Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

6arrows

Dihydroboldenone kullanımı hk.

Önerilen İletiler

6arrows    158

Selamlar, herkese iyi forumlar.

Boldenon fiziksel etkilerini uzun süreli kullanımda gösterdiği ve toksik etkisi biraz fazla olduğu için boldenon yerine kısa esterli olanı dhb (dihydroboldenone) kullanımı mantıklı mıdır? Ayrıca böyle bir durum var ki, bulması çok zor sanırım.

Piyasada güven vermeyen birkaç marka dışında dhb ilacı olan marka göremedim.

Önereceğiniz bir marka var mı?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

burakg133    63

Dhb ile eq birbirinden tamamen farklı ürünler, kimyasal yapıları değişik. İsimlerinde boldenon geçiyor diye sadece esterleri farklı gibi gelmiş olabilir.

DHB çok daha toxic bir ürün, istersen biraz daha geniş bir araştırma yap kullanmadan önce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Dhb ile eq birbirinden tamamen farklı ürünler, kimyasal yapıları değişik. İsimlerinde boldenon geçiyor diye sadece esterleri farklı gibi gelmiş olabilir.

DHB çok daha toxic bir ürün, istersen biraz daha geniş bir araştırma yap kullanmadan önce.

haklısın boldenon türevi olmasına rağmen daha güçlü bir anabolik profil ve androjenik etkisi daha düşük. bulk döneminde tren ile beraber çok iyi kombine olabileceğini düşündüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
6arrows, 2 dakika önce yazdı:

haklısın boldenon türevi olmasına rağmen daha güçlü bir anabolik profil ve androjenik etkisi daha düşük. bulk döneminde tren ile beraber çok iyi kombine olabileceğini düşündüm

Böbreklerin sağlamsa, genetik olarakta ailede sorun yoksa dikkatli şekilde yapabilirsin ama hem dhb hemde tren böbreklere zarar veren ürünler dikkat etmekte fayda var. Bulk döneminde Tren kullanıyor olsam, ve çok daha ileriye taşımak istesem yanına dhb değil MENT eklerdim. E2 kontrol ettikten sonra. MENT ve TRENin verdiği sinerjiyi bitek kullananlar bilir :D

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
burakg133, 1 saat önce yazdı:

Böbreklerin sağlamsa, genetik olarakta ailede sorun yoksa dikkatli şekilde yapabilirsin ama hem dhb hemde tren böbreklere zarar veren ürünler dikkat etmekte fayda var. Bulk döneminde Tren kullanıyor olsam, ve çok daha ileriye taşımak istesem yanına dhb değil MENT eklerdim. E2 kontrol ettikten sonra. MENT ve TRENin verdiği sinerjiyi bitek kullananlar bilir :D

6 haftadır kullanıyorum ment ve tren böyle birşey yok :D

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Yusufdemir1995, 13 dakika önce yazdı:

6 haftadır kullanıyorum ment ve tren böyle birşey yok :D

Turkiyede ve dünyada orjinali ve tam dolusunu bulmanın en zor olduğu ilaçlardan biri MENT az pahalı 😀

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    189
Testocu, 49 dakika önce yazdı:

Efendim Ment dediğiniz günlük dozu 50 mg olan tabletlerden değil miydi

Enjeksıyon bendekı evet gunluk 50 mg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
6arrows, 7 saat önce yazdı:

Selamlar, herkese iyi forumlar.

Boldenon fiziksel etkilerini uzun süreli kullanımda gösterdiği ve toksik etkisi biraz fazla olduğu için boldenon yerine kısa esterli olanı dhb (dihydroboldenone) kullanımı mantıklı mıdır? Ayrıca böyle bir durum var ki, bulması çok zor sanırım.

Piyasada güven vermeyen birkaç marka dışında dhb ilacı olan marka göremedim.

Önereceğiniz bir marka var mı?

Dragon tavsiye ederim DHB için. DHB genel olarak yaygın olarak kullanılan bir ilaç değildir ve aslında gizli bir hazinedir Boldenonun 5-Alfa indirgenmiş halidir Dihidroboldenon (1-Testosteron) karakteristik farklarından biri Boldenon’daki 1. Ve 2. Karbon arasındaki çift bağ sayesinde “Androst” temelli bir yapısa olsa bile (Androst temel, testosteron bazlı olması anlamına geliyor) Testosterondan daha yavaş aromatize olmasını sağlar.

Lakin, Dihidroboldenon (1-Testosteron) Testosteron’a yapısal olarak benzemesine rağmen 5. Pozisyondaki çift bağının hidrojenle doyurulmuş olması sebebiyle ve 5-alfa’ya indirgenmiş olması sebebiyle boldenondan çok daha az aromatize olur. Ayrıca Dihidroboldenon östrojenik etkiler göstermezler Boldenon gösterebilir.

Dihidroboldenon, Boldenon’a nazaran daha hızlı sürede daha fazla kas kütlesi ve aynı zamanda daha kuru bir görüntü sağlar. Boldenonun Anabolik/Androjenik oranı 100:50 iken Dihidroboldenon’un 200:100’dür daha bu da demek oluyorki teorik olarak daha fazla androjenik yan etki profiline sahiptir. Literatürde Boldenondan daha toksik olarak bilinir üstelik. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158
heisenbergg, Bir saat önce yazdı:

Dragon tavsiye ederim DHB için. DHB genel olarak yaygın olarak kullanılan bir ilaç değildir ve aslında gizli bir hazinedir Boldenonun 5-Alfa indirgenmiş halidir Dihidroboldenon (1-Testosteron) karakteristik farklarından biri Boldenon’daki 1. Ve 2. Karbon arasındaki çift bağ sayesinde “Androst” temelli bir yapısa olsa bile (Androst temel, testosteron bazlı olması anlamına geliyor) Testosterondan daha yavaş aromatize olmasını sağlar.

Lakin, Dihidroboldenon (1-Testosteron) Testosteron’a yapısal olarak benzemesine rağmen 5. Pozisyondaki çift bağının hidrojenle doyurulmuş olması sebebiyle ve 5-alfa’ya indirgenmiş olması sebebiyle boldenondan çok daha az aromatize olur. Ayrıca Dihidroboldenon östrojenik etkiler göstermezler Boldenon gösterebilir.

Dihidroboldenon, Boldenon’a nazaran daha hızlı sürede daha fazla kas kütlesi ve aynı zamanda daha kuru bir görüntü sağlar. Boldenonun Anabolik/Androjenik oranı 100:50 iken Dihidroboldenon’un 200:100’dür daha bu da demek oluyorki teorik olarak daha fazla androjenik yan etki profiline sahiptir. Literatürde Boldenondan daha toksik olarak bilinir üstelik. 

daha toksik olabilir evet ama boldenon gibi çok uzun süreler kullanımını gerektirmiyor belki o şekilde daha mantıklı olabilir. haftalık dozajlaması 200-300 mg olarak mı ayarlanmalı yüksek dozaj mı girilmeli

tarihinde 6arrows tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
Yusufdemir1995, 2 saat önce yazdı:

Enjeksıyon bendekı evet gunluk 50 mg

Ment tablet değil enjeksiyon asıl adı trestolone acetate. Günlük 50mg değil haftalik 50mg ile başlayabilirsin biraz güçlüdür gunluk 50mg ile başlarsanız memitolariniz ceviz gibi olabilir bir anda 😀😀

6arrows, 48 dakika önce yazdı:

daha toksik olabilir evet ama boldenon gibi çok uzun süreler kullanımını gerektirmiyor belki o şekilde daha mantıklı olabilir. haftalık dozajlaması 200-300 mg olarak mı ayarlanmalı yüksek dozaj mı girilmeli

Kullanan yarışçı bir arkadaşın egrf değerini 30a düşürmüştü dhb yinede dikkatli ol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    158
burakg133, 8 dakika önce yazdı:

Ment tablet değil enjeksiyon asıl adı trestolone acetate. Günlük 50mg değil haftalik 50mg ile başlayabilirsin biraz güçlüdür gunluk 50mg ile başlarsanız memitolariniz ceviz gibi olabilir bir anda 😀😀

günde bir flakon vuruyorum dese şaşırmam 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
6arrows, 27 dakika önce yazdı:

300 güzel bir başlangıç dozudur çok yüksek dozaj girmek yan etkileri daha agresif şekilde yaşamana sebep olabilir bu sebepten ötürü dikkatli bir kullanım önemlidir. 

Üstelik, arkadaşın belirttiği gibi renal sistem özellikle böbrekler için toksik olması ispatlanmış bir mesele değildir bunun için yapılan deneylerde makalelerin aşırı özensiz olduğu da ortadadır.

Örnek olarak bilimsel literatür boldenone kullanımının insanlar üzerindeki tek vaka üzerinde araştırma bu:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29148625/

O kadar özensiz ki kür öncesi halinin kan testleri bile yok…

Hayvan modeli biyopsilerinde Boldenone kullanımının böbrekte inflamasyon gibi yan etkilere sahip olunduğu biliniyor ama bunun Boldenon mu yoksa sebep olduğu dolaylı yan etkiler mi olup olmadığını bilmemize yetecek herhangi bir veri yok…

Bunun için aslında Boldenon’un kuzeni olan Dianabol’e bakalım yapısal olarak Metillenmiş Boldenon gibi durmakta ve aslında Dianabol’ün Renal sistem içinde direkt etkilerinden ötürü “toksik” olduğu bilimsel olarak yeterki veriler ile desteklenmemekte birlikte indirekt etkilerinin sebep olduğuna dair literatürde bir kanı vardır.

Teorik olarak Boldenon, Eritropoietin üretimi artırır ve bu da artmış RBC HGB VE HCT değerlerine yol açar bu değerlerdeki artış, renal sistemde stres oluşturup Kreatinin ve BUN gibi seviyeleri artırıp tansiyon yüksekliğine de dolaylı olarak sebep olup EGFR gibi sonuçların kötü çıkmasına sebep olabilir. Hiçbir bilimsel makale Boldenonun herhangi bir şekilde direkt olarak “toksik” olduğuna dair bir veri içermez ki buna hayvan üzerine yapılan otopsiler de dahildir… Aksini iddia edecek olan varsa bana makale atsın ve makalenin Conclusion kısmında “Boldenone is renal toxic/kidney toxic” gibi bit verinin olduğu makale atsın…

Aynı şekilde Dianabol yani Boldenonun kardeşi olan steroid yükselen azot tutumu ve östrojenik yan etkiler sebebi Ike olan yüksek tansiyon sebebi ile böbreklere zarar verdiği yönde düşünülmüştür.

@burakg133 Sayın hocam burada amacım doğru bilgiye ulaşmak sadece direkt olarak nedensellik olduğunu düşünmediğimden araştırmalarım doğrultusunda hem size, hem de başlığı açan arkadaşa cevap vermekte maksadım agresif bir yazı olarak algılamazsınız İnşallah sadece hem perspektif hem de bilgi birikimimi artırdığından ötürü bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm insanlara böyle detaylı cevaplar veriyorum. İnşallah birbirimize bir şeyler katarız.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, 1 saat önce yazdı:

300 güzel bir başlangıç dozudur çok yüksek dozaj girmek yan etkileri daha agresif şekilde yaşamana sebep olabilir bu sebepten ötürü dikkatli bir kullanım önemlidir. 

Üstelik, arkadaşın belirttiği gibi renal sistem özellikle böbrekler için toksik olması ispatlanmış bir mesele değildir bunun için yapılan deneylerde makalelerin aşırı özensiz olduğu da ortadadır.

Örnek olarak bilimsel literatür boldenone kullanımının insanlar üzerindeki tek vaka üzerinde araştırma bu:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29148625/

O kadar özensiz ki kür öncesi halinin kan testleri bile yok…

Hayvan modeli biyopsilerinde Boldenone kullanımının böbrekte inflamasyon gibi yan etkilere sahip olunduğu biliniyor ama bunun Boldenon mu yoksa sebep olduğu dolaylı yan etkiler mi olup olmadığını bilmemize yetecek herhangi bir veri yok…

Bunun için aslında Boldenon’un kuzeni olan Dianabol’e bakalım yapısal olarak Metillenmiş Boldenon gibi durmakta ve aslında Dianabol’ün Renal sistem içinde direkt etkilerinden ötürü “toksik” olduğu bilimsel olarak yeterki veriler ile desteklenmemekte birlikte indirekt etkilerinin sebep olduğuna dair literatürde bir kanı vardır.

Teorik olarak Boldenon, Eritropoietin üretimi artırır ve bu da artmış RBC HGB VE HCT değerlerine yol açar bu değerlerdeki artış, renal sistemde stres oluşturup Kreatinin ve BUN gibi seviyeleri artırıp tansiyon yüksekliğine de dolaylı olarak sebep olup EGFR gibi sonuçların kötü çıkmasına sebep olabilir. Hiçbir bilimsel makale Boldenonun herhangi bir şekilde direkt olarak “toksik” olduğuna dair bir veri içermez ki buna hayvan üzerine yapılan otopsiler de dahildir… Aksini iddia edecek olan varsa bana makale atsın ve makalenin Conclusion kısmında “Boldenone is renal toxic/kidney toxic” gibi bit verinin olduğu makale atsın…

Aynı şekilde Dianabol yani Boldenonun kardeşi olan steroid yükselen azot tutumu ve östrojenik yan etkiler sebebi Ike olan yüksek tansiyon sebebi ile böbreklere zarar verdiği yönde düşünülmüştür.

@burakg133 Sayın hocam burada amacım doğru bilgiye ulaşmak sadece direkt olarak nedensellik olduğunu düşünmediğimden araştırmalarım doğrultusunda hem size, hem de başlığı açan arkadaşa cevap vermekte maksadım agresif bir yazı olarak algılamazsınız İnşallah sadece hem perspektif hem de bilgi birikimimi artırdığından ötürü bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm insanlara böyle detaylı cevaplar veriyorum. İnşallah birbirimize bir şeyler katarız.

@heisenbergg farkli gorusler herzaman degerli ben kendi bildiklerimi tecrube ettigim ve ettirdigim şeyler coğu.

Madem öyle ekstra birkaç bilgi daha vereyim dhb ile ilgili, karaciğere çok toxictir. Akut karaciger yetmezliği yaptigi insanlar var, alt ast 1000 üstune çıkardığı birçok insan var. Bilimsel makalesi varmidir bilmem 😀

Testesteron ile ilgili birçok şeyi makalelerde bulabiliriz belki ama malesef at,eşşek ilaçlarının detayli bilimsel açıklaması yok olmayacakta. Hatta insan için olan ilaçların bile çoğunun vucut gelistirme icin etki ve sinerjisini tam bilemeyeceğiz. Masteron  mesela bazı şeylere yarıyor fakat nasil yada neden yarıyor birçok şeyi bilmiyoruz. Dolayisiyla her yazdığımıza bilimsel makale ile refer etmenin bence bir gereği yok. Ama yazdıklarımız hep ihtimal bunuda unutmamak lazım benim 3 yildir aralıksız trenbolone kesmeyen arkadaşım var hepimizden saglikli. 500 testo ile tamamen çöken arkadaşlarımda oldu. Bu iş riskli beyler ve her ürün her bünyede farkli tepki verebiliyor deneyerek kendimize yarayani bulmamız gerek.

O yuzden ben tecrübenin ve farkındaligimizin yuksek şekilde bilgi toplamamizin faydali oldugunu dusunuyorum. Çok vaktim yok o yuzden herzaman bu kadar detaylı yazamıyorum. Foruma girdigimdede cogu zaman faydali olacagini düşündüğüm şeyi kısaca yazıp geçiyorum ama dediklerime bence kulak verin ilginc bilgiler çıkar aralarından 😀😀

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    316
burakg133, 16 saat önce yazdı:

@heisenbergg farkli gorusler herzaman degerli ben kendi bildiklerimi tecrube ettigim ve ettirdigim şeyler coğu.

Madem öyle ekstra birkaç bilgi daha vereyim dhb ile ilgili, karaciğere çok toxictir. Akut karaciger yetmezliği yaptigi insanlar var, alt ast 1000 üstune çıkardığı birçok insan var. Bilimsel makalesi varmidir bilmem 😀

Testesteron ile ilgili birçok şeyi makalelerde bulabiliriz belki ama malesef at,eşşek ilaçlarının detayli bilimsel açıklaması yok olmayacakta. Hatta insan için olan ilaçların bile çoğunun vucut gelistirme icin etki ve sinerjisini tam bilemeyeceğiz. Masteron  mesela bazı şeylere yarıyor fakat nasil yada neden yarıyor birçok şeyi bilmiyoruz. Dolayisiyla her yazdığımıza bilimsel makale ile refer etmenin bence bir gereği yok. Ama yazdıklarımız hep ihtimal bunuda unutmamak lazım benim 3 yildir aralıksız trenbolone kesmeyen arkadaşım var hepimizden saglikli. 500 testo ile tamamen çöken arkadaşlarımda oldu. Bu iş riskli beyler ve her ürün her bünyede farkli tepki verebiliyor deneyerek kendimize yarayani bulmamız gerek.

O yuzden ben tecrübenin ve farkındaligimizin yuksek şekilde bilgi toplamamizin faydali oldugunu dusunuyorum. Çok vaktim yok o yuzden herzaman bu kadar detaylı yazamıyorum. Foruma girdigimdede cogu zaman faydali olacagini düşündüğüm şeyi kısaca yazıp geçiyorum ama dediklerime bence kulak verin ilginc bilgiler çıkar aralarından 😀😀

Selam hocam, dedikleriniz kafama yatmadı DHB gibi faz1 karaciğer metabolizasyonunu intramasküler enjeksiyon ile bypass eden bir AAS nasıl akut karaciğer iflasına sebep verebilir ki kimyasal yapısı zaten 17-alfa-alkalilenmiş değilken böylesine radikal bir ALT AST yükselmesine sebep olma ihtimali bana biraz uzak geliyor arka planda hali hazırda bir karaciğerde deformasyon ya da kullanılan takviyelerden ötürü karaciğerde oksidatif stres oluşmuş olabilir mi ? Mesela karaciğerde demir birikimi minimal bile olmuş olsa radikal yükselişe sebep olabilir ya da arka planda hali hazırda gelişmekte olan bir hastalık olabilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    63
heisenbergg, 22 dakika önce yazdı:

Selam hocam, dedikleriniz kafama yatmadı DHB gibi faz1 karaciğer metabolizasyonunu intramasküler enjeksiyon ile bypass eden bir AAS nasıl akut karaciğer iflasına sebep verebilir ki kimyasal yapısı zaten 17-alfa-alkalilenmiş değilken böylesine radikal bir ALT AST yükselmesine sebep olma ihtimali bana biraz uzak geliyor arka planda hali hazırda bir karaciğerde deformasyon ya da kullanılan takviyelerden ötürü karaciğerde oksidatif stres oluşmuş olabilir mi ? Mesela karaciğerde demir birikimi minimal bile olmuş olsa radikal yükselişe sebep olabilir ya da arka planda hali hazırda gelişmekte olan bir hastalık olabilir mi ?

1 kişide olan bir durum değil alsinda baya yaygın, androjen reseptör aktivasyonu yapıyor çok güçlü şekilde ,karaciğer büyümesine ve stresine yol açabiliyor alt ast tavan yapabiliyor. Ayrica stabil etmesi zor bir urun çok fazla çözücü yada süper cozuculerden ekleyebiliyorlar onlarda ayrı toxic etki yapıyor. Dhb konforluda degil vurduğun yerde ayrı ödem vsvs, ben olsam tren vurur geçerim uğraşmam 😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: heisenbergg
      Selam dostlar bildiğimiz üzere forumda en az “ilk kür için öneri” başlıklarına Boldenone yazan, “primobolone” yerine Boldenone kullanabilirsin yazan, Boldenone östrojen baskılar yazan ve bunların türevlerini görmüşsünüzdür bu konuda açıkça Boldenon’un ne olduğu, bu yanılgılara neyin sebep olduğu ve ilk kür için neden uygun olmadığını açıklayacağım.
      Yukarıda gördüğünüz gibi Testosteron be Boldenon neredeyse özdeş görünüme sahiptirler ufak farklar dışında ama gördüğünüz üzere C1 ve C2 karbonları arasında çift çizgi ile gösterilen bir fark vardır ve buna Alfa-1 çift bağı denmektedir bu çift bağ aslında bizim “aromataz enzimini baskılar” diye düşündüğümüz yanılgıya sebep olan şeydir. Bu çift bağ Boldenon’un androjenik yan etkilerini yarı yarıya düşürür ve aynı şekilde aromatizasyon oranını da %50 düşürür bu sebepten ötürü daha az aromatize olur Testosterona nazaran. Bu da sanki “primobolone” ya da “masteron” dediğimiz ilaçlara alternatif olarak düşündürür lakin bu katiyen yanlıştır ne bir araştırma tarafından desteklenmiş ne de mantıklı bir seçenektir üstelik Boldenone bahsedilen sertliği ve kuruluğu da vermez.
      Bu görsel Primobolan’ın kimyasal yapısıdır (sağdaki kuyruk benzeri şey ise enanthate esteridir tam olarak çıkmamıştır sadece karbon halkalarının olduğu noktaya dikkat edelim). İlk karbon halkasında testosteronun tam tersi yönünde bir çiftbağ vardır ve aradaki Hidrojen olarak gördüğünüz nokta da halkalar arasındaki karakteristik özelliklerini sağlamaya yarayan çok ufak gözüküp aslında çok fark yaratan bir şeydir. Yapısal olarak Dihidrotestosteron iskeletine sahiptir ve asla ve asla Boldenon bu yapıdaki bir ilaca alternatif olamaz.
      ————————————————-
      İlk kür için ve ya x. Kür için boldenon uygun mudur sorusuna geleceğim şimdi. Boldenon genellikle pazarda 11 karbonlu undesilenat esterine sahip, 2-3 haftalık bir yarılanma ömrü olan oldukça fazla karbonluk bir esteti olan Testosteton türevi bir Anabolik/Androjenik stetoiddir. İlk handikapı buradan başlıyor esterin uzunluğu.
      Ester niteliğinde olacak karbon sayısı ne kadar fazla ise ilaç o kadar sürede metabolize olur ve peak noktasına ulaştıktan sonra o kadar sürede yan etki profili geçer işte ilk sorun burada başlamaktadır yan etkileri uzun süre sürebilir ve hayat kalitenizi eğer kötü yan etkiler aldıysanız mahvedebilir bu ihtimal asla gözden çıkarılmaması gereken bir ihtimaldir bu ester uzunluğu aynı şekilde PCT sürecini de zora çıkar çünkü yarılanma ömrü x 5 gibi bir denkleme sahip olur genelde ilaçlar kandan çıkması için ama metabolitlerin kandan çıkması aylar alabilir denklemde çıkan sonuç kandan çıktığını gösterse bile PCT yapılması çok zor bir ilaçtır kullanılırken bunun göze alınması gerekir. Yan etki profili. Yan etki profili oldukça geniştir boldenon eritropoetin isimli doğrudan kırmızı kan hücrelerini artırma potansiyeline sahip olan hormonun salgılanmasını artırır ve sonuç olarak Hemogramda HGB RBC HCT gibi değerleri artırarak Tansiyon, kan koyuluğu/fazlalığı, kardiyovasküler sistemde stres, pıhtılaşma sorunları, damar tıkanıklığı, böbrek ve karaciğer hasarı gibi sadece bahsettiğimiz eritropoetin isimli hormonu artırmasından kaynaklanan sorunlara sebep olabilir bu sorunlar yanlış anlaşılmasın Boldenon’un karakteristiğine bağlı yan etkilerdir Testosteron gibi erkeklik hormonunun kullanımının yanına ek olarak direkt ve ya indirect şekilde olabilecek yan etkilerdir. LDL ve HDL profili üzerinde Testosterondan daha belirgin değişimlere sebep olabilir Boldenon.
      3 (Ek yazı) Doğru bilinen yanlışlar!
      Boldenon düşünüldüğü üzere Böbreğe doğrudan zarar vermez Boldenon’un indirect etkisi sebebi ile böbreğe zarar verir artan RBC HGB ve HCT böbrek ve karaciğerde stres yaratır ve değerlerin değişmesine aynı şekilde de Böbreğin zarar görmesine sebep olabilir.
      2. Başlığa ek olarak bahsettiğimiz eritropoetin hormonunun artması sol ventiküler hipertrofinin oluşumunu hızlandırabilir ve aynı şekilde Koroner Arteri’de plak oluşumunu hızlandırıp damar tıkanıklığına daha hızlı sebep olabilir.
      SONUÇ:
      Boldenon düşünüldüğü üzere ne Primobolan ne de ilk kür için kullanılacak bir bileşik değildir. FDA onayı olmayan ve aynı şekilde hayvanlar üzerinde kullanılan ciddi bir steroiddir. Yeteri kadar bilgi ya da deneyim olmadan kullanılmaması gereken bir Anabolik/Androjenik steroiddir.

• Yazan: emnakin1
      İlk kürde Testosterone e. + Boldenone (kan testleri vb. izin verirse en az 24 hafta) dozları ne olmalı?
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kür içeriği:
      400 mg boldenone 400 mg testosterone enanthate Kürümün 6. haftası bitti. 12 hafta düşünüyordum ama. Boldenone'da 20 haftadan önce bitirmeyin diyenler çok fazla. 24 haftaya kadar uzatabilirsin diyenler vs. Bu hafta kan verdim. Karaciğer, böbrek değerlerim falan iyi çok şükür.
      Sorularım:
      Bu cycle'ı 20-24 haftaya kadar uzatabilir miyim? Uzatmalı mıyım? Uzatırsam bu dozlarda devam mı etmeliyim 20-24 haftaya kadar? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Nynex
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 3 aydır ;
      500testo enanthate 400 boldenon Küründeydim boldeyi geçen hafta bıraktım şimdilik 500 testo devam onuda yavaş yavaş kesicem 3 aylık kür dönemimde hiç ölçü almadım kür başlangıcında 37.5 cm olan kolum şuan 37-37.2 arası kürden hiç bir verim alamadım ilaçlar dolu kan tahlilide verdim zaten son 1.5 aydır kullandığım testo irandan eczaneden bizzat kendi samimi arkadaşım tarafından alındı yani anlayacağınız boşu boşuna kür yatım damarlanma ve kasların diri durması haricinde başka hiç bir şey olmadı nedenini de bir türlü bulamadım ve pes ettim artık
      Arkadaşlar ben enjeksiyonu yanlış mı yapıyorum?
      Bolde testo e. küründe 6. haftamda testosteronum referans aralıkta çıktı. Vurmam gereken dozun yaklaşık 4te birini vuruyormuşum sanırım. Örnek veriyorum testosteronda 300mg/ml yazıyor. bu şırıngada 1 ml e kadar ilacı çektiğimizde 300 mg testo çektiğimiz anlamına mı geliyor? Bu iş böyle mi yürüyor? Ben direkt 300 mg doz vuracaksam örneğin, şırıngada 0,3 ml e kadar çekiyordum. Örneğin pazartesi 300 mg testo yazıyor. Bunu vurmak için şırıngada 1 mle kadar mı çekeceğim? Boldenoneda da 250mg/ml yazıyor onda da 250 mg vurmak için mi 1 ml e kadar şırıngaya çekeceğim?
      Yardım lütfen😢

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.