Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Genital bölgedeki kararmayı nasıl çözerim?

Önerilen İletiler

kreaks    37

Öncelikle merhabalar,

Bu konuyu burda sormam absürt kaçabilir mi diye düşündüm ama konu dışı diye bir başlık var sormamın sakıncası yoktur herhalde. Uzun süredir bu kararma mevcut nasıl çözerim falan diye daha önce bakmıştım da google da yazanlar pek çözüm sunar gibime gelmedi yaşayıp çözen vb varsa bilgilendirirse sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    845

Bi pasta cila yaptır hocam :D Çok eşliysen ondan vazgeç genelde ondan kaynaklanıyor diye biliyorum.

• Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    37
GHOST, 2 dakika önce yazdı:

Bi pasta cila yaptır hocam :D Çok eşliysen ondan vazgeç genelde ondan kaynaklanıyor diye biliyorum.

pasta cilayla çözülcekse koşup hemen yaptırayım :D aktif bi cinsel hayatım yok hocam 

• Şapşal 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    7

Kardeşim çözümü çok basit randevu alıp cildiye bölümüne gideceksin doktor hap ve krem verecek kullanacaksın. 2 hafta içinde düzelecek 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    37
Beşit, 23 dakika önce yazdı:

Kardeşim çözümü çok basit randevu alıp cildiye bölümüne gideceksin doktor hap ve krem verecek kullanacaksın. 2 hafta içinde düzelecek 

ironi falan yapmıyorum cidden aklıma gelmemişti cildiyeye randevu almak vb, teşekkür ediyorum hocam çözeriz umarım 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    10
kreaks, 3 saat önce yazdı:

ironi falan yapmıyorum cidden aklıma gelmemişti cildiyeye randevu almak vb, teşekkür ediyorum hocam çözeriz umarım 😃

Bende çok merak ettim umarım doktor hayırdır benimle t… geçmeyemi geldin demez 🤣🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    28

Selamlar,

Sabah, akşam günde iki defa %5 Lügol İyot sür, gece yatarken de önce temizleyip bolca (sargı bezinin yada çamaşırın ememeyeceği kadar çok) Fito Krem sürüp rahatsız etmeyecek şekilde gazlı bezle vs sar yat, bir haftaya yavaşça soyulup, yenilenecek ve hızla rengi açılacaktır. 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    37
akcadaa, 2 saat önce yazdı:

Selamlar,

Sabah, akşam günde iki defa %5 Lügol İyot sür, gece yatarken de önce temizleyip bolca (sargı bezinin yada çamaşırın ememeyeceği kadar çok) Fito Krem sürüp rahatsız etmeyecek şekilde gazlı bezle vs sar yat, bir haftaya yavaşça soyulup, yenilenecek ve hızla rengi açılacaktır. 

cildiye randevudu bulamadım o yüzden bunu deneyeceğim sanırsam, teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    28
kreaks, 29 dakika önce yazdı:

İlk etapta lügol biraz yakabilir hocam, sonrasına tatlı bir kaşıntı olur ve hafifçe soyulmaya başlar, rahatsız ederse günde bir defa uygulayın, fito krem de gün içi rahatsız etmezse gün içinde de kullanabilirseniz daha iyi olur. Velhasıl Lügol soyacak, fito iyileşmeyi hızlandıracak. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    115
kreaks, 44 dakika önce yazdı:

Bence denememelisin belki senin sorunun apayrı bir şeydir. Gerekirse özele git doktor kontrolünde olsun her şey. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    37
Emin982, 1 dakika önce yazdı:

Bence denememelisin belki senin sorunun apayrı bir şeydir. Gerekirse özele git doktor kontrolünde olsun her şey. 

aslına bakarsak doğru diyorsun, bi çözüm bulmaya çalışayım doktor konusuna, teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    32
gönderildi (düzenlendi)

Öncelikle uzman değilim bencede doktora görünmekte fayda var.Bildiğim kadarıyla kadınlar koltukaltı ve genital bölgede bu tarz problemler yaşayınca lazer tarzı bi yöntemle düzeltilebiliyor.Onun için cildiye tavsiye vericektir zaten.

tarihinde 5-HT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Granikos    3
kreaks, 12 dakika önce yazdı:

aslına bakarsak doğru diyorsun, bi çözüm bulmaya çalışayım doktor konusuna, teşekkürler.

İstanbul da yaşıyorsan,Gece saat 1-2 gibi mhrs üzerinden randevu bakabilirsin,ilk önce doktora görün en iyi yol bu hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.