Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Aslar

Zphc marka testosteron enanthate aldım! sahte mi?

Önerilen İletiler

Aslar    2

Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

6F74AF1F-3D88-446F-885D-125FDA8264F5.jpeg 55E4B4ED-FB68-420B-994C-E17B2DBF0C5C.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adrian    39

Merhaba, elinde ki ürün orijinal zphc değil yerli üretim, içinin boş olduğu anlamına gelmiyor fakat orijinal değil.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
Adrian, 6 dakika önce yazdı:

Merhaba, elinde ki ürün orijinal zphc değil yerli üretim, içinin boş olduğu anlamına gelmiyor fakat orijinal değil.

Hocam yerli olmadığına eminim iran malı

• ahahaha 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    109
Aslar, 1 dakika önce yazdı:

zphc çin kökenli ve rusya'da da üretim yapan bir firma, iranla uzaktan yakından alakası yok orjinalinin ki hele sen sahtesini kullanıyorsun. İstanbul Sancaktepe üretimi bunlar. Fakat çalışıyor mu çalışıyor, testosteron enanthate sonuçta... Ancak 150 mg falandır en baba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
Fuhrer, Şimdi yazdı:

zphc çin kökenli ve rusya'da da üretim yapan bir firma, iranla uzaktan yakından alakası yok orjinalinin ki hele sen sahtesini kullanıyorsun. İstanbul Sancaktepe üretimi bunlar. Fakat çalışıyor mu çalışıyor, testosteron enanthate sonuçta... Ancak 150 mg falandır en baba

Bakalım hocam bi süre sonra test sonuçlarını atarım ama bizim iranlı arkadaş bunu çok övdü ayıptır söylemesi ilaç istediğin gibi çalızmazsa gel beni sev dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    39
Aslar, 3 dakika önce yazdı:

İnanın değil :) google a fake zphc yazın görsellere bakın göreceksiniz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
Adrian, 2 dakika önce yazdı:

İnanın değil :) google a fake zphc yazın görsellere bakın göreceksiniz. 

Hocam orijinal olmasına pek gerek yok dolu olsun yeter umarım doluluğu iran testo kadar memnum eder

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Aslar, Şimdi yazdı:

Hocam orijinal olmasına pek gerek yok dolu olsun yeter umarım doluluğu iran testo kadar memnum eder

Dostum bu arada zphc enantat 625₺ falan ilk elden haberin olsun

1300₺’lik bi testo değil yani 

neden İran testodan şaştın ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Arkadaştan istedim her zamanki gibi iran getirir diye düşündüm iran testo 1100 dü bu daha kaliteli demiş diğer iranlı arkadaş ondan bunu tercih etmiş

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    451
Aslar, 8 dakika önce yazdı:

Arkadaştan istedim her zamanki gibi iran getirir diye düşündüm iran testo 1100 dü bu daha kaliteli demiş diğer iranlı arkadaş ondan bunu tercih etmiş

Ya elinde İran stok yoktur ya da bundan daha fazla kâr ediyordur dostum. İran’dan iyi olamaz çünkü İran eczane ürünü bu ise Türk yapımı laboratuvar ürünü.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    6
Aslar, 26 dakika önce yazdı:

Zphcnin orijinali bile dolu değil ki. Umarım istediğin etkiyi alırsın

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    39
Aslar, 3 saat önce yazdı:

Kesinlikle doludur boş değildir fakat iran testo ile karşılaştırılacak bir marka değil zphc medicene. İran testo (aburahan) bir çok yerli yabancı markadan üstündür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

Ben artık bişey demiyorum ya gerçekten şaka gibi :D bak bu foruma üyesin kuşlanıyorsun soru soruyorsun kral ama bu zamana kadar 50 kere zphc medicine sahte diye konu açıldı hicmi görmedin denk gelmedin. Onuda gectim cogunuz ürünü aldıktan sonra yszıyorsunuz buraya. Almadan once konu aç sor belirt zor değil….

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    37
Tony Montana, 4 saat önce yazdı:

Fazla kar koymuşlar 1300tl nedir yav :) 550tl ye satılıyor bunlar

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aslar    2
Yusufdemir1995, Bir saat önce yazdı:

Ben artık bişey demiyorum ya gerçekten şaka gibi :D bak bu foruma üyesin kuşlanıyorsun soru soruyorsun kral ama bu zamana kadar 50 kere zphc medicine sahte diye konu açıldı hicmi görmedin denk gelmedin. Onuda gectim cogunuz ürünü aldıktan sonra yszıyorsunuz buraya. Almadan once konu aç sor belirt zor değil….

Marka hakkında bilgim vardı hocam sadece irandan getirdiğini söylediği için(satıcının iranlı olduğu için oradan getirdiğini söyledi)dolu ürün olduğunu düşünerek almış arkadaş

AnarchyZone, 50 dakika önce yazdı:

Fazla kar koymuşlar 1300tl nedir yav :) 550tl ye satılıyor bunlar

Vallaha hocam kime sorsam aynı fiyatı çekiyolar altı üstü testo alıyoruz başka anabolikler olsa eyvallah kılı kırk yardım hala güvenilir ucuz bi satıcı bulamadım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    37
Aslar, Bir saat önce yazdı:

Marka hakkında bilgim vardı hocam sadece irandan getirdiğini söylediği için(satıcının iranlı olduğu için oradan getirdiğini söyledi)dolu ürün olduğunu düşünerek almış arkadaş

Vallaha hocam kime sorsam aynı fiyatı çekiyolar altı üstü testo alıyoruz başka anabolikler olsa eyvallah kılı kırk yardım hala güvenilir ucuz bi satıcı bulamadım

Sağlam satıcı bulursan o paralara normal testo ama ZPHC nin ederi o değil :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: approches
      Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu. 

45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.

Alternatif olarak: Moonlabs
      Magnus
      Overdose
      ZPHC 

Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim. 
    • Yazan: Fatih akın
      Merhabalar burada yeniyim,
      Bir kaç konu hakkında bilgi almak istiyorum. Küre girmek istiyorum gittiğim salon sahibi aşağıdaki kür için 35bin tl dedi;
      ÖNERİSİ:
      zphc marka 3 kutu masteron 2 kutu testesteron 2 kutu boldenon SORULARIM:
      sorum bu kadar ilaç fazla değil mi? Türkiye piyasasında zphc'nin orijinali var mı (çünkü benden başka kimsede orijinal bulamazsın diyor)? orijinal ürünler bu kadar pahalı mı? Türkiye piyasasında orijinali bulunabilecek hangi markalar var? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Kvpzr0
      Selamlar abilerim Zphc ve ht pharma satan ismini vermek istemediğim ifbb prodan bu markaları önerdi içinizde acaba mu iki markadan kullanıp verim alan var mı ht pharmanın fiyatı biraz daha uygun zphcye göre veya kullandığınız ve memnun kaldığınız markalar hangisi yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim 🙏🏻😊
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Volbiex
      Abiler selamlar,
      Öncelikle hayatımda ilk kez kullandım ve kaliteden ödün vermek istemedim x bir siteden tedarik ettim ürünleri.
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthat 500 mg Danabol 40 mg Masteron 400 mg    
    • Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.