Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

6arrows

Dihydroboldenone kullanımı hk.

Önerilen İletiler

6arrows    163

Selamlar, herkese iyi forumlar.

Boldenon fiziksel etkilerini uzun süreli kullanımda gösterdiği ve toksik etkisi biraz fazla olduğu için boldenon yerine kısa esterli olanı dhb (dihydroboldenone) kullanımı mantıklı mıdır? Ayrıca böyle bir durum var ki, bulması çok zor sanırım.

Piyasada güven vermeyen birkaç marka dışında dhb ilacı olan marka göremedim.

Önereceğiniz bir marka var mı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

burakg133    49

Dhb ile eq birbirinden tamamen farklı ürünler, kimyasal yapıları değişik. İsimlerinde boldenon geçiyor diye sadece esterleri farklı gibi gelmiş olabilir.

DHB çok daha toxic bir ürün, istersen biraz daha geniş bir araştırma yap kullanmadan önce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Dhb ile eq birbirinden tamamen farklı ürünler, kimyasal yapıları değişik. İsimlerinde boldenon geçiyor diye sadece esterleri farklı gibi gelmiş olabilir.

DHB çok daha toxic bir ürün, istersen biraz daha geniş bir araştırma yap kullanmadan önce.

haklısın boldenon türevi olmasına rağmen daha güçlü bir anabolik profil ve androjenik etkisi daha düşük. bulk döneminde tren ile beraber çok iyi kombine olabileceğini düşündüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    49
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

haklısın boldenon türevi olmasına rağmen daha güçlü bir anabolik profil ve androjenik etkisi daha düşük. bulk döneminde tren ile beraber çok iyi kombine olabileceğini düşündüm

Böbreklerin sağlamsa, genetik olarakta ailede sorun yoksa dikkatli şekilde yapabilirsin ama hem dhb hemde tren böbreklere zarar veren ürünler dikkat etmekte fayda var. Bulk döneminde Tren kullanıyor olsam, ve çok daha ileriye taşımak istesem yanına dhb değil MENT eklerdim. E2 kontrol ettikten sonra. MENT ve TRENin verdiği sinerjiyi bitek kullananlar bilir :D

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    321
burakg133, 1 saat önce yazdı:

Böbreklerin sağlamsa, genetik olarakta ailede sorun yoksa dikkatli şekilde yapabilirsin ama hem dhb hemde tren böbreklere zarar veren ürünler dikkat etmekte fayda var. Bulk döneminde Tren kullanıyor olsam, ve çok daha ileriye taşımak istesem yanına dhb değil MENT eklerdim. E2 kontrol ettikten sonra. MENT ve TRENin verdiği sinerjiyi bitek kullananlar bilir :D

6 haftadır kullanıyorum ment ve tren böyle birşey yok :D

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    49
Yusufdemir1995, 13 dakika önce yazdı:

6 haftadır kullanıyorum ment ve tren böyle birşey yok :D

Turkiyede ve dünyada orjinali ve tam dolusunu bulmanın en zor olduğu ilaçlardan biri MENT az pahalı 😀

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

Efendim Ment dediğiniz günlük dozu 50 mg olan tabletlerden değil miydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    321
Testocu, 49 dakika önce yazdı:

Efendim Ment dediğiniz günlük dozu 50 mg olan tabletlerden değil miydi

Enjeksıyon bendekı evet gunluk 50 mg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
6arrows, 7 saat önce yazdı:

Selamlar, herkese iyi forumlar.

Boldenon fiziksel etkilerini uzun süreli kullanımda gösterdiği ve toksik etkisi biraz fazla olduğu için boldenon yerine kısa esterli olanı dhb (dihydroboldenone) kullanımı mantıklı mıdır? Ayrıca böyle bir durum var ki, bulması çok zor sanırım.

Piyasada güven vermeyen birkaç marka dışında dhb ilacı olan marka göremedim.

Önereceğiniz bir marka var mı?

Dragon tavsiye ederim DHB için. DHB genel olarak yaygın olarak kullanılan bir ilaç değildir ve aslında gizli bir hazinedir Boldenonun 5-Alfa indirgenmiş halidir Dihidroboldenon (1-Testosteron) karakteristik farklarından biri Boldenon’daki 1. Ve 2. Karbon arasındaki çift bağ sayesinde “Androst” temelli bir yapısa olsa bile (Androst temel, testosteron bazlı olması anlamına geliyor) Testosterondan daha yavaş aromatize olmasını sağlar.

Lakin, Dihidroboldenon (1-Testosteron) Testosteron’a yapısal olarak benzemesine rağmen 5. Pozisyondaki çift bağının hidrojenle doyurulmuş olması sebebiyle ve 5-alfa’ya indirgenmiş olması sebebiyle boldenondan çok daha az aromatize olur. Ayrıca Dihidroboldenon östrojenik etkiler göstermezler Boldenon gösterebilir.

Dihidroboldenon, Boldenon’a nazaran daha hızlı sürede daha fazla kas kütlesi ve aynı zamanda daha kuru bir görüntü sağlar. Boldenonun Anabolik/Androjenik oranı 100:50 iken Dihidroboldenon’un 200:100’dür daha bu da demek oluyorki teorik olarak daha fazla androjenik yan etki profiline sahiptir. Literatürde Boldenondan daha toksik olarak bilinir üstelik. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Dragon tavsiye ederim DHB için. DHB genel olarak yaygın olarak kullanılan bir ilaç değildir ve aslında gizli bir hazinedir Boldenonun 5-Alfa indirgenmiş halidir Dihidroboldenon (1-Testosteron) karakteristik farklarından biri Boldenon’daki 1. Ve 2. Karbon arasındaki çift bağ sayesinde “Androst” temelli bir yapısa olsa bile (Androst temel, testosteron bazlı olması anlamına geliyor) Testosterondan daha yavaş aromatize olmasını sağlar.

Lakin, Dihidroboldenon (1-Testosteron) Testosteron’a yapısal olarak benzemesine rağmen 5. Pozisyondaki çift bağının hidrojenle doyurulmuş olması sebebiyle ve 5-alfa’ya indirgenmiş olması sebebiyle boldenondan çok daha az aromatize olur. Ayrıca Dihidroboldenon östrojenik etkiler göstermezler Boldenon gösterebilir.

Dihidroboldenon, Boldenon’a nazaran daha hızlı sürede daha fazla kas kütlesi ve aynı zamanda daha kuru bir görüntü sağlar. Boldenonun Anabolik/Androjenik oranı 100:50 iken Dihidroboldenon’un 200:100’dür daha bu da demek oluyorki teorik olarak daha fazla androjenik yan etki profiline sahiptir. Literatürde Boldenondan daha toksik olarak bilinir üstelik. 

daha toksik olabilir evet ama boldenon gibi çok uzun süreler kullanımını gerektirmiyor belki o şekilde daha mantıklı olabilir. haftalık dozajlaması 200-300 mg olarak mı ayarlanmalı yüksek dozaj mı girilmeli

tarihinde 6arrows tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    49
Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Enjeksıyon bendekı evet gunluk 50 mg

Ment tablet değil enjeksiyon asıl adı trestolone acetate. Günlük 50mg değil haftalik 50mg ile başlayabilirsin biraz güçlüdür gunluk 50mg ile başlarsanız memitolariniz ceviz gibi olabilir bir anda 😀😀

6arrows, 48 dakika önce yazdı:

daha toksik olabilir evet ama boldenon gibi çok uzun süreler kullanımını gerektirmiyor belki o şekilde daha mantıklı olabilir. haftalık dozajlaması 200-300 mg olarak mı ayarlanmalı yüksek dozaj mı girilmeli

Kullanan yarışçı bir arkadaşın egrf değerini 30a düşürmüştü dhb yinede dikkatli ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    163
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Ment tablet değil enjeksiyon asıl adı trestolone acetate. Günlük 50mg değil haftalik 50mg ile başlayabilirsin biraz güçlüdür gunluk 50mg ile başlarsanız memitolariniz ceviz gibi olabilir bir anda 😀😀

günde bir flakon vuruyorum dese şaşırmam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
6arrows, 27 dakika önce yazdı:

300 güzel bir başlangıç dozudur çok yüksek dozaj girmek yan etkileri daha agresif şekilde yaşamana sebep olabilir bu sebepten ötürü dikkatli bir kullanım önemlidir. 

Üstelik, arkadaşın belirttiği gibi renal sistem özellikle böbrekler için toksik olması ispatlanmış bir mesele değildir bunun için yapılan deneylerde makalelerin aşırı özensiz olduğu da ortadadır.

Örnek olarak bilimsel literatür boldenone kullanımının insanlar üzerindeki tek vaka üzerinde araştırma bu:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29148625/

O kadar özensiz ki kür öncesi halinin kan testleri bile yok…

Hayvan modeli biyopsilerinde Boldenone kullanımının böbrekte inflamasyon gibi yan etkilere sahip olunduğu biliniyor ama bunun Boldenon mu yoksa sebep olduğu dolaylı yan etkiler mi olup olmadığını bilmemize yetecek herhangi bir veri yok…

Bunun için aslında Boldenon’un kuzeni olan Dianabol’e bakalım yapısal olarak Metillenmiş Boldenon gibi durmakta ve aslında Dianabol’ün Renal sistem içinde direkt etkilerinden ötürü “toksik” olduğu bilimsel olarak yeterki veriler ile desteklenmemekte birlikte indirekt etkilerinin sebep olduğuna dair literatürde bir kanı vardır.

Teorik olarak Boldenon, Eritropoietin üretimi artırır ve bu da artmış RBC HGB VE HCT değerlerine yol açar bu değerlerdeki artış, renal sistemde stres oluşturup Kreatinin ve BUN gibi seviyeleri artırıp tansiyon yüksekliğine de dolaylı olarak sebep olup EGFR gibi sonuçların kötü çıkmasına sebep olabilir. Hiçbir bilimsel makale Boldenonun herhangi bir şekilde direkt olarak “toksik” olduğuna dair bir veri içermez ki buna hayvan üzerine yapılan otopsiler de dahildir… Aksini iddia edecek olan varsa bana makale atsın ve makalenin Conclusion kısmında “Boldenone is renal toxic/kidney toxic” gibi bit verinin olduğu makale atsın…

Aynı şekilde Dianabol yani Boldenonun kardeşi olan steroid yükselen azot tutumu ve östrojenik yan etkiler sebebi Ike olan yüksek tansiyon sebebi ile böbreklere zarar verdiği yönde düşünülmüştür.

@burakg133 Sayın hocam burada amacım doğru bilgiye ulaşmak sadece direkt olarak nedensellik olduğunu düşünmediğimden araştırmalarım doğrultusunda hem size, hem de başlığı açan arkadaşa cevap vermekte maksadım agresif bir yazı olarak algılamazsınız İnşallah sadece hem perspektif hem de bilgi birikimimi artırdığından ötürü bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm insanlara böyle detaylı cevaplar veriyorum. İnşallah birbirimize bir şeyler katarız.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    49
heisenbergg, 1 saat önce yazdı:

300 güzel bir başlangıç dozudur çok yüksek dozaj girmek yan etkileri daha agresif şekilde yaşamana sebep olabilir bu sebepten ötürü dikkatli bir kullanım önemlidir. 

Üstelik, arkadaşın belirttiği gibi renal sistem özellikle böbrekler için toksik olması ispatlanmış bir mesele değildir bunun için yapılan deneylerde makalelerin aşırı özensiz olduğu da ortadadır.

Örnek olarak bilimsel literatür boldenone kullanımının insanlar üzerindeki tek vaka üzerinde araştırma bu:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29148625/

O kadar özensiz ki kür öncesi halinin kan testleri bile yok…

Hayvan modeli biyopsilerinde Boldenone kullanımının böbrekte inflamasyon gibi yan etkilere sahip olunduğu biliniyor ama bunun Boldenon mu yoksa sebep olduğu dolaylı yan etkiler mi olup olmadığını bilmemize yetecek herhangi bir veri yok…

Bunun için aslında Boldenon’un kuzeni olan Dianabol’e bakalım yapısal olarak Metillenmiş Boldenon gibi durmakta ve aslında Dianabol’ün Renal sistem içinde direkt etkilerinden ötürü “toksik” olduğu bilimsel olarak yeterki veriler ile desteklenmemekte birlikte indirekt etkilerinin sebep olduğuna dair literatürde bir kanı vardır.

Teorik olarak Boldenon, Eritropoietin üretimi artırır ve bu da artmış RBC HGB VE HCT değerlerine yol açar bu değerlerdeki artış, renal sistemde stres oluşturup Kreatinin ve BUN gibi seviyeleri artırıp tansiyon yüksekliğine de dolaylı olarak sebep olup EGFR gibi sonuçların kötü çıkmasına sebep olabilir. Hiçbir bilimsel makale Boldenonun herhangi bir şekilde direkt olarak “toksik” olduğuna dair bir veri içermez ki buna hayvan üzerine yapılan otopsiler de dahildir… Aksini iddia edecek olan varsa bana makale atsın ve makalenin Conclusion kısmında “Boldenone is renal toxic/kidney toxic” gibi bit verinin olduğu makale atsın…

Aynı şekilde Dianabol yani Boldenonun kardeşi olan steroid yükselen azot tutumu ve östrojenik yan etkiler sebebi Ike olan yüksek tansiyon sebebi ile böbreklere zarar verdiği yönde düşünülmüştür.

@burakg133 Sayın hocam burada amacım doğru bilgiye ulaşmak sadece direkt olarak nedensellik olduğunu düşünmediğimden araştırmalarım doğrultusunda hem size, hem de başlığı açan arkadaşa cevap vermekte maksadım agresif bir yazı olarak algılamazsınız İnşallah sadece hem perspektif hem de bilgi birikimimi artırdığından ötürü bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm insanlara böyle detaylı cevaplar veriyorum. İnşallah birbirimize bir şeyler katarız.

@heisenbergg farkli gorusler herzaman degerli ben kendi bildiklerimi tecrube ettigim ve ettirdigim şeyler coğu.

Madem öyle ekstra birkaç bilgi daha vereyim dhb ile ilgili, karaciğere çok toxictir. Akut karaciger yetmezliği yaptigi insanlar var, alt ast 1000 üstune çıkardığı birçok insan var. Bilimsel makalesi varmidir bilmem 😀

Testesteron ile ilgili birçok şeyi makalelerde bulabiliriz belki ama malesef at,eşşek ilaçlarının detayli bilimsel açıklaması yok olmayacakta. Hatta insan için olan ilaçların bile çoğunun vucut gelistirme icin etki ve sinerjisini tam bilemeyeceğiz. Masteron  mesela bazı şeylere yarıyor fakat nasil yada neden yarıyor birçok şeyi bilmiyoruz. Dolayisiyla her yazdığımıza bilimsel makale ile refer etmenin bence bir gereği yok. Ama yazdıklarımız hep ihtimal bunuda unutmamak lazım benim 3 yildir aralıksız trenbolone kesmeyen arkadaşım var hepimizden saglikli. 500 testo ile tamamen çöken arkadaşlarımda oldu. Bu iş riskli beyler ve her ürün her bünyede farkli tepki verebiliyor deneyerek kendimize yarayani bulmamız gerek.

O yuzden ben tecrübenin ve farkındaligimizin yuksek şekilde bilgi toplamamizin faydali oldugunu dusunuyorum. Çok vaktim yok o yuzden herzaman bu kadar detaylı yazamıyorum. Foruma girdigimdede cogu zaman faydali olacagini düşündüğüm şeyi kısaca yazıp geçiyorum ama dediklerime bence kulak verin ilginc bilgiler çıkar aralarından 😀😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    276
burakg133, 16 saat önce yazdı:

@heisenbergg farkli gorusler herzaman degerli ben kendi bildiklerimi tecrube ettigim ve ettirdigim şeyler coğu.

Madem öyle ekstra birkaç bilgi daha vereyim dhb ile ilgili, karaciğere çok toxictir. Akut karaciger yetmezliği yaptigi insanlar var, alt ast 1000 üstune çıkardığı birçok insan var. Bilimsel makalesi varmidir bilmem 😀

Testesteron ile ilgili birçok şeyi makalelerde bulabiliriz belki ama malesef at,eşşek ilaçlarının detayli bilimsel açıklaması yok olmayacakta. Hatta insan için olan ilaçların bile çoğunun vucut gelistirme icin etki ve sinerjisini tam bilemeyeceğiz. Masteron  mesela bazı şeylere yarıyor fakat nasil yada neden yarıyor birçok şeyi bilmiyoruz. Dolayisiyla her yazdığımıza bilimsel makale ile refer etmenin bence bir gereği yok. Ama yazdıklarımız hep ihtimal bunuda unutmamak lazım benim 3 yildir aralıksız trenbolone kesmeyen arkadaşım var hepimizden saglikli. 500 testo ile tamamen çöken arkadaşlarımda oldu. Bu iş riskli beyler ve her ürün her bünyede farkli tepki verebiliyor deneyerek kendimize yarayani bulmamız gerek.

O yuzden ben tecrübenin ve farkındaligimizin yuksek şekilde bilgi toplamamizin faydali oldugunu dusunuyorum. Çok vaktim yok o yuzden herzaman bu kadar detaylı yazamıyorum. Foruma girdigimdede cogu zaman faydali olacagini düşündüğüm şeyi kısaca yazıp geçiyorum ama dediklerime bence kulak verin ilginc bilgiler çıkar aralarından 😀😀

Selam hocam, dedikleriniz kafama yatmadı DHB gibi faz1 karaciğer metabolizasyonunu intramasküler enjeksiyon ile bypass eden bir AAS nasıl akut karaciğer iflasına sebep verebilir ki kimyasal yapısı zaten 17-alfa-alkalilenmiş değilken böylesine radikal bir ALT AST yükselmesine sebep olma ihtimali bana biraz uzak geliyor arka planda hali hazırda bir karaciğerde deformasyon ya da kullanılan takviyelerden ötürü karaciğerde oksidatif stres oluşmuş olabilir mi ? Mesela karaciğerde demir birikimi minimal bile olmuş olsa radikal yükselişe sebep olabilir ya da arka planda hali hazırda gelişmekte olan bir hastalık olabilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    49
heisenbergg, 22 dakika önce yazdı:

Selam hocam, dedikleriniz kafama yatmadı DHB gibi faz1 karaciğer metabolizasyonunu intramasküler enjeksiyon ile bypass eden bir AAS nasıl akut karaciğer iflasına sebep verebilir ki kimyasal yapısı zaten 17-alfa-alkalilenmiş değilken böylesine radikal bir ALT AST yükselmesine sebep olma ihtimali bana biraz uzak geliyor arka planda hali hazırda bir karaciğerde deformasyon ya da kullanılan takviyelerden ötürü karaciğerde oksidatif stres oluşmuş olabilir mi ? Mesela karaciğerde demir birikimi minimal bile olmuş olsa radikal yükselişe sebep olabilir ya da arka planda hali hazırda gelişmekte olan bir hastalık olabilir mi ?

1 kişide olan bir durum değil alsinda baya yaygın, androjen reseptör aktivasyonu yapıyor çok güçlü şekilde ,karaciğer büyümesine ve stresine yol açabiliyor alt ast tavan yapabiliyor. Ayrica stabil etmesi zor bir urun çok fazla çözücü yada süper cozuculerden ekleyebiliyorlar onlarda ayrı toxic etki yapıyor. Dhb konforluda degil vurduğun yerde ayrı ödem vsvs, ben olsam tren vurur geçerim uğraşmam 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54

yaş 20

boy 175

kilo 82

yağ oranı %12

(6 karın kasım gözüküyo fakat en alt kısım biraz yağlı)

güncel form fotoğrafım yok yakın zamanda çekersem konuya eklerim 

merhaba değerli forum üyeleri yakın zamanda elimde kalan son masteron enanthatı bitirip bulka giricem ilk ciddi kürüm o yüzden çok fazla primo aradım gerçekden her taşın altına baktım diyebilirim fakat kaliteli markalarda ya stok sorunu var ya da satıcı primo getirmiyor eczanelerde ise durum belli zaten

bu yüzden boldenon almayı düşünürken yabancı forumlarda biraz gezindim ve karşıma dhb çıktı boldenonun daha etkili ve düşük yan etki profili taşıyan bir bileşiği olduğunu söylüyorlar 

günün sonunda zphc satan satıcım boldenonla aynı fiyata dhb veriyor merakım ise kan basıncı yükselmesi hipertansiyon vs.. bu durumları dhb de yaşarmıyım yoksa dümdüz boldenondan mı ilerliyim yada bulk için boldenon harici bir alternatifiniz var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
  • Eğer deli gibi yemek ve büyümek istiyorsan. Dümdüz Boldenone git özellikle ilk bulk.
  • Eğer biraz daha kuru olayım görüntü önceliğim diyorsan. DHB deneyebilirsin.

Kolay gelsin kardeşim ne karar verirsen yaz yardımcı oluruz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
AS1L, 1 saat önce yazdı:
  •  
  • Eğer biraz daha kuru olayım görüntü önceliğim diyorsan. DHB deneyebilirsin

görüntü önceliğimdir hocam kütle olarak off cycle olarak bile iyiyim sanırım geçen dönem ilaçsız şekilde yaptığım ve ardından yükleme ayağına fıstık ezmesine abanıp midemi bozduğum formda bile iyi sayılırım diye düşünüyorum şimdi aynı ağırlıkdaki bi definasyon sürecini ilaçlarla yönetiyorum iştah konusunda sıkıntım hiç bir zaman olmadı ama rbc artışı sonucu hipertansiyon ve kan basıncı artışından çok korkuyorum açıkçası hastane flebotomi yapar mı kızılay kanımı alır mı vs.. kendime damar yolu açmayı öğrenmeyi bile düşündüm süreç içinde boldenon türevleri harici öneriniz varsa değerlendiririm hocam 🙂

IMG_20251026_143405_280.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
AS1L, 2 saat önce yazdı:
  • Eğer deli gibi yemek ve büyümek istiyorsan. Dümdüz Boldenone git özellikle ilk bulk.
  • Eğer biraz daha kuru olayım görüntü önceliğim diyorsan. DHB deneyebilirsin.

hocam bu dhb ne kadar toksik? SARM' ları aldığım yerde DHB' de satılıyor merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109
oppomer, 4 dakika önce yazdı:

hocam bu dhb ne kadar toksik? SARM' ları aldığım yerde DHB' de satılıyor merak ettim

Adını unuttum, yabancı bir youtuber var hem bodybuilder hemde doktor, kendisi amerikalı, sanırım 7-8 hafta kullanmıştı, kendisi günlük enjeksiyon yapıyordu ve karaciğer değerleri oral kullanıyormuş gibi artmaya başlamıştı ve bunu alt ast değil başka bir enzim ile tespit etmişti.. kısa süreli belki 8-10 hafta denenebilir ama boldenon yada primabolon gibi tüm sezon boyunca kullanılacak bir ilaç bence degil..

+ olarak MÜKEMMEL bir enjeksiyon sonrası ağrı oluyor (pip)

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    26
Adrian, 3 dakika önce yazdı:

Adını unuttum, yabancı bir youtuber var hem bodybuilder hemde doktor, kendisi amerikalı, sanırım 7-8 hafta kullanmıştı, kendisi günlük enjeksiyon yapıyordu ve karaciğer değerleri oral kullanıyormuş gibi artmaya başlamıştı ve bunu alt ast değil başka bir enzim ile tespit etmişti.. kısa süreli belki 8-10 hafta denenebilir ama boldenon yada primabolon gibi tüm sezon boyunca kullanılacak bir ilaç bence degil..

eskiden ne güzel rimo' yu direkt eczaneden alabiliyorduk iş bitiyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
shX648, 3 saat önce yazdı:

yaş 20

boy 175

kilo 82

yağ oranı %12

(6 karın kasım gözüküyo fakat en alt kısım biraz yağlı)

güncel form fotoğrafım yok yakın zamanda çekersem konuya eklerim 

merhaba değerli forum üyeleri yakın zamanda elimde kalan son masteron enanthatı bitirip bulka giricem ilk ciddi kürüm o yüzden çok fazla primo aradım gerçekden her taşın altına baktım diyebilirim fakat kaliteli markalarda ya stok sorunu var ya da satıcı primo getirmiyor eczanelerde ise durum belli zaten

bu yüzden boldenon almayı düşünürken yabancı forumlarda biraz gezindim ve karşıma dhb çıktı boldenonun daha etkili ve düşük yan etki profili taşıyan bir bileşiği olduğunu söylüyorlar 

günün sonunda zphc satan satıcım boldenonla aynı fiyata dhb veriyor merakım ise kan basıncı yükselmesi hipertansiyon vs.. bu durumları dhb de yaşarmıyım yoksa dümdüz boldenondan mı ilerliyim yada bulk için boldenon harici bir alternatifiniz var mı 

Dhb haftalık 100mg kullanımda bile oldukça hepatotoksik pek kullanılabilir bir bileşik olduğunu düşünmüyorum yan etki bakımından oral steroidler gibi boldenone daha mantıklı bence hem pip derdi de yok istersen 600mg/ml bolde al yine pip yapmaz dhb kadar.

Adrian, 47 dakika önce yazdı:

Todd lee olması lazım o dediğin eleman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    109
berkay16, 15 dakika önce yazdı:

Todd lee olması lazım o dediğin eleman

evet baktım şimdi Todd lee.

oppomer, 17 dakika önce yazdı:

eskiden ne güzel rimo' yu direkt eczaneden alabiliyorduk iş bitiyordu

çoğu şeyin kıymeti kaybedildiğinde belli oluyor :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

22 eylül'den beri haftalık 300mg zhpc dhb kullanıyorum. beraberinde masteron e, testo e.  dhb'yi son 2 haftadır 150mg'ye çektim. pip, uyku sorunu ve gece terlemeleri dışında bir yan etki görmedim. tansiyonum normalde de düşük seyrediyordu bir fark olmadı. 9/4- 9/5 civarı. karaciğeri gösteren sonuçlarım: ast 38, alt 48, ggt 11, alp 83,  bilirubin 0.42,  bilirubin – direkt 0.22. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: KESKİN
      Merhabalar,
      Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
      SORULARIM:
      Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: deluxes
      Merhaba,
      Yakında test, tren, boldenone ve anadrol kürüne başlayacağım. Boldenone ve anadrolu ilk defa kullanmış olacağım.
      Forumda bazı boldenone ön yükleme gibi konular gördüm. İlk hafta çok yüksek doz enjekte ederek boldenonun erken açılması gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir durum mudur? 
      Tecrübesi bilgisi olanlar varsa dinlemek isterim.
      Teşekkürler.
    • Yazan: Jöhtürk
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (iran ve overdose) Boldenon 500mg (overdose, glin) Kürümün 9.haftasından beri overdose bolde testo, glin bolde ve iran testo kullanıyorum. yaz mevsiminin gelmesi ile iştahım kesildi. çocukluğumdan gelen bir lanet olası hastalık diyelim. yaz başladığından beri mecburiyetten kürümde kas hacmi ve yağ yakımı definasyon olarak ilerliyorum. 3000 kalori sabit alıyorum. kan testlerime göre durumlar nasıl? kürü gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum ya da 24 hafta sonunda 1 ay only testo gidip kış sezonuna doğru deca testo kürüne girmek istiyorum. bu yüzden boş yere pct yapmak istemiyorum. 
      Son 5 gündür ilk idmanımı dün hafiften atabildim. güneş yanığı sebebiyle antrenman yapamadım, crp değeri bu yüzden yüksek olabilir, hala yanık yaraları ve su toplaması var. 
      ilaçlara gelirsek ne ağrı ne ödem sorunu yaşıyorum. bundan önce science pharmachem kullanıyordum, ödem yapmıyordu ama 3 gün topal geziyordum. overdose, glin ve İran testoda ne ağrı ne ödem yaşadım. bacaktan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum.
      Kan testine göre dikkat etmem, düzeltmem gereken yerler nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Jöhtürk
      Merhabalar spordaşlar nasılsınız? 
      İlk kürümün 13.haftasıdayım, 24 haftaya kadar devam edeceğim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 32 Boy 1.81 Kilo 97 KÜR İÇERİĞİM:
      500mg testo 400 mg boldenone Son 1 yıldır düzenli antrenman yapıyorum. spor geçmişim ise 5 sene civarı vardır. İlaç markası overdose testo, bolde, iran testo. Kür boyunca 4000 kaloriye yakın civarlarda temiz beslendim. mevcut kilom kür öncesi 95 96 civarıydı. Doğal olarak 1 senede 61 kilodan 95 civarına çıktım. mevcutta yağ oranım çok az fazla olduğu için hem temiz büyüyüp hem yağ yakma odaklı ilerledim. kas kütlem arttı ve yağ oranımı düşürdüm.
      Ölçü takibimden bunu anladım;
      kür öncesi kol 41 sonrası 44 omuz kür öncesi 131 kürde 137 göğüs öncesi 104 kürde 112 Sıcaklıkların artmasıyla aldığım kalori 2800 3500 arası civarına düştü ve ne yaparsam yapayım yiyemiyorum. Küçüklüğümden beri yazları iştahım kesilir, kışın açılır. Kan değerlerimde kolesterol harici bir problemim yok, her şey olması gerektiği gibi. Haftaya tekrar kan vereceğim. Ekstra olarak iştah için sigarayı da bıraktım, 3 gündür içmiyorum.  
      SORULARIM:
      Kilomu 90 civarına çekip büyümeye devam edebilir miyim? boldenone ile daha önce bunu yapan var mı?  KÜR ÖNCESİ:

KÜR SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.