Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AnarchyZone

Referans dışı değerler için ekstra hangi koruyucuları almam gerekiyor?

Önerilen İletiler

AnarchyZone    15

Herkese hayırlı hafta sonları dilerim,

Kür içindeyken tahlilimde bazı oynamalar oldu referans dışı çıkan değerlerimi paylaştım.

Sizce ekstra ne kullanıp nelere dikkat etmem gerekiyor? 

KÜR DETAYLARIM:

• 500 mg Testo En.
  • 400 mg Boldenon.

Screenshot_20241214_190041_e-Nabz.thumb.jpg.31ee3cdb9e687730fded2f4c001643a3.jpg Screenshot_20241214_190054_e-Nabz.thumb.jpg.960879e1d53a7325a7b7b2623e97c0e0.jpg 20241214_185357.thumb.jpg.343ea2b94ca8536ef0272cf4f45dfeba.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    62

Yağ miktarındaki ay çiçek miktarını yarıya düşür, açıklığı zeytinyağı ile kapat. Trans yağlardan uzak dur, 2 gram omega al günlük.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Tony Montana, 16 dakika önce yazdı:

Kaçıncı haftadasın, e2 bloklayıcı alıyor musun ve beslenmen nasıl ?

11.Haftaya girdim. Herhangi bir bloklayıcı kullanmadım. 4-5 litre su içmeye çalışıyorum 74kg deyim 2x protein alıyorum hemen hemen. 1x Yağ alıyorum sadece zeytinyağı kullanıyorum. Gerisi karb.

Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

Yağ miktarındaki ay çiçek miktarını yarıya düşür, açıklığı zeytinyağı ile kapat. Trans yağlardan uzak dur, 2 gram omega al günlük.

Haftada 1 cheat yapıyorum hocam. Ayçiçek yağı kullanmıyorum hiç. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
AnarchyZone, 1 dakika önce yazdı:

Haftada 1 cheat yapıyorum hocam. Ayçiçek yağı kullanmıyorum hiç. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Cheat meal yapabilirsin, fakat kolestrolün artış göstermiş. Sağlıklı yağlar ekle, kaç gram yağ alıyorsun? 

tarihinde Fuhrer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

Cheat meal yapabilirsin, fakat kolestrolün artış göstermiş. Sağlıklı yağlar ekle, kaç gram yağ alıyorsun? 

3-4 Yemek kaşığı kadar alıyorum günlük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    244
AnarchyZone, 23 dakika önce yazdı:

11.Haftaya girdim. Herhangi bir bloklayıcı kullanmadım. 4-5 litre su içmeye çalışıyorum 74kg deyim 2x protein alıyorum hemen hemen. 1x Yağ alıyorum sadece zeytinyağı kullanıyorum. Gerisi karb.

Doğal kolestrol değerlerini bilmiyorum onun dışında bence 11.haftaya göre iyi değerlerin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Tony Montana, 4 dakika önce yazdı:

Doğal kolestrol değerlerini bilmiyorum onun dışında bence 11.haftaya göre iyi değerlerin 

Kür öncesi LDL 89, Kolesterol 150 hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    244
AnarchyZone, 2 dakika önce yazdı:

Kür öncesi LDL 89, Kolesterol 150 hocam

O zaman şu anki değerlerini dikkate alman gerek , düşürebilirsen iyi olur fikrindeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 53 dakika önce yazdı:

Kaçıncı haftadasın, e2 bloklayıcı alıyor musun ve beslenmen nasıl ?

hocam bu bloklayici dediğin şey tam olarak nedir acaba benim de temin etmem lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    619
cedricmcmillan, 1 dakika önce yazdı:

hocam bu bloklayici dediğin şey tam olarak nedir acaba benim de temin etmem lazım 

arimidex ama içmene gerek yok bu değerde illa içicem dersen yarım içebilirsin referansa girsin yeter dersen çeyrek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Tony Montana, 22 dakika önce yazdı:

O zaman şu anki değerlerini dikkate alman gerek , düşürebilirsen iyi olur fikrindeyim

Düşürmek için zeytinyağı mı hocam sadece?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 59 dakika önce yazdı:

arimidex ama içmene gerek yok bu değerde illa içicem dersen yarım içebilirsin referansa girsin yeter dersen çeyrek.

ben şuan dinleniyorum son sustayı dün vurduk testo e geçicem gectigim zaman arimidexe baslamayı düşünüyorum çünkü jino sorunu yaşamadım dianabol ile kickstart yapıcam 1ay o zaman kullanırım koruyucular ile birlikte sustanon çok ahım şahım değil ama iyi yinede bu arada adaşız 

tarihinde cedricmcmillan tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    619
cedricmcmillan, 18 dakika önce yazdı:

ben şuan dinleniyorum son sustayı dün vurduk testo e geçicem gectigim zaman arimidexe baslamayı düşünüyorum çünkü jino sorunu yaşamadım dianabol ile kickstart yapıcam 1ay o zaman kullanırım koruyucular ile birlikte sustanon çok ahım şahım değil ama iyi yinede bu arada adaşız 

ben genede tavsiye etmiyorum yüksekken yaşadığın aynı yan etkileri düşükkende yaşarsın jinekomasti hariç onun yerine tamoksifen kullanman daha mantıklı 4.hafta test yaptırıp ona göre alırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    244
AnarchyZone, 1 saat önce yazdı:

Düşürmek için zeytinyağı mı hocam sadece?

Birçok yöntem var bence araştırıp en etkili ve kendine uyanı denemelisin, tekrar test verdiğinde yine yüksek çıkarsa bu sefer başka şeyler düşünülür. Yine de çok çok korkunç yüksek değil değerler bence ama ufak bi dokunuş yapılmalı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 53 dakika önce yazdı:

ben genede tavsiye etmiyorum yüksekken yaşadığın aynı yan etkileri düşükkende yaşarsın jinekomasti hariç onun yerine tamoksifen kullanman daha mantıklı 4.hafta test yaptırıp ona göre alırsın.

temin edip deneyeceğim 4 hafta geçsin bakalım teşekkürler ilgi alaka için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
Tony Montana, 32 dakika önce yazdı:

Birçok yöntem var bence araştırıp en etkili ve kendine uyanı denemelisin, tekrar test verdiğinde yine yüksek çıkarsa bu sefer başka şeyler düşünülür. Yine de çok çok korkunç yüksek değil değerler bence ama ufak bi dokunuş yapılmalı

Anladım hocam tam 1 ay sonra tekrar test vereceğim eğer istediğim gibi değerler çıkmazsa buradan tekrardan iletişimde olursak çok mutlu olurum. Tekrardan teşekkür ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    619
AnarchyZone, 20 dakika önce yazdı:

Anladım hocam tam 1 ay sonra tekrar test vereceğim eğer istediğim gibi değerler çıkmazsa buradan tekrardan iletişimde olursak çok mutlu olurum. Tekrardan teşekkür ederim.

berberin kullanabilirsin epa dha sı yüksek bi omega 3 e geç hdl kötü değil zaten ondan aşırı stres yapmanı gerektircek bi durum yok ama düzeltmeye gayret et tabi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    15
ardas, 2 saat önce yazdı:

berberin kullanabilirsin epa dha sı yüksek bi omega 3 e geç hdl kötü değil zaten ondan aşırı stres yapmanı gerektircek bi durum yok ama düzeltmeye gayret et tabi.

Tamamdır hocam teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 4. haftasındayım ve kan testi vermek istedim sağlık konusunda sorun olup olmadığını anlamak için.
      KÜT İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250 mg Masteron 300 mg Tren acetat 200 mg KÜR İÇİ MCT GRUPLARIM:
      Nac 600 Milk thistle Omega 3 Alt dışındaki diğer değerler görece normal olduğu için koymadım. Tavsiyeleriniz var mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: bedirhanselim
      Arkadaşlar merhaba,
      2 Aralık günü aşağıdaki dozajlarla (haftalık) kürüme başladım. Şu ana kadar 5 enjeksiyon yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Test Enanthate 200 mg Masteron Enanthate İlaçların çalışıp çalışmadığından emin olmak ve değerlerimin ne durumda olduğunu görmek için bir kan testi yaptırmayı düşünüyordum.
      Fotoğraftaki değerler kür öncesi değerlerim.
      SORULARIM:
      Testi ne zaman yaptırmalıyım? Aralık sonu ideal bir zaman olur mu, ilaçlar tam olarak açılmış olur mu o zamana? Enjeksiyondan sonraki gün veya 3 gün sonra yaptırmamın bir önemi var mı? Hangi değerlere baktırmalıyım, nasıl sonuçlar beklemeliyim? Örneğin total testosteron seviyesi aşağı yukarı ne seviyede olmalı, veya östrojen masterondan dolayı düşmeli mi yoksa yoksa dışarıdan gelen testosterondan dolayı artış da olabilir mi? Dikkat etmem gereken önemli bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

• Yazan: ibrahim halil
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Küre girmeyi planlıyorum fakat öncesinde kan testi almak istedim.
      SORUM:
      Kan testi sonuçlarımda referans dışı değerler var ne yapmalıyım? @ardas @Diver Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün 5. haftasında verdiğim kan testlerimi yorumlar mısınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 400 mg NOT:
      Doktor alt ve ast değerlerini girmemiş. Enjeksiyon sonrası yarım tablet arimidex alıyorum ve yatmadan önce 0.5mg cabaser.  
    • Yazan: levinkevrone
      Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim,
      Yaklaşık 5-6 yıldır spor yapıyorum Covid'ten önce 250 mg sustanon + 200 mg primobolan depot kürüne girdim ama pek verim alamadım. Şu an tekrar küre başladım haftalık 500 mg Testo e + 500 mg boldenon, günlük 30 mg danabol kullanıyorum. İlaçların hepsi AndroChem Labs. Açıkçası ilaçların orijinalliğinden şüphe ediyorum ama kan testi sonucu total testosteronun yüksek çıktı.
      Sizce ilaçlar orijinal mi ve kan tahlilinde referans dişi çıkan değerler hakkında yorum yapar misiniz endişelenmem veya değiştirmem gereken şeyler var mi ?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.