Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ermanx98

Sarmları mı steroid gruplarını mı tercih etmeliyim kürümde?

Önerilen İletiler

ermanx98    46

Herkese iyi forumlar dilerim,

Aranızda yeniyim önceliklek sizlere kendimi tanıtmak,hedefim ve engin tecrübelerinizden,tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum. 26 yaşındayım,1.71 boyunda 80 kiloyum tam zamanlı aktif bir iş hayatım var, 14 yıl dans (7 yılı profesyonel) ve 15 yaşından 21 yaşına kadar dans ile beraber vücut geliştirme ile ilgilendim 5 yıl önce spor hayatıma ara vermek zorunda kaldım iş,okul vb. sebeplerler haliyle 5 yıldır hiçbirşeye dikkat etmeden yaşadım ve bu yıl  aktif spor hayatına geri dönmek kararı aldım koşu ve vücut geliştirme ile evime kondisyon bisikleti aldım, sigara ve alkolü hayatımdan çıkardım.Fiziğimden memnun değilim 2.5 haftadır sıkı bir diyet ve kardiyo+ağırlık idmanları ile devam etmekteyim 86 kilo başladım şuan 80 kilodayım. Yazın düğünüm var evleniyorum ve sizlerden değerli tavsiyelerinizi almak için bu konuyu açıyorum. Öncelikle beslenme ve ağırlık planlama ve uygulamalarım ile hiçbir sorunum yok konuya hakimim şuan düşük karb kaliteli yağ ve protein ile yağ yakım sürecindeyim macro-micro ve kalori hesaplarım günlük takip etmekteyim. Tüm hazırlıklarım tamam bu süreçte GW-501516+SR-9009 ve yohimbine sarms kürünü araştırdım ve Burak hocamla bu konuyu konuştuk yağ oranım %29 civarında 

sizce bu kür ile mi devam etmeliyim yoksa testesteron+cardarine ve yohimbine ekleyerek steroide mi giriş yapmalıyım değerli kombinasyon tavsiyelerinizi  ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden görüşünü belirten ve yorum yapan herkese teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Saygılarımla...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.164

Naçizane tavsiyem, düğün öncesi dönemde androjenik hormonlarınla oynama. O libido ve ereksiyon evlilikte çok lazım olacak. Niye riske giresin? Bildiğin üzere bu işin içinde cinsel sorunlar yaşama ihtimalin de var. Sende olmayacağının garantisi var mı? Evliliğe böyle başlamak inan bana hiç hoş olmaz. 

O yüzden illa bir şeyler kullanacak isen, geri dönüşü daha kolay olan sarms + yohimbine kombinasyonunu tavsiye ederim.

• Beğen 3
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tribal    4

paran varsa direk fragment kullan  eger bütcen uygun degilse  yohimbine + shredder  kullan deli gibi kurursun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    46
rastlantisal, 17 saat önce yazdı:

Naçizane tavsiyem, düğün öncesi dönemde androjenik hormonlarınla oynama. O libido ve ereksiyon evlilikte çok lazım olacak. Niye riske giresin? Bildiğin üzere bu işin içinde cinsel sorunlar yaşama ihtimalin de var. Sende olmayacağının garantisi var mı? Evliliğe böyle başlamak inan bana hiç hoş olmaz. 

O yüzden illa bir şeyler kullanacak isen, geri dönüşü daha kolay olan sarms + yohimbine kombinasyonunu tavsiye ederim.

Hocam değerli yorumun için teşekkür ediyor yorumuna katılmakla birlikte aynı düşünceyi Burak hocamı aradığımda ben ve Burak hocamda dile getirmişti sizdende duydum kesinlikle doğru sadece evlilik sonrası değil bu stresli evlilik sürecide kür aşamasında daha problemli olacak sarms ve yohımbıne ıle yola devam edeceğim teşekkür ederim 

shredder daha önce duymadım ve kullanmadım nacizane deneyimlerinizi paylaşır mısınız 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zZerothpen    9
gönderildi (düzenlendi)

Dost selam sarms türevi de kullanmanı tavsiye etmem. Çoğunun içine anabolik steroid koyuluyor. (Nerden aldığına da bağlı) ama kullanma risk almaya değmez pişmanlık yaşamanı istemem. Kullananlar kan testi verince testoları yerlerde oluyor genelde. Yohimbineye gelirsek tek başına iş görmez pek. İlla kullanacaksann ben naturalken clen kullanmıştım. Ama kolestrol değerimi falan bozmuştu haberin olsun. Onu da kullanma bence kısaca. Yağ yakımı çok zor değil inan bana supplementlerle kahveyle falan çok rahat halledersin uğraşma değmez ne aldığın belli değil internetten.

tarihinde zZerothpen tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    46
zZerothpen, 39 dakika önce yazdı:

Dost selam sarms türevi de kullanmanı tavsiye etmem. Çoğunun içine anabolik steroid koyuluyor. (Nerden aldığına da bağlı) ama kullanma risk almaya değmez pişmanlık yaşamanı istemem. Kullananlar kan testi verince testoları yerlerde oluyor genelde. Yohimbineye gelirsek tek başına iş görmez pek. İlla kullanacaksann ben naturalken clen kullanmıştım. Ama kolestrol değerimi falan bozmuştu haberin olsun. Onu da kullanma bence kısaca. Yağ yakımı çok zor değil inan bana supplementlerle kahveyle falan çok rahat halledersin uğraşma değmez ne aldığın belli değil internetten.

Dost tekrardan selam 🙂 değerli yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Antrenman ve beslenme sürecim şuan için güzel olumlu ölçü ve tartıda güzel sonuçlar görüyorum. Samimi yorumunu ve tavsiyelerini dikkate alacağım 🙏🏻 

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    364

Biz kısa boyluların bence küre ihtiyacı yok ama sarmslar vs olabilir.. ben de 171 boyundayım vücut hoh desen doluyo zaten bir yıl spor yapan kısa boylu biri bile dopdolu duruyor haa illa girelicekse heves atmak için girilir ama bu niyetle girenlerin çoğu müptelası oluyor..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    46
EmreGundi, 5 dakika önce yazdı:

Biz kısa boyluların bence küre ihtiyacı yok ama sarmslar vs olabilir.. ben de 171 boyundayım vücut hoh desen doluyo zaten bir yıl spor yapan kısa boylu biri bile dopdolu duruyor haa illa girelicekse heves atmak için girilir ama bu niyetle girenlerin çoğu müptelası oluyor..

Katılıyorum yağlanmayada müsaitiz fakat kısa sürede vücudu doldurabiliyoruz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    33

Testosterone türevi olmayan SR9009 tarzı ürünler tercih edebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: AkınAkın
      Herkese merhaba, arkadaşlar.
      Sarm ürünlerini kullanmaktayım.
      KULLANDIĞIM ÜRÜN GRUPLARI:
      MK677 RAD-140 YK-11 SORULARIM:
      Hangi mct (koruyucu) grupları kullanmamı önerirsiniz? Hangi vitaminleri kullanmamı önerirsiniz? Genel deneyimlerinizi  ve bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar.
    • Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar.
      Günlük 200-300 mcg fragment mi daha iyi yağ yakımı sağlar yoksa 10mg yohimbin mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Nynex
      Herkese merhaba ben 10 haftadır haftalık 500 testo enanthate + 200 primobolan kullanıyorum biraz damarlanma oldu kaslar biraz diri ama onun dışında ölçü alımı ya da aşırı iştah artışı olmadı yaşım 38 - bir yıldır fitness yapıyorum spor geçmişim olduğu için şuan girdiğim ağırlıklar cüsseme göre baya yüksek nizami bir şekilde çalışıyorum ancak kürden neden etki göremedim bilemiyorum hocalarım yardımcı olabilirse sevinirim bu gün test verdim test sonuçlarınıda ekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

• Yazan: ENFAL
      İyi günler değerli hocalarım, arkadaşlarım ve forum üyeleri,
      Kullanmakta olduğum Testo Propionat ve Sarms kürü içinde yaklaşık 4 gün önce kan tahlili verdim.
      SORULARIM:
      Sonuçlarım iyi mi? Lh Fsh kapanırsa pct de sadece tamoxifen ve klomenle açabilir miyim? Veya şimdi lh&fsh uyarımı yapmak için birkaç gün klomen kullanmalı mıyım?  KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: mrecan30
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Siteyi bi sure önce keşfettim. İyi de oldu  Bazı öneri ve tavsiyeye ihtiyacım var.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      33 yaşındayım 197cm boyum 110 kiloyum 16 aydır spor yapıyorum  Haftanın 5 günü sabah işe gitmeden 1.-1.5 saat yapmaya çalışıyorum 128 kilo ile başladım şuan 110 kiloyum. Ancak kilo vermem durdu Özellikle göbek ve yan simitler çok sinirimi bozuyor  . Yılların birikimi kolay kolay gitmeyecek biliyorum. Şeker hayatımda yok. Düzensiz beslenmem olmasına nazaran protein odaklı besleniyorum . Sarmalar hakkında forumu okumadan önce endişelerim vardı. Gördüm ki kullanan ve sonuç alan kişiler var. Aynı zamanda sorun yaşamadığını söyleyenler de. Eskiden her türlü ilacı kullanan bı abimle istişare ettim. Lawless lab in iyi ürünleri olduğunu. Deneyeceksen bu markayı dene dedi. Bende sr9009 ve Gw 501516 yi sipariş verdim. 1 haftaya kadar gelir. 
      SORULARIM:
      Bu ürünleri nasıl kullanayım ? Yohimbine eklemesi yapayım mi ? Koruyucu olarak Nac 600 yeterli olur mu ? Ptc gerekir mi ? Son olarak da başka bı supplement kullanayım mi bu sürede yoksa sadece bu kombinlerle mi ilerleyeyim.Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.