-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Clean bulk dönemi yağ oranını düşürmek için trenbolone hangi esterini tercih etmeliyim?
Oluşturan:
Kvpzr0, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: erkansahn
Merhabalar değerli hocalarım ve kardeşlerim,
Uzun süredir kür içerisindeyim. Şimdi bir çocuk düşüncemiz var ve temizlik yapma zamanı geldi.
Kullandığım ilaçların teminini Burak Hocamdan yaptım.
Kullanımlarım, İGF-1 + 500 Testo + 400 TREN + sw501516 + sr9009
Son 2 aydır ise 1 ampul Testo ile devam ettim.
2,5 Hafta önce ilacı kesip 2 gün önce Kan verdim. Sonuçlarımı bırakıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğim gibi çocuk yapma düşüncesinde olduğum için yapıyorum ancak PCT 6 ay sürsede önemi yok yeterki temizlenelim.
-
Yazan: barany1dz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
GÜNCEL FORM:
-
Yazan: ahmethoca
Genel Bilgiler
19 yaşında, 2 yıldır spor yapıyorum. 178 cm boyunda, 93 kiloyum ve %15 yağ oranına sahibim. Öncelikle birçok sorum var, ama konu kirliliği olmaması için hepsini bu konuda soracağım. Hepsini cevaplamaya çalışırsanız sevinirim.
Testosteron Kullanımı ve Kan Değerleri:
Kullanım Durumu:
7 haftadır haftalık 500 mg testosteron enanthate (İran eczane) kullanıyorum.
Kan Testi Deneyimi:
Kan değeri baktırmaya bugün ürolojiye gittim. Açıkçası çekiniyordum, ama doktor bir şeyler anlattı. "Kullanmasan daha iyi" falan dedi. Ben de "spor hocam bu değerleri istiyor" dedim. Prolaktin gereksiz olduğunu söyledi, ama "yine de senin için ekleyeyim" dedi
Kan sonuçları çıktı ama çok anlamıyorum. Testosteron hâlâ referans aralığında, ancak östrojen çok yükselmiş gibi görünüyor.
Kür ve İlaç Eklemeyle İlgili Sorular
Bütçe olarak biraz kısıtlıyım, bu yüzden ilaç ekleme konusunda biraz kafam karışık.
Bulk dönemindeyim ve birkaç ay daha sürdürmeyi planlıyorum. Kür içerisine başka bir ilaç eklemem gerektiğini düşünüyorum, ama kafam karışık. Sadece testosteron ile devam edip cut döneminde masteron eklemek daha mı mantıklı olur? Yoksa şu an bir anabolizan daha eklesem daha iyi olur mu? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kan değerlerim, kür içeriği ve diğer dikkat etmem gerekenler konusunda önerilerinizi bekliyorum.
-
Yazan: erdnkral
KÜR İÇERİĞİM:
3 KUTU TESTO ENETHAT 1 KUTU BOLDENON 1 KUTU DECA 1 KUTU MASTERON 2 KUTU DANABOL 12 HAFTALIK BİR KÜR SİZCE NASIL KULLANMALIYIM?
-
Yazan: senior
Sevgili hocalarım değerli arkadaşlarım,
Geçen ekimde bir yarışma hazırlığım oldu optimum overdose trenabol kullandım fakat kullanırken bahsedilen hiç bir yan etkiyi yaşamadım ne bir öksürük ne bir uyku bozukluğu vs... o zaman ki koçum dozajı günlük 0.25 mg olarak ayarlatıyordu yarışmacı bir arkadaşım ürünün muhtemelen sahte olduğunu kendisinin ve tanıdıklarının kullanırken midesine kramp girdiğini uyandığında yatağının sırılsıklam olduğundan bahsetti fakat ben bunların hiçbirini yaşamadım ama o zaman hatlarımı belirginleştirmişti şuan aynı kilolarda olmama rağmen daha kapalı duruyorum gerçi onu da şuan kullandığım npp ye bağlıyorum.
Şimdi nisanda ki yarışmaya farklı bir koç ile hazırlanıyorum bir kaç hafta sonra tren kullanmaya başlayacağımızı söyledi çekmecemde hala o tren duruyor farklı bir markadan almalı mıyım yoksa ürün orijinal ve yan etki görmemem normal mi?
-