Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mempisto26

Zphc + spectrum ve meditech marka ürün aldım! sahte mi?

Önerilen İletiler

mempisto26    0

Arkadaşlar merhaba,

Aldığım ürünler sahtemi orijinal mi formda gezerken bu konularla ilgili çok şey okudum ve içime bir kurt düştü şüphe uyandı bilgi sahibi olan birisi yazabilir mi?

https://zphc.com/  burdan kontrol ettim enanthi orjinal dedi site doğrumu

https://a.spectrum-pharma.com/ boldenonda burdan orjinal gözüküyor

https://meditechpharmaceutical.ch/check-code.html sarmsda burdan

bu siteler doğru olan sitelermi hepinize teşekkürler

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emin982    48

Paketlemeleri orjinal duruyor sitede de onaylattıysan sorun yoktur gerisini belli bir süre sonra kan testiyle öğrenirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    0

kullanalı 3 hafta oldu 5 inci haftada kan vericem teşekkür ederim attıgım siteler doğrumu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    18

Sanırım bir ig sayfasından aldınız. Kendisini biliyorum ve emin değilim fakat meditechler çakma. Çünkü orjinal site diye attığı site daha bu yıl oluşturulmuş bir site. Orjinal bir sitesi daha var ve o site 4 5 yıllıktı yanlış hatırlamıyorsam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    0

evet instagram sitesinden aldım enjeksiyonlar için nediyorsunuz peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    5

'Kelamlarımı iyi dinleyin' 'Türkiyede bizden ucuza kimse satamaz' 'Müşetilerimizi kimse kazıklayamaz' diyen adamsa geçmiş olsun. Spectrum ürünleri çakma ama testosu çalışıyor :) çünkü testo hammaddesi ucuz olduğu için en dandik ürün bile testo seviyeni yükseltiyor.

Ben spectrum anavar almıştım karaciğer değerlerim çok fazla yükselmişti ürünün çakma olup olmadığını sorduğum zaman da bana kullandığım başka şeylerin değerleri yükselttiğini kendi malının sıkıntısız olduğunu söylemişti.Belki milyonda bir durum bende yaşanmış ve bana gelen ilaçlar sahte veya SKTsi geçmiş  olabilir.

Sattığı sarmsları sadece kendisinde bulunabileceiğini söylüyor ama insta üzerinde onlarca satıcısı var. Bence 5. haftayı bekleme zaten testo 2 hafta içinde yükseliyor. Zaman kaybetmeden kür başlangıç öncesi kan değerlerinle şimdiki değerleri karşılaştır. Özellikle karaciğer ve böbrek değerlerine baktır. Sağlık şakaya gelmez forumda binlerce başlık var keşke çok daha öncesinde burayı keşfetseydim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874

ürünleri orjinal bahsettiğiniz kişinin

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    0

sitede orjinal gözüküyor ama aynı adamdan mı bahsediyoruz acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    5

Hocam isim vermek yasak olduğu için sana en doğru cevabı test verir.Testini yaptıktan sonra anormal bir durum varsa konuya eklersin hocalarımız yardımcı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    225
mempisto26, 6 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Aldığım ürünler sahtemi orijinal mi formda gezerken bu konularla ilgili çok şey okudum ve içime bir kurt düştü şüphe uyandı bilgi sahibi olan birisi yazabilir mi?

https://zphc.com/  burdan kontrol ettim enanthi orjinal dedi site doğrumu

https://a.spectrum-pharma.com/ boldenonda burdan orjinal gözüküyor

https://meditechpharmaceutical.ch/check-code.html sarmsda burdan

bu siteler doğru olan sitelermi hepinize teşekkürler

Testo e. yarım ml vurup 2 gün sonra bile test versen anlaşılan birşey ben yerli optimum pharmada bile böyle test etmiştim öyle haftalarca beklemene gerek yok.

İbutamorenide hemen anlayabilirsin zaten acıktıracaktır ilk haptan itibaren.

matiquew133, 40 dakika önce yazdı:

Ben de spectrum testo cyp var arkadaki site uzantısı farklı ama aynı siteye yönlendiriyor orijinal olabilir

yönlendirme olanlar sahte işte www.bombabomba.com yazdığında da ismail yk'ya yönlendiriyor :D 

• ahahaha 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mawsqa    18
gönderildi (düzenlendi)
SERKO, 5 saat önce yazdı:

ürünleri orjinal bahsettiğiniz kişinin

Hocam ben pek sanmıyorum. Çünkü meditech'in 2 sitesi var araştırdığımda birisi bu adamın attığı bi tane de https://www.meditechpharmaceutical.com/ bu var. Benim attığım orjinal olan çünkü sitenin domaini çok eskiden alınmış ve adamın attığı site fake site olarak eklenmiş. Adamın attığı site ise meditech ürünlerini getirttiği günü biliyorum ve getirttiği günden 1 ay önce site kurulmuş ve orjinal siteyi sahte diye eklemişler. Zamanıda almayı düşündüm ve çok araştırdım sonra vazgeçtim.

tarihinde mawsqa tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    0
MhanYhag, 4 saat önce yazdı:

Hocam isim vermek yasak olduğu için sana en doğru cevabı test verir.Testini yaptıktan sonra anormal bir durum varsa konuya eklersin hocalarımız yardımcı olur.

Total testesterona mi baktiricam sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    5
mempisto26, 28 dakika önce yazdı:

Total testesterona mi baktiricam sadece

• Hemogram
  • Total Testosteron
  • FSH
  • LH
  • ALT
  • AST
  • Prolaktin
  • Estradiol (E2)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    166
mawsqa, 2 saat önce yazdı:

Hocam ben pek sanmıyorum. Çünkü meditech'in 2 sitesi var araştırdığımda birisi bu adamın attığı bi tane de https://www.meditechpharmaceutical.com/ bu var. Benim attığım orjinal olan çünkü sitenin domaini çok eskiden alınmış ve adamın attığı site fake site olarak eklenmiş. Adamın attığı site ise meditech ürünlerini getirttiği günü biliyorum ve getirttiği günden 1 ay önce site kurulmuş ve orjinal siteyi sahte diye eklemişler. Zamanıda almayı düşündüm ve çok araştırdım sonra vazgeçtim.

Ah kardeşim benim tekrardan sitelerin mekanizması ya da domain sniping gibi meselelerin mümkün olup olmadığı hakkında hiçbir fikriniz yok. Web developer arkadaşım ve domain şirketine çalışan arkadaşlarıma sordum ve bana verdikleri bilgiler zaten yeterli oldu 😂

Forumda geçmiş zamanda paylaşmıştım sitenin güncel durumu “Parking” yani sitede herhangi bir hareket yok ne doğrulama kodu database güncelleniyor ne başka bir şey bu da demek oluyor ki yeni ürün üretilmiyor aynı şekilde de yeni doğrulama kodları ortaya çıkmıyor…

DNSFILTER eksiği bile var .com uzantılı sitenin ve güvenilirlik seviyesi olarak çok net olarak .ch uzantılı siteden düşük…

burada defalarca kez anlattım okuyabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    23

dostum hem lapharma hem meditech satan şahıstan la pharma alacagım denemişmiydin sen tavsiye edermisin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mempisto26    0

La pharma satmiyor benim saticim

heisenbergg, 27 dakika önce yazdı:

Ah kardeşim benim tekrardan sitelerin mekanizması ya da domain sniping gibi meselelerin mümkün olup olmadığı hakkında hiçbir fikriniz yok. Web developer arkadaşım ve domain şirketine çalışan arkadaşlarıma sordum ve bana verdikleri bilgiler zaten yeterli oldu 😂

Forumda geçmiş zamanda paylaşmıştım sitenin güncel durumu “Parking” yani sitede herhangi bir hareket yok ne doğrulama kodu database güncelleniyor ne başka bir şey bu da demek oluyor ki yeni ürün üretilmiyor aynı şekilde de yeni doğrulama kodları ortaya çıkmıyor…

DNSFILTER eksiği bile var .com uzantılı sitenin ve güvenilirlik seviyesi olarak çok net olarak .ch uzantılı siteden düşük…

burada defalarca kez anlattım okuyabilirsin.

Evet yazdiklarinizi okudum yani ürünlerim orjinal gonul rahatliyla kullanabilirim demi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    874
mawsqa, 13 saat önce yazdı:

ben bazı ürünlerini aldım kullandım tatmin oldum ama sahte satıp müşteri kaybedeceğini pek düşünmuyorum yine de tabiki garantide demiyorum herşey olabilir meditech 10 yıl öncede sahtesi vardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    15

Burda sp-pharma.com yazıyor fakat girince spharma.cc yönlendiriyor. Sitede 2 ürün doğrulama var biri yeni biri eski, eski olanda doğrulayamazsanız buraya tıklayın diyor ve a.spectrum-pharma.com a yönlendiriyor. Benim elimde ki spectrum masteron fotografının üzerinde de 2 farklı site ismi var ikiside eski ürün doğrulama sayfasına yönlendirmişti sonra doğrulayamadım ve yeni ürün doğrulama sayfasına tıkladım karmakarışık birsürü adres var bende ki fotoğrafları da ekliyorum başka var mı spectrum ile ilgili bu konuda tecrübeli 

96b2cc9d-4ff7-4156-b291-0800466989cd.jpeg de32a098-74a4-43de-97ec-1c022886b2ac.jpeg d39a4baa-1c33-4b99-9f3b-be7f60c6dd9f.jpeg IMG_0779.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Beyazıt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Meditech marka ürünler aldım. Forumda bir kaç yazı okumuştum .com ile biten sitesi orijinal ch ile biten site sahte falan, benim de ürün ch de orijinal gözüküyor, com ile biten sitede orijinal gözükmüyor fotoğraflarını bırakacağım aşağıya, sahte olsa bile verim alabilir miyim, veya sağlığa daha çok zararlı olur mu bilemedim.
      testo cypionat 29$ primobolon 40$ Tüm cevaplara için teşekkürler.

• Yazan: YellowDe
      Merhaba dostlarım Almanyadan arkadaşıma testo ve deca getirtecegim Body Tech Ve Meditech markaların çok popüler olduğunu söyledi kullanan veya bilgisi olan varmı?
      Marka tavsiyelerinize açığım İyi Forumlar 
    • Yazan: osm
      Merhaba arkadaşlar elimde meditech marka tren acetat ve bayer 20 ampullük testo e. var daha önce bu ürünlerden kullanan oldumu kafama takılan meditech in iki tane web sitesi var www.meditechpharmaceutical.net ve meditechpharmaceuticals.com bendeki check kodlarının altında www.meditechpharmaceuticals.com web sitesi yazıyor..
      Trenin içerisinde çözücü varmı diye bir iki damla dilime değdirdim bi 5-6 dk kadar inanılmaz dilim uyuştu konuşamayacak hale geldim ve sonra badem tadı geldi acaba badem yağının tekbaşına böyle bir etkisi olabilirmi ? Daha önce hiç bu markaların ürünlerini kullanmadım kullanıp çalışıp çalışmadığını söyleyebilecek birisi varmı ?

• Yazan: Alhnclk
      KKTC de yaşıyorum meditech marka Tren acetat aldım  fakat rengi kırmızıya dönük olması gerekirken sarımsı bir rengi var satıcıya sorduğumda renk farkı olabilir de içinde ki mg falan aynı sorun yok dedi sizce resim yukldeim sorun olur mu 

• Yazan: normlife6425
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Firmanın orijinal web sitesi hangisi acaba?
      1-) https://www.meditechpharmaceutical.com
      2-) https://www.meditechpharmaceutical.ch
      1. siteden sorgulayınca sahte ikincisinde ise orijinal gösteriyor.
      Hangisine inanmalıyız?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.