-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Saç ektireceğim fakat kürdeyim! ne yapamlıyım?
Oluşturan:
Halil03, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Selamlar abiler kardeşler,
Anlık olarak 15 haftalık bir kür içersin de 4 haftayı tamamlamış bulunmaktayım.
KÜR İÇERİĞİM:
Haftalık 500 mg testo enant Haftalık 500 mg bolde und. 30 mg günlük turinabol 25 mg proviron günlük VİTAMİNLER:
multivitamin magnezyum çinko omega 3 nac 600 hepa4 Yukarıda yazdığım ürünleri kullanıyorum günde 5-10 tel saçım dökülüyor kür öncesinde böyle bisi yoktu ve peder kel bu da bende hafiften korkuya yol açtı kür hakkında çok detaylı bilgilerim yok kür içi ve kür sonrası için beni bilgilendirebilirseniz mutlu olurum.
-
Yazan: mertkara
Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
En son anapolon kullandığımda yaşadığım saç seyrelmesi bıraktıktan sonra eski haline dönmüştü fakat yine aynı durumu yaşıyorum bu da beni biraz tribe sokuyor, bu konuda sizin tecrübeleriniz nasıl? @heisenbergg
AKTİF KULLANDIĞIM KÜR:
500 testo 500 rimo 300 npp 25 mg anapolon 6iu gh 2 mg ghk cu peptide Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Beyazıt
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg testosteron 200 mg rimobolon Küründe saç dökülmesini en aza nasıl indirebiliriz, evet biliyorum her türlü dökülecek ama en azından nasıl yavaşlatabiliriz, aranızda deneyimleyen varsa bizi de aydınlatırsa çok iyi olur. (genetik olarak babamın saç ortası kel şuan, ben 24 yaşındayım şuan saçlarım güzel gür, amcamın oğullarının çoğunun saçı bayağı dökülmüş belki anne tarafına çekmişizdir biraz 😅
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Uzun zaman sonra ben Doğru yazılışı aklımda değil ama finastride kullanıyorum 1 aydır ama saçlarım nerdeyse %30 azaldı. Babamda amcamda benim benim yaşlarımda kel kaldı. Genetiğe bağlı olduğundan hiçbir şey işe yaramıyor heralde… Minoxidil mi kullanmalıyım? Doktora defalarca gittim kan testleri alıp yolluyor ve sonucu göstermeden bir şeyin yok diyorlar yurtdışında olan biliyor ki sadece para almak peşindeler…
Ne yapmalıyım cidden bilmiyorum artık ama böyle giderse seneye kel kalcam. Etrafımdaki herkes saçlarımın neden azaldığını soruyor veya söylüyor artık bende anlamıyorum ne yapmam gerektiğini… Cevaplarınız için teşekkürler.
-
Yazan: gigabatu
Öncelikle selamlar...
4 aylık kürüm yeni bitti kür içeriği winstrol (tablet formu), deca, testosteron'du. Winstrol ve Decayı 1 buçuk, iki ay kullandım sonrasında only testo. Bu yaşıma kadar saç dökülme sorunum yoktu, daha önce kür yaptığımda da böyle bir sorunla karşılaşmadım fakat şu an saçımın hızlı döküldüğünü fark ediyorum. Duştan çıktıktan sonra saçımı havluyla sildiğimde 20-30 tel geliyor. Bunun sebebi ne olabilir ve saç dökülmesini nasıl durdurabiliriz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim değerli hocalarım...
-