Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mempisto26

Kürümün 8. hafta kan değerleri hk.

Önerilen İletiler

mempisto26    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümün 8. haftasındayım. Kür değerlerim ve detaylarım aşağıdaki gibidir.

SORULARIM:

1. İlaçlarım çalışıyor mu?
  2. Hangi değerlere dikkat etmeliyim?

KÜR DETAYLARIM:

• Testesteron Enanth
  • Boldenon

4. HAFTA KAN TESTİ SONUÇLARIM:

ilk test verdiğimde total testesteron 3400 çıkmıştı fakat şuan test verdiğimde 1000 çıktı en son enjeksiyonu 4 gün önce olmuştum bundan ötürü olabilir mi içime bir kuşku oturdu. :( fsh ve lh da kapanmıyor nedense ilaçlarda bir sahtelik olabilir mi? :( 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

KULLANILAN MARKALAR:

• ZPHC
  • SPECTRUM

GÜNCEL KAN TESTİ SONUCUM:

1.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.140

Lh-fsh kapanmaması genetik bir olay. Arada marka yada flakon değiştirdin mi? Bir flakon dolu diğeri boş olabilir. Tavsiyem güvenilir kişilerden ürün alman. 4 gün vurmayı can bu kadar düşmesi imkansız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Lh-fsh kapanmaması genetik bir olay. Arada marka yada flakon değiştirdin mi? Bir flakon dolu diğeri boş olabilir. Tavsiyem güvenilir kişilerden ürün alman. 4 gün vurmayı can bu kadar düşmesi imkansız.

Hayir marka değışmedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    24
mempisto26, 1 dakika önce yazdı:

Hayir marka değışmedim 

hissiyat nasıl? ilactan once ilactan sonra güç kg artislari? flakonlari paylasabilirmisin bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1
NiqhTM4r3, 24 dakika önce yazdı:

hissiyat nasıl? ilactan once ilactan sonra güç kg artislari? flakonlari paylasabilirmisin bu arada

Güç artişı inanilmaz var o konuda bir sorun yok fakat ilk 5 inci haftada kan verdigimde 3800 cikti deger simdj 1000 bu kafama takildi ayni markadan gidiyorum

20250127_183020.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16

Parantez içinde total testosteron ( yeni birim ) yazmışlar referans aralığını bildiren sayıyı değiştirmişler sanırım makinenin kapasitesi o kadar ölçmüş , aslında daha fazla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    24

aynı urunleri kullaniyoruz 2.5 3 hafta oldu bende kan vereli goruntu ve gucten memnunsan degerler cok degisken olabiliyor bekleyip gormek her zaman iyidir 1500ngL üstü cogu kiside cogundada daha garip sende oldugu gibi lh fsh sifirlanmiyor mesela kagit uzerinden bi ref araligi belirleme bence ilaclar calisiyor 

20250104_110400.jpg Screenshot_20250127-115203_OneDrive.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1
NiqhTM4r3, 47 dakika önce yazdı:

aynı urunleri kullaniyoruz 2.5 3 hafta oldu bende kan vereli goruntu ve gucten memnunsan degerler cok degisken olabiliyor bekleyip gormek her zaman iyidir 1500ngL üstü cogu kiside cogundada daha garip sende oldugu gibi lh fsh sifirlanmiyor mesela kagit uzerinden bi ref araligi belirleme bence ilaclar calisiyor 

Kacinci haftadasiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48

İlaçlar orijinal gözüküyor, lh kapanmaması çok ilginç, gücünüz ve hissiyatınız olumlu yönde gerçekten tuaf bir vaka :) Ben olsam başka bir marka testosterona geçip 3 hafta sonra kan verirdim durumu analiz etmek için, durum aynı ise sorun yok, testler farklı ise testosteron low dose :( 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    24
Adrian, 6 dakika önce yazdı:

İlaçlar orijinal gözüküyor, lh kapanmaması çok ilginç, gücünüz ve hissiyatınız olumlu yönde gerçekten tuaf bir vaka :) Ben olsam başka bir marka testosterona geçip 3 hafta sonra kan verirdim durumu analiz etmek için, durum aynı ise sorun yok, testler farklı ise testosteron low dose :( 

benim için ne diyebiliriz dost :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Livra    4

Testte 1009 dan fazla demiş zaten teston 1000 değil 1000 den fazla demek istemiş test zaten. Neden kafana takıldı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1
Livra, 5 dakika önce yazdı:

Testte 1009 dan fazla demiş zaten teston 1000 değil 1000 den fazla demek istemiş test zaten. Neden kafana takıldı?

5 inci hafta verdigimde 3500 cikmisti ondan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151

ya farklı yerlerde yaptın testi ya da test artık bu seviyeye kadar ölçüyor. teston 1000 değil 1000in üzerinde bir sayı demek bu. farklı bir yerden daha test verebilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    1
6arrows, 51 dakika önce yazdı:

ya farklı yerlerde yaptın testi ya da test artık bu seviyeye kadar ölçüyor. teston 1000 değil 1000in üzerinde bir sayı demek bu. farklı bir yerden daha test verebilirsin 

Ayni yerde tamam farkli bir yerde test vericem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
NiqhTM4r3, Bir saat önce yazdı:

benim için ne diyebiliriz dost :D

Öncelikle b12 vitamini kullanıyorsan kesinlikle ara vermelisin diyebilirim :) sonuçlara şimdi bir daha dikkatlice baktım, total testosteron da 1000 yazmıyor >1000 yazıyor yani 1000 den fazla diyor, arkadaşların dediği gibi makina 1000 e kadar ölçmüş yukarısını ölçmemiş yada ölçememiş, ekstra olarak sende fsh de kapanmış.. sonuç: senin kürün de herhangi bir anormal durum "bence" yok. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NiqhTM4r3    24
Livra, 10 saat önce yazdı:

1500ngL ustu olmayinca iyi kabul edilmiyor cogu kisi tarafindan lakin devlet hastanesindeki cihaz 1009.40ngL ye kadar olcebiliyormuş labtakilerle konuştum yani cihaz okuyabilicegi max rakami yazıp > isareti koymuş total testosteron icin degil diger degerlerdede max limitler var dendi o limitten sonrasini okumanın bir mana anlam ifade etmedigini o sinirdan sonrasi buyuktur isaretiyle gosterildigi yoksa cok fazla rakam trafiği ve yazı fontu şeklinin bozulduğunu soylediler 

Adrian, 9 saat önce yazdı:

Öncelikle b12 vitamini kullanıyorsan kesinlikle ara vermelisin diyebilirim :) sonuçlara şimdi bir daha dikkatlice baktım, total testosteron da 1000 yazmıyor >1000 yazıyor yani 1000 den fazla diyor, arkadaşların dediği gibi makina 1000 e kadar ölçmüş yukarısını ölçmemiş yada ölçememiş, ekstra olarak sende fsh de kapanmış.. sonuç: senin kürün de herhangi bir anormal durum "bence" yok. :) 

boldeninde kafasi gelsede artık beklemek sabır işi vallahi :D

mempisto26, 9 saat önce yazdı:

Ayni yerde tamam farkli bir yerde test vericem

seninde ilk testin yuksek ihtimalle farkli bir cihaza denk geldi 2. testinde farkli bi cihaza o yuzden aldaniyorsun koskoca hastane herkesin tahlillerini 1 cihazda yapmiyorlar diye dusunuyorum yogunluk olusur bence yaptirdigin yerdeki kisilerle ve cihaz hakkinda bilgi sahibi kisilerle iletisime gec ya da tahlil verince bu konudan devam et merak ettim sonuclari merak ettim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mustafaciimen
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      16 haftalık kür sonrası değerlerim aşağıdaki gibidir! Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      FSH 0.30 ÇIKTI ( KIRMIZI ) ESTRADİOL 6 (KIRMIZI) TOTAL TESTESTERON 9.52 (KIRMIZI) LH 0.3 ( KIRMIZI) ALT 43 (KIRMIZI) Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mathteacherxyz
      Öncelikle iyi akşamlar dilerim.
      Sizlerden tahlil sonuçlarıma göre destek istiyorum. 2 senedir düzenli olarak fitness yapıyorum. Beslenme vitamin, mineral, antioksidan herşey tam. 2 3 ayda bir kan tahlili yaptırıp ggt, d vitamini gibi değerlerimi de takip ediyordum. Geçen gün merak ettim dahiliyeye testosteron değerine bakabilir misiniz dedim ve baktılar. Total testosteron yerlerde çıktı.
      Bugünde ürolojiye gittim total testo, fsh ve lh değerlerine bakıldı. Hepsi yerle bir. Ne zamandır böyle hiçbir fikrim yok. Kür hiç yapmadım. 35 yaşındayım, yağ oranım yüzde 13.Gelişimim de ve libidomda bir problem şuana kadar olmadı. Sadece son zamanlarda aşırı derecede uyuyamama problemim vardı. Bu kan değerlerine göre ne kullanmalıyım. Klomen, tamoksifen vs dozaj bilgisi önerebilir misiniz? İlk defa konu açıyorum.
      Bir yanlışım varsa affola.
      Şimdiden çok teşekkür ederim. 

• Yazan: NiqhTM4r3
      Merhaba arkadaşlar,
      Almaktayım 2.haftada kan verdim tahlile bakarak söylenebilecek şey nedir?
      KÜR İÇERİĞİM:
      500mg cypionate 600mg boldenon 30mg turinabol Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.