-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Humax pharma hk. - zphc ile aynı yerde mi üretiliyor?
Oluşturan:
Masquerade, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: murta
Merhabalar,
Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
Zphc - Humax - Spectrum - Canada
1x testo e 1x deca Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
-
Yazan: Gordo
Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
https://tk.zphcgroup.com/products/
-
Yazan: Vlad_97
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim.
ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum.
SP ÜRÜNLERİ HK:
Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması
Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.
-
Yazan: Samedbumstead
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Tekin2321
Dostlar ilaç piyasasında herkes farklı bi fiyat söylediği için buraya danışmak istedim
Zphc spectrum canada fiyat liste
Testo p 45 $
Testo e. 47 $
Testo c. 47 $
Deca. 55 $
Tren a. 65 $
Tren e. 75 $
Masteron 65 $
Winstrol 50 $
Boldenon 55 $
Turinabol 55 $
Wins tablet 45 $