Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Revengew

Testo prop+npp kürüme anapolon eklemek mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Revengew    16

Selam herkese hayırlı günler,

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo propionate
  • Npp

Küründeyim elimde anapolon var eklemek istiyorum sizce nasıl olur görüşlerinizi almak istiyorum.

Teşekkür ederim şimdiden. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    700
gönderildi (düzenlendi)

deca zaten su balonu yapılıyor ondan ben deca olan kürde dianabol yada anapolon kullanmayı sevmiyorum çünkü çok fazla sulu kas kütlesi koymuş olucaksın ve onunda kaybı çabuk oluyor. Bence kickstart tarzı şeylerede gerek yok deca açıldığında zaten çok fazla güç artışı sağlıyor birden diğer ilaçlara göre.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    7
gönderildi (düzenlendi)

Ben kick start olarak kullanılmasını şart görmeyi saçma buluyorum. İstendiği zaman kullanılabilir ama kan değerlerine dikkat ederek. Ben genel olarak her ilacı her dönemde kullanırım. İhtiyacıma göre şekillendiririm ve kullanırım. Eğer merek ediyorsan kullanabilirsin tabii ki ama ben çok verim almamıştım öyle bi kürde. İçinde bir merak varsa denemen iyi olur. Deneyim önemli...

tarihinde zZerothpen tarafından düzenlendi
Eksik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
ardas, 6 dakika önce yazdı:

deca zaten su balonu yapılıyor ondan ben deca olan kürde dianabol yada anapolon kullanmayı sevmiyorum çünkü çok fazla sulu kas kütlesi koymuş olucaksın ve onunda kaybı çabuk oluyor. Bence kickstart tarzı şeylerede gerek yok deca açıldığında zaten çok fazla güç artışı sağlıyor birden diğer ilaçlara göre.

Npp çok fazla su tutmuyor hocam o yüzden eklemek istedim biraz su tutmak istiyorum . İlaçlar açıldı zaten bu evrede kürün verimini anapolon ile arttırabilirmiyim diye sormuştum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.144
Revengew, 15 dakika önce yazdı:

Npp çok fazla su tutmuyor hocam o yüzden eklemek istedim biraz su tutmak istiyorum . İlaçlar açıldı zaten bu evrede kürün verimini anapolon ile arttırabilirmiyim diye sormuştum 

Kullanabilirsin dostum. Karaciğeri sık kontrol ettir. Anapolonla gelenin büyük çoğunluğu bırakınca gidecek haberin olsun :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
Diver, 12 dakika önce yazdı:

Kullanabilirsin dostum. Karaciğeri sık kontrol ettir. Anapolonla gelenin büyük çoğunluğu bırakınca gidecek haberin olsun :) 

Aklımda bulunsun hocam en azından tecrübe oldu derim teşekkkür ederim ilginiz için

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
Revengew, 1 saat önce yazdı:

Npp çok su tutmaz bu doğru anapolunu ise eczane ise yarım al çünkü şuan eczane anapolonları eski formunu yakalamış durumda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
SERKO, 2 saat önce yazdı:

Npp çok su tutmaz bu doğru anapolunu ise eczane ise yarım al çünkü şuan eczane anapolonları eski formunu yakalamış durumda 

Tamamdır hocam teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
Diver, 8 saat önce yazdı:

Hocam peki koruyucu olarak ne alabilirim ve arimidex kullanmalımıyım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.144
Revengew, 45 dakika önce yazdı:

Hocam peki koruyucu olarak ne alabilirim ve arimidex kullanmalımıyım ?

Nac600,Devedikeni karaciğer için kullanabilirsin. Arimidexi kan tahliline göre kullan yada göğüste batma kaşıntı olursa...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 14 saat önce yazdı:

Nac600,Devedikeni karaciğer için kullanabilirsin. Arimidexi kan tahliline göre kullan yada göğüste batma kaşıntı olursa...

Anapolonu kullanırken 25 mg 4 gün , 1 hafta 50 mg , karaciğer durumuna göre 100 mg çıkarmak mantıklı olurmu yoksa 50 mg ile mi devam etmeli hocam 

tarihinde Revengew tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.144
Revengew, 18 dakika önce yazdı:

Anapolonu kullanırken 25 mg 4 gün , 1 hafta 50 mg , karaciğer durumuna göre 100 mg çıkarmak mantıklı olurmu yoksa 50 mg ile mi devam etmeli hocam 

50 mg yeterli olacaktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Revengew, 23.01.2025 - 10:39 yazdı:

Selam herkese hayırlı günler,

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo propionate
  • Npp

Küründeyim elimde anapolon var eklemek istiyorum sizce nasıl olur görüşlerinizi almak istiyorum.

Teşekkür ederim şimdiden. :)

Aldığın verimi artırır ama bu kürde özellikle tansiyon değerine dikkat etmen gerek anapolon her ne kadar DHT türevi bir AAS olsa bile progesterojenik reseptörleri etkiler ve östrojenik yan etkilere sebep olabilir teorik olarak prolaktini (progesterone reseptörlerini etkilemesi sebebi ile hafifçe yükseltebilir) üstüne üstlük nor19 türevi olan Nanadrolone kullanmandan ötürü bu değerlerini gözlemlemen gerekir. Anapolon her ne kadar karaciğer için toksik olsa bile asıl zararı yüksek tansiyon ile kombinlenmiş 17-a-alkali yapısı karaciğere zarar verir (kısaca metillenmiş yapısı diyebiliriz.)

Karaciğer için çok fazla endişelenmene gerek yok çünkü karaciğer için asıl zararlı husus ara vermemek olur oral steroidlere ki bıraktığın zaman karaciğer kendini toparlayacaktır hali hazırda asıl korkacağın şey yüksek tansiyon olsun.

Klinik çalışmalar bize zaten kronik karaciğer stresinin problem teşkil ettiğini ve fibrosis ya da siroza sebep olabileceğini söyler yüksek mevlada alkol tüketen kişilerin kalıcı karaciğer sorunu oluşturması on yıllar sürer genelde o yüzden ötürü ana endişelenmemiz gereken fenomen sürekli hale gelmiş strestir.

Bahsedileb gibi karaciğer konusunda korkulacak bir husus olduğu düşünmüyorum eğer ki bahsettiğimiz kadar bir toksikite söz konusu olsaydı karaciğer üzerinde podyumda sarılıktan bayılan yarışmacılar görürdük sakız gibi bizlerin kullandığı dozajı 10’larca kat daha fazla kullanıyorlar ne de olsa.

Üstekik vücut geliştirmecilerde klinik olarak tümör aşırı ama aşırı ender bille olsa siroz ve fibrosis hiç müşahede etmedim. Dikkatli ve kontrollü gitmemizde her ne kadar asıl mesele bu olmasa bile her zaman fayda var çünkü sonuç olarak karaciğerimizi strese sokarak hayati bir organımızın işlevini etkileyebilecek bir husustan bahsediyoruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    16

Tansiyon üzerinde nasıl bir önlem alabilirim hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Revengew, Şimdi yazdı:

Tansiyon üzerinde nasıl bir önlem alabilirim hocam 

Beslenmene, östrojen seviyene ve hemogram değerlerine dikkat et bolca su tüket ve tuz tüketimini minimalize et basit karbonhidrat tüketimini az tut

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    517

Dostum peki

testo enantt / bolde / tren ace küründe anapolon tarzı tabletler hakkında ne düşünüyorsun 

fikrini merak ediyorum ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    314
Tony Montana, 53 dakika önce yazdı:

Dostum peki

testo enantt / bolde / tren ace küründe anapolon tarzı tabletler hakkında ne düşünüyorsun 

fikrini merak ediyorum ☺️

Tansiyon patlaması herhalde bu anapolon söz konusu ise 😂

Şahsen Anavar winstrol ve ya benzeri hafif steroidler hali hazırda kullanılan bileşiklerin gücünden gölgede kalır kas kütlesi olarak fark yaratabileceğini düşündüğüm 2 ilaç var Oral Tren/Metribolone ve Superdrol. Eğer maksat definasyon ise bu iki ilaç mucizeler yaratır bulk olsa bile yaratır hatta. Metribolone/Oral Tren gelmiş geçmiş en güçlü Stetoid olduğu biliniyor 2 hafta boyunca kullandım Dragon Pharma marka 1250 mcg olarak vücudumda yağ oranı artarken omuzlarındaki azaldı bunu net bir şekilde gözlemledim.

Bu bahsi geçen küre oral tavsiye eder miyim derseniz hayır çünkü hali hazırda çok güçlü ve anabolik potansiyeli çok yüksek ama opsiyonel olarak ilk 2 hafta superdrol ya da oral tren (kickstart gibi) kullanılabilir uzun vadede kullanılabilecek ilaçlar değil anapolon bu ilaçlar yanında hepatotoksilkite olarak ufak kalır…

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      HAFTALIK OLARAK:
      2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
      Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
    • Yazan: mertkara
      Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
      En son anapolon kullandığımda yaşadığım saç seyrelmesi bıraktıktan sonra eski haline dönmüştü fakat yine aynı durumu yaşıyorum bu da beni biraz tribe sokuyor, bu konuda sizin tecrübeleriniz nasıl? @heisenbergg
      AKTİF KULLANDIĞIM KÜR:
      500 testo 500 rimo 300 npp 25 mg anapolon 6iu gh 2 mg ghk cu peptide Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: murta
      Merhabalar,
      Şu anda haftalık 4 ml sustanon kullanıyorum küre anapolon eklemek istiyorum ama etrafta çok fazla farklı bilgi var anapolon hakkında kullanan bir tanıdığıma sorduğumda anapolonda kazanılan kütlenin tamamı bırakınca gitmez diyor bazıları ise bıraktığın gibi tüm kütle idrar yoluyla gider diyor bu anapolon konusunda kafam karıştı idrar yolu ile tüm kütle gider diyenler için merak ettiğim bir konu var bu anapolon sadece ödem mi tutuyor hiç mi kas kütlesi eklemiyor yani hiçbir artısı kalmayacak mı bana bu anapolonu bıraktığımda ve sustanona devam ettiğimde?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      8 hafta deca testo kürü yaptım. Şuan pct yapıyorum, 1 ovitrelle vurdum şuanda ise klomen ve tamoksifen kullanıyorum.
      İdmandan önce 1 tane anapolon atsam pctyi baltalar mı?
    • Yazan: Hwidka1
      iyi günler dostlar, bolde kürüne haftaya başlıyacağım 8 haftadır cruise yapıyorum, yanına kick start anapolon almak mantıklımı 20 veya 30 gün kullanmayı düşünyorum, bundan 1 yıl önce kullandım ve harikaydı fakat ciddi sivilce yapıyordu.
      Düzeltme: 1 yıl önceki kürde sustanonda vardı sivilce sebebinin çoğu oda olabilir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.