksen testsiz ezbere dostinex ve arimidex filan kullanman senin zararına olur. Göğüs ucunda yanma, kaşıntı vs. oluyorsa testsiz tamoxifen kullanabilirsin ama diğerlerini ezbere kullanmamak lazım. Bu hormonları gereğinden fazla baskılamak libido ve eklem problemleri olarak karşına çıkar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.421

Acemi için ezbere kullanmak kesinlikle çok yanlış. Kür tecrübesi arttıkça hormonların sende bıraktıkları etkiden neyin yükseldiğini yada düştüğünü anlayacaksın. Müdahale gereken yerde rahatlıkla edeceksin. Şuan bu konuyu açtığına göre kan tahliline göre ilerlemek zorundasın :) 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Feladel, 10 dakika önce yazdı:

Eğer aynı kürü daha önceden yaptıysan ve sende ne gibi etki yapacağını iyi biliyorsan test yapmadan da blocker kullanılabilir ama ilk kez tecrübe edeceksen testsiz ezbere dostinex ve arimidex filan kullanman senin zararına olur. Göğüs ucunda yanma, kaşıntı vs. oluyorsa testsiz tamoxifen kullanabilirsin ama diğerlerini ezbere kullanmamak lazım. Bu hormonları gereğinden fazla baskılamak libido ve eklem problemleri olarak karşına çıkar.

Göğüs ucu hassasiyeti prolaktin kaynaklı olabiliyor mu peki? Yani bu olduğunda östrojen normal seviyede olup sadece prolaktinden böyle bir zarar görme durumumuz var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aliturapp    19
Sparta34, Şimdi yazdı:

Göğüs ucu hassasiyeti prolaktin kaynaklı olabiliyor mu peki? Yani bu olduğunda östrojen normal seviyede olup sadece prolaktinden böyle bir zarar görme durumumuz var mı

Var, prolaktinde jinekomasti yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Acemi için ezbere kullanmak kesinlikle çok yanlış. Kür tecrübesi arttıkça hormonların sende bıraktıkları etkiden neyin yükseldiğini yada düştüğünü anlayacaksın. Müdahale gereken yerde rahatlıkla edeceksin. Şuan bu konuyu açtığına göre kan tahliline göre ilerlemek zorundasın :) 

Aslında dediğiniz gibi hocam kendimi tanıyorum istek gidince arimidexle yetine getiriyorum göğüs hassasiyeti olduğunda isteğimde problem yoksa ariye bulaşmadan sadece tamoksifenle hallediyorum ancak bu sefer beni yanılttı bunları yapmama rağmen göğüs hassasiyeti çözülmedi bende prolaktinde problem olduğunu düşünüp test verdim sertlik kaybı da vardı zaten ama ezbere gitmeyelim dedim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    227
Sparta34, 1 dakika önce yazdı:

Evet östrojen normal olsa bile prolaktinden dolayı böyle olabilir.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
aliturapp, 1 dakika önce yazdı:

Var, prolaktinde jinekomasti yapabilir.

Anlıyorum dostum zaten dediğim gibi bu sefer yanılttı vücudum beni önceki izlenimlerime göre hareket ettim ama çözemedim prolaktin belli ki problem bakalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    227
Sparta34, Şimdi yazdı:

Anlıyorum dostum zaten dediğim gibi bu sefer yanılttı vücudum beni önceki izlenimlerime göre hareket ettim ama çözemedim prolaktin belli ki problem bakalım 

Hatta tren kullanımında prolaktinden dolayı olmasa bile tren de prolaktin reseptörlerini uyarabiliyor. O yüzden bir test yaptırıp prolaktinden mi yoksa trenin kendisinden mi diye bakmak gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Feladel, 1 dakika önce yazdı:

Hatta tren kullanımında prolaktinden dolayı olmasa bile tren de prolaktin reseptörlerini uyarabiliyor. O yüzden bir test yaptırıp prolaktinden mi yoksa trenin kendisinden mi diye bakmak gerekiyor.

Bu durumda prolaktin normal seviyede olup hala göğüs şikayeti yaşama ihtimalim var anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda ilacı kesmek dışında yapabiliceğim birşey var mıdır? Test veremedim  yanlış hastaneye gitmişim bakmıştım halbuki :D mecburen 15 gün randevu cezasından dolayı 2 hafta sonra test vermeye gitmek zorundayım durumumu ayarlayabilirsem özelde yalnız pro ve öst testi yaptırmayı düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    227
Sparta34, Şimdi yazdı:

Bu durumda prolaktin normal seviyede olup hala göğüs şikayeti yaşama ihtimalim var anladığım kadarıyla. Böyle bir durumda ilacı kesmek dışında yapabiliceğim birşey var mıdır? Test veremedim  yanlış hastaneye gitmişim bakmıştım halbuki :D mecburen 15 gün randevu cezasından dolayı 2 hafta sonra test vermeye gitmek zorundayım durumumu ayarlayabilirsem özelde yalnız pro ve öst testi yaptırmayı düşünüyorum

Test vermeye gidene kadar günlük 1 tamoxifen kullanabilirsin. Ne kadar erken testlerini yaptırırsan o kadar iyi olur. Tamoxifen sadece göğüs ucundaki reseptörleri blocklar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Feladel, Şimdi yazdı:

Test vermeye gidene kadar günlük 1 tamoxifen kullanabilirsin. Ne kadar erken testlerini yaptırırsan o kadar iyi olur. Tamoxifen sadece göğüs ucundaki reseptörleri blocklar.

Anladım dostum yani göğüs hassasiyeti prolsltin de olsa östrojen de olsa tamoksifen ikisi içinde geçerli bi blocker değil mi doğru anladım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    227
Sparta34, Şimdi yazdı:

Anladım dostum yani göğüs hassasiyeti prolsltin de olsa östrojen de olsa tamoksifen ikisi içinde geçerli bi blocker değil mi doğru anladım

Evet tamoxifen geçici bir çözüm olarak ya da bu iki hormonla alakası olmayan jinekomasti belirtileri durumlarında kullanılır. Durum östrojen veya prolaktin kaynaklıysa ve bu hormonlar çok yükselirse libido düşüklüğü gibi yan etkilerle uğraşmaya başlarsın. O yüzden bir an önce sorunun kaynağını öğrenip soruna kaynağından müdahale etmek önemli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.421

Genele konuşuyorum üstüne alınma. Çoğu kişinin anlamadığı nokta şu. Bu hormonların yükselmesi zaman alıyor yükselirken sinyal veriyor anlamıyorsunuz. Jinekomasti bir süreç sonucunda oluşuyor ha deyince olmaz. Aynı şekilde meme ucundan sıvı gelmesi, yüksek prolaktinden süt bezleri oluşmuş haberi yok kişinin. E hocam arimidex içtim geçmedi, tamoksifen içtim yine öyle, bir tane de dostinex attım hala hassasiyet var nasıl olur? Yahu sen oranın tabiatını kaç günde bozdun bir ilaç içmeye nasıl şak diye düzelsin! Burda tek istisna bazı kişilerin göğüs reseptörleri çok hassas hızlı bir şekilde jinekomasti olabiliyor.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Diver, 1 saat önce yazdı:

Genele konuşuyorum üstüne alınma. Çoğu kişinin anlamadığı nokta şu. Bu hormonların yükselmesi zaman alıyor yükselirken sinyal veriyor anlamıyorsunuz. Jinekomasti bir süreç sonucunda oluşuyor ha deyince olmaz. Aynı şekilde meme ucundan sıvı gelmesi, yüksek prolaktinden süt bezleri oluşmuş haberi yok kişinin. E hocam arimidex içtim geçmedi, tamoksifen içtim yine öyle, bir tane de dostinex attım hala hassasiyet var nasıl olur? Yahu sen oranın tabiatını kaç günde bozdun bir ilaç içmeye nasıl şak diye düzelsin! Burda tek istisna bazı kişilerin göğüs reseptörleri çok hassas hızlı bir şekilde jinekomasti olabiliyor.

Haklısın hocam bazen insan genel koşuşturmacadan bazı şeyleri aksatıp eksik yapabiliyo dediğin gibi ufaktan sinyal veriyo bende duygusallık olarak başlar mesela öst yüksekliği bilekler ödemlenir anlarım hallederim meme ucunu da genelde kontrol ederim sıvı durumunda önlem alırım bi süredir farkettim kontrol etmediğimi elim kolum deyince acıdığını hissedince farkına vardım dediğim gibi hapı attım yarın geçsin değil tabiki ama dediğim gibi bunun yanında sertleşme problemim var normalde bu durum 1-2 gün içinde geçerdi bu da uzunca geçmeyince ve öste de baya müdahle etmiş bulununca sorunun kürüm de tren olmasıyla prolaktin oldunu anladım diyebilirim tren küründe prolaktine müdahale ettiğim olmamıştı bugüne kadar prolaktine pek duyarlılığım yok neyseki ama işler her zaman aynı şekilde gitmiyormuş anlamış oldum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32

Herkese selamun aleyküm. Araştırdığım ancak sonuca ulaşamadığım bir konu var. Kullandığımız blockerların üretiminde değerleri ortalama olarak şu kadar düşürür gibi bir değer var mı tabiki kişiden kişiye değişir sanırım ama bir ortalama var mı mesela 100 östrojen değerini bir tam arimidex ortalama 20 birim düşürür gibi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Aleyküm selam hocam, her ilaç her bireyde aynı etkiyi göstermeyebilir ama dediğiniz gibi ortalama bişey mutlaka vardır sorunun cevabını ben de merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    807
gönderildi (düzenlendi)

Spesifik bir değeri yok herkeste aynı miktarda düşürcek diye bir şey yok ben kendim insanlara dozaj yazarkende kendimde nasılsa ona göre hesaplıyorum misal 60 dan 30 a düşsün istiyorsam 1 tane içiyorum ama tam 30 olmuyor tabi 20 küsurlerde olabilir. Misal 100 den 20 ye düşsün istiyorsan 1 az 1.5 da yetmez 2 içersin bu sefer fazla düşerse de işte o noktada bölerek içme devreye giriyor işte yarım yarım da içmen gerekebilir tam anlatmak zor kan testi sonucunu paylaşıp kullanıp görmen lazım ne kadar düştüğünğ.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.