Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Batubyraq

Testosteron+boldenon küründe yüksek tansiyon sorunu hk.

Önerilen İletiler

Batubyraq    0

Merhaba arkadaşlar,

KÜR İÇERİĞİM:

• Testo enant 500mg
  • Boldenon 500mg

Kürümün 5. Haftasındayım bugün spordan 3-4 saat sonra tansiyonumu ölçtüğümde 14 - 9 çıktı bu beni biraz korkuttu boldenon yüksek tansiyon yapıyor diye biliyorum bir sorun çıkartır mı? (aspirin kullanıyorum)

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Batubyraq    0
gönderildi (düzenlendi)
heisenbergg, 6 dakika önce yazdı:

Sabah kalktıktan yarım saat sonra aç karınına ölç.

Ölçüp yazacağım eğer gene yüksek çıkarsa tansiyon ilacı kullanmak  iyi gelir mi 

tarihinde Batubyraq tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259
Batubyraq, 50 dakika önce yazdı:

Ölçüp yazacağım eğer gene yüksek çıkarsa tansiyon ilacı kullanmak  iyi gelir mi 

Tansiyon ilacı son çaren olsun beslenmede tuzu azalt suyu yükselt kan değerlerine baktır ona göre kan bağışı yap düzelmesi gerekir tansiyonunun düzelmez ise son çare olarak tansiyon ilacı kullanılabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Batubyraq    0
heisenbergg, 15 saat önce yazdı:

Tansiyon ilacı son çaren olsun beslenmede tuzu azalt suyu yükselt kan değerlerine baktır ona göre kan bağışı yap düzelmesi gerekir tansiyonunun düzelmez ise son çare olarak tansiyon ilacı kullanılabilir.

Sabah dediğiniz gibi ölçümü yaptım 13 9 çıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259
Batubyraq, 1 saat önce yazdı:

Sabah dediğiniz gibi ölçümü yaptım 13 9 çıktı 

Çok ciddi seviyede yüksek değil dikkatli olunması gereken bir değer ama tehlikeli mi hayır değil.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3

Şuan 130 olması iyi olduğu anlamına gelmez. Bugün 130 olan yarın 140 olur ve olacakta. Sana tavsiyem boldenon bırak. Uzun süre tansiyon ile mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Boldenon hiç tavsiye etmem. Bu süreçte greyfurt tüketmeye çalış sarımsakta iyi olur. Tansiyon en dikkat etmen gereken şeydir birazcık daha yükselirse hayattan zevk alamazsın spor yapmayı bırak insanda heves bırakmaz dikkat et sağlığından olma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    109
zZerothpen, 6 dakika önce yazdı:

Şuan 130 olması iyi olduğu anlamına gelmez. Bugün 130 olan yarın 140 olur ve olacakta. Sana tavsiyem boldenon bırak. Uzun süre tansiyon ile mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Boldenon hiç tavsiye etmem. Bu süreçte greyfurt tüketmeye çalış sarımsakta iyi olur. Tansiyon en dikkat etmen gereken şeydir birazcık daha yükselirse hayattan zevk alamazsın spor yapmayı bırak insanda heves bırakmaz dikkat et sağlığından olma.

Sana bir nebze de olsa katılıyorum, tansiyon evet boldenonun bir yan etkisidir. Fakat boldenon kullanacaklar bunu bilerek kullanıma başlamalıdırlar. Düzenli kan testi vermesi ve beslenmesine dikkat etmesi bir nebze de olsa tansiyonu rahatlatır. Ancak kişinin hedefleri boldenona uyuyorsa kullanımında bir sakınca görmüyorum. Hele ki vücut geliştirme sporcusu isen... Antrenmanda set arası ölecek gibi nefes alıp vermek ve yeterince oksijen doygunluğuna ulaşamamak ciddi yan etki getiriyor. Bana kalırsa boldenon ve testosteron en şiddetli yan etkilere sahip iki AAS'dir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259
zZerothpen, 19 dakika önce yazdı:

Olacakta gibi bir kanıya varmamız doğru olmaz burada kişisel faktörler de işin içine gireceği için net bir şey ne yazıkki söylememiz imkansızdır. Ne kişinin beslenmesini, ne önceki tansiyonunu (ilaç kullanmadan önce), ne de güncel kan testini biliyoruz…

Biliyoruz ki tansiyon Boldenone kullanımında teorik olarak eritropoeitin dediğimiz kırmızı kan hücresi üretimine destek olan hormonun salınmasını artırır bu da dolaylı olarak kan üretimini artıracağı için Hemogram/CBC değerlerinde HGB, RBC ve HCT% gibi değerlerde artışa yol açabilir bu da kanın yoğunluğunu artıracağı için yüksek tansiyona sebep verebilir. Öncelikle bizim yapmamız gereken şey “kesmektense” altında yatan sorunu bulmak olmalı gerekirse kan bağışı bu problemi çözmek için yeterli olacaktır.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
heisenbergg, 4 saat önce yazdı:

Olacakta gibi bir kanıya varmamız doğru olmaz burada kişisel faktörler de işin içine gireceği için net bir şey ne yazıkki söylememiz imkansızdır. Ne kişinin beslenmesini, ne önceki tansiyonunu (ilaç kullanmadan önce), ne de güncel kan testini biliyoruz…

Biliyoruz ki tansiyon Boldenone kullanımında teorik olarak eritropoeitin dediğimiz kırmızı kan hücresi üretimine destek olan hormonun salınmasını artırır bu da dolaylı olarak kan üretimini artıracağı için Hemogram/CBC değerlerinde HGB, RBC ve HCT% gibi değerlerde artışa yol açabilir bu da kanın yoğunluğunu artıracağı için yüksek tansiyona sebep verebilir. Öncelikle bizim yapmamız gereken şey “kesmektense” altında yatan sorunu bulmak olmalı gerekirse kan bağışı bu problemi çözmek için yeterli olacaktır.

Evet kan hücresi artıyor doğru. Kan bağışında bulunarak yeterli çözüme ulaşacağını düşnüyorsan sana çevremden örnekler gösterebilirim. defalarca kan vermelerine rağmen ve hemogram değerleri normalken boldenondan sonra tansiyonları normal haline dönmedi(organlarında sorun yok). Kendinde işe yarayan  başkasında işe yaramayabilir. Bi ömür telmis ile geçirmek ne kadar mantıklı bilemem. O kullandı kan verdi geçti o zaman herkes kan verir geçer demek çok mantıksız. Tansiyon için şu sebepten olmuştur demek çok zor. Bu sporda tansiyon çok kritik. o yaptı geçti ama sende geçmeyebilir. sağlığımızı elimize aldığımız zaman değere binmesin. bazı şeyleri önceden hesaba katalım. Net bişey söylemeyiz diyip kan vermeye bağlamanız ironik olmuş :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

birkaç gün daha ölç baktın geçmiyor telmodip 80 mg/5mg yarım tablet sabahları al 2 3 güne düzene girer sonra alma 

herzaman söylerim boldenon yegane uzak durulması gereken bir ilaç uzatır nede kısaltır 20-25 hafta onun yan etkileriyle uğraşmak sabır ister verdiği adele için değmez 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    8
SERKO, 3 saat önce yazdı:

birkaç gün daha ölç baktın geçmiyor telmodip 80 mg/5mg yarım tablet sabahları al 2 3 güne düzene girer sonra alma 

herzaman söylerim boldenon yegane uzak durulması gereken bir ilaç uzatır nede kısaltır 20-25 hafta onun yan etkileriyle uğraşmak sabır ister verdiği adele için değmez 

kesinlikle katılıyorum. ilacın açılması ayrı bir dert açıldıktan sonra yan etkileriyle uğraşmak ayrı bir dert.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259
zZerothpen, 13 saat önce yazdı:

Evet kan hücresi artıyor doğru. Kan bağışında bulunarak yeterli çözüme ulaşacağını düşnüyorsan sana çevremden örnekler gösterebilirim. defalarca kan vermelerine rağmen ve hemogram değerleri normalken boldenondan sonra tansiyonları normal haline dönmedi(organlarında sorun yok). Kendinde işe yarayan  başkasında işe yaramayabilir. Bi ömür telmis ile geçirmek ne kadar mantıklı bilemem. O kullandı kan verdi geçti o zaman herkes kan verir geçer demek çok mantıksız. Tansiyon için şu sebepten olmuştur demek çok zor. Bu sporda tansiyon çok kritik. o yaptı geçti ama sende geçmeyebilir. sağlığımızı elimize aldığımız zaman değere binmesin. bazı şeyleri önceden hesaba katalım. Net bişey söylemeyiz diyip kan vermeye bağlamanız ironik olmuş :)

İstediğiniz kadar örnek gösterin ama steroidlerin östrojenik ve kırmızı kan hücresi artırma yetisi ile ilgilidir %99 olarak yükselmiş tansiyon. Östrojen (su tutumu) ve hemogram değerleri referans ise genetik yatkınlığınız yok ise (tuz ve su alımı dengede ise) çok zordur tansiyonun yükselmesi. 

Belirli bir durumdan örnek olarak “kan vermek” dedim altta yatan sebebin hemogramfaki değerlerdeki bozulma olduğunu sayarsak bu aşırı şekilde belli oluyor yazdığım yazıda anlamamayı tercih etmeniz ilginç olmuş asıl burada çünkü bağlama bakacak olursanız HGG RBC ve HCT’den bahsediyorum… Potansiyel olarak diğer sebepleri de bilmeden (neyin neye sebep olabileceğini) kesin bir kanıya varmak anlamsız ve zor olucak dedim lakin yazdığım yerde açıkça Hemogram/CBC değerlerinden bahsediyorum…

Boldenon sonrası tansiyonun normale dönmediği tek klinik vaka gösterebilir misiniz rica etsem:) araştırma ya da randomize kontrollü çalışma da demiyorum yalnızca vaka… Bahsettiğinix şeyde o halde problem Boldenon değil başka altta yatan bir sorun var çünkü Boldenon dediniz sebep olan şey ve etken ortadan kalkınca etki de ortadan kalkar (çok basit bir mantık).

Çevrenden örnekleri gösterirken beslenme, alışkanlıklar (zararlı ve yararlı olmak üzere), aile hikayesi (genetik yatkınlık çıkarımı yapabilmek için), geçmişteki tansiyon ve tahlil bilgileri gibi bilgiler üzerinden ilerlememiz gerekir kabaca “bak kesti düşmedi” demek bir sürü sebepten ötürü olabilir gizli hipertansiyonu da olabilir ya da başka bir değişken de buna sebep oluyor olabilir bu argümanın absürdlüğü manipüle edilebilir ve ettirilebilir bir sürü bilgi olduğundan ötürü aşırı anlamsız bana vaka raporu benzeri bir şey göstermeden ve bahsettiğim bilgiler ile birlikte bunu dikkate alırım öbür türlü medikal olarak bilgisi yetersiz birinin “bak şöyle böyle” demesi ne entelektüel olarak ne de bilginin (aslında bilgi kategorisine bile girmez felsefeli olarak “haber” olarak geçer.) kalitesi olarak durumu aşikar kılar.

Anabolik/Androjenik steroid kullanımında tansiyonun neyden sebep olduğuna karar vermek pek zor değil dostum çünkü sınırlı sebepler yüksek tansiyona sebep olur özellikle Stetoid kullanımı gibi spesifik bir konuda.

Aslında süreç yönetilebilir ve klinik olarak bir kaç tane de vaka linkli atabilirim (randomize klinik çalışması ve ya meta-analiz değil çünkü literatür bu kadar zengin değil henüz). Bilgilendirebilirim kısacası sizin bu kadar kompleks gördüğünüz şey aslında literatürde on yıllarca araştırılmış ve Stetoidlerin “yüksek tansiyona” sebep olacak spesifik değişkenlerinin bilinmesinin kolaylığı yerine mistisizmvari bir bakış açısı ile yaklaşmanız ne bu klinik olarak ne de metodolojik olarak tutarlı bir yaklaşım değil belirli bir etkiyi başka bir ilaçla ortadan kaldırıp sonra onun sebep olduğunu başkasıyla kaldırmak absürd ve çözüm olmayan bir şeydir durumu daha komplike eder ve teselsül benzeri bir sonuca yol açar.

Üstelik herhangi bir vücut geliştirmeci teorik olarak yan etki görse bile ilk önce çözüme ve yaşantısını gözden geçirir başka çare kalmayınca keser ilacı direkt olarak herhangi bir yan etkide ortaya çıkan durumun derinliğine inmeden hemen bırakalım demek yersiz olabilir belki vücuttaki sempatik bir hareket aktivasyonundan ötürü de olabilir bu belki zararlı da olabilir ama kontrol edilebilir olduğu gerçeğini değiştirmez…

• Beğen 1
  • Şaşkın 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    3
heisenbergg, 7 saat önce yazdı:

İstediğiniz kadar örnek gösterin ama steroidlerin östrojenik ve kırmızı kan hücresi artırma yetisi ile ilgilidir %99 olarak yükselmiş tansiyon. Östrojen (su tutumu) ve hemogram değerleri referans ise genetik yatkınlığınız yok ise (tuz ve su alımı dengede ise) çok zordur tansiyonun yükselmesi. 

Ahahaha bana ilaç kullanımından sonra tansiyon sorunlarının %99 unun kan fazlalığından kaynaklandığına dair bir araştırma atar mısınız bu nasıl bir saçma oran😶‍🌫️  ilaçlar konusunda gerçekten bilgin ve tecrübe yetersizliğin var. Underground lablerde üretilen ilaçların nasıl olur da tansiyon üzerinde etkileri araştırılsın ki araştırılsa bile bu çok yavaş olur. Boldenon sende "sempatik" ve "metodolojik" çalışıyor olabilir 😂 veya tansiyon çarpmış bilmiyorum ama bu ilaç kullanılmaz dostum kullanmaya devam etmesine göz yumuyorsanda bu konuda gerçekten bilgisiz ve tecrübesizsindir. Yüksek tansiyonun nedenlerini sınırlı sanmaya devam et. Kendi üzerinde işe yarayan bişeyi başka birine ne kadar rahat bişeymiş gibi gösteriyorsun çok deneyimsiz bi yaklaşım. Bazen bilimsel araştırma aramak yerine deneme yanılma yolunda ilerlemek gerekiyor bu spor hala gelişmekte ve bilimsel araştırmalar inan bana sandığından daha geride kalmış durumda çünkü yapılmıyor. "Metodolojik"

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

%99 demeyelimde ona. Genelde çoğu zaman kan fazlalığından oluyor. Yani tam 9 yıldır deneyimlerim bu şekilde sana insan sayısı vermem o kadar fazla kişi var yıllardır kendim dahil kız erkek olsun büyük kücük yaş grubu farketmiyor genelde hep kan fazlalıgından oluyor. He tabiki başka sebeplerdende olanlar oldu ama 1000 kişiden 100 tanesi baska sebeptendir 900 ü kan fazlalıgı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    259
zZerothpen, 2 saat önce yazdı:

Ahahaha bana ilaç kullanımından sonra tansiyon sorunlarının %99 unun kan fazlalığından kaynaklandığına dair bir araştırma atar mısınız bu nasıl bir saçma oran😶‍🌫️  ilaçlar konusunda gerçekten bilgin ve tecrübe yetersizliğin var. Underground lablerde üretilen ilaçların nasıl olur da tansiyon üzerinde etkileri araştırılsın ki araştırılsa bile bu çok yavaş olur. Boldenon sende "sempatik" ve "metodolojik" çalışıyor olabilir 😂 veya tansiyon çarpmış bilmiyorum ama bu ilaç kullanılmaz dostum kullanmaya devam etmesine göz yumuyorsanda bu konuda gerçekten bilgisiz ve tecrübesizsindir. Yüksek tansiyonun nedenlerini sınırlı sanmaya devam et. Kendi üzerinde işe yarayan bişeyi başka birine ne kadar rahat bişeymiş gibi gösteriyorsun çok deneyimsiz bi yaklaşım. Bazen bilimsel araştırma aramak yerine deneme yanılma yolunda ilerlemek gerekiyor bu spor hala gelişmekte ve bilimsel araştırmalar inan bana sandığından daha geride kalmış durumda çünkü yapılmıyor. "Metodolojik"

Okuma probleminiz falan mı var ? Tekrardan tam okumamışsınız ben diyorum ki yan Hemogram/CBC ile ve Östrojen ile alakalı diyorum yine okumadan yine saçma yorumlar yapıyorsunuz internette Steroidlerin potansiyel olarak neden “tip2 hipertansiyon’a” sebep olabileceği ilgili ufak bir araştırma bile basitçe bunu ispatlar üstelik %99’un farazi olduğunu idrak edemeyecek kapasitede olmanız işi daha komik kılmış…

Buyurun o zaman bana başka sebepler sayın bekliyorum sizin tırnak içine aldığınız “metodolojik yaklaşımım” yanlış ise mislini siz yazın da görelim:)

Reaktif sodyum tutulumu, östrojenik yan etkiler, kan vsikotizesi artışı ve lipid profili ile ilgili problemler ışığında bunlara sebep olur üstelik aynı familyadan olduğu için bütün steroidlerin teorik olarak vücuttaki yan etkilerine nasıl müdahale edileceği hakkında detaylı bilgilere sahibiz…

Derindeki asıl problemi çözmeden “öhö boldenon kesmesine rağmen hipertansiyon geçmedi” gibisinden bir düşüncenin absürd bir metod ve sonuç olduğu gerçeğini herhangi biri bile söyler.

Deneysel yaklaşımdan kastınız ne hocam derindeki sebebi bulmadan direkt kesmek mi ilacı ? Mesela antidepresan herhangi bir yan etkiye sebep oluyorsa doktor hemen kes demez önce derinlemesine inceler ve yaşantısını, beslenmesini ve gün içindeki aktiviteleri derinlemesine tartar ve eğer böyle bir kanıya varacaksa bile uzun bir sorgu süreci sonunda kullanır…

Sizin deneyimli yaklaşımısınız ve herhangi bir problemi “telmis” ya da başka bir ilaca dayandırarak yan etki profilini ortadan kaldırarak teselsülvari çözümsüzlük silsilesine yol açar ve bu da herhangi bir “metod” rasyonel bir metod değildir.

Benim bilgi ve ya “deneyim” konusunda herhangi bir şekilde kendimi ispatlamama gerek yok bu forumda gördüğüm saygı ve sayısız insana sayısız kaynak eşliğinde ettiğim ve bilimsel tartışmalar yeterli isterseniz profilimdeki mesajları okuyup uyguladığım metodolojinin şansa yer bırakmayacak şekilde net ve radikal olduğunu anlarsınız kusura bakmayın sizin bu yaklaşımınızı ne profesyonel ne de “deneyim” sahibi bir birey gibi gözükmüyorsunuz tabii görünme amacınız bu ise ben bilemem…

Üstte bahsettiğim ve buradaki sorunları (teselsül olarak bahsettiğim ve sizin yaklaşımınıza yaptığım eleştiriler hakkında tefekkür etmenizi tavsiye ederim bilimsel, fizyolojik ve farmakolojik çıkarımlar ışığında bana karşı çıkacaksanız çıkmanızı temenni ederim öbür türlü safsatadan ileri gitmiyor muğlaklığa yer veriyor bizim maksadımız “kesin bilgiye” ulaşmak spekülasyonlar silsilesi değil.

Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

%99 demeyelimde ona. Genelde çoğu zaman kan fazlalığından oluyor. Yani tam 9 yıldır deneyimlerim bu şekilde sana insan sayısı vermem o kadar fazla kişi var yıllardır kendim dahil kız erkek olsun büyük kücük yaş grubu farketmiyor genelde hep kan fazlalıgından oluyor. He tabiki başka sebeplerdende olanlar oldu ama 1000 kişiden 100 tanesi baska sebeptendir 900 ü kan fazlalıgı

Arkadaş yazdığımı tam okumamış zaten… Yukarıda hem Hemogram hem de östojenik yan etkiler olduğunu söyledim…

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189

Yinede tartışmayın bence herkes birbirinden birşeyler öğrenmeye calısıyor. Ağır kürde olabilir psikolojik sorunları olabilir halden anlayıp alttan almak lazım bazen tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jonturk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      42 yaşındayım ve ortalama bir senedir trt tedavisi görüyorum. Cuma günü sustanon enjeksiyonumu yaptıktan sonra tansiyonum 4 gündür ortalama 15-17 seviyelerinde! Bu durum sonrası en yakın acil servise gittiğimde bana '' dil altı verip yolladılar. '' Şuan tansiyonum 16-11 seviyelerinde! Eczaneden aldığım dil altını kullandıktan sonra 11.8 kadar düştü!  @metinav @rastlantisal @Diver
      Daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım! Bu durumun sustanonla alakası olabilir mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Livra
      Arkadaşlar herkese iyi günler,
      İLK KÜR GEÇMİŞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon İKİNCİ KÜR GEÇMİŞİM:
      Sustanon Masteron Daha sonra ara vermeye karar verdim ve üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Bu süreçte spora da gitmiyorum ve tansiyon 140 civarında geziyor. Dün kan verdim biraz düştü gibi oldu sonra tekrar yükseldi, fayda etmedi.
      SORULARIM:
      Sizce hipertansiyon hastası mı oldum yoksa geçici midir? Hareketsiz yaşam tarzına geçtiğim için mi? Kan değerlerimde herhangi bir sorun yok. Biraz fazlalık vardı kanda 17 civarıydı dediğim gibi kan verdim tansiyon ilacı da işe yaramıyor, düşürmüyor. Coversyl aldım, bilgisi olan var mıdır? @metinav @rastlantisal @hectordoyle @heisenbergg @ardas
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Arkadaşlar elimi yüzümü yıkayıp üstümü giydikten sonra nabzımı ölçtüm nabzım 97 çıktı ardından daha da yükseldi oturdum geçmesini bekledim altında yatan ciddi bir sorun var mıdır bugünde test vermeye gidecektim.
      Kullandığım ilaçlar:
      Testosterone enanthate 250mg Rimobolan 200mg Multivitamin Saw Palmetto
    • Yazan: marettam
      Kişisel özellikler:
      24 yaş 181 cm 91 kg Yağ oranım 12-14 Kolestrol sodyum vs etkili olabilecek tüm değerlerim normal. Baş ağrısı sebebiyle tansiyonumu kontrol ettim ve 9-5 çıktı. Normalde tansiyon ile ilgili bi sorunum yok güncel kürüm 500 enantathe 300rimo. Yüksek tansiyon çok duydum ancak düşük tansiyon için ne yapabilirim bilmiyorum. @metinav @rastlantisal
      Tecrübe ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
    • Yazan: aliefeyapici
      Hocalarım selamlar 
      Sıkça yaşadığım bir durumdan bahsedeceğim sizlere.
      Her kür yaptığımda bu durumu çokça yaşıyorum enjeksiyon yaptıktan sonra enjektörü çıkardığım gibi vücudum soğumaya,yüzüm bembeyaz olmaya ve gözlerim kararmaya başlıyor eğer oturmassam bayılacak gibi oluyorum sebebi ne olabilir acaba? Başka bu durumu yaşayan var mı?
      Damara vurmadığıma eminim zaten damara vursam şuan bunu yazıyor olamazdım😀

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.