Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

predacing

Ilacı ampulden flakona transfer etme hk.

Önerilen İletiler

predacing    0

Arkadaşlar merhaba,

1ml lik ampuldeki ilacı mesela ben 0.8ml çekmek istiyorum, bunu enjektörde bekletmek yerine daha önceden kullandığım bir testo flakonuna enjekte etsem aynı şırıngayla basıp mantıken sterilliğinin bozulmaması lazım.

Daha önceden bunu deneyen veya başka bir yol önerebilecek var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    62

E vitamini ile bazen karıştırıyorum definasyon ürünlerimi, flakonda bekletiyorum çekeceğim zaman ordan oranlarına göre çekiyorum.

Olabilir, şırınga da da bekletebilirsin flakonda da farketmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 13.12.2024 - 20:06 yazdı:

E vitamini ile bazen karıştırıyorum definasyon ürünlerimi, flakonda bekletiyorum çekeceğim zaman ordan oranlarına göre çekiyorum.

Olabilir, şırınga da da bekletebilirsin flakonda da farketmez.

E vitamini ile herhangi bir testosteron türevini birleştirip enjeksiyon yapabilirmiyim örnek testesteron enanthate ile evigeni 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    243
cedricmcmillan, 8 dakika önce yazdı:

E vitamini ile herhangi bir testosteron türevini birleştirip enjeksiyon yapabilirmiyim örnek testesteron enanthate ile evigeni 

Tabii ki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    90

2 günde 1 0.13 ml abruaihan enanthate kullanıyorum. 1 ml ampulu kırıp 1ml enjektöre çekıyorum. Sonra amazondan satın aldığım 3ml steril flakonlara aktarıyorum. Enjektörde 0.13ml bırakıyorum ilk enjeksiyonumu böyle gerçekleştiriyorum. Sonra 6-7 enjeksiyonu flakondan çekerek yapıyorum ve işlemi yeni ampül yeni flakonla tekrarlıyorum. 

Ama burada önemli olcak şeylerden biri bence , flakona aktarılan çözelti çok uzun süre bekletilmemeli maximum 1-2 haftada kullanılmalı. Özellikle aburaihan da benzil alkol yok söylentileri olduğundan buna çok dikkat edilmeli bence. 

Enjektörde ilaç bekletmenin kauçuğun ilaca karisma riskinden dolayı doğru bulmuyorum bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    91
Unrest, 27 dakika önce yazdı:

2 günde 1 0.13 ml abruaihan enanthate kullanıyorum. 1 ml ampulu kırıp 1ml enjektöre çekıyorum. Sonra amazondan satın aldığım 3ml steril flakonlara aktarıyorum. Enjektörde 0.13ml bırakıyorum ilk enjeksiyonumu böyle gerçekleştiriyorum. Sonra 6-7 enjeksiyonu flakondan çekerek yapıyorum ve işlemi yeni ampül yeni flakonla tekrarlıyorum. 

Ama burada önemli olcak şeylerden biri bence , flakona aktarılan çözelti çok uzun süre bekletilmemeli maximum 1-2 haftada kullanılmalı. Özellikle aburaihan da benzil alkol yok söylentileri olduğundan buna çok dikkat edilmeli bence. 

Enjektörde ilaç bekletmenin kauçuğun ilaca karisma riskinden dolayı doğru bulmuyorum bu arada

uzun esteri 2 günde bir enjekte etmene gerek yok kısa ester gibi 2-3 gün içinde dalgalanma yapmıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows, 28 dakika önce yazdı:

uzun esteri 2 günde bir enjekte etmene gerek yok kısa ester gibi 2-3 gün içinde dalgalanma yapmıyor

O tam düzenini nasıl bulacağız ben testo enanthate pazartesi cuma düşünüyorum 0.5 ml 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    91
cedricmcmillan, 29 dakika önce yazdı:

O tam düzenini nasıl bulacağız ben testo enanthate pazartesi cuma düşünüyorum 0.5 ml 

araya 2-3 gün bırakacaksın ilk enjeksiyon pazartesi ise ikincisi perşembe veya cuma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows, 2 saat önce yazdı:

araya 2-3 gün bırakacaksın ilk enjeksiyon pazartesi ise ikincisi perşembe veya cuma.

tamamdır uygulayacağım inşallah teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    11
cedricmcmillan, 46 dakika önce yazdı:

tamamdır uygulayacağım inşallah teşekkürler 

enanthate kullanıyorsan haftada 1 yeter senelerdir öyle yapıyorum bir zararını görmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark, Şimdi yazdı:

enanthate kullanıyorsan haftada 1 yeter senelerdir öyle yapıyorum bir zararını görmedim

benim koç bana 0.5 ml pazartesi cuma dedi pazartesi Perşembe de uygun ama haftada bir 250 mg almış olucagim haftaada bir gün belirleyip öyle mi yapayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    11
cedricmcmillan, Şimdi yazdı:

benim koç bana 0.5 ml pazartesi cuma dedi pazartesi Perşembe de uygun ama haftada bir 250 mg almış olucagim haftaada bir gün belirleyip öyle mi yapayım 

koçun öyle dediyse yap belki ileride değiştirir alışman içinde demiş olabilir bilemem ama enanthate esterini haftada 2 de yaptım 1 de yaptım bir fark gözlemlemedim dene bakalım haftada 2 enjeksiyon senin için belki o iyidir

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    90
6arrows, 6 saat önce yazdı:

En iyi uygulamanın her esterde günde 1 veya 2 günde 1 olduğunu düşünüyorum. Dalgalanmalardan hoşlanıyorsanız ayrı ama bu uygulamalar dalgalanmalı aşırı düşürüyor. Diğerlerine lafım yok sadece çok küçük bir aralıkta dalgalanması için en iyi uygulamalar bunlar. Ve yüksek derecede aromatize eden biri olarak benim için ayrıca bu daha iyi diye düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    91
Unrest, 4 saat önce yazdı:

En iyi uygulamanın her esterde günde 1 veya 2 günde 1 olduğunu düşünüyorum. Dalgalanmalardan hoşlanıyorsanız ayrı ama bu uygulamalar dalgalanmalı aşırı düşürüyor. Diğerlerine lafım yok sadece çok küçük bir aralıkta dalgalanması için en iyi uygulamalar bunlar. Ve yüksek derecede aromatize eden biri olarak benim için ayrıca bu daha iyi diye düşünüyorum 

dediğin propionat esteri için geçerli. 1 günde peek yapıpı 3. günde düşüş yapıyor onun için gün aşırı enjeksiyon sağlıklı oluyor. ama enanthate esteri çok uzun süre stabil duruyor ki senin dediğin gibi var sayarsak vücudumuz natürelken de her minik dalgalanmalar yapıyor fakat kimse anti aromataz vs kullanmıyor çünkü o miktarda dalgalanmalar normal ve sorun teşkil etmez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    90
6arrows, 7 saat önce yazdı:

dediğin propionat esteri için geçerli. 1 günde peek yapıpı 3. günde düşüş yapıyor onun için gün aşırı enjeksiyon sağlıklı oluyor. ama enanthate esteri çok uzun süre stabil duruyor ki senin dediğin gibi var sayarsak vücudumuz natürelken de her minik dalgalanmalar yapıyor fakat kimse anti aromataz vs kullanmıyor çünkü o miktarda dalgalanmalar normal ve sorun teşkil etmez

Steroidplotter.com buradan dozu ve zaman aralıklarını girerek dalgalanmaları görebilirsiniz. Bugüne kadar yapılmış genel çalışmaları baz alıyor. Enanthate esterinde Haftada 2 enjeksiyonda %20 ye kadar dalgalanma söz konusu. Her iki günde 1 de ise %5-6 düzeyinde daha düşük dalgalanma. Birinin iyi diğerinin kötü olduğunu söylemiyorum. Bence çok büyük fark yok ama enjeksiyonu dert etmeyen kişiler ve daha sabit bir seviye isteyenler için gün aşırı dozlar daha iyi. 

Doğal halimizde sabah erken saatlerde pik yapıp uyuyana kadar bu seviyeler %50 ye kadar düşebiliyor. Yani yüksek dalgalanma söz konusu. Bu yüzden dalgalanmaları sevenler var. Ama bunu tam olarak sirkadiyen ritmi taklit edecek şekilde yapmamız imkansıza yakın 

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Elimde 1ML'i 300MG olan bir Boldenon var.
      SORULARIM:
      450 mg ilaç almam için haftalık 1.5ml vurmam gerekiyor.  Enjeksiyonlarımı 2 ye bölüyorum haftada 2 enjeksiyon yapıyorum 0.75ml ilaç vurmam için hangi şırıngaya ihtiyacım var? NOT:
      5cc şırıngada ayarlamak zor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: cangr8
      Selamlar,
      Neredeyse bir aydır hafta da 2 kere kendime bacaktan enjeksiyon yapıyorum ve her yapışım acısız ağrısız geçmişti. Dün sol bacağımdan yaparken batırır batırmaz çok kötü bi ağrı girdi bişi olmaz diyerek iğneyi soktum soktukça iyice acımaya başladın ve bacak kasım seğirdi bende direkt enjekte etmeden çektim  iğneyi değiştirip diğer bacağıma yaptım.
      Bunun nedeni nedir damara mı geldim yoksa başka bi şey mi çok acıdığı için damar kontrolü yapamadım.
    • Yazan: lolitakong
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÜRÜNLER:
      MASTERON ENT. TESTOSTERON ENT. SORULARIM:
      İkisini tek enjektöre çekip kas içi vurabilir miyim? Yoksa ayrı ayrı mı vursam daha iyi olur?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Halil03
      Merhabalar Peptid Türkiye,
      Bir sıkıntım var ve başına gelen oldu mu ? Dün enjeksiyon günümdü ve eşime omuzuma nereye vuracağını söyledim, ve tabi omuzumun en üst bölgesine vurdu 🤦🏻‍♂️, vurduktan sonra fark ettim ve şu an kolumu zor kaldırıyorum ağrıdan . 
      SORULARIM:
      Sebebi be olabilir? Bu durum ne kadar sürer? Bu sorunu nasıl çözebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ahmets
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Biliyorsunuz ki sustanon yasaklandı. Sipariş ettiğim enanthe ise kırık geldi ben yenisi bir hafta sonra elimde olacak. Son testosteron enjeksiyonumu 250mg sustanon olarak dün yaptım. Yeni testom gelene kadar 1 hafta boyunca npp ve rimoya  devam etsem sıkıntı olur mu? Yoksa onları da bir hafta kesmeli miyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.