Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Febur

Kürümün 8. haftasındayım ama eksiklerim olduğunu düşünüyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Febur    1

Herkese selam,

Bu kür de bir şeylerin ters gittiğinin farkındayım araştırıyorum fakat bir şeyleri bir türlü oturtamıyorum.

KÜR DETAYIM:

• Testosteron Enanthate 200 mg
  • Rimabolon 200 mg
  • Oxandrolone 30 mg

8 haftadır bu kürdeyim ve sabah akşam birer tablet proviron alıyorum.

MCT ÜRÜNLERİ:

• Multivitamin
  • Q10
  • Milk thestle
  • Glokozamin
  • Creatin
  • Glutamin
  • Zmaa
  • Probiotic5b
  • Omega3
  • Glutamin 

Bu planlamada çıkarmamı yada eklememi düşündüğünüz bir şey var mı? ( provironu bu kadar tüketmek beni korkutuyor) ? Ağırlıklar arttı ama kütlede ne bileyim bir artış hiç olmuyor sanki kendimi hiç sert dolu hissetmiyorum kilomda da hiç artış olmuyor 1.86 boy var 80 kiloda bi 82 bi 80 bi 83 fazlası yok.

Bir şeyleri yanlış yapıyorum ama neyi bilmiyorum tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    48

Merhaba,

• Kaç kalori alıyorsun?
  • Beslenme programını yazar mısın ?

Ayrıca rimo provironun yapacağı işim 3 gömlek fazlasını yapar gereksiz alma bence provironu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1

ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle 

190-210 gr protein 

320 carb

80-90 yağ ( zeytin yağı ceviz )

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62

Provirona gerek var mı sence? Neden ekledin provironu? Oxandrolone miktarı biraz da olsa kurumana yarar, fakat rimobolan 200 mg sana pek bir şey katmaz. Büyük ihtimalle DHT seviyelerin çok yükselmiştir, bu da serbest testosteronun getireceği yan etkileri yaşatıyordur sana. Rimobolanı 300 yapar 250 300 npp eklerim yerinde olsam. Testosteronu da 350 400 seviyelerine çekerim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Febur, 5 dakika önce yazdı:

ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle 

190-210 gr protein 

320 carb

80-90 yağ ( zeytin yağı ceviz )

Dozajlar artabilir 250-300 testoya çıkılabilir proviron çıkarabilirsin sabahları 2 tatlı kaşığı keten tohumu bir de tercihine bağlı olarak adaçayı akşamları 1-2 fincan kadar  son olarak kalori aratabilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

Provirona gerek var mı sence? Neden ekledin provironu? Oxandrolone miktarı biraz da olsa kurumana yarar, fakat rimobolan 200 mg sana pek bir şey katmaz. Büyük ihtimalle DHT seviyelerin çok yükselmiştir, bu da serbest testosteronun getireceği yan etkileri yaşatıyordur sana. Rimobolanı 300 yapar 250 300 npp eklerim yerinde olsam. Testosteronu da 350 400 seviyelerine çekerim.

Daha önce 12 hafta bir hoca ile propianat ve masteron küründeydim o hocamıza danışmıştım oda proviron eklememi söylemişti . Dht sanırım yüksek çok kıllandım ve saçım muazzam döküldü .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Febur, Şimdi yazdı:

Daha önce 12 hafta bir hoca ile propianat ve masteron küründeydim o hocamıza danışmıştım oda proviron eklememi söylemişti . Dht sanırım yüksek çok kıllandım ve saçım muazzam döküldü .

o hocaya hoca dedirtenin de kendini hoca sandırtanların da hepsinin..... 

İlk tavsiyem sana o hocayla tüm bağlarını kes, ilaç mevzusunda youtubede bir video izlemiş gelmiş heralde. DHT'yi total testosteron falan sanıyor muhtemelen. Masteron, Rimobolan bu iki ilaç zaten DHT'yi hayvan gibi arttırır. Ek olarak buna proviron eklersen sen bu sefer daha da artar. Ek olarak artmakla da kalmaz serbest testosterone üretimin baskılanır. Çoğu kişi kürlerinde proviron eklemez, hatta deca kürlerinde bile şahsen ben proviron kullanmam.

Sana tavsiyem, kendi alanında bilinen güvenilir bir hoca ile çalış. Provironu kes, kan testi ver, serbest testosteron miktarının sonucunu buraya at.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

o hocaya hoca dedirtenin de kendini hoca sandırtanların da hepsinin..... 

İlk tavsiyem sana o hocayla tüm bağlarını kes, ilaç mevzusunda youtubede bir video izlemiş gelmiş heralde. DHT'yi total testosteron falan sanıyor muhtemelen. Masteron, Rimobolan bu iki ilaç zaten DHT'yi hayvan gibi arttırır. Ek olarak buna proviron eklersen sen bu sefer daha da artar. Ek olarak artmakla da kalmaz serbest testosterone üretimin baskılanır. Çoğu kişi kürlerinde proviron eklemez, hatta deca kürlerinde bile şahsen ben proviron kullanmam.

Sana tavsiyem, kendi alanında bilinen güvenilir bir hoca ile çalış. Provironu kes, kan testi ver, serbest testosteron miktarının sonucunu buraya at.

3 hafta önce bir kan testi verdim sonuçları paylaşıyorum eğer bir sorun var ise beni bilgilendiriniz lütfen eşim yoğunbakım hemşiresi tahlil vermem çok problem değil eğer vermem gerekiyorsa.

IMG_1143.png IMG_1142.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Febur, 5 dakika önce yazdı:

3 hafta önce bir kan testi verdim sonuçları paylaşıyorum eğer bir sorun var ise beni bilgilendiriniz lütfen eşim yoğunbakım hemşiresi tahlil vermem çok problem değil eğer vermem gerekiyorsa.

Provironu kes, yerinde olsam rimobolanı da keserim. Kaliteli bir markanın NPP'sini satın alır 5 hafta eklerim 300 mg. Ürünlerinin markaları nedir bu arada?

Ek olarak sabah akşam 10 mg wins tablet de ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

Provironu kes, yerinde olsam rimobolanı da keserim. Kaliteli bir markanın NPP'sini satın alır 5 hafta eklerim 300 mg. Ürünlerinin markaları nedir bu arada?

Rimayı eczaneden aldım enanthante zphc nin var . Peki rimayı bu şekilde kesmem bir anda kötü bir sonuca yol açarmı yada neden rimabolon için bu öneride bulundunuz ( tamamiyle kendimi bu konuda geliştirmek amaçlı soruyorum )

tarihinde Febur tarafından düzenlendi
Hatalı yazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Febur, 10 dakika önce yazdı:

Rimayı eczaneden aldım enanthante zphc nin var . Peki rimayı bu şekilde kesmem bir anda kötü bir sonuca yol açarmı yada neden burima için bu öneride bulundunuz ( tamamiyle kendimi bu konuda geliştirmek amaçlı soruyorum )

DHT seviyelerin çok yüksek, yan etkilerini alıyorsun zaten rimobolanın şu an. Herhangi bir etki görmemişsin, zaten 200 mg'da göremezsin. Saçlarını seviyorsan kes, eğer diyorsan ki umrumda değil o zaman Rimobolandan verim almak için 300-400 mg'a çık. Yanına eşit miktarda NPP ekle. Ve testosteron miktarını da 2 katına çıkart. 

Rimobolan------> DHT arttırır.

Testosterone Enanthate-----> Dolaylı DHT arttırır.

Proviron--------> DHT arttırır.

NPP-------> DHT'yi kullanır, DHT miktarını azaltır.

Stanozolol-------> DHT'yi kullanır, DHT miktarını azaltır.

DHT-------> Serbest testosteron 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1

Sizin cevaplarınız ışığında anladığımı listeliyorum :

haftada 300 enanthante, 300 npp , günlük 30 mg oxandrolone 30 mg winstrol tablet bu takvimi 12 hafta ile sonlandır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Febur, 2 dakika önce yazdı:

Sizin cevaplarınız ışığında anladığımı listeliyorum :

haftada 300 enanthante, 300 npp , günlük 30 mg oxandrolone 30 mg winstrol tablet bu takvimi 12 hafta ile sonlandır. 

300 NPP var, winstrolü hiç eklemene gerek yok. Bu şekilde minimum 5 hafta ilerle gayet yeterli olacaktır. ZPHC ürünlerinin fotoğraflarını atar mısın buraya?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emin982    43

Oxandrolone 30mg az 50mg harika olur genelde de min 40mg önerilir 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1
Fuhrer, 11 dakika önce yazdı:

300 NPP var, winstrolü hiç eklemene gerek yok. Bu şekilde minimum 5 hafta ilerle gayet yeterli olacaktır. ZPHC ürünlerinin fotoğraflarını atar mısın buraya?

300 testo e 300 npp ve 30 mg oxandrolone mudur sonuç olarak . Buyrun resimler daha önceden elimde winstrol de vardı yeşil olan tablet

IMG_1146.jpeg IMG_1145.jpeg IMG_1144.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
Febur, 27 dakika önce yazdı:

300 testo e 300 npp ve 30 mg oxandrolone mudur sonuç olarak . Buyrun resimler daha önceden elimde winstrol de vardı yeşil olan tablet

Evet, öyle. Fakat ürünlerin orjinal ZPHC değil, tam verim alacağını sanmıyorum. Stanozolol var ise NPP almana gerek yok. Günde 2 tablet stanozolol kullan böyle devam et. Fakat bu seni definasyona yönlendirir. Eğer bulk istiyorsan Stanozolol yerine NPP ekle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Febur    1
Fuhrer, Şimdi yazdı:

Evet, öyle. Fakat ürünlerin orjinal ZPHC değil, tam verim alacağını sanmıyorum. Stanozolol var ise NPP almana gerek yok. Günde 2 tablet stanozolol kullan böyle devam et. Fakat bu seni definasyona yönlendirir. Eğer bulk istiyorsan Stanozolol yerine NPP ekle

Zaten biliyordum ya ürünlerde bir tuhaflık olduğunu. Testo e npp ve oxandrolone ile devam etmeyi planlıyorum 6 hafta sonra testler ile birlikte güncelleme geçerim herşey için minnettarım çok sağolun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osibaba09
      Arkadaşlar selam,
      2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
      5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
      PAZARTESİ
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
      Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
      Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
      Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ggaridesgafa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ocak ayında bulk kürüne başlamayı düşünüyorum
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 183 kilo 95 yaş 24 KÜR PLANLAMAM:
      400 mg bolde yada rimo 500 mg testo enanthat  150 mg masteron  50 mg oxandrolone 24 hafta sürdüreceğim 6. hafta ox keseceğim.
      SORULARIM:
      Dozlar uygun mudur? Masteron 12 haftadan fazla kullanılmaz diyorlar uzatabilir miyim daha fazla süreyi küre zararı olur mu? NOT:
      İlk kürüm olacak masteronu şundan dolayı ekledim e2 de beklenmedik artışta arimidex ile verimi düşürmeden masteron ile dengeyi sağlamak. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR DETAYLARIM: 
      500 mg / Testosteron Enanthate 400 mg / Boldenon SORULARIM:
      Kürümün 6.haftasına gireceğim çok sık idrara çıkıyorum bu kötü bişey mi? Yani içtiğim suyu 10 dk. sonra geri işiyorum dikkat etmem gereken bişey var mı? NOT:
      Dışarıda sürekli tuvalet aramaktan bıktım.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dragx
      Arkadaşlar merhaba,
      Kürümün 1. ayı verdim kan tahlilimi verdim testo fln açılmış 20,24 hafta civarı yapmayı düşünüyorum.
      KULLANDIĞIM MARKA:
      Evogen pharma
      KÜR DETAYLARIM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Primo Sizce fiziksel etkileri ne zaman görmeye başlarım ? (gelişim açısından)
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Beşit
      Arkadaşlar merhaba, platformda henüz yeniyim.
      Merak ettiğim bir konu var. Steroid küründen sonra  cinsel problemler yaşayıp düzelmek mümkün mü? Ben uzun zamandır cinsel isteksizlik yaşıyorum üroloji doktorlarına da endokrin uzmanlarına da gittim bir faydası olmadı. Zaman içerisinde sorunum nispeten düzeldi ama hiç bir zaman iyi seviyeye gelmedi.
      Tecrübeli hocalarımızın, abilerimin, kardeşlerimin düşüncelerini çok merak ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.