Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Beşit

Tahlil sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Beşit    6

Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

• yaş 31 
  • boy 1.78
  • kilo 88
  • spor geçmişim 12 yıl

Platformda henüz yeniyim dün bir post paylaşmıştım sağ olsun hocalarımız, abilerimiz, kardeşlerimiz çok yardımcı oldular. Yaklaşık 8 sene önce son kürümü yapıp steroidlerin yan etkilerinden çekinip ( çok fazla yan etki yaşayıp) tamamen steroid kullanımını bırakmıştım. Dün güncel bir hormon testi sonuçlarımı paylaşmıştım. Bugün ise idrar testi sonuçlarımda çıkmış bunlarıda tekrardan paylaşıp gerçekten tahlil sonuçlarını okumayı bilen hocalarımın yorumlarını rica ediyorum. Test sonuçlarına göre neleri yapmalıyım veya yapmamalıyım gibi yönlendirmeleri dikkatle takip edeceğim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Emeğinize ağzına sağlık. :)

IMG_0868.jpeg IMG_0874.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    620

sorun yokta aç karına mı verdin testi bişiler yedin mi yoksa ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
ardas, 43 dakika önce yazdı:

sorun yokta aç karına mı verdin testi bişiler yedin mi yoksa ?

Sabah 10:00 aç karnına verdim testleri. Sizce karaciğer, böbrek, ve insülin değerleri nasıl hocam bir problem görünüyor mu ?

@5am5unlu, @SERKO, @Diver kıymetli hocalarım sizlerinde yorumları benim için çok önemli tahlil sonuçlarında gözlemlemiş olduğunuz sıkıntılı bir değer var mı ? Neler söyleyebilirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Beşit, 1 dakika önce yazdı:

@5am5unlu, @SERKO, @Diver kıymetli hocalarım sizlerinde yorumları benim için çok önemli tahlil sonuçlarında gözlemlemiş olduğunuz sıkıntılı bir değer var mı ? Neler söyleyebilirsiniz

Saygılar hormon tahlillerine bakmıştık zaten idrar tahlilinde de sorun yok gibi fakat idrar tahlilinden pek anladığımı söyleyemem protein kaçağı fln yok o açıdan iyi bir de aç karnına verdiğini söylemişsin testi önceki akşam en son saat kaçta ne yedin ?

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
Beşit, 3 dakika önce yazdı:

@5am5unlu, @SERKO, @Diver kıymetli hocalarım sizlerinde yorumları benim için çok önemli tahlil sonuçlarında gözlemlemiş olduğunuz sıkıntılı bir değer var mı ? Neler söyleyebilirsiniz

Gece geç saatte bişeyler mi yedin? biraz yüksek glikoz. Tek tahlil bir anlam ifade etmez. Diğer değerlerin güzel Adaş😄

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6

Akşam 8 gibi fırında tavuk patates yedim akşam saat 9 gibi de 2 su bardağı 2’şer küp şekerli nescafe içip ertesi sabah kan ve idrar testi vereceğim için yeme içmeyi kestim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
Beşit, 2 dakika önce yazdı:

Akşam 8 gibi fırında tavuk patates yedim akşam saat 9 gibi de 2 su bardağı 2’şer küp şekerli nescafe içip ertesi sabah kan ve idrar testi vereceğim için yeme içmeyi kestim 

Hba1c testi de yaptır👍🏻

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6
Diver, 11 dakika önce yazdı:

Gece geç saatte bişeyler mi yedin? biraz yüksek glikoz. Tek tahlil bir anlam ifade etmez. Diğer değerlerin güzel Adaş😄

Hocam glikozun yüksek oluşunun kötü bir yan etkisi olur mu? Nasıl normal değere çekebilirim. Ayrıca ismimiz aynı sanırım gerçek isim görünüyor mu profilimde 😅

Diver, 6 dakika önce yazdı:

Hba1c testi de yaptır👍🏻

Hocam bu test ile görmek istediğimiz nedir. Testi yaptırırım. 1 ay proviron ve bitkisel kür 1’i kürü kullanıp tahlil vereceğim zaman bu yazmış olduğunuz testi de yaptırırım 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.894
Beşit, 3 dakika önce yazdı:

Hocam glikozun yüksek oluşunun kötü bir yan etkisi olur mu? Nasıl normal değere çekebilirim. Ayrıca ismimiz aynı sanırım gerçek isim görünüyor mu profilimde 😅

Görünmüyor dostum 😄 Açlık şekerin genel olarak yüksekse yeterince insülin üretmediğin anlamına gelebilir dahiliyeci daha iyi yardımcı olur. 

• Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Beşit    6

Peki tamamdır hocam sağolun yorumlarınız ve yönlendirmeniz için 🙏

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    620
Diver, 52 dakika önce yazdı:

Görünmüyor dostum 😄 Açlık şekerin genel olarak yüksekse yeterince insülin üretmediğin anlamına gelebilir dahiliyeci daha iyi yardımcı olur. 

bende ondan sormuştum kan testi vermek istemiyorsan ölçüm cihzları satılıyor kendin ölçebilirsin aç karnına.

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 4. haftasındayım ve kan testi vermek istedim sağlık konusunda sorun olup olmadığını anlamak için.
      KÜT İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250 mg Masteron 300 mg Tren acetat 200 mg KÜR İÇİ MCT GRUPLARIM:
      Nac 600 Milk thistle Omega 3 Alt dışındaki diğer değerler görece normal olduğu için koymadım. Tavsiyeleriniz var mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

• Yazan: bedirhanselim
      Arkadaşlar merhaba,
      2 Aralık günü aşağıdaki dozajlarla (haftalık) kürüme başladım. Şu ana kadar 5 enjeksiyon yaptım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250 mg Test Enanthate 200 mg Masteron Enanthate İlaçların çalışıp çalışmadığından emin olmak ve değerlerimin ne durumda olduğunu görmek için bir kan testi yaptırmayı düşünüyordum.
      Fotoğraftaki değerler kür öncesi değerlerim.
      SORULARIM:
      Testi ne zaman yaptırmalıyım? Aralık sonu ideal bir zaman olur mu, ilaçlar tam olarak açılmış olur mu o zamana? Enjeksiyondan sonraki gün veya 3 gün sonra yaptırmamın bir önemi var mı? Hangi değerlere baktırmalıyım, nasıl sonuçlar beklemeliyim? Örneğin total testosteron seviyesi aşağı yukarı ne seviyede olmalı, veya östrojen masterondan dolayı düşmeli mi yoksa yoksa dışarıdan gelen testosterondan dolayı artış da olabilir mi? Dikkat etmem gereken önemli bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.