-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Enjeksiyon sonrası ağrı sorunu yaşıyorum! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
Dkrahe, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Hakansteo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Genelde bacağımın sağ yüzüne enjeksiyon yapıyordum. Ama artık oraya ilaç gitmemeye başladı. Bu yüzden bacağın ön yüzüne vurdum yani diz kapağımın 4 parmak üstü gibi düşünün. Bugün bacağımı kıpırdatamıyorum adeta.
Var mı bir bilgisi olan sebebi ne olabilir?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Duty87
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3 kür kullandım 4. Kürde aşırı ödem yapmaya başladı apseye dönmemesi için bıraktım.
KULLANDIĞIM MARKA:
Buddha pharma SORULARIM:
İlk başladığım zamanda ödem sorunları vardı, başkasının başına gelen var mı ? Çözüm yolu olarak öneriniz var mı? Başka önerebileceğiz marka var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
Yaklaşık olarak 1.5 aydır:
ligandrol ostarine cardarine mk677 rad 140 Kullanıyorum özellikle bu salıdan beri her idmanda ağır çalıştığım zamanlarda basım beynim çatlayacak kadar ağrıyor henüz kan testi falan vermedim ama ayrı salıdan beri geçmeyince korkmaya başladım bu konuda bilgisi olan var mı ? @SERKO @rastlantisal @metinav
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-