Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bilgazli

10 aydır testosteron kullanıyorum! üretimim durmuş mudur?

Önerilen İletiler

bilgazli    26

Kan testi en son yaptırdığım da testo 102 nmol e2 56 çıkmış prolaktini unutmus doktor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    35
gönderildi (düzenlendi)
bilgazli, 6 saat önce yazdı:

Kan testi en son yaptırdığım da testo 102 nmol e2 56 çıkmış prolaktini unutmus doktor

hocam işte hem ilk başlarda reseptorler daha temiz oluyor gerek dopamin gerek hormon bazında, bu sebeptende belki o ilk yükselişten sonra standart haline gelmiştir bu durum, ben kendimdekini östrojene bağlıyorum açıkcası çünkü şuanda dipteyim bildiğin, buda duygu muygu ezip geçiyor aynı şekil libidoyuda, e2yi düzeltirsem tekrar bombastik olucağımı umuyorum, sanada gelirsek hocam eğer bir kür düşüncen yoksa pct yapıp bi 1 yıl normal sporunu yapıp dinlensen hem kafan inanılmaz rahatlar hem hormonların iyice toparlar, benim en azından planım bu yönde kürü salıp 1 yıl temiz sakin yaşamak, mezun senemiz bu yıl, üniversiteye gidicem seneye. pctyi düzgün yapıp ereksiyonu falan tamir etmek önemli benim için 😃 ilk seneden sıkıntı yaşamamak adına doktor muhabbetini geçirdim aklımdan pct icin ama bu konuda paradan cok düzelmek daha önemli(e2n normal hocam sıkıntı yok şimdilik)

kreaks, 6 saat önce yazdı:

aslında yukarıda değinmiştim hocam yüksek testo bende ilk başta agresiflik falan biraz yapmıştı kaygılı hissetmiyordum, ilk başladığımda hatta bombastik bişeydim ama şuan baya kötüyüm ruh hali olarak hem mutsuzum enerjisizim zar zor yerimden kalkıyorum hem libidom düşük bunlar da e2 kaynaklı herhalde( @Tony Montana emin olmadığım için bu ruh halinin falan sebebinin e2 kaynaklı mı olduğunu sanada sorayım hocam), eğer kaygın varsa yine e2 yüksekliğinden olabilir bunun haricide değindiğim gibi çok düşünüyorsan yine stres yaparsın akışına bırak şuan bir yan etki yaşamıyorsan vücudunda(meme ucunda batma,ereksiyon kaybı vb.vb) kaygılandığında yürüyüşe çık arkadaşlarınla falan takıl keyif aldığın şeyleri yap bi süre sonra bi sorunun kalmadığını göreceksin bu dediğim tabiki psikolojik boyutu, eğer e2 kaynaklı bi kaygı, duygusallık varsa anormal yüksek değilse katlanıcaksın maalesef eğer istersen güncel kan testin varsa yollarsan yine yorumlayabiliriz

@heisenbergg konuyu duzenleyemediğim için tekrar yazı yazarak etiketliyorum hocam kusura bakmayın. bu ilk parantezden önce belirttiğim sorunlar hakkında yorumunuz ne olur hocam sizinde fazlasıyla makale okuduğunuz ve bilgili olduğunuz kanısındayım fikrinizi merak ediyorum.

tarihinde kreaks tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yanis    14
gönderildi (düzenlendi)
bilgazli, 6 saat önce yazdı:

Peki beyler yüksek testosterom seviyeleri niye doğal seviyelerden daha stresli kaygılı kötü hissetiriyor eskiden yüksek testo daha iyi hissedirir diye düşünüyordum açıkçası

E2 yükselmişse o yüzdendir. Erkeklerde psikolojiyi asıl bozan kadın hormonları oluyor e2 prolaktin vs. referanstaysa sıkıntı olmaz. Ayrıca yüksek doz magnezyumda steroid kaynaklı anksiyete iyi geliyor 800-1000 mg civarı

tarihinde yanis tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilgazli    26
yanis, 3 saat önce yazdı:

E2 yükselmişse o yüzdendir. Erkeklerde psikolojiyi asıl bozan kadın hormonları oluyor e2 prolaktin vs. referanstaysa sıkıntı olmaz. Ayrıca yüksek doz magnezyumda steroid kaynaklı anksiyete iyi geliyor 800-1000 mg civarı

Hocam en son testim de yani 1 hafta önce doktor prolaktine bakmamıs. Total testo ile e2 bakmış total t 103 nmol e2 56 çıkmış ama bi dönem prolaktin seviyelerim 20 ye çıktığı olmuştu dostinex kullanmıştım ama epeydir kullanmadım değeri de bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    33
Tony Montana, 11 saat önce yazdı:

Ya beslenmeye öyle abidik kubidik şey yazan adamla 5dk muhabbet edesim gelmiyor.

ye yumurtanı tavuk pilavını geç. Yok idmandan 30dk önce şu 

idmandan 5dk sonra şu 

herkesin hayatı idman üzerine kurulu değil ki biz bu işin hobisindeyiz. Bu hayat stresiyle yoğunluğuyla idman atabildiğime şükrediyorum bazen 

Bu tarz hocalar antrenman ve beslenme işini ellerinden geldiklerince aşırı komplike bir hale getirip sen bunu tek başına yapamazsın imajı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu tipik bir tarikat taktiği. Bir amaç var ve bu amaca senin tek başına ulaşamayacağını düşünürsen o ne derse yaparsın ve ne isterse verirsin. Ayrıyeten bir pct hizmeti için 8k gereğinden pahalı bir rakam. Dediğiniz doktorun birçok videosunu izledim. Söylediğiniz gibi her ne kadar doktor olsa da kendisi bu steroidler ve pct konusunda alaylı sayılır. Emin ol bu forumdaki birçok kişi hem kendi hem de çevresindekilerinin tecrübeleri sayesinde bu konuda çok daha deneyimliler.  

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
kreaks, 10 saat önce yazdı:

hocam işte hem ilk başlarda reseptorler daha temiz oluyor gerek dopamin gerek hormon bazında, bu sebeptende belki o ilk yükselişten sonra standart haline gelmiştir bu durum, ben kendimdekini östrojene bağlıyorum açıkcası çünkü şuanda dipteyim bildiğin, buda duygu muygu ezip geçiyor aynı şekil libidoyuda, e2yi düzeltirsem tekrar bombastik olucağımı umuyorum, sanada gelirsek hocam eğer bir kür düşüncen yoksa pct yapıp bi 1 yıl normal sporunu yapıp dinlensen hem kafan inanılmaz rahatlar hem hormonların iyice toparlar, benim en azından planım bu yönde kürü salıp 1 yıl temiz sakin yaşamak, mezun senemiz bu yıl, üniversiteye gidicem seneye. pctyi düzgün yapıp ereksiyonu falan tamir etmek önemli benim için 😃 ilk seneden sıkıntı yaşamamak adına doktor muhabbetini geçirdim aklımdan pct icin ama bu konuda paradan cok düzelmek daha önemli(e2n normal hocam sıkıntı yok şimdilik)

@heisenbergg konuyu duzenleyemediğim için tekrar yazı yazarak etiketliyorum hocam kusura bakmayın. bu ilk parantezden önce belirttiğim sorunlar hakkında yorumunuz ne olur hocam sizinde fazlasıyla makale okuduğunuz ve bilgili olduğunuz kanısındayım fikrinizi merak ediyorum.

Evet genel itibari ile dediğiniz şeyler doğru E2 yüksekliği ve düşüklüğü psikolojik olarak ağır etkilere sebep olabilir anksiyete olsun, tahammülsüzlük ve sinirlilik gibi fizyolojik olarakta letarji, eklem ağrıları ve uyku hali…

Diğer yaptığınız teşhiste aynı şekilde tutarlı eğer ortada bir problem yok ise (teorik olarak psikolojik problemler yalnızca e2 kaynaklı ya da hormon kaynaklı olmaz ama teknik olarak tek anomali e2 üzerinde var sayarsak) bunun psikolojik bir etki olduğunu (altta yatan fizyolojik bir sebepten kaynaklı değil) kafa dağıtmaya yönelik aktiviteler durumu bir nebze olsun iyi kılar.

E2 hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum yakın bir sürede çünkü e2 dediğimiz hormon çok ilginç bir hormon şu anda makale toplama ve inceleme aşamasındayım henüz spoiler vermeyeceğim ama alışılagelmişin dışında duyulmamış noktalara değineceğim 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
kreaks, 10 saat önce yazdı:

Ah nörolojik etkiler konusunda okumamıştım tekrardan yazayım o kısmı evet testosteron’un dopamin, serotonin ve glutamat reseptörleri gibi reseptörlerde pozitif etkileri olabilir ve teknik olarak bu da odaklanma ve iyi hissetme benzeri hisleri daha yoğun yaşamanızı sağlayabilir. 

Uyuşturucu kullanan insanların yukarıda bahsettiğim dopamin serotonin ve glutamat reseptörleri zamanla duyarsızlaştığı için doz yükseltmesi gibi teorik olarak reseptörler duyarsızlaşıp o eski hissiyatı vermemesi oldukça olasıdır cruise ya da PCT dönemi sonrası nörotransmitter sistemin işlevselliği eski haline dönebilir.

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    541
heisenbergg, 4 dakika önce yazdı:

Ah nörolojik etkiler konusunda okumamıştım tekrardan yazayım o kısmı evet testosteron’un dopamin, serotonin ve glutamat reseptörleri gibi reseptörlerde pozitif etkileri olabilir ve teknik olarak bu da odaklanma ve iyi hissetme benzeri hisleri daha yoğun yaşamanızı sağlayabilir. 

Uyuşturucu kullanan insanların yukarıda bahsettiğim dopamin serotonin ve glutamat reseptörleri zamanla duyarsızlaştığı için doz yükseltmesi gibi teorik olarak reseptörler duyarsızlaşıp o eski hissiyatı vermemesi oldukça olasıdır cruise ya da PCT dönemi sonrası nörotransmitter sistemin işlevselliği eski haline dönebilir.

Hocam her şeyi çok açıklayıcı ve bilimsel bi dille yazıyorsunuz. İyi ki varsınız 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hocam her şeyi çok açıklayıcı ve bilimsel bi dille yazıyorsunuz. İyi ki varsınız 

Rica ediyorum siz de iyi ki varsınız araştırmalarmın insanlar tarafından okunduğunu bilmek benim için çok büyük bir motivasyon kaynağı 🙏

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    35
heisenbergg, 1 saat önce yazdı:

Evet genel itibari ile dediğiniz şeyler doğru E2 yüksekliği ve düşüklüğü psikolojik olarak ağır etkilere sebep olabilir anksiyete olsun, tahammülsüzlük ve sinirlilik gibi fizyolojik olarakta letarji, eklem ağrıları ve uyku hali…

Diğer yaptığınız teşhiste aynı şekilde tutarlı eğer ortada bir problem yok ise (teorik olarak psikolojik problemler yalnızca e2 kaynaklı ya da hormon kaynaklı olmaz ama teknik olarak tek anomali e2 üzerinde var sayarsak) bunun psikolojik bir etki olduğunu (altta yatan fizyolojik bir sebepten kaynaklı değil) kafa dağıtmaya yönelik aktiviteler durumu bir nebze olsun iyi kılar.

E2 hakkında detaylı bir yazı yazmayı planlıyorum yakın bir sürede çünkü e2 dediğimiz hormon çok ilginç bir hormon şu anda makale toplama ve inceleme aşamasındayım henüz spoiler vermeyeceğim ama alışılagelmişin dışında duyulmamış noktalara değineceğim 😂

teşekkür ediyorum hocam yazınızı beklemedeyiz, o zaman sanırım e2yi yükselttiğimde umduğum gibi yaşadığım sorunlarıda çözmüş olacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Semih26
      Merhabalar,
      Bazı markaların kullanımı sonrası testosteron 1500 üstüne çıktı, yaklaşık 1 aydır herhangi bir enjeksiyon yapmadım, şuan testosteron seviyem 650 civarında ve fsh lh baktırmadım, ereksiyon olmada problem yok ama sabah ereksiyonu da yok, üretimi kapanmış mıdır sizce ama kapansa hiç ereksiyon olmamak gerekirdi, sadece atrofi oluştu.
      Çalışan ilaçlar aldım, onların kullanımına başlayabilirim herhalde sorun olmaz değil mi, merak ettiğim konu enanthate kullanmama ve değerler 1500 üstü yükselmesine rağmen neden üretim kapanmadı, böyle bir durum yaşayan oldu mu, saygılarımla..
    • Yazan: enes.dinnc
      Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
      Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
      KÜR PLANLAMAM:
      testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Alikumsal34
      Saygı değer hocalarım/arkadaşlar merhaba,
      Uzun bir ara verdikten sonra 2 aydır spora tekrar gitmeye başladım ve bu kapsamda kendimi geliştirmek ve estetik bir vücuda sahip olmak istiyorum. Bununla ilgili olarak ek gıda/ilaç vb şeyleri kullanmayı düşünüyorum. Bu 2 aylık süreçte görüşme başına 2.000₺ ödediğim sosyal medyada denk gelen bir hocaya başvurdum. Vücut(1.89cm/68kg) genetiğimi çok beğendiğini ve ufak hafif bir steroid kürüyle çok güzel sonuç alacağımı söyledi fakat o dönemde çok tereddütte kaldığım için enjeksiyon yerine sarm’ları tercih ettik. (Ekte Sarm’ların görseli koymuş olacağım)
      Sarm’lardan çok net bir sonuç alamayınca tekrar kendisiyle görüşüp bir kür programı istedim. Yapmış olduğu kür Proton Labs markası altında Boldenon + Turinabol + Testo ve süreci de 14-16 hafta dedi ve fiyat olarakta toplam bu süreç için 9.000₺ - 10.000₺ arası olduğunu belirtti. (sosyal medyadan kendi paylaştığı ilaçların görselini de ekte görebilirsiniz)

Bu fiyatı çevremde diğer naturelde olsa bu işleri az çok duyan sporcu arkadaşlarıma sorduğumda bu fiyata imkansız olacağını söylediler. Bu doğrultuda içimde şüphe uyandırdı. Sonuç olarak siz değerli abilerimden kardeşlerimden marka, kür, bu süreçte nelerle karşılaşacağım hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Amacım herhangi bir yarışmaya vs. katılmak değil. Kendimi iyi hissettirecek düzeyde parçalı hacimli bir vücudum olsun istiyorum. Daha önce naturel olarak yaptım fakat istediğim sonuçları elde edemedim. Sizlerden istediğim doğru kaynaklara doğru markalara nasıl ulaşabileceğimdir. Hangi steroid kullanan birine usulünce saygı çerçevesi içerisinde danıştıysam sanki özel manevi değerlerine hakaret etmişim gibi tepki alıp hiç bir bilgi vermedi. Lütfen konu hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• Yazan: Efekale45
      Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
      Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
      Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
      Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
      Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

• Yazan: lelouch
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testosteron enanthate kullanmayı planlıyorum fakat bazı sorularım olacak sizlere.
      SORULAR:
      Testosteron kullanımı sonrası dış görünüşte ne gibi değişiklikler olur? Yüz kemik yapısında, tüylenme , ses değişikliği gibi konularda değişiklik olur mu? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.