Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

6arrows

Dihydroboldenone kullanımı hk.

Önerilen İletiler

shX648    54
arnold ciwardanegezer, 10 saat önce yazdı:

22 eylül'den beri haftalık 300mg zhpc dhb kullanıyorum. beraberinde masteron e, testo e.  dhb'yi son 2 haftadır 150mg'ye çektim. pip, uyku sorunu ve gece terlemeleri dışında bir yan etki görmedim. tansiyonum normalde de düşük seyrediyordu bir fark olmadı. 9/4- 9/5 civarı. karaciğeri gösteren sonuçlarım: ast 38, alt 48, ggt 11, alp 83,  bilirubin 0.42,  bilirubin – direkt 0.22. 

rbc de aşırı bir yükselme var mı hocam damarlanma sertlik kuruluk vs.. ne durumda güncel olarak boldenondan farklı hissetiren bir tarafı var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    492
shX648, 04.12.2025 - 14:28 yazdı:

görüntü önceliğimdir hocam kütle olarak off cycle olarak bile iyiyim sanırım geçen dönem ilaçsız şekilde yaptığım ve ardından yükleme ayağına fıstık ezmesine abanıp midemi bozduğum formda bile iyi sayılırım diye düşünüyorum şimdi aynı ağırlıkdaki bi definasyon sürecini ilaçlarla yönetiyorum iştah konusunda sıkıntım hiç bir zaman olmadı ama rbc artışı sonucu hipertansiyon ve kan basıncı artışından çok korkuyorum açıkçası hastane flebotomi yapar mı kızılay kanımı alır mı vs.. kendime damar yolu açmayı öğrenmeyi bile düşündüm süreç içinde boldenon türevleri harici öneriniz varsa değerlendiririm hocam 🙂

IMG_20251026_143405_280.jpg

Hipertansiyon ve RBC korkun varsa DHB zorlama bence. Masteron 500 mg + düşük testosteron ile mis gibi definasyon yaparsın kan değerlerin de çok oynamaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492
oppomer, 04.12.2025 - 15:57 yazdı:

hocam bu dhb ne kadar toksik? SARM' ları aldığım yerde DHB' de satılıyor merak ettim

Karaciğer toksitesi çok düşük ama temiz SARM gibi yan etki sıfır diye bir şey yok. 6 - 10 hafta 300 - 500 mg civarı genelde sorunsuz gidiyor ama saç + prostat hassasiyetin varsa dikkat et.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
AS1L, 8 saat önce yazdı:

Karaciğer toksitesi çok düşük ama temiz SARM gibi yan etki sıfır diye bir şey yok. 6 - 10 hafta 300 - 500 mg civarı genelde sorunsuz gidiyor ama saç + prostat hassasiyetin varsa dikkat et.

Hocam dhb zphc önerirmisiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
AS1L, 10 saat önce yazdı:

Hipertansiyon ve RBC korkun varsa DHB zorlama bence. Masteron 500 mg + düşük testosteron ile mis gibi definasyon yaparsın kan değerlerin de çok oynamaz.

şuan cut yapıyorum hocam zaten yılbaşında bulka girmek istediğimden dhb konusunu açtım amacım bulkda da güzel bi protokol düzenlemek şuan 500 test 400 masteron küründeyim 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648, 06.12.2025 - 01:55 yazdı:

rbc de aşırı bir yükselme var mı hocam damarlanma sertlik kuruluk vs.. ne durumda güncel olarak boldenondan farklı hissetiren bir tarafı var mı 

değerleri ve formu ekledim. damarlanma eski halime oranla çok fazla. bu 2. kürüm, daha önce bolde kullanmadım.

image.png image.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
arnold ciwardanegezer, 08.12.2025 - 10:22 yazdı:

değerleri ve formu ekledim. damarlanma eski halime oranla çok fazla. bu 2. kürüm, daha önce bolde kullanmadım.

Hocam bende dhb başladım ilk enjeksiyonu yapalı 3 gün oluyor ve yaptıpım yerde aşırı aprı var aynı bıçak saplanmış gibi sizde böylr bir durum oldumu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
polatpr, 11 dakika önce yazdı:

Hocam bende dhb başladım ilk enjeksiyonu yapalı 3 gün oluyor ve yaptıpım yerde aşırı aprı var aynı bıçak saplanmış gibi sizde böylr bir durum oldumu

DHB de enjeksiyon sonrası ağrı oldukça normal karşılanıyor o yüzden sorun yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnold ciwardanegezer, 08.12.2025 - 10:22 yazdı:

Öncelikle sürecinizde başarılar dilerim, bende boldenon var ama bende boldonene başlamadan önce dhb düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur bilmiyorum 

Sürece :

• Testo E
  • Npp 
  • Dhb başlayıp sonrasında 8-10 hafta sonra dhb yerine bolde ile devam edilebilir mi ?

Ayrıca iştah pump damarlanma ne kadar süre sonra gösteriyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Öncelikle sürecinizde başarılar dilerim, bende boldenon var ama bende boldonene başlamadan önce dhb düşünüyorum ama ne kadar mantıklı olur bilmiyorum 

Sürece :

• Testo E
  • Npp 
  • Dhb başlayıp sonrasında 8-10 hafta sonra dhb yerine bolde ile devam edilebilir mi ?

Boldenone zaten geç açılıyor bir ilacı kesip boldenone'a geçmek pek mantıklı değil 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, 2 saat önce yazdı:

dhb'de oluyor evet. bacaktan yapınca daha fazla oluyor. dhb başladığımdan beri kalçadan yapıyorum. ona rağmen 2 gün kadar ağrı oluyor otururken bacak bacak üstüne atamıyorum bile. kaç mg kullanıyorsunuz?

GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Sürece :

• Testo E
  • Npp 

teşekkür ederim. dhb başlayıp boldenon'a geçmek bence mantıklı değil. 
dhb etkilerini 2. haftada görmeye başlıyorsunuz. ben 2500 kalori ile başladım, kademeli olarak arttırdım. şu an 3600 kaloride gidiyorum. son zamanlarda çok fazla açlık hissi yaşıyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
arnold ciwardanegezer, 2 saat önce yazdı:

dhb'de oluyor evet. bacaktan yapınca daha fazla oluyor. dhb başladığımdan beri kalçadan yapıyorum. ona rağmen 2 gün kadar ağrı oluyor otururken bacak bacak üstüne atamıyorum bile. kaç mg kullanıyorsunuz?

dhb etkilerini 2. haftada görmeye başlıyorsunuz. ben 2500 kalori ile başladım, kademeli olarak arttırdım. şu an 3600 kaloride gidiyorum. son zamanlarda çok fazla açlık hissi yaşıyorum.

Zphc aldım ben 75mg 1mli haftada 2 vurmaya başladım siz? 

tarihinde polatpr tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnold ciwardanegezer, 4 saat önce yazdı:

Pump, damarlanma,güç ve antrenman performansına etkisi ne şekilde ,, dhb nun etkisi bariz budur diyebilcrğin birşey hissettiriyor mu 🙏 kafamda ki senaryoya göre,, muhtemelen Boldenone başlayıp son 8 hafta dhb ye geçebilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr, 12.12.2025 - 17:58 yazdı:

Zphc aldım ben 75mg 1mli haftada 2 vurmaya başladım siz? 

150mg ile başladım, sonra 300'e çıkarttım.

GomuGomuFuseN, 12.12.2025 - 20:36 yazdı:

Pump, damarlanma,güç ve antrenman performansına etkisi ne şekilde ,, dhb nun etkisi bariz budur diyebilcrğin birşey hissettiriyor mu 🙏 kafamda ki senaryoya göre,, muhtemelen Boldenone başlayıp son 8 hafta dhb ye geçebilirim 

pump ve damarlanma etkisi fazla, ağırlıklar arttı. normalde itiş antrenmanlarında omuz ağrıları yaşardım bu tarz ağrılar çok daha azaldı. bariz göreceğiniz etkisi damarlanma, sertlik ve kuruluk olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arnold ciwardanegezer, 12 dakika önce yazdı:

150mg ile başladım, sonra 300'e çıkarttım.

pump ve damarlanma etkisi fazla, ağırlıklar arttı. normalde itiş antrenmanlarında omuz ağrıları yaşardım bu tarz ağrılar çok daha azaldı. bariz göreceğiniz etkisi damarlanma, sertlik ve kuruluk olacaktır.

Peki Boldenone gibi uzun sürelerde mi oluyor yoksa daha kısa sürelerde hissettiriyor mu etkisini, haftalık 250-300 mg düşünmüştüm  bende ilerleyen süreçte,,, 

Fiyat ne kadardı birde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: KESKİN
      Merhabalar,
      Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
      SORULARIM:
      Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: deluxes
      Merhaba,
      Yakında test, tren, boldenone ve anadrol kürüne başlayacağım. Boldenone ve anadrolu ilk defa kullanmış olacağım.
      Forumda bazı boldenone ön yükleme gibi konular gördüm. İlk hafta çok yüksek doz enjekte ederek boldenonun erken açılması gerçekten işe yarıyor mu yoksa gereksiz bir durum mudur? 
      Tecrübesi bilgisi olanlar varsa dinlemek isterim.
      Teşekkürler.
    • Yazan: Jöhtürk
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (iran ve overdose) Boldenon 500mg (overdose, glin) Kürümün 9.haftasından beri overdose bolde testo, glin bolde ve iran testo kullanıyorum. yaz mevsiminin gelmesi ile iştahım kesildi. çocukluğumdan gelen bir lanet olası hastalık diyelim. yaz başladığından beri mecburiyetten kürümde kas hacmi ve yağ yakımı definasyon olarak ilerliyorum. 3000 kalori sabit alıyorum. kan testlerime göre durumlar nasıl? kürü gittiği yere kadar devam ettirmek istiyorum ya da 24 hafta sonunda 1 ay only testo gidip kış sezonuna doğru deca testo kürüne girmek istiyorum. bu yüzden boş yere pct yapmak istemiyorum. 
      Son 5 gündür ilk idmanımı dün hafiften atabildim. güneş yanığı sebebiyle antrenman yapamadım, crp değeri bu yüzden yüksek olabilir, hala yanık yaraları ve su toplaması var. 
      ilaçlara gelirsek ne ağrı ne ödem sorunu yaşıyorum. bundan önce science pharmachem kullanıyordum, ödem yapmıyordu ama 3 gün topal geziyordum. overdose, glin ve İran testoda ne ağrı ne ödem yaşadım. bacaktan turuncu uç ile enjeksiyon yapıyorum.
      Kan testine göre dikkat etmem, düzeltmem gereken yerler nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Jöhtürk
      Merhabalar spordaşlar nasılsınız? 
      İlk kürümün 13.haftasıdayım, 24 haftaya kadar devam edeceğim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 32 Boy 1.81 Kilo 97 KÜR İÇERİĞİM:
      500mg testo 400 mg boldenone Son 1 yıldır düzenli antrenman yapıyorum. spor geçmişim ise 5 sene civarı vardır. İlaç markası overdose testo, bolde, iran testo. Kür boyunca 4000 kaloriye yakın civarlarda temiz beslendim. mevcut kilom kür öncesi 95 96 civarıydı. Doğal olarak 1 senede 61 kilodan 95 civarına çıktım. mevcutta yağ oranım çok az fazla olduğu için hem temiz büyüyüp hem yağ yakma odaklı ilerledim. kas kütlem arttı ve yağ oranımı düşürdüm.
      Ölçü takibimden bunu anladım;
      kür öncesi kol 41 sonrası 44 omuz kür öncesi 131 kürde 137 göğüs öncesi 104 kürde 112 Sıcaklıkların artmasıyla aldığım kalori 2800 3500 arası civarına düştü ve ne yaparsam yapayım yiyemiyorum. Küçüklüğümden beri yazları iştahım kesilir, kışın açılır. Kan değerlerimde kolesterol harici bir problemim yok, her şey olması gerektiği gibi. Haftaya tekrar kan vereceğim. Ekstra olarak iştah için sigarayı da bıraktım, 3 gündür içmiyorum.  
      SORULARIM:
      Kilomu 90 civarına çekip büyümeye devam edebilir miyim? boldenone ile daha önce bunu yapan var mı?  KÜR ÖNCESİ:

KÜR SONRASI:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.