Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Revengew

Sp labs eski kalitesinde mi?

Önerilen İletiler

Revengew    9

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

SP kullanan güncel arkadaşlar yardımcı olabilir mi eski kalitesi var mı verim alabiliyor musunuz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    617

en son geçen sene kullandım kısa geniş şişe olanını memnundum. eski ince uzun flakonla arasında bi fark hissettmedim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    826
Revengew, 10.12.2024 - 16:59 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

SP kullanan güncel arkadaşlar yardımcı olabilir mi eski kalitesi var mı verim alabiliyor musunuz?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

eski sp labs değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    153

Bencede sp ölmüş gecen sene denedim cogu ğrününü boştu. 7 yıl önceki balkan pharma vermodje vardı o zamanlar cok başkaydı treni yataktan cıkartmıyodu beni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    8
Yusufdemir1995, 11 saat önce yazdı:

Bencede sp ölmüş gecen sene denedim cogu ğrününü boştu. 7 yıl önceki balkan pharma vermodje vardı o zamanlar cok başkaydı treni yataktan cıkartmıyodu beni

Kardeşim günaydın.

Gördüğüm kadarıyla son 1 yılda cooper,sp,black dragon,dragon pharma kullanmışsın.

Bu ilaçları yorumlar mısın hangilerinden ne etkiler aldın hangisini tavsiye edersin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    153
Titpep, 5 saat önce yazdı:

Kardeşim günaydın.

Gördüğüm kadarıyla son 1 yılda cooper,sp,black dragon,dragon pharma kullanmışsın.

Bu ilaçları yorumlar mısın hangilerinden ne etkiler aldın hangisini tavsiye edersin?

Selamlar kral tabiiki. Cooper hiç beğenmedim yani calısıyor ama değmez ve ödem yapıyordu hafifte olsa. Sp desen sadece kendim değil 3 arkadas daha kullandık denedik leş. Eski spler asla değil. Black dragon güzel ödem yapmıyor hic . Dragon pharmayıda beğenmiyorum zamanınnda denemedigim ürünü kalmadı o seriler çok kötüydü.

• Ama 2 arkadaşım noxy kullandı cocuklar yaakın arkadasım gözlemledim çok değişik geliştiler ve 0 ödem miş.
  • Bende ileriki dönemlerde noxy deneyeceğim şuanlık gözlemin noxy tek atıyor bence açık ara.
  • Çocuk göremedigi formu gördü bahsettigim kişide 9 yıllık antrenör.
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    690
Yusufdemir1995, 3 dakika önce yazdı:

Selamlar kral tabiiki. Cooper hiç beğenmedim yani calısıyor ama değmez ve ödem yapıyordu hafifte olsa. Sp desen sadece kendim değil 3 arkadas daha kullandık denedik leş. Eski spler asla değil. Black dragon güzel ödem yapmıyor hic . Dragon pharmayıda beğenmiyorum zamanınnda denemedigim ürünü kalmadı o seriler çok kötüydü.

• Ama 2 arkadaşım noxy kullandı cocuklar yaakın arkadasım gözlemledim çok değişik geliştiler ve 0 ödem miş.
  • Bende ileriki dönemlerde noxy deneyeceğim şuanlık gözlemin noxy tek atıyor bence açık ara.
  • Çocuk göremedigi formu gördü bahsettigim kişide 9 yıllık antrenör.

Burak hoca saf değil :) bildiğim kadarıyla 10 yıl sp ile çalıştı sonra bıraktı noxy geçti balkan arkasından çekilince marka çöp oldu.

tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    153
GHOST, 1 dakika önce yazdı:

Burak hoca saf değil :) bildiğim kadarıyla 10 yıl sp ile çalıştı sonra bıraktı noxy geçti balkan arkasından çekilince marka çöp oldu.

Benim gördüğüm koskoca böyle bir site sahibi ki türkiyede tek bence herkes bişeyler öğreniyor. Kendini kimse ateşe atmaz adam hakkını veriyor ben bunu gördüm

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    690
Yusufdemir1995, 1 saat önce yazdı:

Benim gördüğüm koskoca böyle bir site sahibi ki türkiyede tek bence herkes bişeyler öğreniyor. Kendini kimse ateşe atmaz adam hakkını veriyor ben bunu gördüm

Burak hocayı sizin kadar eski tanımıyorum belki bende onunla çalışıyorum bilgisinin yanında takıntılı denecek kadar işini önemsiyor. Zaten peptidturkiye başka seviye misal yurt dışında eroids var forum olarak inanılmaz popüler oranın tr versiyonu olarak görüyorum burayı. Dediğin gibi kendini ateşe atmaz kitlesi belli üç lira liracı tayfadan onu ayıran üst seviye pahalı markalarla çalışıyor  ve çok müşteri seçiyor en sevdiğim yanı bu kimseye ezbere ilaç dağıtmıyor. neyse işi gücü rast gelsin noxy bu çizgisinde giderse adından uzun seneler bahsettirir. yeni başlayanlara tavsiyem noxy sarmları deneyin steroidlerden hangi performansı alıyorsanız o perfomansı veriyor size :) rast gelsin.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.