Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

owlimagine

Doğal kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

owlimagine    9

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 24 yaşındayım
  • 3 yıldır nerdeyse
  • haftanın 5 günü spor yapıyorum
  • kilom 83
  • boy:185

KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:

• omega 3 (2 tablet)
  • multivitamin
  • bromelain
  • probiyotik
  • testo booster
  • çinko
  • magnezyum

BESLENME PLANIM:

• günlük 5 yumurta
  • 80 yulaf
  • 500 pirinç
  • 400 tavuk
  • 20 gr çiğ badem
  • 50 gr kuru üzüm
  • 20 gr zeytinyağı
  • 180 gr protein
  • 450-500 arası karb
  • 70-80 arası yağ

Testonun bu kadar düşük çıkmasına şaşırdım fikrinizi merak ediyorum babalar bir de asla kuru bir görüntüye ulaşamıyorum sizce sebebi nedir? Genel olarak değerler fena değil ama tsh ile total testo hakkında bir fikrinizi merak ediyorum 24 yaşında birinin testosunun bu kadar düşük olması normal midir o sıralar temiz besleniyordum.

679e4b67936af_WhatsAppImage2025-02-01at19_25.28(1).thumb.jpeg.329234b2a16c70c91b5ae6506e2817bc.jpeg 679e4b62b5b6b_WhatsAppImage2025-02-01at19_25_29.thumb.jpeg.71e114dc58e35c56db6a3eb8c0c2d796.jpeg 679e4b646dab8_WhatsAppImage2025-02-01at19_25.28(2).thumb.jpeg.e12c8b3db71ebdb7d4117b78ffc4c5a6.jpeg 679e4b610bf42_WhatsAppImage2025-02-01at19_25_28.thumb.jpeg.3f199eb51f97bfbf347014c32a8b33df.jpeg

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    36

Testo boster yüzünden tahminim enj olmayan gercek testo olmayan ürünler testoyu yükseltmekten cok düşürüyor gördüğüm kadarıyla genelde baska fikri olanlar da olacaktır illakı bu benim görüsüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.123

İlk olarak ben d3 seviyelerini görmedim. Ne kadar d3 alıyorsan onu kesinlikle artır. Total testo seviyeleri bir çok sebepten etkilenebiliyor. Bu testi verirken ki psikolojik durumun. Testten 3-4 önce cinsel perhiz. Testten 3-4 önce iyi bir uyku düşük stres ve antrenman yapmamış olmak. Bu dediklerime dikkat edip mi verdin testi. Bunlara dikkat etmeden verdiysen bu dediklerimi baz alıp öyle bir test ver muhtemelen çok daha yüksek çıkacaktır. Ayrıca bir daha ki testte yine tsh t3 t4 baktır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    9
Askabar, Şimdi yazdı:

İlk olarak ben d3 seviyelerini görmedim. Ne kadar d3 alıyorsan onu kesinlikle artır. Total testo seviyeleri bir çok sebepten etkilenebiliyor. Bu testi verirken ki psikolojik durumun. Testten 3-4 önce cinsel perhiz. Testten 3-4 önce iyi bir uyku düşük stres ve antrenman yapmamış olmak. Bu dediklerime dikkat edip mi verdin testi. Bunlara dikkat etmeden verdiysen bu dediklerimi baz alıp öyle bir test ver muhtemelen çok daha yüksek çıkacaktır. 

Abi doktora söyledim aslında ama e nabız da şöyle yazıyor d vitamin eksikliği tanımlanmamış diye bir şey yazıyo o günde 2-3 gün öncesinden cinsel perhiizi kesmiştim zaten diğer değerler hakkında ne düşünüyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    8

Kardeşim en yakın arkadaşımın testosu 160 gelmişti gittik bi daha yaptırdık 320 geldi gittik bi daha yaptırdık 230 gelmişti. Abi iyimisin felan diye sordum. 10 yıldır evliyim ayın 25 günü 3-4 atıyom her sabahta yine dimdik uyanıyom demişti. Benimki 550 gelmişti ben bu lafı söyleyememiştim her neyse.. hiç canını sıkma o rakamlara takılma yumurtaların çalışıyor takviyelerini düzenli kullan sen kendini böyle iyi hissediyorsan iyisindir. Tahlilden önce derin uyku, dinlenme, cinsel pehriz vs bin tane sebeb var. Karbonhidrat 250 ye çek yagıda indir 2-3 ay içinde kurumaya biraz başlarsın.

• Beğen 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    4
  • Çevremde 10 kişiden 6sı 300ün altı çıktı.
  • Testosteron düşüklüğü genele yayılmış bir sorun fakat insanların herhangi bir şikayeti de yok.
  • Sen de ölçtürmeseydin hiç bilmeyecektin mutlu mutlu hayatına devam edecektin.
  • Ben de hiç şikayetim yokken meraktan ölçtürdüm 300 çıktı sonra defalarca ölçtürdüm hep 300lerde çıktı. Kas gelişimi açısından dezavantajlı olmak istemediğim için TRT plus başladım.
  • Kas gelişimi açısından aman aman uçtuk kaçtık bir fark olmadı da maalesef. 

Ortalama testom 1500.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    9

Hocam sadece only testo vursam benim açımdan dezavantaj avantajları neler olur bir de kaç hafta devam ettirebilirim bunu mesela haftalık 150 filan vurucam ya da 200

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    257
owlimagine, 7 dakika önce yazdı:

Hocam sadece only testo vursam benim açımdan dezavantaj avantajları neler olur bir de kaç hafta devam ettirebilirim bunu mesela haftalık 150 filan vurucam ya da 200

güç ve hafif sulanmadan başka bir şey vermez sana

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    28
owlimagine, 44 dakika önce yazdı:

100-150 mg zaten TRT dozu oluyor. Kendi döngünü kapatıp dışarıdan hemen hemen aynı miktarda testo almak gibi bir şey. 200 mg için de döngünü kapatıp daha sonra pct ile filan uğraşmana değmez. Küre girip pct yaptıktan sonra aynaya bakınca "ee ben boşuna mı küre girdim?" diyeceksin. Benim tavsiyem testo dozunu biraz daha arttırıp yanına da bir anabolik eklemen olur. Attığın taş ürküttüğün kuşa değsin.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    537
owlimagine, Bir saat önce yazdı:

Bomboş gereksiz bir iş olur sadece zarar. Gereken tavsiyeler verilmiş zaten, onları dinlemeni öneririm 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    4
owlimagine, 10 saat önce yazdı:

Only testo çok fark etmiyor gerçekten.

Bu işe girersen ömür boyu yapman gerek çünkü trt yapıp bırakmanın hiçbir farkı ve faydası olmaz.

Ek olarak yaşın küçük ve çocuk yapma durumun da sıkıntıya gireceği için kafana takma şimdilik 30larında tekrar düşünürsün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    154
  1. karbonhidrat miktarı yüksek geldi düşürmelisin.
  2. tuz olarak da pembe himalaya kullan.
  3. zeytinyağını pişiriyorsan pişirmeden tüket.
  4. testobooster kullanımını bırak.
  5. haftalık antrenman hacimin yüksekse azalt

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: astagtaum
      Öncelikle herkese merhabalar,
      Değerli Hocalarım, uzun zamandır kür planım var only testo düşünüyordum her planı yaptım ve kafamda oturttum. Fakat küre girmeden yaptırdığım tahliller beni biraz korkuttu. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Tekrardan herkese iyi günler dilerim.
      SORULARIM:
      Aşağıdaki tahlil sonuçları küre girmeme ne kadar engeldir? Bu konuda neler yapmalıyım tavsiyeleriniz nelerdir? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 26 Boy: 1.70 Kilo: 68 Yağ Oranı: 15 civarıdır Spor Geçmişi: 2013-2021 arası Boks, Güreş 2021- Günümüz Vücut Geliştirme-Fitness Not: İlk defa farmakolajik destek alacağım daha önce kreatin kullanmışlığım dahi yoktur, sadece supplement olarak protein kullanıyorum.

• Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):
      KÜR İÇERİĞİM:
      Lgd-4 10mg sabah mk677 25mg akşam Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.
      Yorumlarınızı beklerim.

• Yazan: Granikos
      Merhaba, selamlar arkadaşlar.
      KÜR DETAYLARIM:
      250 mg Testesteron cypionat 300 mg Primobolan 30.gün sonunda kan tahlili verdim sadece hormon testi verdim yalnız Alt-Ast değerlerim çıkmamış anlamadım şuan elimde olan değerler bunlar müdahale etmem gereken bir şey var mı bilgilenmek istiyorum. Aşağıda kür öncesi ve sonrası değerlerimi paylaştım, şimdiden çok teşekkürler…
      Kür öncesi 30 aralık:

KÜR SONRASI 30 OCAK:

• Yazan: dragx
      İyi forumlar dilerim arkadaşlar,
      Kürümü 2 aydır sürdürüyorum
      Kullandığım anabolizanlar:
      testosteron enantathe rimobolone boldenon Sizce değerlerim nasıl bolde açılmış mıdır ? değerler hakkında görüş ve önerilinize açığım

• Yazan: Episodees
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KÜR DETAYLARIM:
      500 testosteron enanthate 400 tren acetat
        Şuana kadar kür ile ilgili bir şikayetim olmadı herhangi bir şekilde gayet iyi ilerliyor 4. Haftadan sonra kan testi yaptırdım. Kür öncesi değerlerimi de ekledim serbest testo değerine bakmadı doktor maalesef ısrar etmeme rağmen geri kalan vitamin minaeral vs normal olduğu için koymuyorum. Kür sonrası da herhangi bir sorun gözükmüyor vitamin  mineralle alakalı o yüzden onları da koymadım sadede kafama takılan prolaktin değeri bu kadar düşük olması normal midir?
      Not: 2 haftada bir dostineks kullanıyorum  ama bu kadar düşürür mü ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.