Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mazlum taş

Cypionat+rimobolan kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Mazlum taş    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Ortalama 10 aydır anabolik kullanmıyorum. Kilom şuan 78..temiz besleniyorum ve kardiyolarımı aksatmıyorum ve bugün itibariyle  testo cypionat ve eczane rimobolan kullanmaya başlıyorum. Bugün ilk enjeksiyonumu oldum.. ilk 3 hafta only testo gidip daha sonra  haftalık 200 mg primobolan ekleyeceğim...

VİTAMİNLER:

• c vitamini
  • omega 3
  • multivitamin
  • karaciğer koruyucu

MCT GRUPLARI:

• arimidex
  • tamoksifen
  • proviron

GÜNCEL FORMUM:

IMG_7956.jpeg IMG_7754.jpeg IMG_7750.jpeg IMG_7961.jpeg IMG_7754.jpeg IMG_7750.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

cbenn    4

Dostum kafaya göre cyp rimo olmaz, bunlarla max 1-2 kg fibril koyarsın. Formuna göre ve genetik hormon yatkınlığına göre ilaç kullanırsın. Rimobolon dht baskın kişilerde çok fazla yan etki gösterir ve su tutamazsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0

Cypionat tercih etmem deki sebep enenthata göre daha az su tutmak..

ama senin dediğine göre tablet Dianabol veya anapolon 4 veya 6  hafta eklenebilir mi..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
Mazlum taş, Bir saat önce yazdı:

ama senin dediğine göre tablet Dianabol veya anapolon 4 veya 6  hafta eklenebilir mi..

Herhangi bir ester östrojen kontrol edildiğinde ne daha fazla su tutar ne daha az kullandığın hormon aynı hormon sadece kimyasal yapısına ek karbon bağı eklenerek kandaki salınım süresi regüle edilmiş halidir. Sonuç olarak kullandığın hormon aynı hormondur uzun ester su tutar kısa tutmaz gibi bir saçmalık yok önemli olan diyettir. Ek olarak kaç mg testosteron kullanacaksın ? 200 mg Primobolone genel kullanma dozajına göre azdır ama sana tavsiye Primobolone’yi 5-6. Hafta civarında küre eklemen çünkü kullandığın testosteron 5-Alfa-redüktaz enzimi vasıtası ile dihidrotestosterone (DHT) ye konverte edilecektir elevasyona uğramış serum dihidrotestosteron seviyeleri belki saç foliküllerinde küçülmeye yol açabilir bunu izleyerek primobolone’yi eklemeni öneririm çünkü DHT saç dökümüne etkisi olan faktörlerden biridir ve saç foliküllerinde küçülmeye ve nihai olarak kelliğe sebep olabilir. Testosteron’un kimyasal iskeleti Androstenedion olduğu için dihidrotestosteron temeline sahip olan Primobolone’ye nazaran saç folikülleri için kıyasla daha dostanedir ama primobolone acımayabilir.

Kısacası, en başta testosterone ile başla ve vücudundaki tepkileri izle Primoboloneyi sonra ekle. 

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0

Hocam şuan haftalık 250 mg testesteron kullanacağım.. Yani 5 hafta only testosteron devam edip Primobolanı sonradan eklemeliyim doğru mu?Ve primobolanı max kaç hafta kullanmamı önerirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67

Primoyu butcen ne kadar el verirse o kadar kullanabilirsin. Testesteron cypionat yalnız diger esmerlere göre farklıdır karbon yapısından dolayı ,peak yoğunluğu azdır enenhata yada diğer esmerlere göre. O yuzden daha az e2 ye dönüşür. Ama daha az peak yapar, dolayisiyla buyumek istiyorsan enanhat alman daha mantikli olabilir. E2 kontrol edilebilir bir durum, peak serum level getiri olarak daha önemli bence. Formuna bakınca bence bunların yanına haftalik 100/200 mg nppde ekleyebilirsin.

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.047
Mazlum taş, 9 saat önce yazdı:

senin kütleye 200 mg rima çok az bence 200-300 mg npp ekle tablete gerek yok karaciğeri fazla yorma derim ben

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beyazıt    1
heisenbergg, 9 saat önce yazdı:

Herhangi bir ester östrojen kontrol edildiğinde ne daha fazla su tutar ne daha az kullandığın hormon aynı hormon sadece kimyasal yapısına ek karbon bağı eklenerek kandaki salınım süresi regüle edilmiş halidir. Sonuç olarak kullandığın hormon aynı hormondur uzun ester su tutar kısa tutmaz gibi bir saçmalık yok önemli olan diyettir. Ek olarak kaç mg testosteron kullanacaksın ? 200 mg Primobolone genel kullanma dozajına göre azdır ama sana tavsiye Primobolone’yi 5-6. Hafta civarında küre eklemen çünkü kullandığın testosteron 5-Alfa-redüktaz enzimi vasıtası ile dihidrotestosterone (DHT) ye konverte edilecektir elevasyona uğramış serum dihidrotestosteron seviyeleri belki saç foliküllerinde küçülmeye yol açabilir bunu izleyerek primobolone’yi eklemeni öneririm çünkü DHT saç dökümüne etkisi olan faktörlerden biridir ve saç foliküllerinde küçülmeye ve nihai olarak kelliğe sebep olabilir. Testosteron’un kimyasal iskeleti Androstenedion olduğu için dihidrotestosteron temeline sahip olan Primobolone’ye nazaran saç folikülleri için kıyasla daha dostanedir ama primobolone acımayabilir.

Kısacası, en başta testosterone ile başla ve vücudundaki tepkileri izle Primoboloneyi sonra ekle. 

Hocam,bende arkadaş gibi cypionat ve primobolon  kürüne başlayacağım 250 testo 200 rimo olarak,ilk defa gireceğim kilom 67,boyum 1.78 24 yaşındayım,yazınızı okudum bende mi 4 haftadan sonra rimoya başlamalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0
burakg133, 9 saat önce yazdı:

Primoyu butcen ne kadar el verirse o kadar kullanabilirsin. Testesteron cypionat yalnız diger esmerlere göre farklıdır karbon yapısından dolayı ,peak yoğunluğu azdır enenhata yada diğer esmerlere göre. O yuzden daha az e2 ye dönüşür. Ama daha az peak yapar, dolayisiyla buyumek istiyorsan enanhat alman daha mantikli olabilir. E2 kontrol edilebilir bir durum, peak serum level getiri olarak daha önemli bence. Formuna bakınca bence bunların yanına haftalik 100/200 mg nppde ekleyebilirsin.

Öyleyse son bir güncelleme yaparsak
Haftalık

250 - 400 mg testo

150 - 300 mg primobolan

Deca haftalık 50-100 mg

Daha önce deca (dick) kullanmadım bu ilaç yan etkilerinden dolayı beni ürkütüyor..ama çok düşük dozajlari deneyecegim.. Ve decayï kaç hafta kullanmamı önerirsiniz..pribolanla kombine etmemde bir sorun olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burakg133    67
Mazlum taş, 17 saat önce yazdı:

Öyleyse son bir güncelleme yaparsak
Haftalık

250 - 400 mg testo

150 - 300 mg primobolan

Deca haftalık 50-100 mg

Daha önce deca (dick) kullanmadım bu ilaç yan etkilerinden dolayı beni ürkütüyor..ama çok düşük dozajlari deneyecegim.. Ve decayï kaç hafta kullanmamı önerirsiniz..pribolanla kombine etmemde bir sorun olur mu?

Deca yerine npp ile başlayabilirsin nasılsın tepki vereceğini görmek için daha mantikli olabilir. Kullandığın testo 400mg ise 200mg npp 300 ise 150mg npp ekleyebilirsin. Kür boyunca kullanabilirsin.1 ay sonunda test yaptir prolaktin ve e2 görelim ona göre dostinex ve arimidex ayari yapariz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mazlum taş    0
burakg133, 2 saat önce yazdı:

Deca yerine npp ile başlayabilirsin nasılsın tepki vereceğini görmek için daha mantikli olabilir. Kullandığın testo 400mg ise 200mg npp 300 ise 150mg npp ekleyebilirsin. Kür boyunca kullanabilirsin.1 ay sonunda test yaptir prolaktin ve e2 görelim ona göre dostinex ve arimidex ayari yapariz. 

Npp ilk kez bu forumda duydum sonra araştırmaya başladım ama Npp hakkında bir bilgim yok nereden bulunur veya başka adı varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
67impala    8
Mazlum taş, 8 dakika önce yazdı:

Npp ilk kez bu forumda duydum sonra araştırmaya başladım ama Npp hakkında bir bilgim yok nereden bulunur veya başka adı varmı 

decanin kisa esteri dostum sol alt wpden sorabilirsin burak hocada vardi diye biliyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Henüz 5 aydır spor yapıyorum 5 ayın son 3 ayı boyunca haftalık 200 tren hexa 1000 testo cyp kullandım güzel sonuçlar aldım ama tam anlamıyla bir zarganayken trene başladığım için pişmanım 3 ayda 20 kilodan fazla aldım yağım da neredeyse yok gibi ama aşırı zayıf hissediyorum kendimi kafama göre biraz ilaç yazdım dozajları hakkında pek fikrim yok ama yardımcı olabilecek abilerim el atarsa çok sevinirim. (kan değerlerimin hepsi iyi)
      BULK KÜRÜ PLANLAMAM:
      testo cyp boldenon danabol anapolon
    • Yazan: nattybuilder
      Rimobolan ve masteron benzer etki gösteren dht türevi ilaçlar ancak anabolik rating olarak sıralarsak rimobolan daha üstte mi  ve ayni kürde kombinlenmesi benzer ürünler olduğu için mantıksız olma gibi bi durum söz konusu mudur ? Yoksa kombinlenirse etki fayda olarak daha mı sinerjik bi etki alırız ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KnossosR
      Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
      Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
      KİŞİSEL BİLGİERİM:
      1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o  da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Kasva
      Herkese selamlar,
      2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim?  Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti?  Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo 92 Boy 180 KÜR İÇERİĞİM:
      Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde  Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.