-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
steroid Tren+test+drost kürü hk. yardımınızı rica ediyorum!
Oluşturan:
Xiongnu, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Drbol
Arkadaşlar genelde tren hakkında haftada min 200 ml diye bir yargı var.. Ben geçende ineklere et yapsın diye haftada 200 verildiğini öğrendim. Avrupada hatta sığırlara vurulmasın etinden insanlara geçiyor gibi bir zehir muamelesi görüyor. Yüzlerce kilo hayvana verilen bu dozun biz insanlara aynı doz olması biraz saçma geldi bana. Sizce bizim bunu haftada 100 hatta 50 ml gibi vurulmamiz daha normal degil mi ? Bunu deneyen var mi.. Ben haftada 300ml vuruyordum ama şuan haftada 50 deniyeceğim acaba bir sonuç alamam mi diye kafam karıştı.. deneyen veya bilgisi olan varsa bu konunun konuşulması gerektiğini düşünüyorum yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Ouzhannn
Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
GEÇMİŞ KÜRÜM:
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:
ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/
-
Yazan: enes.dinnc
Merhaba hocalarım tecrübeli abilerim,
Öncelikle okuduğum bilgilere göre yüksek yağ oranlarında insülin işlevsiz kalıyormuş tavsiye edilen yağ oranı %20 nin altı benimki 25-28 civarı spor alt yapım var artık daha fazla diyet yapamıyorum sıkıldım bu işten o yüzden defin kürüne giriyorum sizce ne yapmalıyım?
KÜR PLANLAMAM:
testo prop masteron oxandrolone Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Xiongnu
Selam dostlar,
Herkese yakşamlar. Testosterone acetate propionate kullanacağım yanında drost'da ekleyebilirim toplam 1mL haftada 3x enjeksiyon. 10 hafta kadar istediğim vücuda ulaşınca bırakıp naturel devam etmek istiyorum ancak testislerin oldukça küçülüp tamamen çalışmaya kapanabileceğini yani libido/ereksiyon diğer adıyla Dick sorunu ortaya çıkabiliyormuş. Bunun için HCG kullanmalı mıyım kür içinde? Düşünceleriniz neler? Pregnyl eczaneden reçetesiz alınır mı? Teşekkürler.
-