Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hakanaslan545

İlk kür testo+bolde sorunlar yardım

Önerilen İletiler

Spor geçmişim var yağ oranım yüzde 14-15

62 kg

boy 168 cm

 

12 hafta sürecek 250 mg testo+200g boldenon kullanmaya karar verdim temin edeceğim kişi yakın tanıdığım yalnız pct için arimidex androjeni baskılar o yuzden proviron kullanilmali vs yazılar okudum ikinci kurde testoyu 500 mg düşündüğüm için ilk kurden 250 ile girmek daha doğru olur diye düşündüm beslenme konusunda aklıma takılanlar var

 

Kilo başına kaç Gr karbonhidrat protein yağ almam lazım olabildigince yağsız kas kütlesi kazanmak istiyorum definisyon kuru yapmayacağım için estetik daha önemli benim için yağlı 45 cm olacağına 40 defineli olsun mg ve pct konusunda ne yapmam lazım mg konusunda net gibiyim ama pct de hangi hapı günde ne kadar nasıl kullanicam bu konuda bilgi verebilir misiniz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


KaiGreene    34

Kilo başına 1.8 , 2 gram protein 4.5 gram karbonhidrat 1 gram yağı kalori , makro ve mikro olarak ayarlamaniz lazim bunlara ek olarak hangi besinleri hangi zamanlarda tuketeceginizi araştırın akşamları karbonhidratı düşürün. Beslenmede araştırmalar yapin. Sarkoplazmik hipertofinin önemi ornek set programları , miyofibril hipertrofinin önemi ve ornek set programlarını araştırın. Maksimum pump için araştırmalar yapın. Bu bilgilere hakim olmadan acele etmeyin

Kurden en yuksek verimi alin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Makro konusunda testo olduğu için 3 katına kadar protein alinabilecegini söyleyenler oldu ama net bilgi bulamadım fazla protein alipta karaciğeri gereksiz zorlamak istemiyorum ve bir seferde 40 Gr proteinin vücut tarafından emildiği söyleniyor ama tüm proteini tek seferde almakla parça parça almak arasında fark yok diyen de var ve pct konusunda kur süresince jinekomasti vs önlemi olarak androjeni de baskilamadan ne kullanmam gerekir proviron arimidex nolvadex bir suru seçenek var ama hangisi yerinde olur veya farkeder mi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

62 kg olmana ragmen 15 yag oranın var vucudun küre girmek icin yeterli degil. Zaten yazdıgın kürde dozajlar cok dusuk,naturalin bi tık yukarısında gibi hissettirir o kadar. Ne kalıcı guzel bir kas kütlesi alabilirsin ne de kilo alabilirsin. Dost acı soyler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

bu kurde arımıdex falan gereklı degıl hatta pct de nolvadex ya da hıcbısey almassın. tabi olaganustu durumlar ıcın bısey dıyemem

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mg lar düşük çünkü ilk kürüm olduğu için şimdi 500 mg girsem ikinci kürde daha da arttırmak gerekecek o yüzden ilk başta yüksek mg girmek istemedim ve vücudun nasıl tepki vereceğini görüp ikinci kürü ona göre yapmayı düşünüyorum yağ oranımı tahmini söyledim daha düşükte olabilir kollar omuz ve adonis kısmında damarlar belli sadece alt karın dediğimiz kısımda yağ var diyebilirim.

 

1 ay diyete devam etsem onu da hallederim ki küre girdiğim an beslenme programım neyse o olucak temiz şekilde ilk kür mg düşük ama fayda alabilirim diye düşünüyorum haftalık vücudun ürettiği 70-80 mg testo galiba 3 katını alıcam boldenon ile birlikte yalnız bolde için 16 hafta kullanılmalı deniliyor daha iyi etkiyi almak için bu durumda testoyu da 16 hafataya uzatmam mı gerekir normalde 12 haftalık bir kür düşünüyordum ama bolde 16 haftada tam etkisini gösteriyormus sanırım pct durumu da olası riskleri önlemek adına kür için sonu arimidex veya nolvadex kullanımı arasında fark var mı veya nasıl kullanılmalı bu konular hakkında fazla bilgi bulamadım maalesef 3 hafta sonra küre başlicam hersey net olsun istiyorum haftada 1 kez 250 mg testo ve 200 mg bolde olarak enjeksiyon yapıcam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çok fazla konu var ve benim gireceğim mg da ve testo bolde konusuna denk gelmedim baktım baya bolde 5 li ve 10 lu olarak satıldığı için 16 tane alamiyorum mecbur 20 li alip 20 hafta kullanacağim pct konusunda daha da araştırma yapmam gerekecek sanırım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

yaş kaç? yağ oranı normal değil. mg lar çok düşük only 500 daha iyi. 15 hafta yap. aslında 500 testo 400 bolde gayet şık merak etme. hatta 4 hafta dianabol ekle yan etki alırsan kesersin ve proviron kullanabilirsin.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

Evet o kiloya o yağ fazla. Sıkıntıdan ziyade verim de alamazsın. Tek olmaz değil olur ama etki az olur tıpkı bu mg larla gireceğin kür gibi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

62 kg tuysiklet olabilir fakat arkadasin boyunu gozden kaciriyorsunuz.

168 e 62 kg gene eh kabul edilebilir ama 68 olmasi yararina Olur. Arkadaslar boy kilo orantisi olayinu atladi heralde cunku 180 birinin 62 kg olmasiyla 168 birinin 62 kg olmasi ayni sey degil. :)

 

Birde abartmanin luzmu da yok zaten biyerini de yirtsan yillarca kure girsen de olsan olsan 85 kg maksimum olur bu boyla.

 

Hep dozaj arttirma gerekliligi de yeni trend oldu:) alirsin gene ayni kure girip verim agirliklari arttirip idmani adam gibi yapip kilona gore beslenmeni modifiye edersen buyumeme luksun yok.

Dedigim kilolara oynayip 500testo 400 boldenon olarak girmeniz en mantikli hareket olacaktir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aynen kilo olarak az diyorsunuz ama boy 168 malum kısa sayılır yani bulk yapıp 75 e kadar çıktığım zaman olmuştu bu boya o hacim estetik durmuyor yağ oranı 9-10 olsun 70-72 kg ideal benim için ve kaldırdığım kilolar olarakta kilo ve boyuma göre iyi sayılırım o sebeple küre girmeye karar verdim arttırma olayı içinde reseptörler alışacağı için tepki vermez yazılmıştır araştırdığım konularda o sebeple böyle yapmaya karar verdim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×