Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Zphc marka ilaç aldım ürünler gerçek mi?

Önerilen İletiler

ascendxt    9
M.O.K, 23.04.2026 - 10:19 yazdı:

Eyvallah hocam çok faydalı bir yorum oldu benim için. Etki olarak aradığım ürün dediğinize göre. Berkay da dediklerinde haklı ama dediğiniz gibi etkileri varsa denenir. Yakması da içeriğinden dolayı normal diye düşünüyorum. Ben de 2900 tl ye buldum bir alıp şans vermeyi düşünüyorum. 

Merhaba kutusu 1750 tl idi zphc hiç güven vermedi fiyatından ötürü Rezz lab kullanıyorum ilk enjeksiyon dün başladım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Human    4
hascey27, 22.04.2026 - 13:25 yazdı:

sonunda bir nessie satıcısı buldum humax zphc ve nessie satıyor deneyeceğim hocam geri dönüşleri yazarım

fiyatlar nasıl nessie 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    60
ascendxt, 2 saat önce yazdı:

Merhaba kutusu 1750 tl idi zphc hiç güven vermedi fiyatından ötürü Rezz lab kullanıyorum ilk enjeksiyon dün başladım 

1750 tl ye ne aldın hocam anlamadım? bir de zphcmedicine mı yazıyordu kutunun üstünde?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    2
kubilaiswf, 2 saat önce yazdı:

hocam merhabalar bu ürünler çakma mıdır? inceleyebilir misiniz? 

Orijinal 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    308
gönderildi (düzenlendi)
ascendxt, 24.04.2026 - 13:14 yazdı:

Zphc belki çalışmaz ben en iyisi çalışmayanını alayım diyip paranı çöpe atmışsın 😂 ürünün resmini isteseydin

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
kubilaiswf, 2 saat önce yazdı:

hocam merhabalar bu ürünler çakma mıdır? inceleyebilir misiniz? 

Bunu buraya yazana kadar sitesinden chek etmek daha mantıklı değil mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kubilaiswf    0
Askabar, 1 dakika önce yazdı:

Bunu buraya yazana kadar sitesinden chek etmek daha mantıklı değil mi ? 

hocam paketi açmak gerekiyor sanırım siteden check etmek için, daha almadim ürünü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NilahSom    0
ascendxt, 22.04.2026 - 15:35 yazdı:

Ürünler çakma mı duruyor 

Glow pro mix e ne kadar verdiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    1
cengizylcz, 21.04.2026 - 03:10 yazdı:

Selam arkadaşlar alakasız olacak fakat. Yeni ilaçlarımı zphc den temin ettim güvendiğim bir satıcıdan kontrolleri vs de yaptım orjinallikten bir şüphem yok. Fakat zphc ye genel anlamda ödemsiz ve ağrısız diyorlardı. bende ödem ve ağrı problemi yapmaya devam ediyor 2 kez enjeksiyon yaptım. test p ve mast p olarak. Sizde de aynı durum oluyor mu?

ben enjeksiyon yaptığım yeri unutuyorum 5dk sonra. zphc çok iyi benim için ödemsizlik konusunda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekmet    1

zphc nin kendi sitesinden alınan ürünler kaç günde geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    308
sekmet, 14 saat önce yazdı:

zphc nin kendi sitesinden alınan ürünler kaç günde geliyor

Türkiyedeysen gelmiyor yurt dışında ortalama 3-4 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    9
M.O.K, 24.04.2026 - 15:23 yazdı:

1750 tl ye ne aldın hocam anlamadım? bir de zphcmedicine mı yazıyordu kutunun üstünde?

Hocam atmış olduğum fotoğraftaki kutular evet 1750tl idi hiç güven vermediği için Rezz kullanıyorum şuanda

berkay16, 25.04.2026 - 16:02 yazdı:

Zphc belki çalışmaz ben en iyisi çalışmayanını alayım diyip paranı çöpe atmışsın 😂 ürünün resmini isteseydin

Hocam yanlış anlaşılmış sanırım zphc almadım kurusu 1750tl olduğu için hiç güven vermedi bende Rezz lab kullanıyorum bilmiyorum çevremdeki herkeste çalışıyor hiç sorun görmedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5

Zphc tirzepatide almayı düşünüyorum piyasada bu ürünün sahtesi var mıdır diğer zphc ürünleri gibi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    62
Zngrie, Şimdi yazdı:

Zphc tirzepatide almayı düşünüyorum piyasada bu ürünün sahtesi var mıdır diğer zphc ürünleri gibi?

görmedim sahtesini ama orjinali belli ediyor kendini konu dışı tirzepatide yerine retatrutide tavsiye ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5
sven, 1 dakika önce yazdı:

görmedim sahtesini ama orjinali belli ediyor kendini konu dışı tirzepatide yerine retatrutide tavsiye ediyorum

Zphc kendi sitesinde bulduğum fiyattan daha çok istiyor o yüzden emin olamadım.

Retatrutide ben de anksiyete yaptı ve iştah konusunda daha güçlü olması obezite ile mücadalede daha rahat ettiriyor beni. Teşekkür ederim yanıtın için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    62
Zngrie, Şimdi yazdı:

Zphc kendi sitesinde bulduğum fiyattan daha çok istiyor o yüzden emin olamadım.

Retatrutide ben de anksiyete yaptı ve iştah konusunda daha güçlü olması obezite ile mücadalede daha rahat ettiriyor beni. Teşekkür ederim yanıtın için.

arkadaşlar bunu genel söylüyorum sitedeki fiyatlardan toptandan almıyorsanız genelde çoğu ürün daha pahalı olur özellike peptitler. ikincisi artık zphc  okadar yaygın ki orjinali çaıkmasını bulmak belki daha zor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5
sven, 3 dakika önce yazdı:

arkadaşlar bunu genel söylüyorum sitedeki fiyatlardan toptandan almıyorsanız genelde çoğu ürün daha pahalı olur özellike peptitler. ikincisi artık zphc  okadar yaygın ki orjinali çaıkmasını bulmak belki daha zor.

Evet aklımı çelen nokta tam olarak bu. Satıcı sitesinden kodu kontrol edebileceğimi söyledi ama güvenemiyorum, çevremde de satan kimse olmayınca ulaşmak riskli oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    62
Zngrie, Şimdi yazdı:

Evet aklımı çelen nokta tam olarak bu. Satıcı sitesinden kodu kontrol edebileceğimi söyledi ama güvenemiyorum, çevremde de satan kimse olmayınca ulaşmak riskli oluyor.

hocam fiyat nedir ve kaç mg ürün

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5
sven, 1 dakika önce yazdı:

hocam fiyat nedir ve kaç mg ürün

10bin dedi 10mg 5 flakon toplamda 50mg olan ürüne. 7.5mg dan 10 mg yükselteceğim bu yüzden en az 40mg ihtiyacım var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    5
Zngrie, 14 dakika önce yazdı:

10bin dedi 10mg 5 flakon toplamda 50mg olan ürüne. 7.5mg dan 10 mg yükselteceğim bu yüzden en az 40mg ihtiyacım var.

ZPHC RETA fiyatları 20mg kit - 150-170$ arası , 40mg 240-260$ arası şu an satanlar kişiler satıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5
kinittifak, 7 dakika önce yazdı:

ZPHC RETA fiyatları 20mg kit - 150-170$ arası , 40mg 240-260$ arası şu an satanlar kişiler satıyor.

Sitesindeki fiyatlara oldukça yakınmış, zphc kendi sitesinde 50mg tirze için 260 dolar isterken satıcı 220 dolar istedi benden.

Tirze retaya kıyasla daha ucuz bir ürün normalde ama fark yok zphc sitesinde.

Zphc bulsam tirze bulamıyorum reta bulsam anksiyete yapıyor, galiba risk alacağım başka birini bulamazsam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    5
Zngrie, 11 dakika önce yazdı:

Sitesindeki fiyatlara oldukça yakınmış, zphc kendi sitesinde 50mg tirze için 260 dolar isterken satıcı 220 dolar istedi benden.

Zphc bulsam tirze bulamıyorum reta bulsam anksiyete yapıyor, galiba risk alacağım başka birini bulamazsam

Reta popiler oldugu için tirzelere daha uygun fiyat istiyor olabilirler alıp deneyebilirsiniz tabi.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    62
Zngrie, 31 dakika önce yazdı:

hocam fiyatlar kaçıncı el olduğuna göre değişir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zngrie    5
sven, 18 dakika önce yazdı:

hocam fiyatlar kaçıncı el olduğuna göre değişir.

Öyle tabiki de ama zphcstore nasıl daha pahalı oluyor anlamadım. Ürün fotoğrafı isteyip sorun görmezsem 10bin liralık kumara gireceğim bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Vlad_97
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Sizinle geçmiş kür tecrübelerimde faydalandığım markalar hakkındaki düşüncelerimi paylaşmak istedim.
      OPTIMUM ÜRÜNLERİ HK:
      Optimum'un yanlış hatırlamıyorsam bir overdose yazılı serisini kullanmıştım herhangi bir ödem sorunu yaşamadım ancak hiç bir etki alamadım ilaçlarından, içeriği boş diyebilirim. 
      ZPHC ÜRÜNLERİ HK:
      Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki zphc (medicine ) kullandım, testosunun ve masteronunun dolu olduğunu ancak treninin kesinlikle dolu olmadığını düşünüyorum, ödem çok rahatsız edecek seviye de olmasa da yaptığı bir gerçek.
      MAMBEX ÜRÜNLERİ HK:
      En uzun süre kullandığım markadır, ilk çıktığı zaman ilk serileri gerçekten inanılmaz iyiydi sıfır ödem ve harika bir etkisi vardı, ancak sonradan hiç etki görmemeye ve aşırı ödem yapmaya başladı, bir enjeksiyonumda ciddi uzvumu kullanma sorunu yaşadım ve enjeksiyonlardan sonra sürekli kısa süreli hastalandım, ilk zamanlarda fiyatı ve performansı nedeniyle denenebilecek bir marka iken şuanda kesinlikle tercih edilmemesi lazım diye düşünüyorum. 
      SP ÜRÜNLERİ HK:
      Sitede eskisi gibi olmadığı yazıldığı için çekinerek denemiştim ancak iyi etki gördüğümü söyleyebilirim, ödem sorunu da yaşamadım.
      OVERDOSE ÜRÜNLERİ HK:
      Türkiye de üretildiği gizlenmeyen ve bir çok kişinin kullanıp reklamını yaptığı bir marka, eğer vücudunuz ödeme yatkınsa biraz sorun yaşayabilirsiniz ama kesinlikle dolu olduğunu gonul rahatlığı ile söyleyebilirim, bir diğer dikkatimi çeken konu ambalajla falan hiç uğraşılmamış olması
      SIGMA ÜRÜNLERİ HK:
      Bir çok şampiyonluğu olan bir iranlı tanıdığım tarafından bana önerildi fiyatları epey uygun olduğu için denemek istedim, ödem sorunu orta düzey de var ancak ilaçların çalıştığını düşünüyorum ve bir diğer garip konu ampüllerde ortalama 1.3 ml ilaç olması 
      Bu markalar özelinde sorularınız olursa bu başlık altında cevaplamak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.