Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Dianabol yorgunluk yapar mı?

Önerilen İletiler

Semih26    23

Merhabalar, 

Overdose marka, bolde 400 testo 500 kullanıyorum ve dianabol kullanıyorum, dianabol’u günlük 40 mg kullanıyorum, vücutta halsizlik olmaya başladı.

SORULARIM:

• Böyle yan etkileri var mıdır ?
  • Acaba tansiyon mu yükseltiyor?
  • Konuyla ilgili böyle yan etki yaşayanınız oldu mu?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    102

Evet dianabol çok su tuttuğu için tansiyonu yükseltebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
6arrows, 18 dakika önce yazdı:

testo gribi olmuşsun geçmiş olsun 😂

Bu camia da öyle bir terimde mi var :) 

Feladel, 17 dakika önce yazdı:

Evet dianabol çok su tuttuğu için tansiyonu yükseltebilir.

Öneri ne olabilir? Tansiyon yükselmesi için, bu yorgunlukta antreman yapmak iyi gelir mi ya da başka çözümü var mıdır, uyku yapıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Semih26, 6 dakika önce yazdı:

Bu camia da öyle bir terimde mi var :) 

Var maalesef :) Vücut hormon seviyelerine adapte olmaya çalışırken grip benzeri semptonlar gösterebiliyor. 

Semih26, 5 dakika önce yazdı:

Öneri ne olabilir? Tansiyon yükselmesi için, bu yorgunlukta antreman yapmak iyi gelir mi ya da başka çözümü var mıdır, uyku yapıyor 

Önce bir sorunun tansiyon kaynaklı olduğunu öğrenmek için tansiyon ölçmen iyi olur. Tansiyon kaynaklıysa sodyum azaltıp su tüketimini arttırmak tansiyona iyi gelebilir. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

gün içinde tansiyonunu birkaç kez kontrol et tansiyon değilse eğer bir iki hafta içinde düzelecek bir durum. berbat bir süreç ama geçiyor

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
Feladel, 7 dakika önce yazdı:

Var maalesef :) Vücut hormon seviyelerine adapte olmaya çalışırken grip benzeri semptonlar gösterebiliyor. 

Önce bir sorunun tansiyon kaynaklı olduğunu öğrenmek için tansiyon ölçmen iyi olur. Tansiyon kaynaklıysa sodyum azaltıp su tüketimini arttırmak tansiyona iyi gelebilir. 

Bakalım yarın bi baktırayım tansiyona, yan etkilerini öğreneyimde ona göre önlem alayım madem, ilk defa kullanınca şaşırdım ama nelere dayandık buna da dayanırız, su tüketimini arttırırım. Maden suyu içiyordum, bırakayım madem. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1

Merhaba seninle aynı şekil kür yapmiştim ve danabol kullandiğim sürece aynı sorunu bende yaşadım bir an önce bitmesini beklemiştim tansiyonum hep yüksek çikiyordu bitince düzeldi ama 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
6arrows, 19 dakika önce yazdı:

gün içinde tansiyonunu birkaç kez kontrol et tansiyon değilse eğer bir iki hafta içinde düzelecek bir durum. berbat bir süreç ama geçiyor

Peki tansiyonsa durum nasıl, vardiyalı çalışıyorumda yarın bir ölçtürürüm, normalde tansiyonum çıkmazdı kullanmaya başladıktan sonra uyku hali olmaya başlayınca şaşırdım. Geçiyorsa süper hocam, dayanırız :) 

mempisto26, 13 dakika önce yazdı:

Merhaba seninle aynı şekil kür yapmiştim ve danabol kullandiğim sürece aynı sorunu bende yaşadım bir an önce bitmesini beklemiştim tansiyonum hep yüksek çikiyordu bitince düzeldi ama 

Peki yorgunluk durumunda nasıl spor yaptınız ya da gün içerisinde sinir ve halsizlik durumu sürekli mi oluyordu ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    102
Semih26, 11 dakika önce yazdı:

Peki yorgunluk durumunda nasıl spor yaptınız ya da gün içerisinde sinir ve halsizlik durumu sürekli mi oluyordu ? 

Sinir için yapacak bir şey yok. Kürdeyken bazı kişilerde maalesef olabiliyor böyle şey. Yapman gereken bunu kabul edip bir şey söylemeden ya da yapmadan önce 2 kez düşünmen ve bu durum 19-nor grubu steroidlerde daha da çekilmez bir hal alabilir. O yüzden bu tarz ilaçları kullanmadan önce iyice düşünmen lazım. Yorgunluk için de pre workout tarzı supplementlerle belki günü kurtarabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23

Aşırı sinirlilik yok, genelde kontrolüm kuvvetlidir bu konuda, hatta bu halim daha hoşuma gitmeye başladı :) Yorgunluk olayını preworkout ve eaa ile çözerim çok doğru, teşekkürler 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182
Semih26, 26 dakika önce yazdı:

Peki tansiyonsa durum nasıl, vardiyalı çalışıyorumda yarın bir ölçtürürüm, normalde tansiyonum çıkmazdı kullanmaya başladıktan sonra uyku hali olmaya başlayınca şaşırdım. Geçiyorsa süper hocam, dayanırız :) 

tansiyonsa danabolü kesebilirsin, bolde de tansiyon problemi yaratıyor. ayda bir kan verebilirsin rahatlatır seni. @Yusufdemir1995 bir ilaç öneriyordu sanırım tansiyon için onu kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    215
Feladel, 41 dakika önce yazdı:

Sayfadaki en doğru yorum :) 

• +1 1
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    197

Tansiyonunu belli aralıklar ile ölçmen gerekiyor tansiyon ise tansiyon iciin bişeyler önerebiliriz ama bunu net bilmeden olmaz. Bi kan testi ver hemoglobin değerine baktır buraya at bakalım. Tansiyonda olabilir vücut ilaca alısmaya calısıyor da olabilir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    30

yorgunluktan kastın uyku hali isteksizlik kırgınlık gibi birşeyse çok umursama inada bindir zamanında saatinde gir antrenmanını yap çık :) dianabol kullanıldığına göre kür taze başlamış. duygusal değişimlerde yaşatabiliyor ilaçlar ama herşeyi onlara bağlamamak lazım. basit bir tembellik olayıda olabilir. yediklerini birden 1500 kalori arttırdıysan nedeni buda olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
6arrows, 4 saat önce yazdı:

tansiyonsa danabolü kesebilirsin, bolde de tansiyon problemi yaratıyor. ayda bir kan verebilirsin rahatlatır seni. @Yusufdemir1995 bir ilaç öneriyordu sanırım tansiyon için onu kullanabilirsin.

2 ay önce kan vermiştim baya, baya bir koyuydu kanım. Bi kaç ay sonra tekrar verecem, zaten boldenona yeni başladım açılmamıştır daha. Tansiyon olup olmadığından emin değilim ama baş ağrısı, halsizlik, baygınlık gibi ama omuz antremanı attım baya da çıkartıyorum antremanı. Tabii eğer yorum atarsa ya da ben bulurum, bi bakarım ilaca teşekkür ediyorum 🫵🏻🙏🏻

abartach, 1 saat önce yazdı:

yorgunluktan kastın uyku hali isteksizlik kırgınlık gibi birşeyse çok umursama inada bindir zamanında saatinde gir antrenmanını yap çık :) dianabol kullanıldığına göre kür taze başlamış. duygusal değişimlerde yaşatabiliyor ilaçlar ama herşeyi onlara bağlamamak lazım. basit bir tembellik olayıda olabilir. yediklerini birden 1500 kalori arttırdıysan nedeni buda olabilir.

Evet uyku hali ve baygınlık gibi hafiften, duygusal olarak iyiyim şuan, baya sağlam yedim ilk başladığım zamandan beri, hayatımda yemediğim kadar protein yemişimdir :) Doymak bilmedim ama bugün uyku ve iştah konusunda birazcık kötü oldu nedenini bilemedim, o zaman öyle yaparım inada bindiririm problem yok. Duygusal olarak hafif agresyon geldi, hoşuma gitti bu özellikte açıkcası. Çünkü olayları alttan alan bir insanım genelde, şimdi takır takır vuruyom milletin suratına, bir özgüven geliyor herhalde 😅

Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Tansiyonunu belli aralıklar ile ölçmen gerekiyor tansiyon ise tansiyon iciin bişeyler önerebiliriz ama bunu net bilmeden olmaz. Bi kan testi ver hemoglobin değerine baktır buraya at bakalım. Tansiyonda olabilir vücut ilaca alısmaya calısıyor da olabilir

Şansa tansiyon aleti bozulmuş, bir süre kullanayım olmadı, daha sonraki günlerde baktırayım ara ara sağlık ocağından. Birde dianabol kullanımında maksimum verim almak için neler yaptınız, sadece protein mi tükettiniz, carb yüklendiniz mi, süreç nasıl geçti ? Yoksa carb tüketmeye gerek kalmadan protein ağırlıklı mı beslendiniz. Creatine, eaa gibi şeyler çok etki sağlar mı ? Kompleks vitaminleri alıyorum. Milk thistle, omega3, proviron, Son olarakta nac600 2 tane alıyorum günde, 1200 mg olacak şekilde. Sağ böbrekte hafif ağrı gibi bişeyde yapmaya başladı, limonlu suya başladım, su miktarını arttırmaya çalışıyorum. Başka pek bişey yok sanırım.

Son olarak ben direkt 40 mg olarak başladım, sabah 2 akşam 2 olacak şekilde, dozajlama bu şekilde iyi midir ? Ve testo olunca kürde suyu tutar diyorlar, kimileri bırakınca sönersin gereksiz diyor, şuanlık bir etki yok ama önerileriniz varsa ekstra olarak uygularım.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    197

Vücudunu görmeden birşey diyemem protein alıcaksın tabiki karbonhidratta duruma göre alınacak kesinlikle ama yag ve su oranın  nedir kilon kaç boyun kaç birde vücjdunu görmeden net miktar söyleyemez kimse sana. Bence 2 şer yutmak yerine. Sabah 1 öglen 1 aksam 1 tok karnına 30 mg günlük yeterki araya 5 saat koy her yıuttugunda. Vitaminlerin suanlık yeterli gğnlük 1.000 mg da c vitamini ekle.creatinide vücudunu görmeden al kullan diyemem.

Eaa her antrenman sonrası 1 servis al. Günde 2 ölçek protein tozu süper olur. 1 ölçek sabah aç karnına 1 ölçekte idman sonrası. Nac600 1 tane yeterli sabah içersin 1 bardak suya nac600 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı limon 1 çay kaşığıda kaya tuzu ekle karıştır ic. Danabolu 2 şer yuttugun için ve vücut tanimadigi icinde tansiyon yapabilir 30 mg a düsür ve teker teker al bir dene. Fazlada kafaya takma hastalık hastası olursun sonra ben gibi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23

20 - 20 yutuyorum, 5 saat değilde 7-8 saati buluyor diğerini yutmam, yani karın kasları çok belirgin değil, aşırı yağsız bir insan değilim, aşırı yağlı da değilim, maksimum 15-16 seviyesindedir yağ oranım, öyle düşünüyorum :) Dediklerini aynen uygulayayım dostum çok sağol. Fazla kafaya takmıyorum yan etkisini merak ettim sadece, önlem almak amaçlı, birde merak ettiğim şey şu, şimdi bolde ve testo varken testo d.bol’un koyduğu suyu tutar mı vücutta, aslında bu kafayla başladım ben, yoksa tablet steroidlere hep karşıyımdır, sevmemde önermemde ama bu suyu tutar diye girişeyim dedim.

Suyu atsak bile en azından büyümek hacimli kalmak amacım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

bence 4-6 hafta 300prop, 200masteron, 30turinabol ile yağ oranını biraz düşür.

ardından 300prop, 200npp, 30danabol ile güzel bir hacim alabilirsin.

ben de boldenin verdiği damarlı görüntüyü ve pump hissiyatını seviyorum fakat yan etkileri çekilecek gibi değil gerçekten. kürüme düşük dozda eklemeyi düşünüyorum (300mg). bakalım etkileri nasıl olacak. yan etkileri yaşamaya başladığım gibi bırakırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23
gönderildi (düzenlendi)

Abi sigara içilmezse ve kan verilirse çöpe atılması için bolde de sıkıntı olmaz, decayla birleşince de boğar adamı, şimdi küre başlamışken prop masteron ve turinabol e girmiyim, çünkü başladık ilaçlara ama yağ oranına dikkat etmeye çalışacam, en azından aldığım yağlar kaliteli yağlar, abur cubur hiç yok, dbol de protein sentezini arttırır sorun olmaz diye düşünüyorum

tarihinde Semih26 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182
Semih26, 16 dakika önce yazdı:

Abi sigara içilmezse ve kan verilirse çöpe atılması için bolde de sıkıntı olmaz, decayla birleşince de boğar adamı, şimdi küre başlamışken prop masteron ve turinabol e girmiyim, çünkü başladık ilaçlara ama yağ oranına dikkat etmeye çalışacam, en azından aldığım yağlar kaliteli yağlar, abur cubur hiç yok, dbol de protein sentezini arttırır sorun olmaz diye düşünüyorum

bolde iştahını arttırana kadar kalori açığı verebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    23

Aslında Dianabol’de arttırıyor iştahı ama protein ağırlıklı besleneyim bu süreçlerde kalori açığı oluşturayım daha iyi gibi doğru diyorsun abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: AhmetDeringoz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ahmet ben aranıza yeni katıldım. Spor bilgim var fakat kür, hormonlar konusunda pek deneyimli değilim. Bir çok konu okudum, araştırdım fakat hala '' KÜR NASIL YAPILMALIDIR? '' cevabını bulamadım.  Bana yardımcı olur musunuz?
      SORULARIM:
      Küre girmeden hangi testleri yaptırmalıyım? Kişisel vücut gelişimim kaç sene veya yaşıma kadar gitmeli? Hangi ilaçlardan ilk aşamada uzak durmalıyım? KAFAMDA OLAN KÜR PLANLAMASI:
      Methyl testosteron Oxandrolone Dianabol Tüm sabır, cevap ve önerileriniz için teşekkürler.
    • Yazan: Jambekov
      Merhaba değerli forum üyeleri,
      Susuz yağsız bir vücudum var yıllardır. 10 yıldır spor yapıyorum çok zor kilo alıyorum imkansız gibi. Steroid kullanırsam yağlanıp sulanıyorum yüzüm gözüme kan geliyor iyi oluyor bıraktıktan sonra 6 ay sonra eski haline dönüyor hele ramazanda mezardan kaçmış gibi oluyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Vücut tipi ektomorf Yaş 40 Kilo 77 SORULARIM:
      Ramazanda acaba dianabol kullansam pct yapmasam değer mi? Doğal üretimi çok baskılar mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: evange
      Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
      Ben yıllar önce bi dianabol kullanmıştım sanırım karaciğerime ufak bir hasar verdi ve bıraktı. Yaklaşık 5-6 senedir hafif kaşıntılarım var cildimde ve hiçbir yara izim geçmiyor, sivilce oluştuğunda kırmızı beyaz leke bırakıyor. Cildim soyulduğunda beyaz leke bırakıyor ve yeni cilt oluşmuyor. @metinav @rastlantisal @heisenbergg @ardas @Diver
      SÜRECE DAİR:
      Çok doktora gittim kan testi vs verdim. ALT 35- AST 20 gösteriyor. Alerji testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Ama ben karaciğerden şüpheleniyorum. Enginar suyu tüketiyorum, nac 600 kullanıyorum kaşıntılarım hafifliyor ama yine geçmiyor izlerim. SORULARIM:
      Bunun çözümü yok mudur? Yardımcı olan bilgi sahibi birisi var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: DorianBaba
      Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.
    • Yazan: SAMOtrophin
      Dianabol kickstart için kaç saatte bir alınmalı?
      Alınacak doz 30 mg.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.