Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

eaheryerdr

Definasyon döneminde kısa ester yerine uzun ester ilaç kullanmak mümkün mü?

Önerilen İletiler

eaheryerdr    14

Uzun zamandır merak ettiğim bir konu var sizce definasyonda kısa ester ilaçlar yerine örneğin testo propionat, tren acetad masteron yerine testo enantat tren enantat kullanılsa definasyonda ne gibi fark olur deneyimleyen var mı? Çoğumuz bu kadar sık enjeksiyon yapmaktan kaçıyoruz pro card alıp uzun esterle yarışan bir sporcumuzuda dinledim orda uzun esterlede definasyon olur hiç bir farkı olmaz dediler benimde düşüncem sulanma dışında aman aman bir fark olmaz diye düşündüm sizin görüşleriniz nedir deneyimleyen var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.090

Uzun esterle çok güzel definasyon yapabilirsin. Olay senin beslenmende ve antrenmanında bitiyor. Östrojeni dipte stabil tutarsan sulanma olmaz. 

• Beğen 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
eaheryerdr, 7 saat önce yazdı:

Uzun zamandır merak ettiğim bir konu var sizce definasyonda kısa ester ilaçlar yerine örneğin testo propionat, tren acetad masteron yerine testo enantat tren enantat kullanılsa definasyonda ne gibi fark olur deneyimleyen var mı? Çoğumuz bu kadar sık enjeksiyon yapmaktan kaçıyoruz pro card alıp uzun esterle yarışan bir sporcumuzuda dinledim orda uzun esterlede definasyon olur hiç bir farkı olmaz dediler benimde düşüncem sulanma dışında aman aman bir fark olmaz diye düşündüm sizin görüşleriniz nedir deneyimleyen var mı?

ben definasyonda acetat yerine enant kullanırım hep 

testo cyp+tren enant 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14

En temizi uzun esterle yapmak o zaman boşyere delik deşik olmaya gerek yok anladiğim kadariyla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    21
SERKO, 12/25/2024 - 11:50 yazdı:

ben definasyonda acetat yerine enant kullanırım hep 

testo cyp+tren enant 

Cyponate hiç kullanmadım.  farkı varmı enhadan? çalışmasını sormuyorum ama his olarak farkı varmı acaba. Prop enhadan daha hızlı daha fazla enerji veriyor gibi daha mutlu hevesli hissettiriyor mesela. Banamı öyle geliyor yoksa bilemedim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    928
abartach, 4 saat önce yazdı:

Cyponate hiç kullanmadım.  farkı varmı enhadan? çalışmasını sormuyorum ama his olarak farkı varmı acaba. Prop enhadan daha hızlı daha fazla enerji veriyor gibi daha mutlu hevesli hissettiriyor mesela. Banamı öyle geliyor yoksa bilemedim. 

yarılanma ömürleri farklı işlev aynı 

testo e 7 gün genelde avrupada kullanılır

testo cyp 10 gün daha çok amerika kıtasındakiler kullanır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    21
SERKO, 7 saat önce yazdı:

yarılanma ömürleri farklı işlev aynı 

testo e 7 gün genelde avrupada kullanılır

testo cyp 10 gün daha çok amerika kıtasındakiler kullanır

Hissettiklerim dönemsel tesadüfler o zaman sadece. Teşekkürler 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: anabolik.adam
      Herkese merhabalar,
      Şu an kısa ester ilaç kullanıyorum sormak istediğim soru tren acetate kullanırken veya masteron prop kullanırken birden bunların uzun ester versiyonlarını kullandığımızda ilacın tekrar bağlanma süresini bekler miyim . Yani hemen etki almaya başlar mıyım yoksa 3-4 hafta sonra mı ilaç çalışmaya başlar cevaplarsanız çok sevinirim.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: trenbolonavcısı
      Merhaba herkese iyi forumlar,
      2 hafata önce başladığım definasyon kürüme testo prop yerine enantath ile devam etmek istedim (daha az eneksiyonla daha fazla mg almak için) fakat; 1 testo e enjeksiyonu yaptım ve sanki vücudumda çalışmadı gibi testo p'de direk bi farklılık hissetmiştim simdi hiç ilaç yokmuş gibi hissediyorum sizce bu neden kaynaklı?
      Ne yapmam lazım tekrar prop'la devam mı edeyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Inevitable
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şu anda testo 400 optimum marka kullanıyorum 12 hafta ama kürü uzatmayı düşünüyorum kullandığım ilaçlar 12 haftalık  yeni ilaç alacağım ama dragon pharmaya geçmeyi düşünüyorum.
      Sizlere sormak istediğim:
      Hangi estere geçmeliyim şuan kullandığım ilaçta acetat enanthate dekonat var.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: voSaydin
      herkese selamlar, sorum şu
      trenbolone enantat ve testosterone enantat ile definasyon yapılır mı? yapılırsa kısa esterden çok farkı olur mu
      18 yaşındayım 176 boyum 83kg var şuanda pct deyim hatlarım inanılmaz şekilde kapanmış durumda yağlı ve suluyum güç kaybım çok az. Definasyonu 300/400 tren enanthe 500 ya da 750 de testosterone enanthe ile yapmayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir. Maddiyatım en fazla 2, düşük dozlarda ise 3 ilacı kaldırabilecek düzeyde

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.