Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Burak Alpa

Aile düzeni olan biriyim! kür dönemi veya sonu aile yapıma zarar verir miyim?

Önerilen İletiler

Burak Alpa    1

Selamlar,

Uzun araştırmalar ve izlenimler sonrası kür başlangıcı konusunda neredeyse kararımı verdim ancak aklımda tek bir soru var...

Steroidlerin kullanımı, yan etkileri gibi sorunlar bir şekilde üstesinden gelebilecek gibi hissediyorken oluşacak PCT sürecinde aileme veya aile huzuruma zarar verme konusunda endişeliyim. PCT yaparken evli ve çocuklu dostlarımız bu süreci nasıl atlattı? Aile ortamına nasıl yansımalar oldu? Benim için aileme yansıtamayacağım yaşama sevinci sorunları cinsellik sorunlarından çok daha ön planda.

Şimdiden teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

heisenbergg    320
Burak Alpa, 29 dakika önce yazdı:

Selamlar,

Uzun araştırmalar ve izlenimler sonrası kür başlangıcı konusunda neredeyse kararımı verdim ancak aklımda tek bir soru var...

Steroidlerin kullanımı, yan etkileri gibi sorunlar bir şekilde üstesinden gelebilecek gibi hissediyorken oluşacak PCT sürecinde aileme veya aile huzuruma zarar verme konusunda endişeliyim. PCT yaparken evli ve çocuklu dostlarımız bu süreci nasıl atlattı? Aile ortamına nasıl yansımalar oldu? Benim için aileme yansıtamayacağım yaşama sevinci sorunları cinsellik sorunlarından çok daha ön planda.

Net bir şey söylemek ne yazıkki bu konuda imkansız steroidler duygu/durum değişikleri, agresifleşme, depresyon, paranoya ve farklı farklı türde senin akıl sağlığını ve mentalini etkileyecek yan etkilere sahip olabilir buna hazırlıklı olman gerekiyor…

Etkiler kişiden kişiye ve kullandığın bileşiğe göre değişiklik gösterir üstelik Steroidler fizyolojik etkenlerin sonucunda da buna sebep olabilir nörolojik etkenler sonucunda da yani bize büyük bir ihtimaller silsilesi verir.

Ama bu kesin yaşayacağın anlamına da gelmez dikkatli olmak düzenli kan tahlili ve durumu kontrol altına almak bu etkileri minimum ya da hiç yaşamamanı sağlayabilir ama dediğim gibi yan etki görme ihtimalini de hesaba katarak bunu yapman gerekmekte.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110
Burak Alpa, 40 dakika önce yazdı:

Selamlar,

Modunu düşürmek istemiyorum. Ancak gerçeklerle de yüzleşmen gerek.

1. Ne tür anabolik kullandığına göre ruh halin, libidon, öfke limit seviyen, depresyonun, neşen tamamen değişebilecek.
  2. Bunların senin bünyende gösterdiği reaksiyona göre de kitapta yazmayan şekilde etkilenebileceksin.
  3. Tüm rakamlar kusursuz olduğu halde sorunlar yaşayabileceksin.
  4. Hele NOR19 gibi anabolikler kullanıyorsan, herşeyi kontrol altında tutup titanyum iradeye sahip olsan da farklı olacaksın.
  5. PCT sürecinde cinsel baskı üzerinden kalktığı ve depresif ruh halinde olduğun için; normalde göze batmayan şeyler sana batacak ve duygusuz olacaksın.
  6. HORMONLARIN = KARAKTERİN. İradeni bile belirleyen şey hormonların. Üstesinden gelirim diye düşünme. 
  7. Olumlu yada olumsuz muhakkak ailene yansıyacak.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak yerinde olsam:

1. Sadece testosteronla başlar ve kademeli ilerlerim. 
  2. 250mg ile misalen 2 ay git. Test yaptır ve E2 / Prolaktin durumuna bak.
  3. E2 ve prolaktin tölere edilebilir aralıkta ise Testosteronu 375mg yap ve 2 ay daha devam et. 
  4. Yine aynı testi yaptırıp duruma bak. E2 yükseldi ise masteron ekle yine kademeli olarak. 
  5. Asla kontrolü elden bırakma ve işleri çok sıkı tut.
  6. Bu test sürecine çok paran gidecek ona göre bütçe ayarla.
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KA21    11

Sanırım iyi bir örnek olabilirim. Evliyim 2 çocuk babasıyım. Yaşım 42. 35 yaşına kadar iyi bir spor geçmişim var. Yağ oranım %30 civarında tekrar spora başladım. Yüzde 20 lere düşürdükten sonra küre başladım. Şuanda yağ oranım %12-13. Her şey gayet güzel. Ancak iyi araştırmak yan etkileri ile birlikte durumu iyi analiz etmek gerekir. Yani zor bir süreç. Küre başladım hop tamam oldu bitti diye bir durum söz konusu değil. Hormonların dışında karaciğer böbrek gibi organları da korumak ayrı bir dert. Beslenmesi farklı bir dert. Çok güzel yanları da var tabiki. Mesela benim kür öncesi testo testlerim ortalamanın üzerinde olmasına rağmen kendi döngümü artık açmamaya karar verdim. Değişken ve sürekli negatif yönde hareket eden bir testo yerine sabit seviyede testo benim gibi çocuk beklentisi olmayan bir kişi için daha ideal düşüncesindeyim. Çünkü salak saçma şeyler canınızı sıkamıyor :) Sex hayatınız stabil. Kendimi daha mutlu daha dinç hissediyorum. Genel anlamda kür sonrası hayatım çok daha güzel oldu diyebilirim. Tabi ki bu sitede de saolsun birçok bilir kişi var destek olan. Onların yorumları çok değerli ve önemli. Sitede çok güzel bilgiler var. Mutlaka faydalan derim :) Güzel bir kür geçirmeni dilerim :)

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    30
Burak Alpa, 4 saat önce yazdı:

Selamlar,

Selamlar üstadım,
Benim duygu durumu, enerji ve ailemle geçirdiğim aktif zamana olumlu katkısı oldu lakin bende test. düşüklüğü ve ED vardı 2 yıllık tekrarlayan prp, p-shot vs gibi tedavilerin üstüne birde bunu deneyeyim daha kötü ne olabilir ki diyerek başladım bu sebeple bende dönütü güzel oldu. Artık daha enerjik, odaklı, az uyusam bile uyku düzeni yerine gelmiş olmam gibi nice sebeple aileme ve işime karşı daha faydalıyım. Öyle büyük bir anabolizan deneyimim yok genelde 200 mg test ent ve ara ara sarms ilave ediyorum (bir kere rimo ekledim) farklı anabolizanlar da nasıl bir haleti ruhaniyet değişikliği olur bilmiyorum velhasıl bende vücut geliştirmeden ziyade tedavi oldu ve mutluyum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Burak Alpa    1

Değerli geri dönüşleriniz için teşekkür ederim. NOR-19 gibi bir niyetim yok açıkcası uğraşmakta istemiyorum. Test only veya 4 hafta başlangıçta anavar 4 hafta bitişte anavar kullanma niyetim vardı. Veya Rastlantısal hocamın dediği gibi sonradan masteron ekleme niyetim vardı.

Bu konuda da geri dönüş alabilirsem konu benim için yeterli cevaplardan ötürü kapanmıştır.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.