Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MuhammedKecis

10 ml testosteron içine 1,2 ml başına 0,5 ml evigen olacak şekilde enjekte etsem sorun olur mu?

Önerilen İletiler

Saygı değer forum üyeleri sevgili abilerim,

Bugün birkaç günlük dozlarımı hazırlarken (her 4 günde bir 1,2 ml testosteron enanthate + 0,5 ml evigen e vitamini) aklıma dahiyane olabileceğini düşündüğüm bir fikir geldi. Genelde ben evigenin ampulünü kırıp her bir ampul 1,5 ml e vitamini içerdiği için 3'er şırınganın içerisine gerekli testosteronu ve evigeni çekiyorum bu sayede ampulü boşaltıp dozlarımı hazırlamış oluyorum.

Bu yaptığım işlemi 10 ml testosterone flakonu'nun içerisine her 1,2 ml başına 0,5 ml evigen olacak şekilde enjekte etsem, yani içinde sadece testosterone bulunan 10 ml flakonu yaklaşık 15 ml testo + e vitamini karışımı yapacak olsam;

SORULARIM:

1. Bu yağlar birbirlerine homojen karışırlar mı?
  2. Veya başka bir sorun ortaya çıkar mı?

Deneme amaçlı bir şırıngaya çektim ve 10 dakika sonunda bir faz farkı göremedim ama bilmediğim bir şey bu forumda mutlaka çıkıyor sizlere de sorayım dedim, şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    269

Bahsettiğimiz yağ bazları özdeşse teorik olarak çözücüleri yok sayarsak evet ama yağ bazlı steroidlerde çözücüler vardır E vitamini ile uyumlu olsa bile atabilirsiniz olumsuz etkileyebilir. E vitamininin antioksidan özelliği çözücüler ile reaksiyona girme ihtimali vardır bu da ilacı çöp eder.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    72

Konuya başka yerden bakıcam flakonlar genelde belli bir basınç sıkıştırma oranı ile kapatılıyor ekstradan 5 ml’lik bir basınç flakon kapağını yerinden fırlatabilir istenmeyen sonuçlar doğabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 21 dakika önce yazdı:

E vitamininin antioksidan özelliği çözücüler ile reaksiyona girme ihtimali vardır bu da ilacı çöp eder.

Bu durumda ampulün içerisindeki 1,5 ml evigeni 3 doza bölüp testoyla beraber şırınganın içerisinde tutmakta ilacı çöp ediyor sanırım. Ama bunu kan testinde görebilirsek bunu çürütebilirim, çünkü kan testinde hep bu şekilde vurduğum testo çalışıyor gözüküyordu, hep 3 şırıngaya depolayıp 4'er gün arayla hepsini enjekte ederek kullandım çünkü. Etkinliğini azaltır diyorsanız bir de ampulü kırdıktan sonra evigeni nasıl saklıyabilirim onu sormak durumundayım :D Çok teşekkür ederim yanıtın için bu arada, çözücü olayını biraz araştırıp tekrar buraya yazayım hatta, gerçekten nasıl bir etkileşime giriyor bulabilirsem tabi.

5am5unlu, 16 dakika önce yazdı:

flakonlar genelde belli bir basınç sıkıştırma oranı ile kapatılıyor ekstradan 5 ml’lik bir basınç flakon kapağını yerinden fırlatabilir istenmeyen sonuçlar doğabilir 

Bunun için de genellikle flakon ile işim bittiği zaman içerisindeki havayı tamamen çekiyorum bu sayede daha az hava ile temas olacağı için daha steril olur gibime geliyor, flakonun içerisinde sıvı basıncı kapağa binmeyeceği için sorun olmayacağını düşünüyorum (en azından flakonu ters çevirmedikçe).

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
MuhammedKecis, 9 dakika önce yazdı:

Bu durumda ampulün içerisindeki 1,5 ml evigeni 3 doza bölüp testoyla beraber şırınganın içerisinde tutmakta ilacı çöp ediyor sanırım. Ama bunu kan testinde görebilirsek bunu çürütebilirim, çünkü kan testinde hep bu şekilde vurduğum testo çalışıyor gözüküyordu, hep 3 şırıngaya depolayıp 4'er gün arayla hepsini enjekte ederek kullandım çünkü. Etkinliğini azaltır diyorsanız bir de ampulü kırdıktan sonra evigeni nasıl saklıyabilirim onu sormak durumundayım :D Çok teşekkür ederim yanıtın için bu arada, çözücü olayını biraz araştırıp tekrar buraya yazayım hatta, gerçekten nasıl bir etkileşime giriyor bulabilirsem tabi.

Bunun için de genellikle flakon ile işim bittiği zaman içerisindeki havayı tamamen çekiyorum bu sayede daha az hava ile temas olacağı için daha steril olur gibime geliyor, flakonun içerisinde sıvı basıncı kapağa binmeyeceği için sorun olmayacağını düşünüyorum (en azından flakonu ters çevirmedikçe).

fizik bilen badici 👏🏻👏🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 54 dakika önce yazdı:

E vitamininin antioksidan özelliği çözücüler ile reaksiyona girme ihtimali vardır bu da ilacı çöp eder.

Hocam tekrardan merhabalar ufak bir araştırma yapıp geldim. Elimdeki testosterone için kullandığım ürünün markası Humax, çözücü olarak benzil benzoat kullanıyor, antimikrobiyal olarak ise içerisinde benzil alkol içeriyor. E vitamini (tokoferol) ise bu iki bileşenle yüksek bir sıcaklık etkisi veya basınç olmadıkça etkileşime geçmiyor ve hatta benzil benzoat gibi aromatik esterlerin oksijen ile tepkimesine girmesini engelleyerek (antioksidan olduğu için) ilacın stabilitesini artırıyor. Bu durumda sadece e vitamini oksidasyona uğramış olduğu için o etkinliğini kaybetmiş oluyor. Doğruya doğru, çözücülere değinmiş olmasaydınız böyle bir ipucuna sahip olmadığım için bu ihtimali araştırmak aklıma gelmezdi. Ben de bilgimi biraz daha artırmış oldum sayenizde, teşekkür ederim :).

caikepro, 31 dakika önce yazdı:

fizik bilen badici 👏🏻👏🏻

Makine mühendisliği okuyorum ondan biraz :D.

tarihinde MuhammedKecis tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    269
MuhammedKecis, 46 dakika önce yazdı:

Hayır, bahsettiğim çözücü ve yağ bağlamındaki uyuşmazlık ve ilaçtaki kontaminasyon ile ilgili. Teoride oluşabilecek komplikasyonlardan bahsediyorum kimi yağlar özel seçilip kullanılan otantik çözücüler eşliğinde yağ ile etkileşime girebilir ve ilaç ve ya çözücüler kontamine olabilir. 

Yaklaştığınız bakış açısı teknik olarak bağlamdan ayrı aldığımızda doğru olur lakin ben ihtimaller silsilesini genişleterek olası şeyleri yazıyorum çünkü bölgesel olarak kullanılan çözücü ve yağ türevleri bölgesel üretime göre farklılık gösterebilir bu ülke pazarında en popüler olan metodlar aracılığı ile üretimimi minimalize etmek için yapılır (piyasada hali hazırda bulunan fazla olan şeyin ucuzlayacağı mantığı ile). 

Şahsen böyle bir şeyin riski %1 olsa bile ben girmem bu topa aldığımız ilaçlar ucuz değil üstelik homojen karışmama riski de hormonal inbalansa sebep olabileceğinden bu topa girmenin saçma olacağı kanısındayım. El ile ayarladığımız dozajın üstüne evigen çekmek teoride daha güvenilir ve aynı şekilde daha akıllıca olacaktır en efektif metod olmasa bile.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 25 dakika önce yazdı:

Şahsen böyle bir şeyin riski %1 olsa bile ben girmem bu topa aldığımız ilaçlar ucuz değil üstelik homojen karışmama riski de hormonal inbalansa sebep olabileceğinden bu topa girmenin saçma olacağı kanısındayım. El ile ayarladığımız dozajın üstüne evigen çekmek teoride daha güvenilir ve aynı şekilde daha akıllıca olacaktır en efektif metod olmasa bile.

En efektif değil belki ama dediğiniz daha güvenli olduğu için sanırım ben de 3 şırıngaya ayrı ayrı evigen ve testo çekerek devam edeceğim. İlaçlar ucuz değil dediğiniz yerde beni vurdunuz, harbiden bir öğrenci olarak sadece testosterone almak bile beni zora sokuyor bazen :D. İmbalans kısmında ise haklı olabilirsiniz. Tam homojenik karışım elde etmek için genelde bu tür karışımları 30 - 40 derece civarı sıcaklıklarda uzun süre karıştırılarak elde ediliyor, ben ise odamda flakona bastıktan sonra çalkaladığım için ne kadar homojen olur muamma :D. Teşekkür ederim görüşlerini ve bilgini benimle paylaştığın için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    269
MuhammedKecis, 7 dakika önce yazdı:

En efektif değil belki ama dediğiniz daha güvenli olduğu için sanırım ben de 3 şırıngaya ayrı ayrı evigen ve testo çekerek devam edeceğim. İlaçlar ucuz değil dediğiniz yerde beni vurdunuz, harbiden bir öğrenci olarak sadece testosterone almak bile beni zora sokuyor bazen :D. İmbalans kısmında ise haklı olabilirsiniz. Tam homojenik karışım elde etmek için genelde bu tür karışımları 30 - 40 derece civarı sıcaklıklarda uzun süre karıştırılarak elde ediliyor, ben ise odamda flakona bastıktan sonra çalkaladığım için ne kadar homojen olur muamma :D. Teşekkür ederim görüşlerini ve bilgini benimle paylaştığın için.

Rica ederim dostum maddi durumum ne kadar iyi olsa da mevzu steroid oldu mu tek damlasını bile çöpe atmak koyuyor bana 😂

Ve evet karışımlar için yüksek ısılar kullanılıyor ama bu genelde Özdeş ya da aynı tarzda yağar için kullanılıyor kimi yağlar birbiri ile karışması konusunda pek mantıklı seçenek olmuyor ve hammaddenin yanma şansı vs da var…

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Hakansteo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Genelde bacağımın sağ yüzüne enjeksiyon yapıyordum. Ama artık oraya ilaç gitmemeye başladı. Bu yüzden bacağın ön yüzüne vurdum yani diz kapağımın 4 parmak üstü gibi düşünün. Bugün bacağımı kıpırdatamıyorum adeta.
      Var mı bir bilgisi olan sebebi ne olabilir?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: frkn.uzunm
      Selamlar,
      Masteron Tren ace Testo pro Vuruyorum lakin 3 iğneyi de bacağa sokmak yerine tek iğneyi sokup ilacı vurul enjektörü çıkardım iğne bacakta dururken diğer enjektörü taktım onla vurdum böyle 3 ilacı da vurmamda sakınca var mı yoksa tek tek hepsini sokup mu vurmalıyım?
      Cahilliğime verin.
      Saygılar.
    • Yazan: subjectibra
      Dün ilk kürümün ilk enjeksiyonunu oldum omuzdan vuruldu müthiş bir ağrım var kolum ufak kalktığında bile ağrısı çok yoğun oluyor. Bu çok sorun değil belki ama omuzumun altına doğru kızarıklıklar var bu kızarıklıklar sizce normal mi?
      Cevaplarsanız sevinirim iyi akşamlar herkese.
    • Yazan: Boldburak
      Haftada 2 kez 3 ml ilaç vuruyorum kalçadan vuruyorum hep sol sağ dönüşüm yaparım bazen iğne girmiyor deriyi giriyor sonrası ilerlemiyor ve kanıyor öyle olunca omuza bölüyüm diyorum 1.5 1.5 sıkıntı olur mu? En son 0.8 0.8 vuruyum dedim omuza kalanı kalçaya yaparım bi şekilde dedim sol omuza tam aşı izinin oradan sapladım insülin enjektörü ile kasa ulaşmadı sanki sonra siyah uçla sonuna kadar sokmadan kasa girdimi gayet hissetim 2 katmana sert katmanı biraz zorlayınca girdim 20-25 sn ilacı enjekte ettim 10 kadar bekledim enjektörü çıkardım.
      SORULARIM:
      İlaç aktı neden oldu acaba? Nasıl bir yol izleyebilirim? NOT: Bacak demeyin bacağa iğneyi sokamadım daha
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mtnsk25
      Merhabalar,
      Normalde 1 ml sağ 1ml sol omuzdan enjeksiyon yapardım 2 omzum da ödem tutunca bacağa vurmayı denedim vurduğum gün iyiydi ama sonraki günlerde bacağımı kıramamaya yürüyememeye başladım yarı felç gibi bir ağrı oluştu.
      Bu normal mi iğne kontrolü de yaptım?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.