Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ouzhannn

Yeni dönem kür günlüğüm (testo+tren+dianabol)

Önerilen İletiler

Ouzhannn    156

Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.

GEÇMİŞ KÜRÜM:

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 1-16
  • Deca 1-10
  • Tren 5-15
  • Dianabol 1-5

GÜNCEL FORMUM:

IMG_3530.thumb.jpeg.07d0c7e20d6fa403d004df948ba26a0a.jpeg IMG_3525.thumb.jpeg.a96136043e48249d63fa8e909535ed62.jpeg IMG_3526.thumb.jpeg.f02786e05f3890c9d400b4c2b2058fb8.jpeg 

ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/

f2eb9e10-cd50-47ea-8a01-dfe8297e2170.thumb.jpeg.28af4146be6d5b4ae91d008fb76f9101.jpeg.e69ad4ceb7f04004ee11614f8ce3d192.jpeg

• Beğen 1
  • Alkış 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    447

Kral hoş geldin, seni 20 hafta ve 10 aylık tren kürlerinden biliyorum. 1 senedir ilaç kullanmamana rağmen gayet okay duruyor fizik. Yeni kürde bol şanslar şimdiden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    156
Tony Montana, Şimdi yazdı:

Kral hoş geldin, seni 20 hafta ve 10 aylık tren kürlerinden biliyorum. 1 senedir ilaç kullanmamana rağmen gayet okay duruyor fizik. Yeni kürde bol şanslar şimdiden 

teşekkürler kardeşim spor ve beslenmeye fazlasiyla dikkat etmeye çalıştım simdi bakalım neler olacak 🙏🏼

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    447
Ouzhannn, 21 dakika önce yazdı:

teşekkürler kardeşim spor ve beslenmeye fazlasiyla dikkat etmeye çalıştım simdi bakalım neler olacak 🙏🏼

Sana güveniyoruz abi, yaza kadar mermi gibi olursun fikrimce 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    139

dozajlar ne abi? deca, tren ve d-bolün aynı anda kullanacaksan östrojen ve prolaktin kontrolünü nasıl yapmayı planlıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    156
6arrows, 1 dakika önce yazdı:

dozajlar ne abi? deca, tren ve d-bolün aynı anda kullanacaksan östrojen ve prolaktin kontrolünü nasıl yapmayı planlıyorsun

dozajlamalari ve diğer tüm konularda tecrübesine yıllardır güvendiğim ve bu sektörde tek olan bana göre burak hocamdir o yüzden onun desteği ve yapmam gerekenleri bana aktarmasiyla halledicem hocam arada kan testleri ve kontrollerle

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    139
Ouzhannn, 13 dakika önce yazdı:

dozajlamalari ve diğer tüm konularda tecrübesine yıllardır güvendiğim ve bu sektörde tek olan bana göre burak hocamdir o yüzden onun desteği ve yapmam gerekenleri bana aktarmasiyla halledicem hocam arada kan testleri ve kontrollerle

anladım hocam, başarılar. bacaklar üst vücuda göre geride baya form çok iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    156
6arrows, 13 dakika önce yazdı:

anladım hocam, başarılar. bacaklar üst vücuda göre geride baya form çok iyi

evet uzun zaman bacak calismamazlik oldu ama artik onlarada yuklenme zamani geldi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    782

Başarılar dostum eski günlüğüne tekrar baktımda çok iyiymişsin yine 2 3 aya bomba gibi olursun :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    156
GHOST, 41 dakika önce yazdı:

Başarılar dostum eski günlüğüne tekrar baktımda çok iyiymişsin yine 2 3 aya bomba gibi olursun :) 

teşekkürler insallah bakalim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Xiongnu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
      Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep.  1 yıllık aktif spor
    • Yazan: Alwaysinbusiness
      Selamün aleyküm beyler,
      HAFTALIK OLARAK:
      2ml deca 2ml enantat 2 ml bolde Küründeyim 10-12 hafta falan oluyor aşağı yukarı saymadım kan tahlilinde rbc yükselmiyor boldenin çalışmadığını düşünüyorum alt ast şuan 60 civarında seyrediyor kaşındığım ve denemek istediğim için eczane ürünü günlük 50 mg anapolon eklemeyi düşünüyorum karaciğeri alt üst eder mi sizce? Tecrübelerinizi duymak istiyorum deca enantatta sıkıntı yok.
      Şuan öğrenmek istediğim tek şey anapolon hakkında TECRÜBELERİNİZ.
    • Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde 9. haftaya girdim. 8. hafta Tren A ekledim 150mg haftalık. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo E 500MG Boldenone 450 MG Tren A 150mg Trenbolone'un denilen etkilerinin hiç birini hissetmiyorum enjeksiyon yaparken öksürme falan olmadı. @heisenbergg @GHOST @rastlantisal
      Ne zaman hissetmeye başlarım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: barany1dz
      Merhabalar ilk öncelikle forumda yeniyim,
      İlk konum 18 yasındayım ve ilk kürüme girme kararı aldım daha öncesinde 6 ay önce kadar hgh fragment kullandım tek başına ve son 1 aydır da sadece only testo prop 300mg yapıyordum tabi çok bi etki alamadım ve testo ent bolde npp kürüne girmeyi düşündüm düşünceleriniz nelerdir ilaçları temin ettim beslenme yağ oranı veyahut programlama nasıl olmalı abilerim.
      Birde ne kadar süre kaç hafta yapmalıyım değişim nasıl olur?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: burakconcetta
      Herkese selamlar. Danabolun 2.günündeyim gün de sadece 20mg alıyorum Testo-Bolde ile beraber kick start olması için kullanıyorum fakat her kullandığımdan 15 dakika sonra kalp çarpıntısı oluyor. İlk etapta bunun olması normal mi ?
      İlk kürüm*

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.