Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mamo

Karnitin enjeksiyon hk.

Önerilen İletiler

mamo    1

Merhabalar, bugün eczaneden denemek için enjeksiyon karnitin aldım. Eczacının demesine göre sadece damardan vurulması gerekiyor ama forum içerisinde araştırma yaptığımda karından da vurulabileceğini ve etkisi olduğunu gördüm. Sormak istediğim birkaç soru var;

SORULARIM:

1. Karından vurmak bir problem yaratır mı, zarar verir mi?
  2. Turuncu uç insülin iğnesi ile vurmayı denedim fakat maksimum 1ml aldığı için sanırım birden fazla kez vurmam gerekiyor ve bu çok uğraştırıcı, hangi iğneyi kullanmalıyım? (Yağ oranım fazla)
  3. Tek ampülde 5ml var, hepsini vurmalı mıyım? 2.5ml vurduğumu varsayarsak ampulde kalan karnitini nasıl muhafaza etmeliyim? (Mecburen pamuk tıkadım :D)
  4. Her gün kullanılabilir mi, ne kadar kullanıp ne kadar ara vermeliyim?

karnitin.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    699

kas içi yap.

siyahla bacaktan yap ama yağ oranın daha da yüksekse yeşil.

hepsini vurabilirsin vurmıcaksan iğnenin içine çek kaldır.

normal l carnitinin enjeksiyon versiyonu anabolik değil bu ara vermene gerek yok.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1

Hocam ampulün ağzının açık kalması problem yaratmaz mı? 

Yağ oranım yüksek, yeşil kullandığımda iğnenin ne kadarını sokmam gerekir? Daha önce kas içine enjeksiyon yapmadım..

Bacaktan falan vurmak istersem tam olarak hangi kısımdan vurmalıyım, iç bacak mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61

Kas içine enjeksiyon yapabilirsin sorun yok, karnından yağa yapmanı tavsiye etmem bu hacimde sıvıyı deri altına vurursan fındık gibi şişer ve daha geç emilir. Bunun verimini daha iyi hissetmen için benim tavsiyem sabah uyanınca bol su iç, kafein vsvs al bunu kas içi vur sonra git 1 saat kardiyo yap. 5ml tekte vur bence ayırmana gerek yok. Ampulde ürün bırakma hiçbir zaman şırıngaya çek onun içinde sakla eğer saklayacaksan ama saklamaya gerek yok 5ml vur bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    151

prospektüsüne göre intravenöz (damar yolu) enjeksiyon ile uygulanır. eczacındandan METACARTIN isteyebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    6
6arrows, 56 dakika önce yazdı:

prospektüsüne göre intravenöz (damar yolu) enjeksiyon ile uygulanır. eczacındandan METACARTIN isteyebilirsin

metacartin de enjeksiyon mu hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
67impala, 14 dakika önce yazdı:

metacartin de enjeksiyon mu hocam

evet.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
burakg133, 1 saat önce yazdı:

Kas içine enjeksiyon yapabilirsin sorun yok, karnından yağa yapmanı tavsiye etmem bu hacimde sıvıyı deri altına vurursan fındık gibi şişer ve daha geç emilir. Bunun verimini daha iyi hissetmen için benim tavsiyem sabah uyanınca bol su iç, kafein vsvs al bunu kas içi vur sonra git 1 saat kardiyo yap. 5ml tekte vur bence ayırmana gerek yok. Ampulde ürün bırakma hiçbir zaman şırıngaya çek onun içinde sakla eğer saklayacaksan ama saklamaya gerek yok 5ml vur bence.

Hocam sizce 5ml'yi en temiz nereden enjekte ederim? Kass içine enjeksiyon için tecrübem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    61
mamo, 14 dakika önce yazdı:

Hocam sizce 5ml'yi en temiz nereden enjekte ederim? Kass içine enjeksiyon için tecrübem yok.

Bacak yada kalça olabilir. Su bazlıysa zaten hiç sorun olmaz hemen emilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.140
burakg133, 13 dakika önce yazdı:

Bacak yada kalça olabilir. Su bazlıysa zaten hiç sorun olmaz hemen emilir.

Emilimde sorun yokta çok fena yakıyor üstüne kramp giriyor. Kime denettiysem aynı şeyi söyledi 😅

• Beğen 1
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
mamo, 2 saat önce yazdı:

Hocam ampulün ağzının açık kalması problem yaratmaz mı? 

Yağ oranım yüksek, yeşil kullandığımda iğnenin ne kadarını sokmam gerekir? Daha önce kas içine enjeksiyon yapmadım..

Bacaktan falan vurmak istersem tam olarak hangi kısımdan vurmalıyım, iç bacak mı?

dış yanından iğnenin içinde saklıcaksın kalanını.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113

Abi eczane ürünleri iyide bu ürünün sorunu 5mlde 1gr içermesi. Zaten hafif ağrı yapan bir ilaç bide 5ml le fasyayı iyice gerip ağrıyı 3 e katlıyosun :D. O yüzden bence 1ml de 600mg içeren ürünler var. Bulabilirseniz onlardan almanız bence daha mantıklı

Ben günlük 600 mg/1ml kas içine bir aydır yapıyorum, buna biraz kreatine gibi bakmak lazım sanırım. Uzun vadede iskelet kası doygunluğuyla etkiler çok artıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
Diver, 1 saat önce yazdı:

Emilimde sorun yokta çok fena yakıyor üstüne kramp giriyor. Kime denettiysem aynı şeyi söyledi 😅

Ah abim ah abim 😅😅 ben içiyorum artık o yüzden 😅

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362

Lekarnitini yeni görüyorum ben hep metacartin kullandım ve aynı 2.5ml çekip kahvenin içine döküp içiyordum bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113

Abiler oral lcarnitine de bağırsakta tmao arttırma sorunu var. Eğer bu yolu tercih ediyorsanız uzun vadede bunu ölçtürün derim. En azından bağırsaklarda sorun olanlar varsa kesin ölçtürsün. Yüksekliği uzun vadede kalp damar sorunları yaratabiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
Unrest, 4 saat önce yazdı:

Abi eczane ürünleri iyide bu ürünün sorunu 5mlde 1gr içermesi. Zaten hafif ağrı yapan bir ilaç bide 5ml le fasyayı iyice gerip ağrıyı 3 e katlıyosun :D. O yüzden bence 1ml de 600mg içeren ürünler var. Bulabilirseniz onlardan almanız bence daha mantıklı

Ben günlük 600 mg/1ml kas içine bir aydır yapıyorum, buna biraz kreatine gibi bakmak lazım sanırım. Uzun vadede iskelet kası doygunluğuyla etkiler çok artıyor.

Hocam ürünün ismini verebilir misin? Hangi bölgeden vuruyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yasal ucuz eczanede satılıyor yağ yaktırsaydı kullanırdım ama bu ürünün yağ yakicagina inanmıyorum olsa bile minicik ufacık bir etki olur bu kadar zahmete değmez 

Diyet +spor yeterli 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
gönderildi (düzenlendi)
bunuyazanTosun, 2 saat önce yazdı:

Yasal ucuz eczanede satılıyor yağ yaktırsaydı kullanırdım ama bu ürünün yağ yakicagina inanmıyorum olsa bile minicik ufacık bir etki olur bu kadar zahmete değmez 

Diyet +spor yeterli 

arkadaşlar anlamadı zaten sanımırım bu normal l carnitine supplement olan ama o mide de filan kayba uğruyor enjeksiyonun tek artısı miğdede kayba uğramadan vücut kullanmış oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 7 dakika önce yazdı:

arkadaşlar anlamadı zaten sanımırım bu normal l carnitine supplement olan ama o mide de filan kayba uğruyor enjeksiyonun tek artısı miğdede kayba uğramadan vücut kullanmış oluyor.

l carnitine uzay tüpünün içinde de olsa  l carnitine işte kışın 2-3 kutu  meyve suyu parasına düşüyor neredeyse çok kullandım yağ yakımı olarak hiç etki görmedim 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113
mamo, 9 saat önce yazdı:

Hocam ürünün ismini verebilir misin? Hangi bölgeden vuruyorsun?

Modernaminos. Ben bunu abdden bir arkadaşıma getirttirdim. VG kasından vuruyorum. 

Lcarnitine aslında tam olarak bir yağ yakıcı değil. Bunu çoğu insan bence yanlış anlıyor. Yağ asitlerinin daha iyi kullanımını, mitokondriye taşınmasını arttırıyor. Buda daha iyi enerji metobolizması demek. Tabiki buradaki mekanizma yağlarla ilgili ama, bu hissedilebilir kısa vadede olan bişey değil. Ben araştırdıklarımdan anladığım , Lcarnitine kas iyileşmesi, kas yorgunluğu, egzersiz performansı , uzun vadede kalp kas dokusunun korunması vb. nedenlerle alınır. 

Lcarnitine aynı kreatin gibi iskelet kasında depolanıyor. Yani kreatinle aynı mantıkla alınması gereken birşey gibi duruyor. Faydaları uzun vadede daha iyi hissedilecek birşey. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
Unrest, 01.01.2025 - 10:05 yazdı:

Modernaminos. Ben bunu abdden bir arkadaşıma getirttirdim. VG kasından vuruyorum. 

Lcarnitine aslında tam olarak bir yağ yakıcı değil. Bunu çoğu insan bence yanlış anlıyor. Yağ asitlerinin daha iyi kullanımını, mitokondriye taşınmasını arttırıyor. Buda daha iyi enerji metobolizması demek. Tabiki buradaki mekanizma yağlarla ilgili ama, bu hissedilebilir kısa vadede olan bişey değil. Ben araştırdıklarımdan anladığım , Lcarnitine kas iyileşmesi, kas yorgunluğu, egzersiz performansı , uzun vadede kalp kas dokusunun korunması vb. nedenlerle alınır. 

Lcarnitine aynı kreatin gibi iskelet kasında depolanıyor. Yani kreatinle aynı mantıkla alınması gereken birşey gibi duruyor. Faydaları uzun vadede daha iyi hissedilecek birşey. 

Hocam bugün dış bacaktan enjeksiyon yaptım ve vurduğumda bayaa ağrı yaptı, şu an spordayım 2 saat geçti fakat vurduğuma dair hiçbir hissiyat yok, bacaktaki ağrı rahatsız etmeyecek seviyede. Sizce bu vurduğum ilacın damardan alınması gerektiği için mi kasta etki yapmadı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    362
mamo, 15 dakika önce yazdı:

Hocam bugün dış bacaktan enjeksiyon yaptım ve vurduğumda bayaa ağrı yaptı, şu an spordayım 2 saat geçti fakat vurduğuma dair hiçbir hissiyat yok, bacaktaki ağrı rahatsız etmeyecek seviyede. Sizce bu vurduğum ilacın damardan alınması gerektiği için mi kasta etki yapmadı? 

Lekarnitin mi ? Metacartin mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    699
gönderildi (düzenlendi)
mamo, 34 dakika önce yazdı:

dostum bu bildiğin l carnitin varya o supplement olan etki mekanizması filan aynı zaten nasıl bi etki olucaktı. mide de kayba uğradığı için içilen hali ondan enjeksiyon daha mantıklı yoksa başka farkı yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    113
gönderildi (düzenlendi)
mamo, Bir saat önce yazdı:

dostum kullandığın ilacın kullanma talimatında kas içine uygulanır yazmıyorsa bence gerek yok. Etkilidir etkisizdir biz bilemeyiz ama emin ol kas içine de uygulanacak olsa kullanma talimatında damar içi ve kas içi diye belirtirler. Sadece damar içi yada intravenoz yazıyorsa bence kullanma. metacartin de bildiğim kadarıyla bulunan bir ilaç. O kas içi olarakda uygulanıyor. Ama enjeksiyonluk ve oral olarak ikiye ayrılıyor sanırım, metacartine enjeksiyonluk olanı alman lazım. 

Benim yaptığım lecarnitinede hafif bir ağrı yanma gün boyu devam ediyor ama bunu 20 gün uyguladıktan sonra bu yanmaya okadar alışıyorsunki artık yokmuş gibi gelmeye başlıyor. Yani steroidlerdeki gibi bir yanma değil kesinlikle. Ama yinede 2 saat sonra 0 a inmiyor, hafifçe öbür güne kadar varlığını sürdürüyor. 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    75
gönderildi (düzenlendi)
Unrest, 7 dakika önce yazdı:

dostum kullandığın ilacın kullanma talimatında kas içine uygulanır yazmıyorsa bence gerek yok. Etkilidir etkisizdir biz bilemeyiz ama emin ol kas içine de uygulanacak olsa kullanma talimatında damar içi ve kas içi diye belirtirler. Sadece damar içi yada intravenoz yazıyorsa bence kullanma. metacartin de bildiğim kadarıyla bulunan bir ilaç. O kas içi olarakda uygulanıyor. Ama enjeksiyonluk ve oral olarak ikiye ayrılıyor sanırım metacartine enjeksiyonluk olanı alman lazım. 

Benim yaptığım lecarnitinede hafif bir ağrı yanma gün boyu devam ediyor ama bunu 20 gün uyguladıktan sonra bu yanmaya okadar alışıyorsunki artık yokmuş gibi gelmeye başlıyor. Yani steroidlerdeki gibi bir yanma değil kesinlikle. Ama yinede 2 saat sonra 0 a inmiyor, hafifçe öbür güne kadar varlığını sürdürüyor. 

Daha önce çok metacartin kullandım bir sorum var 

i.v kullanabilmek için illa 100sf serum içinde mi kullanmak lazım yoksa direkt enjeksiyon iğnesiyle damar yolu bulup direkt enjeksiyon yapılabilir mi bildiğim kadarıyla damar tahrişi gibi bir sorun yüzünden serumla birlikte verilmesi doğruymuş

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.