-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AhmetDeringoz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ahmet ben aranıza yeni katıldım. Spor bilgim var fakat kür, hormonlar konusunda pek deneyimli değilim. Bir çok konu okudum, araştırdım fakat hala '' KÜR NASIL YAPILMALIDIR? '' cevabını bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?
SORULARIM:
Küre girmeden hangi testleri yaptırmalıyım? Kişisel vücut gelişimim kaç sene veya yaşıma kadar gitmeli? Hangi ilaçlardan ilk aşamada uzak durmalıyım? KAFAMDA OLAN KÜR PLANLAMASI:
Methyl testosteron Oxandrolone Dianabol Tüm sabır, cevap ve önerileriniz için teşekkürler.
-
Yazan: Jambekov
Merhaba değerli forum üyeleri,
Susuz yağsız bir vücudum var yıllardır. 10 yıldır spor yapıyorum çok zor kilo alıyorum imkansız gibi. Steroid kullanırsam yağlanıp sulanıyorum yüzüm gözüme kan geliyor iyi oluyor bıraktıktan sonra 6 ay sonra eski haline dönüyor hele ramazanda mezardan kaçmış gibi oluyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Vücut tipi ektomorf Yaş 40 Kilo 77 SORULARIM:
Ramazanda acaba dianabol kullansam pct yapmasam değer mi? Doğal üretimi çok baskılar mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: evange
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
Ben yıllar önce bi dianabol kullanmıştım sanırım karaciğerime ufak bir hasar verdi ve bıraktı. Yaklaşık 5-6 senedir hafif kaşıntılarım var cildimde ve hiçbir yara izim geçmiyor, sivilce oluştuğunda kırmızı beyaz leke bırakıyor. Cildim soyulduğunda beyaz leke bırakıyor ve yeni cilt oluşmuyor. @metinav @rastlantisal @heisenbergg @ardas @Diver
SÜRECE DAİR:
Çok doktora gittim kan testi vs verdim. ALT 35- AST 20 gösteriyor. Alerji testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Ama ben karaciğerden şüpheleniyorum. Enginar suyu tüketiyorum, nac 600 kullanıyorum kaşıntılarım hafifliyor ama yine geçmiyor izlerim. SORULARIM:
Bunun çözümü yok mudur? Yardımcı olan bilgi sahibi birisi var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: DorianBaba
Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.
-