Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anabolik.adam

Büyüme hormonu - gh enjeksiyon saatleri nasıl düzenlenmeli?

Önerilen İletiler

Herkese selamlar 

gh kullanmaya başladım fakat çok yoğun çalışıyorum gece yatmadan önce vurmak istiyorum fakat gece geç saatte yemek yemek zorunda kalıyorum iş temposundan dolayı bunu nasıl düzenleyebilirim . Yemekten kaç saat sonra gh kullanabilirim veya yemekten sonra kullansam gh verimi çok düşer mi cevaplarsanız çok sevinirim .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    35

kan şekerinin 0 olduğu zaman vurmalısın ki verim alasın hocam yoksa iş bile yapmaz diye biliyorum, idman sonunda ve uyandığında tercih ediyor çoğu kişi gördüğüm üzere benim bilgim bu kadar diğer arkadaşlarda bilgilendirir yine. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
anabolik.adam, 8 dakika önce yazdı:

Herkese selamlar 

gh kullanmaya başladım fakat çok yoğun çalışıyorum gece yatmadan önce vurmak istiyorum fakat gece geç saatte yemek yemek zorunda kalıyorum iş temposundan dolayı bunu nasıl düzenleyebilirim . Yemekten kaç saat sonra gh kullanabilirim veya yemekten sonra kullansam gh verimi çok düşer mi cevaplarsanız çok sevinirim .

Kaç ünite alacaksınız ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks, 54 dakika önce yazdı:

kan şekerinin 0 olduğu zaman vurmalısın ki verim alasın hocam yoksa iş bile yapmaz diye biliyorum, idman sonunda ve uyandığında tercih ediyor çoğu kişi gördüğüm üzere benim bilgim bu kadar diğer arkadaşlarda bilgilendirir yine. 

Çok geç yemek yediğim için araya 4 saat gibi bi süre koyup gece 5 de kalkıp vuruyorum doğru olur mu bilmiyorum tabi 

Tony Montana, 50 dakika önce yazdı:

Kaç ünite alacaksınız ?

4 ünite alıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517
anabolik.adam, 31 dakika önce yazdı:

Çok geç yemek yediğim için araya 4 saat gibi bi süre koyup gece 5 de kalkıp vuruyorum doğru olur mu bilmiyorum tabi 

4 ünite alıyorum 

şöyle bi kullanım da olabilir 

dediğin gibi gece 4-5 arası ve idmandan hemen sonra olacak şekilde. İdmandan sonra alacaksan 30-40dk bir şey yememen gerek diye biliyorum ama.

yine de benden daha deneyimli hocalarım yardımcı olacaktır. Ben sadece aklıma gelenleri söyledim..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48

Yarışmaya hazırlanmıyorsan bu kadar ince ayrıntılara gerek yok, sabah kalkar kalkmaz 2 ünite gece yatmadan önce 2 ünite yeterli, aldığın direkt sentetik büyüme hormonu, yani insülinin vücutta yüksek olması onu çalışamaz hale getirmez ikisi de işini gayet iyi şekilde görür. Ek bilgi, aldığım cinnatropinin orijinalliğini anlamak için 4 ünite vurdum kahvaltı yaptım 2 saat sonra kan verdim gh seviyem çift hanelerde çıktı ( ref: 0-3 arasıdır ) geziyordu doktor en son sen ne yapıyorsun diyordu :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.143
anabolik.adam, 31 dakika önce yazdı:

4 ünite alıyorum 

Doğru yapıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian, 27 dakika önce yazdı:

Yarışmaya hazırlanmıyorsan bu kadar ince ayrıntılara gerek yok, sabah kalkar kalkmaz 2 ünite gece yatmadan önce 2 ünite yeterli, aldığın direkt sentetik büyüme hormonu, yani insülinin vücutta yüksek olması onu çalışamaz hale getirmez ikisi de işini gayet iyi şekilde görür. Ek bilgi, aldığım cinnatropinin orijinalliğini anlamak için 4 ünite vurdum kahvaltı yaptım 2 saat sonra kan verdim gh seviyem çift hanelerde çıktı ( ref: 0-3 arasıdır ) geziyordu doktor en son sen ne yapıyorsun diyordu :) 

İnsulin ile gh ters çalışıyor diye biliyorum etkisini düşürcektir diye düşünüyorum 

Diver, 16 dakika önce yazdı:

Doğru yapıyorsun.

Teşekkürler Diver hocam. 4 ünite alıyorum günlük ve sabah 5 de kalkıp 2 ünite yapıp uyusam ve sabah 9-10 gibi tekrar uyanıyorum tekrar 2 ünite yapsam olur mu peki çünkü günün diğer günlerinde yanımda olmuyor gh ve uyumaya yakın eve giriyorum onda da yemek yiyip uyuyorum zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.143
anabolik.adam, 4 dakika önce yazdı:

İnsulin ile gh ters çalışıyor diye biliyorum etkisini düşürcektir diye düşünüyorum 

Teşekkürler Diver hocam. 4 ünite alıyorum günlük ve sabah 5 de kalkıp 2 ünite yapıp uyusam ve sabah 9-10 gibi tekrar uyanıyorum tekrar 2 ünite yapsam olur mu peki çünkü günün diğer günlerinde yanımda olmuyor gh ve uyumaya yakın eve giriyorum onda da yemek yiyip uyuyorum zaten 

Rica ederim 9-10 gibi vurduktan sonra 60 dk bişe yememen lazım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.104
anabolik.adam, 10 saat önce yazdı:

Herkese selamlar 

Dışarıdan alınan gh ile vücudun ürettiğini gh yi karıştırmamak lazım. Yemek yedikten hemen sonra bile vurabilirsin. Yemekten sonra vücutta insülin aktif ve sen dışarıdan gh aldığın zaman igf döngüsüne katkısı bile oluyor.  Bu duruma dışarıdan insülin kullanan kişiler hakimdir. Uzun lafın kısası dışarıdan aldıktan sonra ne zaman müsait isen o zaman vur. Ama sana önerim. Tek seferde 4 iü vurma. Bence 2 ye böl daha iyi olur. 

• Beğen 2
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.143
Askabar, 40 dakika önce yazdı:

Dışarıdan alınan gh ile vücudun ürettiğini gh yi karıştırmamak lazım. Yemek yedikten hemen sonra bile vurabilirsin. Yemekten sonra vücutta insülin aktif ve sen dışarıdan gh aldığın zaman igf döngüsüne katkısı bile oluyor.  Bu duruma dışarıdan insülin kullanan kişiler hakimdir. Uzun lafın kısası dışarıdan aldıktan sonra ne zaman müsait isen o zaman vur. Ama sana önerim. Tek seferde 4 iü vurma. Bence 2 ye böl daha iyi olur. 

Bu işin uzmanı gelmiş 😎 Hoşgeldin hocam

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
Askabar, 3 saat önce yazdı:

Aslında bunu anlatmaya çalışmıştım, o yüzden dedim dışarıdan sentetik olarak gh alıyoruz bu kadar ince detaylara takılmaya gerek yok diye :) gh vurdum yemek yememeliyim yoksa çalışmaz diye bir şey dediğiniz gibi yok.

• Beğen 3
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 26.01.2025 - 11:02 yazdı:

peki bu durumda neden gh aldıktan sonra 1 saat en az bişey yemememiz gerekiyor sonuçta dışardan alıyoruz insulin yine devreye girmesin diye bunu yapıyoruz ki gh dan tam verim almamız için diye biliyorum. ama sizin söylediğinizle yola çıkarsak o zaman da gh vurduktan sonra 1 saat içersinde de yemek yersek sorun olmaz? yanlış mıyım aydınlatırsanız sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.104
anabolik.adam, 5 saat önce yazdı:

peki bu durumda neden gh aldıktan sonra 1 saat en az bişey yemememiz gerekiyor sonuçta dışardan alıyoruz insulin yine devreye girmesin diye bunu yapıyoruz ki gh dan tam verim almamız için diye biliyorum. ama sizin söylediğinizle yola çıkarsak o zaman da gh vurduktan sonra 1 saat içersinde de yemek yersek sorun olmaz? yanlış mıyım aydınlatırsanız sevinirim

Dostum gh testi yaptırdıysan bilirsin ki gh vurduktan 30 dk kadar sonra kanda kalmıyor neredeyse neden 1 saat bekleyeceksin. Özellikle neden 1 saat 50 dk olsa vücut ben gh yi kullanmıyorum mu diyecek ? Sadece gh kullanımında süt ve süt ürünleri extra su tutumu, kimi insanlarda emilim azalması gibi sonuçlar yaptığından gh kullanımında ben süt ve süt ürününe karşıyım gerisi çokta elzem değil. Ben bunu aç karna tok karna yemekten hemen sonra gibi gibi durumlar ile kan testi vererek karşılaştırdım. İnan bana hiç fark yok. Gh yi vurduğun saat veya o an ki insülin durumu çok önemli değil. İyi idman iyi beslenme yeterli ilaç ve düşük stres seviyeleri ile gerekli zamanı vücuda tanırsan her şey mümkün. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
anabolik.adam, 26.01.2025 - 00:02 yazdı:

Herkese selamlar 

gh in en uygun zamanı dostum sabah 5 ve 7 arasıdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700
Adrian, 26.01.2025 - 14:43 yazdı:

Aslında bunu anlatmaya çalışmıştım, o yüzden dedim dışarıdan sentetik olarak gh alıyoruz bu kadar ince detaylara takılmaya gerek yok diye :) gh vurdum yemek yememeliyim yoksa çalışmaz diye bir şey dediğiniz gibi yok.

Ghrp gibi salınımını arttıranlarda öyle sadece 4ui vurunca yemek yedin diye 2-3 ui ye düşmicek sonuç olarak :D . Bende pek dikkat etmiyorum 20-30dk yemek yemiyim filan diye gh da ghrp de ediyorum sadece.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    8
anabolik.adam, 26.01.2025 - 01:06 yazdı:

Kendi bünyenin salgılamadığı, dışarıdan aldığın bir hormon bu. Onun için insüline çok takılma. Ancak ikisinin aktif olması başka bir durum tabi. Amacın nedir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48
Askabar, 11 saat önce yazdı:

Dostum gh testi yaptırdıysan bilirsin ki gh vurduktan 30 dk kadar sonra kanda kalmıyor neredeyse neden 1 saat bekleyeceksin. Özellikle neden 1 saat 50 dk olsa vücut ben gh yi kullanmıyorum mu diyecek ? Sadece gh kullanımında süt ve süt ürünleri extra su tutumu, kimi insanlarda emilim azalması gibi sonuçlar yaptığından gh kullanımında ben süt ve süt ürününe karşıyım gerisi çokta elzem değil. Ben bunu aç karna tok karna yemekten hemen sonra gibi gibi durumlar ile kan testi vererek karşılaştırdım. İnan bana hiç fark yok. Gh yi vurduğun saat veya o an ki insülin durumu çok önemli değil. İyi idman iyi beslenme yeterli ilaç ve düşük stres seviyeleri ile gerekli zamanı vücuda tanırsan her şey mümkün. 

şöyle bir durum var, dışarıdan alınan gh nin yarı ömrü ortalama 2 saat, bunu özellikle cinnatropin aldığımda içeriğini test etmek denedim, 4 yada 5 ünite vurmuştum 2 saat sonra test vermiştim ve değerim 10 çıkmıştı. (ref 0.1 - 3 arası ).

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    8
Adrian, 30 dakika önce yazdı:

şöyle bir durum var, dışarıdan alınan gh nin yarı ömrü ortalama 2 saat, bunu özellikle cinnatropin aldığımda içeriğini test etmek denedim, 4 yada 5 ünite vurmuştum 2 saat sonra test vermiştim ve değerim 10 çıkmıştı. (ref 0.1 - 3 arası ).

Bu yaptırdığınız kan testinin tam adı nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.104
Adrian, 2 saat önce yazdı:

2 saat yarı ömürlü gh ?? Şuan piyasaya çıkan Ngela tarzı esterli bir Gh değilse imkansız. 

Titpep, 1 saat önce yazdı:

Bu yaptırdığınız kan testinin tam adı nedir?

Büyüme hormonu 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    8
Askabar, 1 dakika önce yazdı:

Büyüme hormonu 

Elimizdeki ghrowtun çalışıp çalışmadığını anlamak için enjeksiyon öncesi 1 kez test yaptırmak sonrasında hemen enjeksiyon yapıp 20dk içinde tekrar test yaptırmak mantıklı mıdır hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.104
Titpep, 58 dakika önce yazdı:

Elimizdeki ghrowtun çalışıp çalışmadığını anlamak için enjeksiyon öncesi 1 kez test yaptırmak sonrasında hemen enjeksiyon yapıp 20dk içinde tekrar test yaptırmak mantıklı mıdır hocam?

Direkt enjeksiyon yapıp 15 dk içinde kan verirsen yeterli olur. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    700

2 saat yarı ömürlü gh ?? Şuan piyasaya çıkan Ngela tarzı esterli bir Gh değilse imkansız. 

Büyüme hormonu 

Git ghrp 6 al o zaman yarı ömrü 2 saatse en azından ghrp de peek yaptıktan sonra nerdeyse o kadar süre kalıyo. :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    48

Büyüme hormonu 

Nasıl imkansız ? Yarın test sonucumu paylaşacağım, sabah aç karnına gh vurmadan kan verdiğim tahlilim ve gh vurduktan 2.5 saat sonra verdiğim tahlilimi yükleyeceğim.  Kullandığım gh cinnatropin yani iran malı.

ardas, 44 dakika önce yazdı:

Git ghrp 6 al o zaman yarı ömrü 2 saatse en azından ghrp de peek yaptıktan sonra nerdeyse o kadar süre kalıyo. :D 

cjc 1295 ve ghrp 6 100mcg enjeksiyonundan 45dk sonra verdiğim kan tahlilinde gh serum seviyesi 2 çıkmıştı, yani referans değerlerinin üst sınırına yakındı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.104
Adrian, 7 saat önce yazdı:

Nasıl imkansız ? Yarın test sonucumu paylaşacağım, sabah aç karnına gh vurmadan kan verdiğim tahlilim ve gh vurduktan 2.5 saat sonra verdiğim tahlilimi yükleyeceğim.  Kullandığım gh cinnatropin yani iran malı.

cjc 1295 ve ghrp 6 100mcg enjeksiyonundan 45dk sonra verdiğim kan tahlilinde gh serum seviyesi 2 çıkmıştı, yani referans değerlerinin üst sınırına yakındı.

Cinna dediğin şeyin içinde genelde Gh olmuyor ayrıca irandan buraya soğuk zincir gelmesi gerek vs vs sebepler var. Direkt google a basitçe gh half time yazarsan konu hakkında ki çalışmaları görürsün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İkisinden birini tercih edeceğim arkadaşlar hangisini tercih etmeliyim?
      Not : Eczane ürünüdür ikiside İnsülin olmadan kullanacağım insüline bulaşmak istemiyorum.
      Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.
    • Yazan: Kvpzr0
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Kürüme gh veya igf - lr3 eklemeyi düşünüyorum hangisinden en iyi sonuçları alabilirim?
      Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    • Yazan: SAMOtrophin
      Testo+bolde+npp kürüne growth ekleyen biri growthttan minimum kaç ünite vurmalı ve hangi saatler aralığında vurmalı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Emir7778
      Merhabalar Boyum 193 KG 97-98KG Güncel Olarak ilk kürümün 4. Haftasındayım 1 haftadır 500 testo 400 boldeye çıkardım dahada üstüne çıkmayı düşünmüyorum Ngenla Kulanmayı Düşünüyorum fiyatı uygun diye ama haftalık vuruluyormuş pek kulanan vs olmadığı için emin değilim ilk kürden gh türevi ilaç kulanmaya değermi parasının karşılığı olarak ve en az 5-6 ay kulanmayı düşünüyorum 
    • Yazan: 06pavyon123
      Arkadaşlar elime içeriğinin bu olduğu iddia edilen Xmaciglabs testo growth ürünü geçti açılmamış kutu şeklinde sizce işe yarar mı kullanmak mantıklı mı pct gerektirimi kullanım döngüsünü nasıl ayarlamalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.