Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cedricmcmillan

Test e açılmasını bekleyene kadar 1 aylık dianabol kullanımı hakkında fikirleriniz?

Önerilen İletiler

Test enanthate uzun esterli haftada 2 kez pazartesi 125mg

cuma 125 mg 

Şeklinde düşünüyorum ve test e vücutta açılana kadar dianabol kullanmayı düşünüyorum bunun yerine paraya kıyıp dianabol yerine masteron mu tercih edilir sizce?dianabol 1 aylık kullanıcağım sonrasında keseceğim toksik olmasından mütevellit

tarihinde cedricmcmillan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    620

masteron ekle tabi 250 testoya ne kickstartı :D .

• ahahaha 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
cedricmcmillan, Şimdi yazdı:

cuma 125 mg 

Şeklinde düşünüyorum ve test e vücutta açılana kadar dianabol kullanmayı düşünüyorum bunun yerine paraya kıyıp dianabol yerine masteron mu tercih edilir sizce?

İkisi de farklı kullanılan ilaçlar hedef ne ona göre yorum katalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas, 39 dakika önce yazdı:

masteron ekle tabi 250 testoya ne kickstartı :D .

amacım definasyon daha uygun olur haklısın 

sadece 2 hafta sabretmem gerekir o zaman 

5am5unlu, 38 dakika önce yazdı:

İkisi de farklı kullanılan ilaçlar hedef ne ona göre yorum katalım 

hedefim kas kütlesi koruyarak yağ vermeye çalışmak yani olan paketi daha keskin hale getirmek 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62

dbol sadece su tutar, işersin gider. Ufaktan güçlenirsin hiç bir şeye yaramaz. Masteron olabilir söylendiği gibi, veya bulabilirsen dhb ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

dbol sadece su tutar, işersin gider. Ufaktan güçlenirsin hiç bir şeye yaramaz. Masteron olabilir söylendiği gibi, veya bulabilirsen dhb ekleyebilirsin.

Dhb hakkında deneyim araştıyorum hocam kullandın mı nasıl etkileri var kullandıysan dozajların neydi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    62
5am5unlu, 8 dakika önce yazdı:

Dhb hakkında deneyim araştıyorum hocam kullandın mı nasıl etkileri var kullandıysan dozajların neydi

dozajları belirlemede beni örnek alma, kullanırsan önereceğim marka ZPHC'dir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    135
cedricmcmillan, 53 dakika önce yazdı:

cuma 125 mg 

Şeklinde düşünüyorum ve test e vücutta açılana kadar dianabol kullanmayı düşünüyorum bunun yerine paraya kıyıp dianabol yerine masteron mu tercih edilir sizce?dianabol 1 aylık kullanıcağım sonrasında keseceğim toksik olmasından mütevellit

Aslında genel kanıya ters olarak Dianabol kullanımı yararlı olabilir su tutumu ve BMI artışı ile birlikte yakılan kalori miktarı her türlü daha fazla olacak ve bazal metabolizma hızı da dolaylı olarak kütle kazanımı ile artacak. Bu sırada üstüne ek gelmiş olan su kütlesi korunurken vücudunda yağ yakarsın ve kullanmayı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde daha kuru bir görüntüye sahip olabilirsin. Güç artışı ile birlikte hipertrofik düzlemde daha efektif ve kaslardaki nitrojen ve azot tutumu ile de aynı şekilde protein sentezi daha fazla hale gelir.

Senin için kısacası bir taşla iki kuş vurulmuş olur. Kullandığın süre zarfında su tutması haklında problem olmayacağını düşünüyorsan senin için daha efektif bir yol olabilir. Üstelik Dbol mental olarak iyi hissetmeye yol açar aynı şekilde antrenmanlarının kalitesini ve pump hissiyatını çok güzel oranda artırır. Senin için süreci daha zevkli bir hale getirme potansiyeline de sahiptir dianabol aynı şekilde. Lakin ikisi de kimyasal olarak androst iskeletine sahip ve birinci ve ikinci karbonları arasında alfa1 yani çift bağ olmadığı için aromatizasyon ihtimali var E2 (estradiol) seviyelerine dikkat edip ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.

Kişisel fikrimi soracak olursan sabit kuru bir görüntü de istiyorsan Superdrol kesinlikle 10/10’luk bir kickstart olur teoride kısa sürede güzel bir kas kütlesi kazandırır ve aynı şekilde bu kazanımlar “kuru” kazanımlardır lakin toksikite oranını düşündükçe hem alfa17 alkali grubuyla metillenmiş olması hem de yüksek anabolik etkileri sebebi ile metabolizasyon şurasında ve sonrasında oluşacak oksidatif stres kuşkuya düşürür. Tercihin ne olurdu dersen ben Superdrol kullanırım risk almayı sevdiğimden ötürü lakin dianabol daha güvenilir bir opsiyon olur hatta ve hatta sulanmak istemiyorsan ve bünyende steroidal etkiyi daha erken istiyorsan Turinabol bile kullanabilirsin.

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    48
Fuhrer, 8 dakika önce yazdı:

dozajları belirlemede beni örnek alma, kullanırsan önereceğim marka ZPHC'dir.

Yok dozaj hakkında değil de daha çok etkileri açısından sordum kullanmak istiyorum o yüzden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg, 58 dakika önce yazdı:

Aslında genel kanıya ters olarak Dianabol kullanımı yararlı olabilir su tutumu ve BMI artışı ile birlikte yakılan kalori miktarı her türlü daha fazla olacak ve bazal metabolizma hızı da dolaylı olarak kütle kazanımı ile artacak. Bu sırada üstüne ek gelmiş olan su kütlesi korunurken vücudunda yağ yakarsın ve kullanmayı bıraktıktan sonra 1 hafta içinde daha kuru bir görüntüye sahip olabilirsin. Güç artışı ile birlikte hipertrofik düzlemde daha efektif ve kaslardaki nitrojen ve azot tutumu ile de aynı şekilde protein sentezi daha fazla hale gelir.

Senin için kısacası bir taşla iki kuş vurulmuş olur. Kullandığın süre zarfında su tutması haklında problem olmayacağını düşünüyorsan senin için daha efektif bir yol olabilir. Üstelik Dbol mental olarak iyi hissetmeye yol açar aynı şekilde antrenmanlarının kalitesini ve pump hissiyatını çok güzel oranda artırır. Senin için süreci daha zevkli bir hale getirme potansiyeline de sahiptir dianabol aynı şekilde. Lakin ikisi de kimyasal olarak androst iskeletine sahip ve birinci ve ikinci karbonları arasında alfa1 yani çift bağ olmadığı için aromatizasyon ihtimali var E2 (estradiol) seviyelerine dikkat edip ona göre hareket etmeni tavsiye ederim.

Kişisel fikrimi soracak olursan sabit kuru bir görüntü de istiyorsan Superdrol kesinlikle 10/10’luk bir kickstart olur teoride kısa sürede güzel bir kas kütlesi kazandırır ve aynı şekilde bu kazanımlar “kuru” kazanımlardır lakin toksikite oranını düşündükçe hem alfa17 alkali grubuyla metillenmiş olması hem de yüksek anabolik etkileri sebebi ile metabolizasyon şurasında ve sonrasında oluşacak oksidatif stres kuşkuya düşürür. Tercihin ne olurdu dersen ben Superdrol kullanırım risk almayı sevdiğimden ötürü lakin dianabol daha güvenilir bir opsiyon olur hatta ve hatta sulanmak istemiyorsan ve bünyende steroidal etkiyi daha erken istiyorsan Turinabol bile kullanabilirsin.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler bende bu mantığa göre düşündüm alacağım suyu önemsemiyorum çünkü her halükarda daha kuru bir görüntü gelecek herşey hazır çünkü 

Turinabol bir B planı şuanlık e2 seviyesi için sadece arimidex yeterli olmaz diye düşünüyorum çok zorda kalırsam masteron eklerim e2 seviyesine katkısı olduğunu düşünüyorum onun dışında e2ye dair tavsiyelere de açığım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.