-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: parfait16
Herkese merhaba öncelikle,
28 yaşındayım yaklaşık 10 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum belli başlı supplementler ile biryere kadar geldim fakat yaz için küre girmeyi düşünüyorum 8 haftalık. Amacım kuru yağsız kas kütlesine sahip olmak.
Bu bağlamda bu kombinasyonu önerir misiniz?
Mk677 mk2688 rad 140 Önerilere açığım ilgilenebilecek hocalarım var ise iletişime geçebiliriz.
-
Yazan: jasyak
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Daha önce Burak @Loving hoca ile çok iyi bir kilo verme sürecim olmuştu sonrasında Burak hocayla birçok kez konuşarak
Geçmişte beraber yürüttüğümüz definasyon kürüm:
KULLANILAN MARKA:
Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com
8 HAFTALIK:
Rad140 Mk677 Oxandrolone Kürüne girmeye karar verdim özellikle sırtım level atladı diyebilirim bu kadar güç artışı hiç beklemiyordum hiç girmediğim çekindiğim kilolara ilk kez çıktım. Antrenman programımı 6 gün olacak şekilde ppl yaptım.
1. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
omuz 108 cm bel 82 cm kol 32 cm 8. HAFTA ÖLÇÜLERİM:
omuz 130 cm bel 86 cm kol 40 cm BESLENME PLANLAMAM:
1. öğün 5 yumurta 100 gr yulaf yeşillik 2. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik 3. öğün 1 ölçek whey 50 gr rice cream 4. öğün 200 gr tavuk 150 gr basmati yeşillik Günlük 30 gr zeytinyağı 6 gr tuz 4 litre su Önceki kürümden beri hiç diyet bozmadım ne şeker ne gluten açıkcası canım da istemiyor artık düzenimi oturttum yan etki olarak herkesin bahsettiği mk677nin uyku hali ve eklem ağrı etkilerini dibine kadar yaşadım 😂 10 saat de uyusam daha da uyuyacaktım o derece uyku hali yaptı bende ayrıca bu hafta kan testi verip testo seviyeme baktıracağım şimdilik yaza kadar almam gereken kaloride temiz şekilde ilerleyeceğim belki ileride bu sefer testo da dahil güzel bir kürle yine karşınızda olurum tavsiye ve önerilerinizi olursa okumak isterim iyi forumlar herkese
ÖNCESİ:
SONRASI:
-
Yazan: Bayraktar2215
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bu sabah rad-140 kullanmaya başladım normalde günde 2 kere 15'er mg kullanacaktım ama dozajı fazla gelir diye şüphelenmedim değil pct yaptırmak istemiyorum bunun için kaç mg kullanmalıyım birde yarı aç karnına kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama yüzüm kızardı ve gün içinde baya sıcaktım ayrıca hafif bir libido problemi var gibi duruyor ne yapmalıyım?
-
Yazan: mawsqa
Merhabalar,
2 yıllık bir spor geçmişim var son 1 aydır kolum kırık olduğu için spor yapamıyorum. 1 ay sonra geri dönüp ilaçsız 1 ay kaybettiğim kütleyi almaya çalışacağım.
SORULARIM:
Ondan sonra sizce YK11 mi başlamalıyım? Yoksa RAD140 mı? Amacım yağlanmadan büyümek ve ayriyeten doğal kas sınırında değilim daha var sınıra gelmeme.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-