-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Doğal şekilde define olmak istiyorum! izlemem gereken sistem hk. bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Ferhat82, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ardw3pl11
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bu benim ilk kürüm olacak. Aşağıdaki bilgiler ışığında yardım ve desteğinizi rica edeceğim.
KÜR İÇERİĞİM: (12 Hafta)
Testosteron Enanthate 500mg Masteron Propionate 200mg Clenbuterol (5. Hafta ve sonrası) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Sizce kür dizaynı definasyon için uygun mu? Ekle veya çıkara dediğiniz ürünler var mı? Mg ölçüleri sizce de uygun mu? Kür dönemi özellikle nelere dikkat etmeliyim? GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Koales
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Ben Umut ve aranıza yeni katıldım. Sizlerle kür ve kür sürecime dair detayları paylaşmak istiyorum.
KÜR İÇERĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate ENJEKSİYON DETAYLARIM:
1-5 hafta toplam 1 ml 6-12 1.5 ml 13-18 hafta 2 ml ENJEKSİYON GÜN DAĞILIMI:
Pazartesi Çarşamba Cuma Pazar KÜR İÇİ MCT & VİTAMİN GRUPLARIM:
C vitamin efervesan lvr thermo burner kardiyo öncesi multi vitamin 1 adet b-complex 1 adet omega 3 2 ade vitamin d3 coenzym q10 magnesium bisglycinate kdny zma nac600 BESLENME DETAYLARIM:
900 gr çiğ göğüs 100 gr çiğ pirinç Yeşillik Tüm öneri, fikir ve sürece dair yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: aliyigityildirim
Değerli üstatlar merhabalar,
Aranıza yeni katıldım, 5 aydır fitness yapıyorum. Haftanın 4 günü salondayım, hafif bir kol ve omuz gelişimi oldu ama ilerleme durdu, asla göbek ve bel bölgemden kilo veremedim, vücudum yapım gitmiyor, 2 saate yakın antrenman yapıyorum, 3 ay pt ile çalıştım. Protein tozu, creatine ve tribulus kullandım.
Pazartesi günü clenbutterol, oxandrolone, stanozolol kullanmaya başlayacağım, kapsül olarak 20 mg destek olarak milk thistle kullanacağım. 8 haftada beş bölgemiz incelemek ve yağlardan kurtulmayı hedefliyorum, sonrasında turkesteron, Beta Ecdysterone, gibi takviyelerle desteklemeyi düşünüyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaşım: 37 Kilo: 94 Boy: 1,74 GÜNCEL FORM:
Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli, tavsiyelerinizi bekliyorum.🙏
-
Yazan: Jstark1337
Merhaba iyi akşamlar dilerim,
Hedefim 12 hafta içinde 70 kiloya ve %8-10 yağ oranına inebilmek.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron propionate 40 mg / gün aşırı Oxandrolone 10 mg/20 mg/25 mg Halotestin 5-10 mg Cjc 1295 no dac + ipamorelin 125 mcg Tirzepatide 2 mg Reta 2 mg/4 mg GHK-cu MCT GRUPLARI:
Telmisartan 40 mg Nebivolol 5 mg Dudasteride 2.5 mg Ru58841 topikal 50 mg/ml Nac 600 SUPPLEMENTLER:
Milk thistle 500 mg Omega 3 1200 mg Vit d3 + k2 5000 iu Multivitamin SÜREÇ SONU BEKLENTİM:
3 Aylık süreçte 8-9 kg!
Fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: HUBRIS
Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,
İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.
Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.
Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:
Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?
Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?
Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?
Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?
Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?
Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.
Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:
-