Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Halil03

Saç ektireceğim fakat kürdeyim! ne yapamlıyım?

Önerilen İletiler

Halil03    2

Merhaba Peptid Türkiye ailesi,

10 gün sonra saç ekimi operasyonu olacağım, ve sorun şu ki only testo küründeyim 3 haftadır. 

Herhangi bir sorun teşkil eder mi?

Tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Halil03    2

Dünyaca ünlü bodyciler yaptığından yaptırtıyorum yoksa yapmayacaktım ama yüzde yüz verim alamazsın derseniz yaptırtmam. 

300mg testoyla gidiyorum sadece.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    751

Sen burada denecekleri boş ver dostum saç ekim uzmanlarına danış. ektireceğin yer ne diyor önemli olan o.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    66

Verimli olur mu bilmem ama şuan ki halinden daha iyi olucağı kesin o yüzden yaptır gitsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    14

1 hafta sonra saç ektirmiştim kanimda testo ent. Tren ent. Vardi sonrasinda prp yaptirmadim 11.gün spora başladim ve şapkada taktim sonuç çok iyiydi ayni yerde 3 arkadaş yaptirdik onlar 2.yi yaptirmasina ragmen benim kadar ancaak tuttu ben 2.yi 2026 da dusunuyorum memmun olmadiğim biyer var yaptirmasamda olur ama suandada kür yaptiğim için yazinda son kürümü yapmayi düşünüyorum ektiririm 2.yi muhtemelen ben 1 saat git 1 saat gel yol gidiyorum işe giderken full masaj yapiyordum onun disinda 1 kutu biotin kullandim zaten mr olimpialarda ektirdi onlarinda kaninda varmistir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    657

şu ünlü biri var protein oceanda saç ektiren onun youtubede videosu vardı sanırsam saç ekimi ile ilgili videosu belki orda söylüyordur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

benim bildiğim kafanın arkasından alınan saçlara dht saldıramıyor ya da dht ye cok dirençli oluyorlar . ama sen yinede kullandıklarını saç ekim uzmanına anlatman gerekiyor . hatta sonra gelip burda paylaşırsan mutlu olurum bende ekim düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    33

Bi arkadaşım ektirmiş ben doktoruna sordurttum sonradan. Ekilen saç dökülmüyormuş arkadaşlar. DHT'ye bağlanmıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama. Ekilen saçın dökülme ihtimali yok demiş adam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Revengew    12
AnarchyZone, 3 saat önce yazdı:

Bi arkadaşım ektirmiş ben doktoruna sordurttum sonradan. Ekilen saç dökülmüyormuş arkadaşlar. DHT'ye bağlanmıyor demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama. Ekilen saçın dökülme ihtimali yok demiş adam.

Ekilen saçın çıkmama ihtimali bile var hocam , doktor ektirsin diye dümen atmış bence .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    33
Revengew, Bir saat önce yazdı:

Ekilen saçın çıkmama ihtimali bile var hocam , doktor ektirsin diye dümen atmış bence .

Öyle bi durumda tekrar ekim yapıyorlar hocam sözleşmede maddeler var. Tutmama durumunda tabi

tarihinde AnarchyZone tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halil03    2

Cevaplaraniz için teşekkürler 

Saç ekimim bu ayın 30’unda gelişmeleri buraya aktarırım .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeşler,
      Anlık olarak 15 haftalık bir kür içersin de 4 haftayı tamamlamış bulunmaktayım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Haftalık 500 mg testo enant Haftalık 500 mg bolde und. 30 mg günlük turinabol 25 mg proviron günlük VİTAMİNLER:
      multivitamin magnezyum çinko omega 3 nac 600 hepa4 Yukarıda yazdığım ürünleri kullanıyorum günde 5-10 tel saçım dökülüyor kür öncesinde böyle bisi yoktu ve peder kel bu da bende hafiften korkuya yol açtı kür hakkında çok detaylı bilgilerim yok kür içi ve kür sonrası için beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.
    • Yazan: mertkara
      Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
      En son anapolon kullandığımda yaşadığım saç seyrelmesi bıraktıktan sonra eski haline dönmüştü fakat yine aynı durumu yaşıyorum bu da beni biraz tribe sokuyor, bu konuda sizin tecrübeleriniz nasıl? @heisenbergg
      AKTİF KULLANDIĞIM KÜR:
      500 testo 500 rimo 300 npp 25 mg anapolon 6iu gh 2 mg ghk cu peptide Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Beyazıt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg testosteron 200 mg rimobolon Küründe saç dökülmesini en aza nasıl indirebiliriz, evet biliyorum her türlü dökülecek ama en azından nasıl yavaşlatabiliriz, aranızda deneyimleyen varsa bizi de aydınlatırsa çok iyi olur. (genetik olarak babamın saç ortası kel şuan, ben 24 yaşındayım şuan saçlarım güzel gür, amcamın oğullarının çoğunun saçı bayağı dökülmüş belki anne tarafına çekmişizdir biraz 😅
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Uzun zaman sonra ben  Doğru yazılışı aklımda değil ama finastride kullanıyorum 1 aydır ama saçlarım nerdeyse %30 azaldı. Babamda amcamda benim benim yaşlarımda kel kaldı. Genetiğe bağlı olduğundan hiçbir şey işe yaramıyor heralde… Minoxidil mi kullanmalıyım? Doktora defalarca gittim kan testleri alıp yolluyor ve sonucu göstermeden bir şeyin yok diyorlar yurtdışında olan biliyor ki sadece para almak peşindeler…
      Ne yapmalıyım cidden bilmiyorum artık ama böyle giderse seneye kel kalcam. Etrafımdaki herkes saçlarımın neden azaldığını soruyor veya söylüyor artık bende anlamıyorum ne yapmam gerektiğini… Cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: gigabatu
      Öncelikle selamlar...
      4 aylık kürüm yeni bitti kür içeriği winstrol (tablet formu), deca, testosteron'du. Winstrol ve Decayı 1 buçuk, iki ay kullandım sonrasında only testo. Bu yaşıma kadar saç dökülme sorunum yoktu, daha önce kür yaptığımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat şu an saçımın hızlı döküldüğünü fark ediyorum. Duştan çıktıktan sonra saçımı havluyla sildiğimde 20-30 tel geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ve saç dökülmesini nasıl durdurabiliriz?
      Yardımcı olursanız çok sevinirim değerli hocalarım...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.