Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Iran testostosteron hk. (üretim, orijinallik, isim)

Önerilen İletiler

6arrows    143

güvenmediğin adamdan paketli gofret bile almayacaksın . en küçük market alışverişlerinizi bile kurumsal firmalardan yapın bölgesel çok büyük bir markette çalıştığım dönem gördüm ki aldığımız her şeyin çakması var. sahte ürün cennetiyiz biz bunu aklınıza iyi kazıyın

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adrian    40

Pan pharmanın testosteron enanthate var, yine irandan geliyor aburahan kalitesinde, bulunabilirse tercih edilebilir fiyatları da yine aburahan ile aynı zaten.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928

Skt si 2028 olanlar sahte diye duydum 

Adrian, 5 saat önce yazdı:

Pan pharmanın testosteron enanthate var, yine irandan geliyor aburahan kalitesinde, bulunabilirse tercih edilebilir fiyatları da yine aburahan ile aynı zaten.

Kalitelidir

6arrows, 11.01.2025 - 17:11 yazdı:

güvenmediğin adamdan paketli gofret bile almayacaksın . en küçük market alışverişlerinizi bile kurumsal firmalardan yapın bölgesel çok büyük bir markette çalıştığım dönem gördüm ki aldığımız her şeyin çakması var. sahte ürün cennetiyiz biz bunu aklınıza iyi kazıyın

Bir İran vardı el atmadiklari onada el attı kanı bozuklar

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    116
SERKO, 52 dakika önce yazdı:

Kalitelidir

hocam kilosu 100$ olan bir hammaddeden bahsediyoruz, kan testi ve libido da belli ediyor o yüzden rahatım bu konuda. Sahtesinin üretileceğini düşünmüyorum, zaten forumda çoğu kişi bu testosteronu kullanıyordur boş çıksa illa ki paylaşım yapılırdı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konu beni baya üzdü daha yeni iran testo enantat almıştım instagram üzerinden 1500 tlye.Bunun orijinal ya da sahte olduğunu anlamanın vücuda sokmadan bi yolu var mıdır? İlk defa küre başlayacaktım stok yapmaya başladım yavaştan.Allahtan yalnızca bir tane aldım kesin orijinal diyerek alacağımız bir ürün yok mudur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    116
nattybuilder, Şimdi yazdı:

Konu beni baya üzdü daha yeni iran testo enantat almıştım instagram üzerinden 1500 tlye.Bunun orijinal ya da sahte olduğunu anlamanın vücuda sokmadan bi yolu var mıdır? İlk defa küre başlayacaktım stok yapmaya başladım yavaştan.Allahtan yalnızca bir tane aldım kesin orijinal diyerek alacağımız bir ürün yok mudur

60$ karşılığında janoshik üzerinden teste sokabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    455
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

Hocam sana tavsiyem stok yapma. Birer flakon al kullanmaya başla verim alırsan aynı markadan devam et. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113
gönderildi (düzenlendi)

Sahtesini içine benzil alkol koymadan yapmaya cesaret edebilirler mi ben bunu merak ediyorum. Şurdan belki ayırt edilebilir. Iran enanthatelar estere karşı bir alerjiniz yoksa ağrı yanma vs yapmamalı. Yani ben henüz başka birşey kullanmadım ama böyle bir göŕüş var abu e hakkında. Sahtesinde büyük ihtimal benzil alkol vardır. Belki hafif bir yanma vb. Yapabilir. Zaten benzil alkol koymuyolarsa ateşle oynuyolar. Bildiğim kadarıyla ilaç firmaları steriliyeyi ışıkla vb. Sağlıyolar eğer benzil alkol koymuyolarsa. Ama bu bilgiye merdiven altıların sahip olması zor.

Benim de merak ettiğim birşey var. Ben flakona aktarıp sonra 23g iğnelerle çekiyorum abu e yi. Gün aşırı dozlarda alıyorum. Sanki 26 skt li ürünlerle 29 sktli ürünler arasında bir fark var gibi geldi. Biri daha zor çekiliyor. Ama yanma vs yok ikisindede 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    21
GHOST, 11.01.2025 - 14:56 yazdı:

Hocam yemin ederim banada wp kaybolan mesaj olarak attı üretimde olan birisi o yüzden bana olan güvenini sarsamam ekran kaydı almadım.

Sen varsa sen koy sana açıktan geldiyse :D 

Orijinal getiren 1k altına vermez orijinalse. 1 1.5 gibi orijinalleri. 1800 2000 veya üzeri onlar 3 4. satıcı saçmalık.

Ben şahsen 750 liraya alıyorum güncelde ve çatır çatır çalışıyor. Hatta bir yakinima aracı oldum aldı ürünü 250mg kullandı ertesi günü kan verdi ve 1500+ sonuç çıktı. Kendi adıma konuşmak gerekirse inanılmaz bir güç artışı var. İran testosu candır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
Fuhrer, 4 saat önce yazdı:

hocam kilosu 100$ olan bir hammaddeden bahsediyoruz, kan testi ve libido da belli ediyor o yüzden rahatım bu konuda. Sahtesinin üretileceğini düşünmüyorum, zaten forumda çoğu kişi bu testosteronu kullanıyordur boş çıksa illa ki paylaşım yapılırdı.

Cok yakın satıcı bir arkadaşım söyledi ayrıca 18 sene önce bile İran testonun sahtesine denk geldim ben siz yine de dikkat edin suan piyasada 800-1200 TL arası satıyorlar 2 ay önce 450 TL den yüzlerce kutu satan tipler şuan sırra kadem bastılar 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    15
kisetet55, 2 saat önce yazdı:

Ben şahsen 750 liraya alıyorum güncelde ve çatır çatır çalışıyor. Hatta bir yakinima aracı oldum aldı ürünü 250mg kullandı ertesi günü kan verdi ve 1500+ sonuç çıktı. Kendi adıma konuşmak gerekirse inanılmaz bir güç artışı var. İran testosu candır.

Ürün kutu ve ampul fotoğrafları hazırında varsa atar mısın hocam ? Benim attığım yukarıda acaba aynısı mı merak ettim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    21
falcon, 21 saat önce yazdı:

Ürün kutu ve ampul fotoğrafları hazırında varsa atar mısın hocam ? Benim attığım yukarıda acaba aynısı mı merak ettim 

Aynısı hocam. Söylenen doğru ise en iyisi stok yapmak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    116
SERKO, 12.01.2025 - 17:15 yazdı:

Kalitelidir

skt 2028 miş benim testolar fakat takır takır çalışıyor haberiniz olsun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samael_zz    0

Bende iranlı bir abimden rica ettim gelirken getiricek bana 6 kutu falan 10 gün sonra gelicek daha denemedim bakalım nasılmış bir de buradaki testolara göre ucuz baya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    116
samael_zz, 1 dakika önce yazdı:

Bende iranlı bir abimden rica ettim gelirken getiricek bana 6 kutu falan 10 gün sonra gelicek daha denemedim bakalım nasılmış bir de buradaki testolara göre ucuz baya

ne kadara sipariş ettiğini söyler misin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samael_zz    0
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

ne kadara sipariş ettiğini söyler misin?

700 tl bir de dianabol söyledim o da 1100'dü

tarihinde samael_zz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    116
samael_zz, 5 dakika önce yazdı:

kutusu mu hepsi mi? Dianabolün markası nedir bir de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    143
samael_zz, 6 saat önce yazdı:

pahalıya getiriyor biraz. iran markalarında danabol 500 tl bantlarında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    671
Fuhrer, 12.01.2025 - 18:09 yazdı:

sahtesinide iran testo diye satmazlar zaten piyasası belli daha bilindik markalar var pazar fiyatı yüksek olan onların markasını vs basıp satarlar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    2
nattybuilder, 12.01.2025 - 18:13 yazdı:

Ben de bi zamanlar almıştım su vurdum sanki kendime oram buram ödem oldu bir de artık nerde üretildiyse😀 bana kalırsa bi dene ilk kür olduğu için testonun çalışıp çalışmadığını anlarsın farkı hissedersin. Baktın çalışmıyor @Loving hocanın testosunun çalışacağından eminim. Ben yalandan övgü yağdırmam doğruları konuşurum😁 birşeyi övüyorsam da emin olduğum için överim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    143
ardas, 6 dakika önce yazdı:

sahtesinide iran testo diye satmazlar zaten piyasası belli daha bilindik markalar var pazar fiyatı yüksek olan onların markasını vs basıp satarlar.

iran testo dünyadaki en popüler markalardan biri zaten. pazarı bu kadar geniş ürünü 1e mal edip 10a satmak gayet mantıklı hareket

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    671
6arrows, 15 dakika önce yazdı:

iran testo dünyadaki en popüler markalardan biri zaten. pazarı bu kadar geniş ürünü 1e mal edip 10a satmak gayet mantıklı hareket

1 e mal edip 10 satarsan iran testo adı altında kimse almaz piyasasını bilen adam almaz zaten iran testonun piyasası 600-800 se başka ticari markalar 1300-1500 tl testoları adam gider o markayı basar satar üstüne. Evogen mesela bundan 2 sene önce gayet güzeldi şuan piyasadakilerin çoğu boş kullananlar olumsuz yorum yapıyor adam gider en basitinden evogen adı altında satar iran testo diye 800 e satıcağına evogen adı altında 1200 e satar daha fazla kâr alır.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    143
ardas, 1 saat önce yazdı:

1 e mal edip 10 satarsan iran testo adı altında kimse almaz piyasasını bilen adam almaz zaten iran testonun piyasası 600-800 se başka ticari markalar 1300-1500 tl testoları adam gider o markayı basar satar üstüne. Evogen mesela bundan 2 sene önce gayet güzeldi şuan piyasadakilerin çoğu boş kullananlar olumsuz yorum yapıyor adam gider en basitinden evogen adı altında satar iran testo diye 800 e satıcağına evogen adı altında 1200 e satar daha fazla kâr alır.

mesele orda zaten. bugün evogene boş diyoruz ama iran testoya kimse şüphe ile yaklaşmadan kullandı yıllarca. yani evogenden 3 adet satar ama iran testodan 10larca adet satar

tarihinde 6arrows tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samael_zz    0
6arrows, 18 saat önce yazdı:

pahalıya getiriyor biraz. iran markalarında danabol 500 tl bantlarında

valla turtle marka attı 100 kapsül al dedim oradaki fiyatları ne kadar ki hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: polatpr
      Merhaba değeri hocalarım kardeşlerim.
      elimde 2 seçeneğim var evogen veya iran testo hangisini kulanacağım konusunda kararsız kaldım 2sinin fiyatları aynı fakat iran testonun çok fazla sahtesi olduğu için karar veremedim sizce evogen kullanmalımıyım ? 
    • Yazan: onurs4d
      merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
      Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
      (dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok) 
    • Yazan: ahmet377
      Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...
    • Yazan: speddyx
      Selamlar Peptid Türkiye ailesi aranızda iran gh kullanan oldu mu?
      Verim alan küründe olan bilgi verebilir mi daha doğrusu verim alan?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.