Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

enes.dinnc

Definasyon kürü planlaması yaptım! eksik veya yanlışlarımı düzeltir misiniz?

Önerilen İletiler

enes.dinnc    0

Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,

Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?

KÜR PLANLAMAM:

• testo prop
  • masteron
  • oxandrolone

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kreaks    17

diyet yapamıyorsan kür sana ne sağlayacakki? yağlarını bi anda götürceğini pek zannetmem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enes.dinnc    0
kreaks, Şimdi yazdı:

diyet yapamıyorsan kür sana ne sağlayacakki? yağlarını bi anda götürceğini pek zannetmem.

Diyet disiplinim var fakat sonuç evresinde hep sorunlar yaşadığım için küre başvurmayı tercih ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    17
enes.dinnc, Şimdi yazdı:

Diyet disiplinim var fakat sonuç evresinde hep sorunlar yaşadığım için küre başvurmayı tercih ettim

hocam küre başvurman ekstra kalori yakmayacak, bence diyetinde bir sıkıntı varda sorun yaşıyorsun. Yağ alımı diyetlerde en çok yapılan yanlışlardan, bana sorarsan ilk güzel bir diyet planı çıkart zaten olumlu geri dönüş alırsın düzgün bir diyet yaparsan, ondan sonraki aşaman kürü düşünmek olsun. dedigim gibi masteron ekstra kalori yakmayacak atarsa suyu atar o da zaten belli bir yağ oranındasındır tamamen keskin gözükmek için eklersin, benim düşüncem böyle saygılar

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Testolog_27
      Herkese selamlar,
      Kullandığınız ve verim aldığınız en iyi masteron dedikleriniz hangileriydi?
    • Yazan: Xiongnu
      Selam dostlar,
      Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
    • Yazan: Xiongnu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tren+Test+Drost (kısa ester) hafif jino var meme sertken belli değil de yumuşak uçluyken belli onun için artı olarak Arimidex düşünüyorum kür içinde. Her birinden 0.5mL yada 1mL haftada 3 kere enjeksiyon düşünüyorum. Amacım estetik parçalı bir vücuda ulaşmak ancak sıkıntılı yan etkiler görürsem bırakacağım, 10 hafta civarı devam etmeyi ama tren ağır olduğu için onu 6-8 hafta sonra bırakmayı düşünmekteyim.
      Sonra ise PCT yapıp natürel olarak devam etmeyi planlıyorum. Kazandığım kütlenin/kasın/tutulan suyun ise kaybedileceğini biliyorum ancak amacım düşük yağ oranında estetik halde natürel olarak güzel bir diyet ile devam etmek. Böyle bir kür kullanmış olan veya tecrübeleri, bilgisi olan var mı? Duymak isterim. Teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 22 boy 1.83 kilo 85 yağ oranı: 14 Bench max 100kg 6 rep.  1 yıllık aktif spor
    • Yazan: Alikumsal34
      Saygı değer hocalarım/arkadaşlar merhaba,
      Uzun bir ara verdikten sonra 2 aydır spora tekrar gitmeye başladım ve bu kapsamda kendimi geliştirmek ve estetik bir vücuda sahip olmak istiyorum. Bununla ilgili olarak ek gıda/ilaç vb şeyleri kullanmayı düşünüyorum. Bu 2 aylık süreçte görüşme başına 2.000₺ ödediğim sosyal medyada denk gelen bir hocaya başvurdum. Vücut(1.89cm/68kg) genetiğimi çok beğendiğini ve ufak hafif bir steroid kürüyle çok güzel sonuç alacağımı söyledi fakat o dönemde çok tereddütte kaldığım için enjeksiyon yerine sarm’ları tercih ettik. (Ekte Sarm’ların görseli koymuş olacağım)
      Sarm’lardan çok net bir sonuç alamayınca tekrar kendisiyle görüşüp bir kür programı istedim. Yapmış olduğu kür Proton Labs markası altında Boldenon + Turinabol + Testo ve süreci de 14-16 hafta dedi ve fiyat olarakta toplam bu süreç için 9.000₺ - 10.000₺ arası olduğunu belirtti. (sosyal medyadan kendi paylaştığı ilaçların görselini de ekte görebilirsiniz)

Bu fiyatı çevremde diğer naturelde olsa bu işleri az çok duyan sporcu arkadaşlarıma sorduğumda bu fiyata imkansız olacağını söylediler. Bu doğrultuda içimde şüphe uyandırdı. Sonuç olarak siz değerli abilerimden kardeşlerimden marka, kür, bu süreçte nelerle karşılaşacağım hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Amacım herhangi bir yarışmaya vs. katılmak değil. Kendimi iyi hissettirecek düzeyde parçalı hacimli bir vücudum olsun istiyorum. Daha önce naturel olarak yaptım fakat istediğim sonuçları elde edemedim. Sizlerden istediğim doğru kaynaklara doğru markalara nasıl ulaşabileceğimdir. Hangi steroid kullanan birine usulünce saygı çerçevesi içerisinde danıştıysam sanki özel manevi değerlerine hakaret etmişim gibi tepki alıp hiç bir bilgi vermedi. Lütfen konu hakkında desteklerinizi beklemekteyim.
      Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• Yazan: Vedatist29
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 haftadır oxandrolone kullanıyordum resimdeki ürünü kan tahlili yaptım sonuçlar kötü çıktı. Bu ürünü kullanmaya devam mı etmeliyim ? yoksa ürünü bırakıp pct mi yapmalıyım ? Pct için yardımcı olursanız çok sevinirim.
      TEST SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.