-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Boldenone nedir ve ne değildir!
Oluşturan:
heisenbergg, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: erkansahn
Merhabalar değerli hocalarım ve kardeşlerim,
Uzun süredir kür içerisindeyim. Şimdi bir çocuk düşüncemiz var ve temizlik yapma zamanı geldi.
Kullanımlarım,
İGF-1 500 Testo 400 TREN sw501516 sr9009 Son 2 aydır ise 1 ampul Testo ile devam ettim. 2,5 Hafta önce ilacı kesip 2 gün önce Kan verdim. Sonuçlarımı bırakıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Dediğim gibi çocuk yapma düşüncesinde olduğum için yapıyorum ancak PCT 6 ay sürsede önemi yok yeter ki olsun.
-
Yazan: Efekale45
Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.
(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Kvpzr0
Merhabalar,
Cleanbulk yapıyorum test e ve cinnatropin var elimde amacım kütle koymak ve yağ oranımı düşürmek sizce tren e mi yoksa tren a mı eklemeliyim yanına ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim
-
Yazan: ermanx98
Herkese iyi forumlar dilerim aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum
26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında
sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla...
-