-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Arkadaşlar merhabalar iyi forumlar. Genetik olarak saç dökülmesine yatkın bir genetiğim var. Birkaç kaynakta winstrol alımının dht üzerinde tam ters etki ettiğine dair şeyler duydum ve okudum. Bunun doğruluğu nedir? Örneğin sabah akşam 10mg winstrol atmak saç dökülmesini azaltabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese selamlar,
Milk thistle Kidney Gibi karaciğer, böbrek koruyucuları artık pahalı olduğu için aktardan deve dikeni tohumu aldım çay yapar gibi demleyerek kullanıyorum karaciğerlerim için fakat aktardan böbrek koruyucu ne alabilirim onu bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Herkese selamlar,
Kürde sertlik katması için masteron mu eklerdiniz winstrol mü?
NOT:
Amacım daha sert gözükmek daha define durmak (yağ oranım düşük)
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Herkese iyi günler dilerim. Herkesin bişeyler söylediği ama tam bilinmeyen o konuyu biri aydınlığa kavuşturabilir mi 😀 winstrol yağ yakar mı yoksa sadece su mu atar sertlik mi verir. Kimileri yağ yakmaz diyo kimileri yağ da yakar diyo bilgisi olan biri var mı ?
-
Yazan: bora_c19
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
SORULAR:
Winstrol düşük dozlarda oxandrolone gibi testosteron girmeden kullanılabilir mi? Pct yapmak icap eder mi? Ederse nasıl bir pct uygulanmalı? Tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
-