Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emresporcu

Antidepresan kullanan biri küre girebilir mi?

Önerilen İletiler

Emresporcu    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Uzun zamandır antidepresan kullanıyorum kür yapabilir miyim?

PLANLADIĞIM KÜR:

• RIMIBOLAN
  • TURINABOL
  • OXANDROLONE

Çok araştırdım fakat doğru cevap bulamadım. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    861

Emre Yaş kaç? Antidep. yüzünden muhtemelen total testosteronun zaten diplerdedir bu yazdıklarını da eklersen sıfırı görür tam tımarhanelik olursun haberin olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emresporcu    0
GHOST, 5 dakika önce yazdı:

Emre Yaş kaç? Antidep. yüzünden muhtemelen total testosteronun zaten diplerdedir bu yazdıklarını da eklersen sıfırı görür tam tımarhanelik olursun haberin olsun.

Yaşım 27 total testesteron 5,10 seviyelerinde 

Cinsellik konusunda istek konusunda herhangi bir problemim yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emresporcu    0
Emin982, Şimdi yazdı:

Ne kullanıyorsun ağır mı ilaçların normal düzeyde mi

Normal stilizan 2 mg paxera 40 mg günde 1 kez alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
gönderildi (düzenlendi)
Emresporcu, 8 dakika önce yazdı:

Normal stilizan 2 mg paxera 40 mg günde 1 kez alıyorum 

Biraz araştırma yaptım. SSRI türü antidepresanlar ile steroid kullanımını önermiyorlar. Kortizol/serotonin dengesini bozarak anksiyete, depresyon dalgalanmaları ve agresyon gibi yan etkilere neden olabiliyormuş. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    861
Emresporcu, 8 dakika önce yazdı:

Yaşım 27 total testesteron 5,10 seviyelerinde 

Cinsellik konusunda istek konusunda herhangi bir problemim yok

920e1c894dbb6ebeba7108bdaf2a72339a5b445c.gif

Total testosteron seviyen gayet ideal 6 7 olsa mükemmel olurdu yaşına göre. Ama bu küre testosteron ekle çünkü bu ilaçlar testosteronunu baskılayacak ekstra zor bir dönemdesin belli ki psikolojik olarak sana ilaç gibi gelir yeniden doğmuş gibi olursun yelkenlere rüzgar dolar yeni seyirler belirlersin kendine :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89

Stilizan d2 reseptör antagonistidir(antipsikotik) bundan mütevellit prolaktin artışı yaşanması muhtemeldir dostinex gibi prolaktin düşürücü ilaçlar d2 reseptör agonistidir yani olası bir prolaktin senaryosunda sıkıntıya gireceksin ki şuanda bile prolaktin yüksektir tahminimce. Girilmez diye bişe yok girilir gözüne kestiriyosan yap bir de testo ekle mutlaka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emresporcu    0
Feladel, 50 dakika önce yazdı:

Biraz araştırma yaptım. SSRI türü antidepresanlar ile steroid kullanımını önermiyorlar. Kortizol/serotonin dengesini bozarak anksiyete, depresyon dalgalanmaları ve agresyon gibi yan etkilere neden olabiliyormuş. 

Teşekkür ederim fakat ben ilaçları aldım yani aslında sıkıntılı zamanlarım kalmadı şuan sadece ilaçlara bağımlıyım bilemedim kullansam mı kullanmasam mı

5am5unlu, 39 dakika önce yazdı:

Stilizan d2 reseptör antagonistidir(antipsikotik) bundan mütevellit prolaktin artışı yaşanması muhtemeldir dostinex gibi prolaktin düşürücü ilaçlar d2 reseptör agonistidir yani olası bir prolaktin senaryosunda sıkıntıya gireceksin ki şuanda bile prolaktin yüksektir tahminimce. Girilmez diye bişe yok girilir gözüne kestiriyosan yap bir de testo ekle mutlaka

Teşekkür ederim baya bilimsel konuştunuz pek anlamadım ama bana ne gibi yan etkileri olabilir sonuçta öldürücü veya beni hastaneye yatırıcak bir yan etkisi olabilir mi

GHOST, 48 dakika önce yazdı:

Total testosteron seviyen gayet ideal 6 7 olsa mükemmel olurdu yaşına göre. Ama bu küre testosteron ekle çünkü bu ilaçlar testosteronunu baskılayacak ekstra zor bir dönemdesin belli ki psikolojik olarak sana ilaç gibi gelir yeniden doğmuş gibi olursun yelkenlere rüzgar dolar yeni seyirler belirlersin kendine :D 

Yani inşallah dediğiniz gibi olur ben tam etki vs veya çakışma gibi etkiler yapmasından korkuyorum enantat ekleyebilirim aslında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Genel olarak, psikolojik ve mental olarak tam güçlü olmadan kür konusuna karşıyım. Senin ruh halini belirleyen şeyin hormonların olduğunu unutma. Zaten sorun varken hormon dalgalanmasını tölere etmek hiç kolay değil. Çok ters tepebilir. Hayatta çok daha kıymetli ve önemli şeyler var. Sporunu natural yapmalısın.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    15

Herhangi bir psikiyatrist sakın kullanma der benimki de öyle demişti. Günde 50 mg sertraline/misol kullanıyordum. Ben gene de kür yapmıştım ama sadece testo kullandım yanına da bir dönem düşük doz tren ekledim. Bir sıkıntı olmadı şahsen ne sıkıntın var bilmiyorum ama bir artış olursa hastalığında hemen kesersin ilaçları ve öncelikle minumum dozla başla 250 mg testo mesela sonra aydan aya yükseltirsin kafanı bozmuyorsa. Bende okb vardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
Emresporcu, 11 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim fakat ben ilaçları aldım yani aslında sıkıntılı zamanlarım kalmadı şuan sadece ilaçlara bağımlıyım bilemedim kullansam mı kullanmasam mı

Eğer gerçekten ruh halinde bir problem kalmadığını düşünüyorsan ilk bir kaç ay 250mg filan only testo gidip ruh halini gözlemle. Bir problem olmazsa her ihtimale karşı 19 nor grubu steroidlerden uzak durup küre farklı anabolikler eklenebilir. Yazdığın kür çok kötü. O kürü testosuz yaparsan testo üretimin bittiği zaman çok ruhsal sıkıntılar çekersin. İlk bir only testo başlarsın sıkıntı olmazsa yanına bir şeyler eklenir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: anlv
      Selamlar,
      Aktif olarak ssri tipi antidepresan kullanıyorum dikkat dağınıklığımdan dolayı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Rimobolon Oxandrolone Concerta başlayabilirim bu ikisi kürdeyken bir sorun çıkartabilir mi? @metinav
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Reftar
      Merhabalar hocalarim okb hastasiyim uzun sure ilac kullandim biraktim suan tekrar tetikledi ilac kullandigim donem cinsel hayatim bitmisti simdi tekrar kullanmak zorundayim anafranil ilaci verdi bunun cinsel yan etkisini kaldirmak icin napabilirim. @metinav dr soyluyorum baska ilac veriyor oda ayni 
    • Yazan: Efekale45
      Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
      Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
      Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
      Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
      Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

• Yazan: Reftar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      2 yıldır antidepresan kullanıyorum bende çok cinsek isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yaptı ikisi de yok denecek kadar test yaptırdım kendime sonuçlar böyle çıktı ne yapmam lazım? @metinav

• Yazan: Dandanakann_
      Uzun yıllardır antidepresan kullanan biri olarak motivasyon düşüklüğü ve depresyon yaşıyorum spor yaparken aktif ve en iyi hissettiğim dönemler oldu ama eskisi gibi hissedemiyorum her şeyden çok yorgun ve bezginim bu durumu atlatmak için spor ve antidepresan eşliğinde düzenli testosteron kullanmak durumu kötüleştirirmi yoksa iyileştirirmi bir çok yolu denemis biri olarak soruyorum cevaplarınızı bekliyorum... @metinav @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.