Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

c4b0ii

Ilk kür planlaması hk. 16 haftalık! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

c4b0ii    1

Selamlar Öncelikle,

KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:

  • 21 Yaşındayım
  • 1.72 boyundayım
  • 4 Senedir Natural VG ile uğraşıyorum

134 kilo olarak başladığım serüvene son sene gaza gelmem ve kendime iyi bir hoca bulmam ile yaz döneminde çatır çatır 72 kilolarda gezmiştim 4-5 aydır Clean bulk tarzı bi ilerleme yakaladım 76 kilolarda %13 civarlarında takılıyorum yarışmak istediğimden ilk kürümü 2 ay önce yapmaya karar verdim hocamla birlikte oturup konuştuk 16 haftalık kür içeriği şu şekilde

  • Aburaihan Test Ent 300
  • Boldenone Marka henüz karar vermedim 200 
  • Masteron 150
  • Son 4 hafta Wins

Dozları buradan aldığım geri dönüşlere göre düzenlemek isterim bu yüzden yorumlarınız benim için değerli…

IMG_6775.jpeg IMG_7124.jpeg IMG_7135.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


c4b0ii    1
Tony Montana, 12 dakika önce yazdı:

Öncelikle tebrik ederim bu kadar kilo verip böyle görünmek gerçekten güel bi his olmaşı

yalnız bence form fotoğraflarının açıları çok kötü ya da karanlık çıkmışlar. Daha açıklayıcı çekilebilir 

dozlar giriş için uygun gözüküyor ama ben olsam ilacı kanıma sokuyorsam en azından değecek dozlar girerdim yani biraz daha fazla

zamanın varsa da daha uzun kür tavsiye ederim

Yorumun için saol öncelikle gerçekten hissiyat olarak bu zamana kadar en iyi hissettiğim yıl oldu fotoğraf mevzusu biraz kameranın azizliği😄

Daha dozlar tam belli olmamakla beraber test yaptırdıktan sonra hocamın planlamasıyla beraber gideceğim, fakat yine de buradaki insanların fikrini almanın iyi olacağını düşündüm 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: aleforsa111
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tekrar antrenman yapmaya başlayacağım fakat bu sefer küre girmeyi planlıyorum şuana kadar istediğim fiziğe ulaştım denemez 4 aylık bir natural definasyon sürecim oldu ve çokta güzel ilerledi fakat yine istediğim fiziğe ulaşmış sayılmam amacım kütle koymaktan ziyade yağ oranımı düşürüp vücut hatlarımı daha belirgin yapmak istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:19 Boy: 1.81 Kg: 87 Yağ: %17 Şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım. İlaçlar hakkında fazla bir bilgim yok öğrenebildiğim kadar öğrenmeye çalışıyorum. Aklımda olan sadece ONLY TESTO vurma hedefim vardı fakat kararımı değiştirip yanına farklı bir anabolic eklemek istiyorum fakat tam emin değilim ne ekleyebileceğimden bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
      GÜNCEL FORM:
        
    • Yazan: darkmountain
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ben ilk kürüme girmeye karar verdim. 16 haftalık bir kür düşünüyorum şuan da biraz daha hacim kazanıp ileride definasyon kürü yapmak istiyorum ama sizin de tavsiyelerinizi almak istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 94 Boyum 1.76  KÜR PLANLAMAM:
      Swiss Pharma Testabol 250mg 20 Amp Swiss Pharma Primobolan 100mg 20 Amp Benelux Pharma Oxandrolone 10mg 100 tablet SORULARIM:
      Ne kadar kullanmalıyım? Planlama doğru mu sizce? Kaç hafta? Kaç ml? Kür içerisinde koruyucu kullanmama gerek varmı? ( Elimde şuan sadece milk thistle var) Pazartesi günü başlamak istiyorum baslamadan eklemek gereken birşey varmı? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:
         
    • Yazan: Cand
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk defa küre girdim ve ilk kürümde 5. Haftandayım.
      KÜR SÜRECİNE DAİR:
      Haftalık 250mg testosteron kullanıyorum. Yan ürün vs kullanmıyorum. Çok bi değişiklik olmadı. Ufak gelişmeler, büyümeler ve güç artısı var. SORULARIM:
      Sizce 250 az mı 500 vurmalı mıyım? Sağlığı korurken bir yan ürün daha eklemek mantıklı mı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmettones
      Kıymetli abilerim ve forum büyükleri, lütfen ilk kürümü yorumlar mısınız bir şeyi değiştirmeli miyim?
      HAFTA    Testosteron Enanthate Boldenone Enjeksiyon Sıklığı 1 250 mg 200 mg Haftada 1 kez (Pazartesi-Perşembe) 2 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 3 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 4 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 5 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 6 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 7 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 8 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 9 250 mg 200 mg Haftada 1 kez 10 250 mg 200 mg Haftada 1 kez
      HAFTA    Nolvadex (Tamoksifen) Dozu 13  40 mg/gün 14 40 mg/gün 15 20 mg/gün 16 20 mg/gün 17 20 mg/gün 18 20 mg/gün
    • Yazan: lilarnold
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      20 Yaşında 5 yıllık spor geçmişi olan biriyim. 184cm 84kgyim ve Yağ oranım %17 civarlarında 1 Ay önce küre girme kararı aldım. Kafamda Kurduğum plandan bahsetmek istiyorum size. Kafamdaki soru işaretlerini tam olarak giderme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kan testlerimi verdim. Hepsi şuan normal seyrinde. 13 - 14 yaşlarında yaptırdığım bir kan testinde Tiroidim referans değerin çok minimal düzeyde üstünde çıkmıştı. 
      KÜR PLANLAMAM: 
      İlk bir ay haftalık 375Mg Enant. ( 0 - 4 Hafta) İkinci ay formun durumuna göre dozajlandırılmış Maste. ( 4 - 10 ) Hafta + 375mg Enant (10 - 12 ) Haftalar arasında Testo Enant. 375 mg Ardından PCT olarak da kan testine göre 14 - 15. Hafta;
      4 hafta pregnyl sonraki 4 hafta Tamoxifen. Kullanmayı düşünüyorum. Bu 8 Haftalık dönemde ise her gün Kingsize Off Cycle ürününü kullanmayı ve bunu Çinko Magnezyum ile desteklemek istiyorum. Kür süresince kullanacağım LVR ve KDNY ürünlerini de PCT döneminde ilk 4 hafta kullanmayı düşünüyorum. Küre girdiğimde benden eminim bir çok sağlıksal şey götürecektir. Bunları Minimalize etmek için planlarım yukarıdaki gibi. Önerileriniz , muadil ürün tavsiyeleri, dozajlama, yahut PCT sırasında kullanacağım şeylere ekleme konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×