Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

prisma

Hellas, overdose, evogen, pmc, swiss, dek pharma aralarından hangi marka ile kür yapmalıyım?

Önerilen İletiler

prisma    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Only testo ilerlediğim bu süreçte (iran enanthate 500mg) birinci ayımı geçtim ve yakın zamanda devlette test vericem. Testi burada paylaşmayı düşünüyorum zaten. testten sonra kürüme bir ilaç daha eklemek istiyorum. Amacım hızlı güç ve hacim kazanmak bunun için hangi ilaç daha iyi olur. birde ulaşabildiğim bu markalardan hangisini önerirsiniz satıcıları isim vermiyorum ama sosyal medyada zaten bu markaları satan bilindik satıcılar. forumda bu markalar hakkındaki konuları okudum bazısı bende çalıştı dolu diyor bazısı çöz diyor o yüzden güncel olarak tekrar sormak istedim.

DÜŞÜNDÜĞÜM MARKALAR:

• hellas
  • overdose
  • evogen
  • pmc
  • swiss
  • dek pharma

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tony Montana    292

Hızlı güç ve hacim kazanmak diye bi olgu yok. Hızlı gelen hızlı gider. İlaçla da olsa bazı şeyleri

basamak basamak yavaş yavaş yapmak yapmak gerekiyor. Natürel birinden çok daha hızlı oluyor orasını ayrı tutuyorum tabii ki. İlaç olarak rimabolan ekleyebilirsin

• Beğen 3
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0

saydığım markalardan hangisini önerirsin peki birde ben masteron e ya da npp ikisinden birini eklemeyi düşünmüştüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    75

Bildiğin üzere bunlar yerli ürünler o yüzden satıcıdan satıcıya değişecek ilacın doluluk oranı. İki farklı satıcıdan denediğim Magnuslarin biri bomboş biri doluydu 😅 evogen deneyimleyen dostum vardı ilaç gayet iyi çalışıyordu ama salondan bi tanıdığından temin ediyordu ilacı, kendim de bu markalardan swiss in testosunu denedim %40 civari doluydu (kan testi yaptım). O yüzden bi tavsiyede bulunmak zor hocam tedarikçine güveniyorsan hepsi aynı kapıya çıkacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
prisma, Bir saat önce yazdı:

saydığım markalardan hangisini önerirsin peki birde ben masteron e ya da npp ikisinden birini eklemeyi düşünmüştüm.

Masteron da olur. Npp ileri seviye, riskleri

daha fazla, kontörlü daha zor. Saydığın markalardan birini denemedim ama forumda açılan başlıklar var. Ben kendi

kullandıpım marka noxy öneririm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    166

Hangi ilaç daha iyi diye bir şey yok kişiden kişiye göre etkiler ve kas kazanımı değişir ama aslında bir ilacın daha iyi olması bence kontrollü şekilde aromatize olup yükselen östrojen ile sinerjik çalışan steroidlerdir. Bu ilaçlar hem yan etki profili olarak diğer nor19 türevi ilaçlardan daha az yan etki sağlar ve kullanırkenki his o derece iyi olur. Mesela örnek olarak Dianabol ne kadar kontrolsüz östrojenik etkilere sahip olsa bile “euphoric” his verir ve seni mutlu, enerjik ve kendine güvenini artırır bu sırada hem nörotoksikitesi hem de hormonal inbalansa olacak steroidler bkz Tren Progesterojenik reseptörlerle oynayıp hem de prolaktin artışına sebep olup orantısız hormonal neticesinde seni kötü hissettirebilir ve kürü devam ettirmek istememene sebep olabilir.

Bu demek değil ki Trenbolone diğer kontrol edilebilir östrojenik etkilere sahip steroidlerden daha az verim sağlar. Tren’in sağladığı kas kütlesini bir Trestelone sağlar bir de Metribolone (teorik olarak). Burada anahtar kelime aslında sürdürülebilirlik etki/yan etki parametreleri devreye giriyor burada. Kimisinin bünyesi Tren’i rahatça tolere ederken kimisi edemez bu da onun için iyi bir bileşik olmaz.

Aynı şekilde Tren’i tolere edebilen bir kili Deca’yı edemeyebilir (Decadick ya da Deca sebepli nörotoksikite (Tren’e nazaran daha as toksik olsa bile çalışma prensibi farklı olduğu için) ama diğer kişi Deca’dan yan etki görmeyebilir. Bu kullanıcı perspektifine göre değişir ve öznel deneyimler sonucunda karar verebileceğin bir şeydir.

Marka tavsiyesi arıyorsan fiyat performans olarak Noxy derim ama eğer bütçenin ağızını açabilirim diyorsan Dragon derim en iyi deneyimleri hep dragonda yaşadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0

noxy satana hiç denk gelmedim ama dragon satan birini biliyorum o da bilindik birisi ve aslında bu yüzden kafam karışıyor markalar hakkında. mesela forumda bakıyorum dragon hakkında olumlu dönüşlerde var olumsuz dönüşlerde noxynin fiyatını biliyo musunuz peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
prisma, 11 dakika önce yazdı:

noxy satana hiç denk gelmedim ama dragon satan birini biliyorum o da bilindik birisi ve aslında bu yüzden kafam karışıyor markalar hakkında. mesela forumda bakıyorum dragon hakkında olumlu dönüşlerde var olumsuz dönüşlerde noxynin fiyatını biliyo musunuz peki

noxy gayet iyidir üst düzeydir whats up butonunda Burak hocayla iletişime geçebilirsin

bahsettiğin yerli markalardan hiç birini önermiyorum ama yine over yada dek olabilir ama steril değiller onu biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
SERKO, 11 dakika önce yazdı:

noxy gayet iyidir üst düzeydir whats up butonunda Burak hocayla iletişime geçebilirsin

bahsettiğin yerli markalardan hiç birini önermiyorum ama yine over yada dek olabilir ama steril değiller onu biliyorum

masteron e güncel fiyatını biliyor musunuz peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    166
prisma, 38 dakika önce yazdı:

Paran varsa dragon derim noxy fiyat performans benim nezdimde ikisi de orijinal ikisine de referans olurum ama benim için dragon bir tık üst:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
prisma, 14 dakika önce yazdı:

masteron e güncel fiyatını biliyor musunuz peki?

masteron trenbolone rimabolan bunlar hep pahalı olur

yerli masteronlar bile 1000-1500 tl bandında global markalar 1700 tl den başlıyor 2500 tlye kadar var 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
SERKO, 14 dakika önce yazdı:

masteron trenbolone rimabolan bunlar hep pahalı olur

yerli masteronlar bile 1000-1500 tl bandında global markalar 1700 tl den başlıyor 2500 tlye kadar var 

kişinin hormon testine göre daha iyi seçileceğini biliyorum ama  genel olarak bakıcak olursak. bulk için fiyat olarak en uygun hangi ilaç olur. bütçem çok fazla değil. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874

rimabolan pahalı ama yinede 

testo+rimabolan+danabol

testo+npp (max 200mg)+danabol

testo+boldenon+danabol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
SERKO, 56 dakika önce yazdı:

testo+rimabolan+danabol

testo+boldenon+danabol

Peki bunları min kaç ay kullanmam gerek iyi bir sonuç için rimo hariç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874

rimo 8-10-12 hafta

npp 8-10 hafta

boldenon 15-20-25 hafta kullanılabilir 

testo küre göre uzatılır yani bir süre daha testo devam ettirilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    25
heisenbergg, 2 saat önce yazdı:

Paran varsa dragon derim noxy fiyat performans benim nezdimde ikisi de orijinal ikisine de referans olurum ama benim için dragon bir tık üst:)

Merhaba noxy bolde kullandınız mı acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    166
oisobb123, 24 dakika önce yazdı:

Treni testosu nasıl hocam

Testo zaten yerli markalarda bile testo Tren’i gayet iyi gece terlemesi olsun sinirlilik hali ve deli gibi yemene rağmen hatları belirginleştirmesi falan hepsi var has ve has tren işte 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
prisma    0
SERKO, 4 saat önce yazdı:

testo+rimabolan+danabol

testo+boldenon+danabol

her ilacın yan etskisi var biliyorum ama boldenonun sivilceye etkisi daha fazla diye biliyorum. birde saydığım markalar kılasmanında noxy harici önericeğiniz bi marka var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    48
heisenbergg, 25 dakika önce yazdı:

Testo zaten yerli markalarda bile testo Tren’i gayet iyi gece terlemesi olsun sinirlilik hali ve deli gibi yemene rağmen hatları belirginleştirmesi falan hepsi var has ve has tren işte 😂

Hangi esteri kaç hafta hangi dozlarda kullandın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    166
prisma, 27 dakika önce yazdı:

her ilacın yan etskisi var biliyorum ama boldenonun sivilceye etkisi daha fazla diye biliyorum. birde saydığım markalar kılasmanında noxy harici önericeğiniz bi marka var mı?

Boldenon kesinlikle düşünüldüğü gibi hafif bir ilaç değildir hocam. Androst temeline sahip olan ama 1. Ve. 2. Karbon bağlar arasında Alfa1 isimli bağ olan Anabolik Androjenil bir steroiddir. Üstelik yarılanma ömrü undesilenat esteri 11 karbonluk yapıya sahiptir ve yarılanma ömrü (2-3 hafta) ve yan etki profili sebebi ile çok tehlikeli bir ilaçtır. Hemogram değerlerini bozabilir (HGB, RBC, HCT) gibi eritrosit üretimi kan üretimi artırır ve kanı koyulaştırabilir bu da kan bağışı ile çözülebilecek bir durumdur. Üstelik kan üretimi ve vücuttaki kan miktarı artarsa tansiyon yükselir bunun yanında hem nörotoksik etkilere sebep olabilir Glutamat toksikitesi gibi steroidler vücutta oksidatif stresi arttırabilir ve bunun sonucunda beyindeki lipid peroksidasyonu ve nöron hasarına sebep olabilir. Üstelik boldenon metabolize edilirken salınan serbest radikaller  beyindeki hücre zarını etkileyebilir. Kısacası herkesin ağızına sakız gibi alabileceği bir bileşik değildir FDA tarafından onaylanmamıştır ve hayvanlar için bir steroiddir bu sebepten ötürü deneyimsiz kişilerin yaklaşmaması hatta deneyimli kişilerin bile temkinli olması zaruridir.

Boldenon düşündüğün gibi sivilceye sebep olmaz fazla çünkü Anabolik/Androjenik oranı 100:50’dir ve sivilceye genel olarak “androjenin etkiler” sebep olur. Teorik olarak testosteron 100:100’lük anabolic androjenin oranı ile daha fazla sivilceye sebep olabilir.

Noxy harici ise Dragon ya da Body önerebilirim Arenis’te aynı şekilde güvenilirdir ve orijinal ZPHC’de aynı şekilde.

Emin982, 17 dakika önce yazdı:

Hangi esteri kaç hafta hangi dozlarda kullandın

Acetate kullandım 500ng haftalık

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    292
prisma, 30 dakika önce yazdı:

Fiyatlar ne noxyde ortalama olarak misal boldenone

Burak hocaya sorman daha mantıklı ben fiyat bilgisi veremem, forum kurallarına aykırı. Ama ilaçlar hak ediyor, daha 3. Haftam bitmedi formum açtığım güncemde duruyor oraya bakabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Cukurrrr
      Arkadaşlar Merhaba,
      20 haftalık bir bulk kürü planlaması yaptım kendime ve bulk kürüm yaklaşık 5-6 hafta sonra bitecek.
      BULK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Kullanıyorum sadece, ama şuan ki kullandığım markadan pek verim aldığım söylenmez yani boldenone pek steril gelmedi bana.
      Cruise yapıp definasyon kürü yapacağım kürümde ise;
      DEFİNASYON KÜR PLANLAMAM:
      Hgh Fragment Masteron Testosteron Enanthate Kullanacağım ancak malum tr piyasasında güvenebileceğimiz marka pek yok bunları göz önünde bulundurarak hangi markayı kullanmamı önerirsiniz şu anki kullandığım ürünü de görsel olarak ekledim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ürün almak için hangi markalar güvenilir.. Tavsiyenizi bekliyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: berkaydogan44
      Arkadaşlar selamlar,
      Yaklaşık 1 yıldır kür yapmak için marka araştırıyorum henüz ya bu sağlamdır diyebileceğim bir ürün bulamadım 5, 6 marka buldum bu markaları kullanan verim alan arkadaşlar oldu mu ayrıca fiyat önemli değil kullanım iyi verim alan su tutmayan yurt dışı ürün bulabilen varsa yoruma yazabilir...
      ARAŞTIRDIĞIM MARKALAR :
      Meditech  RV Pharma - (revelation tech) Htp Pharmatech Quantum  Harici bildiği sağlam marka kullanan olduysa yorum altına yazarsa sevinirim fiyat önemli değil ürün doluluk oranı ve merdiven altı olmaması önemli...
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: muhammedberk

Pancea adlı markayı daha önce kullanan oldu mu google'da arattım ancak böyle bir marka göremedim 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.