Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

murta

Optimum pharma flakon mix hk.

Önerilen İletiler

murta    5

Merhabalar optimum magnus overdose gibi birsürü marka satan bir satıcıdan böyle bir mix ürün almayı planlıyorum 1800 tl istedi sizce dolumudur kullanan varmı aranızda ve alınmaya veya denemeye değer mi?

470053038_1267394004488813_9223362251853624143_n.jpg.e2dd203223f60a8e4840538385b3b8c4.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    718

satıcı tanıdık biriyse doludur değilse riske atma adamına göre veriyorlar çünkü optimumu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    87

İyi marka trenlerin fiyatı 2500-3500 arası değişiyor keza masteronda pahalı bir ilaç optimum iyi bir marka değil bence testosterondan ibarettir diye düşünüyorum oda en iyi ihtimalle tabiki denemeden bilemeyiz ama referanslar hep bunu gösteriyor bence vücudumuz deneme tahtası değil o yüzden kaliteli kendini ispatlamış markalara yönelmekte fayda var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63

Dostum bunu vurduğun yer ödem olacak, canın baya yanacak seni uyarayım. Hiçbir zaman bu tarz ürünlerin mixini kullanma.

Testo acetat trenbolondan daha fazla benzil benzoat ister çözülmek için. Stabil tutmak zordur ayrıca vurulan yerde sağlam ağrı yapar. Bu üründe hem testo acetat hem tren acetat hemde masteron var. Hepsi zaten benzil benzoat ile çözülemeyeceği için etil oleat koymuşlar çözücü olarak, ağır bir çözücüdür hatta garanti olsun soğukta crash olmasın diye genelde lablar bol bol koyarlar yanına ekstra super çözücülerde eklerler. Dolayısıyla bu ürünü kullanması sana acı verecek.

Peki ne yapabilirsin ? 3 flakon ürün alırsın, testo prop/enanhat, tren acetat, masteron prop bunları şırıngaya kullanacağın mg kadar çekip aynı anda vurursun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    5
burakg133, 2 saat önce yazdı:

Dostum bunu vurduğun yer ödem olacak, canın baya yanacak seni uyarayım. Hiçbir zaman bu tarz ürünlerin mixini kullanma.

Testo acetat trenbolondan daha fazla benzil benzoat ister çözülmek için. Stabil tutmak zordur ayrıca vurulan yerde sağlam ağrı yapar. Bu üründe hem testo acetat hem tren acetat hemde masteron var. Hepsi zaten benzil benzoat ile çözülemeyeceği için etil oleat koymuşlar çözücü olarak, ağır bir çözücüdür hatta garanti olsun soğukta crash olmasın diye genelde lablar bol bol koyarlar yanına ekstra super çözücülerde eklerler. Dolayısıyla bu ürünü kullanması sana acı verecek.

Peki ne yapabilirsin ? 3 flakon ürün alırsın, testo prop/enanhat, tren acetat, masteron prop bunları şırıngaya kullanacağın mg kadar çekip aynı anda vurursun.

hocam maddi yetersizlik var malesef o yüzden ucuz mixlere kaldım bugün sipariş ettim adama 1800 tl i attım geldiği zaman haftada 5 enjeksiyon şeklinde her enjeksiyonda 0.20 ml olacak şekilde toplamda haftada 1 ml kullanmayı planlıyorum bunun yanında haftada 1 ml testo e kullanmayı planlıyorum umarım dolu çıkar ürün gelişimi paylaşırım burdan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    146
murta, 26 dakika önce yazdı:

hocam maddi yetersizlik var malesef o yüzden ucuz mixlere kaldım bugün sipariş ettim adama 1800 tl i attım geldiği zaman haftada 5 enjeksiyon şeklinde her enjeksiyonda 0.20 ml olacak şekilde toplamda haftada 1 ml kullanmayı planlıyorum bunun yanında haftada 1 ml testo e kullanmayı planlıyorum umarım dolu çıkar ürün gelişimi paylaşırım burdan

git paranı geri al bro, 1 ml ilaç ile gelişeceğini mi sanıyorsun? Döngünü kapatır, PCT'ye para harcayacaksın. En aşşağı 2000-3000 tl paran gidecek. 10 hafta sürdürsen bile sana hiç bir etkisi olmayacak, o paraya tavuğunu al diyetini yap veya yohimbine al sarms al ama steroid alma. Şu an ovitrellenin adeti 1.2 arimidex kutusu 600 civarı gidiyor. Hele ki aldığın marka da öyle ahım şahım bir marka değil, aynısını ultrabol 150 adından 700 tlden satıyorlar. Yerinde olsam oxandrolone alır 30 mg kullanırım günlük.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    5
Fuhrer, 28 dakika önce yazdı:

git paranı geri al bro, 1 ml ilaç ile gelişeceğini mi sanıyorsun? Döngünü kapatır, PCT'ye para harcayacaksın. En aşşağı 2000-3000 tl paran gidecek. 10 hafta sürdürsen bile sana hiç bir etkisi olmayacak, o paraya tavuğunu al diyetini yap veya yohimbine al sarms al ama steroid alma. Şu an ovitrellenin adeti 1.2 arimidex kutusu 600 civarı gidiyor. Hele ki aldığın marka da öyle ahım şahım bir marka değil, aynısını ultrabol 150 adından 700 tlden satıyorlar. Yerinde olsam oxandrolone alır 30 mg kullanırım günlük.

hocam bu mixin yanına zaten evde bullunan testo e ve tren e kullancam bunu sadece ekstradan desteği olsun diye aldım biliyorum zaten sadece haftada 1 ml ilaç ile gelişimin olmayacağını haftada 2 ml testo e 1 ml tren e 1 ml de bu mix den düşünüyıorum duruma göre bu hafta içinde oxandrolone almayı düşünüyorum zaten günde 20 30 mg 

tarihinde murta tarafından düzenlendi
ekstradan yazmak istediğim birşey var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    25

Mix ürün ve dozajı standart dışı olanlardan özellikle uzak durmak üzerine çok uyarıldım. İleteyim sanada. Bir bildikleri vardır demek lazım bazen.  İlk testo kullandığımda İzmir'de ürünü temin eden kişi 350 mg flakon geldi diye geri yollamıştı kullandırmamıştı. Aynı marka aynı ürün ve dozaja göre ucuzdu belkide çalışıyordu. Önemsiz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murta    5
abartach, 9 dakika önce yazdı:

Mix ürün ve dozajı standart dışı olanlardan özellikle uzak durmak üzerine çok uyarıldım. İleteyim sanada. Bir bildikleri vardır demek lazım bazen.  İlk testo kullandığımda İzmir'de ürünü temin eden kişi 350 mg flakon geldi diye geri yollamıştı kullandırmamıştı. Aynı marka aynı ürün ve dozaja göre ucuzdu belkide çalışıyordu. Önemsiz. 

mix ürünler genelde tercih edilmio hocam ama farklı bir bilinmeyen markanın mix ürününü kullanıp damar damar olan tanıdığım var güzel verim almıştı mix üründen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    160
murta, 2 saat önce yazdı:

mix ürünler genelde tercih edilmio hocam ama farklı bir bilinmeyen markanın mix ürününü kullanıp damar damar olan tanıdığım var güzel verim almıştı mix üründen

o zaman o bilinmeyen markayı kullan sen de. ama maddiyatın yetmiyorsa girme küre. paran olunca gir acelen mi var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.