Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Unrest

Trt dozda test sonuçları ve yüksek e2.

Önerilen İletiler

Unrest    116

Selamlar,

Yaklaşık 2 ay önce trtye girmeye karar verdim. Araştırmalarım sonucu bunun en iyi uygulamasının haftalık 1000-1200 arasında total testo ile birlikte haftalık 500-1500 iu hcg uygulaması olduğunu buldum. Hcgnin faydalarının sadece vücudun testo üretimi için değil, beyinde bulunan lh reseptörleri ile de bilişsel faydalar sağladığına inanıyorum okumalarımdan. Ayrıca libido penis hassasiyeti vb içinde çok faydalı. Lh in sürekli düşük olmasının genel manada hiç bir şekilde iyi olmadığına inanıyorum. Bu yüzden sık kullanılan hcgyide ekipmanlara ekledim. Bu yüzden haftalık 1000 iu da hcg uygulamaya başladım yanında. 

Yaptıklarım:

• 40mg testosterone enanthate/ 2 günde 1 ( yani haftalık 140 mg a denk geliyor. Iki günde bir uygulama nedenim, daha sabit testo seviyeleri elde etmek ve enjeksiyonda zorlanmamam. Bunun hakkındaki tartışmaların aşırı önemli olmadığını düşünüyorum).
  • 325 iu HCG/Pztsi , Çarş, Cuma ( buda hemen hemen haftada 1000 iu hcgye denk geliyor)

Markalar: Aburaihane Enanthate ve Ovitrella rHCG

Test sonuçlarım bunlar. E2 seviyem bugüne kadar gördüğüm 100+ test sonucundan çok daha farklı geldi. Hcgli trt protokolleri yurt dışında çok fazla uygulanıyor benimde orda bazı doktor ve biyokimyacı arkadaşlarım olduğundan çok fazla test inceleme imkanım oldu. E2 seviyesi bukadar yükselen birini hiç görmemiştim desem yeri. Bunun Hcgye aşırı tepki vermemden ileri geldiğini düşünüyorum o yüzden önümüzdeki 1 ay hcgyi kesicem ama sizin de test sonuçlarına göre yorumlarınızı alabilirsem sevinirim.

Screenshot_20241210_142544_Gallery.thumb.jpg.fb18baee6e33574c67c47aa9135db93b.jpg Screenshot_20241210_142306_Gallery.thumb.jpg.01bfd4cb8a334baa0894a63b38eded26.jpg Screenshot_20241210_142111_Gallery.thumb.jpg.ee0616f724c4c4f61d725d046172af3b.jpg Screenshot_20241210_142200_Gallery.thumb.jpg.482348e39a4a8293f4ac2f62f1bdb2b2.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    116
6arrows, 11 dakika önce yazdı:

2 aydır sadece 140mg mı alıyorsun testoyu?

Evet 2 günde bir 0.16 ml aburaihane enanthate.

Janoshik testlerinde 1mlde 240 mg civarı olduğu görülüyor. 40mgdan biraz düşük bile olabilir yani.

Şuanda dozu 105 mg a düşürüp hcgyide tamamen kesmeyi düşünüyorum. 1000-1200 aralığına çekmek için 

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    182

2 aydır 140mg kullanıyorsan bu kadar yüksek çıkmamalı testo. yüksek testo üstüne hcg uyguluyor olman östrojenini yükseltmiştir. testislerinde atrofi yoksa veya düzeldiyse hcg uygulamayı bırak testoyu düşürmene gerek yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
6arrows, 3 dakika önce yazdı:

2 aydır 140mg kullanıyorsan bu kadar yüksek çıkmamalı testo. yüksek testo üstüne hcg uyguluyor olman östrojenini yükseltmiştir. testislerinde atrofi yoksa veya düzeldiyse hcg uygulamayı bırak testoyu düşürmene gerek yok

Insanlarin küçük bir kısmı testoya daha fazla tepki verebiliyor. Böyle örnekler çok fazla var incelediğim testlerde. 200 mgla 2200 total testo alan biri var mesela şuan muhabbet ettiğim. Şuan 80 mgla devam ediyor trt dozları için. Bu anormalde olsa karşılaşılabilen bir durum. Ama e2 si bukadar yükselen biri kendimden başka görmemiştim.

@rastlantisalevet 0.3 altında ikiside 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94

TRT doz alıyorum demene rağmen sadece total testo değil serbest testo da yüksek çıkmış. Bu işte bir karışıklık olsa gerek. Ayrıca hcg östrojeni yükseltir fakat bu kadarına nadir rastladım. LH ve FSH değerlerini göremedim varsa onları da atabilir misin ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.016
Unrest, Şimdi yazdı:

Insanlarin küçük bir kısmı testoya daha fazla tepki verebiliyor. Böyle örnekler çok fazla var incelediğim testlerde. 200 mgla 2200 total testo alan biri var mesela şuan muhabbet ettiğim. Şuan 80 mgla devam ediyor trt dozları için. Bu anormalde olsa karşılaşılabilen bir durum. Ama e2 si bukadar yükselen biri kendimden başka görmemiştim.

HCG uygulamasını kesip 3 hafta sonra tekrar test vermelisin. Durumunu tam anlayalım. Sürekli HCG kullanımı da vücutun gerektiğinde PCT için kullanımında etkiyi azaltabiliyor. Bunu göz ardı etmeyelim.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    94
Unrest, 1 dakika önce yazdı:

Trt dozda bu şekilde olması normal değil ayrıca hcg de kullanmışsın. Testesteron dozunda bir karışıklık yapmış olmayasın :$ 140mg için bu değerler normal değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
mamibolone, 4 dakika önce yazdı:

TRT doz alıyorum demene rağmen sadece total testo değil serbest testo da yüksek çıkmış. Bu işte bir karışıklık olsa gerek. Ayrıca hcg östrojeni yükseltir fakat bu kadarına nadir rastladım. LH ve FSH değerlerini göremedim varsa onları da atabilir misin ?

Lh ve Fsh 0.3den düşük. eve gecince onların bulunduğu pdfden gönderebilirim.

Karışıklık yapmam imkansız 1 mli steril flakona aktarıyorum ve her dozda 0.16 ml olcak sekilde kullanıyorum. @mamibolone

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    373

Kendi fikirimce trt’de veya cruise’da vs. gonadotropin uygulamasını sağlıklı bulmuyorum. Leydig hücrelerine ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
AREN, 15 dakika önce yazdı:

Kendi fikirimce trt’de veya cruise’da vs. gonadotropin uygulamasını sağlıklı bulmuyorum. Leydig hücrelerine ciddi anlamda zarar verdiğini düşünüyorum 

Abi ben bu konuda net bir okuma yapamadım. 3+yıldır hcg ile birlikte trtde olan bir çok insanla konuştum. Bana bir çoğu hcgnin vazgeçilmezleri olduğundan bahsetti. Onlar sadece testis üretimini tersine çevirmek için kullanmıyor. Bazıları penis hassasiyeti, bazıları bilişsel olarak daha iyi hissettiğinden bahsediyor. Ben zaten şuana kadar okuduklarımdan pct yapmayı çok düşünmüyorum( düşük dozlarda bun gerek olmadığını düşünüyorum). Ama pct yapmayacaksam da Hcg şart.

Lhin kapatilmasinin bilişsel gerilemeye neden olacağına inanıyorum. Ama bende de böyle yüksek e2 seviyelerine sebep oluyorsa eğer Hcgyi mecburen bırakıcam.

Sizdende benzer şeyleri duyduğumdan 1 ay 105 mg haftalık only testo uygulayıp tekrar kan testi vericem. Ozaman anlayacağız. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.016

Penis hassasiyeti konusu LH'dan ziyade E2 ve Prolaktin dengesi ile alakalı. E2 düştükçe hassasiyet azalır. E2 yükseldikçe artar. Bizim gibi genetik olarak e2 düşüklüğü olan bireylerde erken boşalma saydığımız şey 7-8 dakika civarıdır. PCT aşamasında e2 yükselmesi normaldir. Korunmak için de (jinekomasti vs) reseptörleri dolduran tamoksifen kullanırız. Yükselen E2 de hayvan gibi libido yapar. Peşi sıra da bünyeye göre değişken biçimde ereksiyon ve erken boşalma sorunları getirir. 

Kürde HCG gerekli midir? Kür de değil ama cruise döneminde testisler çok küçüldü ise evet uygulanabilir. HCG'ye rağmen LH ve FSH 0,3 üstüne çıkmıyorsa bir miktar soruna işaret ediyor olabilir. Vücudun bu ilaca tepkisi azalmış / direnç kazanmış olabilir. Bu da PCT aşamasında HCG'den tepki alamayacaksan ne yapacağız sorusunu getirir. 

Kür'ün tabiiyeti gereği üretim durur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
rastlantisal, 8 dakika önce yazdı:

Penis hassasiyeti konusu LH'dan ziyade E2 ve Prolaktin dengesi ile alakalı. E2 düştükçe hassasiyet azalır. E2 yükseldikçe artar. Bizim gibi genetik olarak e2 düşüklüğü olan bireylerde erken boşalma saydığımız şey 7-8 dakika civarıdır. PCT aşamasında e2 yükselmesi normaldir. Korunmak için de (jinekomasti vs) reseptörleri dolduran tamoksifen kullanırız. Yükselen E2 de hayvan gibi libido yapar. Peşi sıra da bünyeye göre değişken biçimde ereksiyon ve erken boşalma sorunları getirir. 

Kürde HCG gerekli midir? Kür de değil ama cruise döneminde testisler çok küçüldü ise evet uygulanabilir. HCG'ye rağmen LH ve FSH 0,3 üstüne çıkmıyorsa bir miktar soruna işaret ediyor olabilir. Vücudun bu ilaca tepkisi azalmış / direnç kazanmış olabilir. Bu da PCT aşamasında HCG'den tepki alamayacaksan ne yapacağız sorusunu getirir. 

Kür'ün tabiiyeti gereği üretim durur. 

Abi burda atladığın bir nokta var. Ben testo alırken , hcg alıyorum. Ve yüksek dozlarda değil bir ovitrelle iğnesi bana 6.5 hafta gidiyor. Tamamen doğal Lh seviyelerini hcg ile taklit etmeye dayalı bir strateji. Lh ve fsh ın artması benim bildigim testo alırken çok mümkün değil. Direkt lh ve fsh biyoözdeşini almıyorsak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.016
Unrest, Şimdi yazdı:

Abi burda atladığın bir nokta var. Ben testo alırken , hcg alıyorum. Ve yüksek dozlarda değil bir ovitrelle iğnesi bana 6.5 hafta gidiyor. Tamamen doğal Lh seviyelerini hcg ile taklit etmeye dayalı bir strateji. Lh ve fsh ın artması benim bildigim testo alırken çok mümkün değil. Direkt lh ve fsh biyoözdeşini almıyorsak.

Böyle yapıp kazara baba olan arkadaşlar var :)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Böyle yapıp kazara baba olan arkadaşlar var :)

Evet :D . Çünkü HCG direkt lh ı taklit ediyor. Yani Lh i yukseltmeksizin LH görevi görüyor. Ama sperm üretimi kısmını yani Fsh la bağlantısını tam bilmiyorum. Hcg kullanmadan bile baba olanlara denk geldiğimden bu durum normal :D Bu arada büyük ihtimalle trt ile birlikte hcgden en çok fayda görenlerde sizin gibi düşük e2ye sahip olanlar olmalı. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    34

Bana kalırsa hcg alımını direkt kesme hocam. Çünkü hcg sadece lh taklit edip testo üretiyor gibi düşünme bunun yanında birçok prohormonu vs üretmek içinde sinyal veriyor testislerde.  TRT de lh kesildiği için testis fabrikayı kapatıyor ve diğer üretilen hormonlardan vücudun mahrum kalıyor. Bahsettiğin bilişsel,cinsel vs katkıları bunları vücuda sağlayarak ta veriyor hcg. Yabancılarda bu protokolü trt ve normal kürde uygulayanlar baya var , hatta pregnyl varken bende yapıyordum. Haftada 2 ye düşürmeyi yada dozaj düşürmeyi dene. Hatta bir süre tamamen kesip E2 nin ne kadar fark ettiğini görüp ona göre bir yol çizebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
billythekid, 23 dakika önce yazdı:

Bana kalırsa hcg alımını direkt kesme hocam. Çünkü hcg sadece lh taklit edip testo üretiyor gibi düşünme bunun yanında birçok prohormonu vs üretmek içinde sinyal veriyor testislerde.  TRT de lh kesildiği için testis fabrikayı kapatıyor ve diğer üretilen hormonlardan vücudun mahrum kalıyor. Bahsettiğin bilişsel,cinsel vs katkıları bunları vücuda sağlayarak ta veriyor hcg. Yabancılarda bu protokolü trt ve normal kürde uygulayanlar baya var , hatta pregnyl varken bende yapıyordum. Haftada 2 ye düşürmeyi yada dozaj düşürmeyi dene. Hatta bir süre tamamen kesip E2 nin ne kadar fark ettiğini görüp ona göre bir yol çizebilirsin.

Hocam ilk.önce bu e2ye hcg mi neden oldu öğrenmem gerek. Bukadar yüksek e2 de kalmak sağlık sorunlarına bile neden olabilir. Tuhaf olan şu e2 ye rağnen free testo dht vb nin yüksek çıkması. Umarim.lab hatasidir diyorum. 

Sonuclari görünce birazda panikle bir tablet aromasin aldım. Onun etkisinin gecmesini de biraz bekliyorum. Yarilanma ömrü kısa ama yinede emin olmak için 1 hafta beklicem. E2 yi haftadan haftaya izlemeyi dusunuyorum. 

Biyokimyaci arkadasim benim yüksek.aromataz durumuna sahip oldugumu dogal sonuclarimdan düşünüyordu. Ama bu sonuçlardan sonra bir gen testi yaptırmamı istedi 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    34
Unrest, 47 dakika önce yazdı:

Hocam ilk.önce bu e2ye hcg mi neden oldu öğrenmem gerek. Bukadar yüksek e2 de kalmak sağlık sorunlarına bile neden olabilir. Tuhaf olan şu e2 ye rağnen free testo dht vb nin yüksek çıkması. Umarim.lab hatasidir diyorum. 

Sonuclari görünce birazda panikle bir tablet aromasin aldım. Onun etkisinin gecmesini de biraz bekliyorum. Yarilanma ömrü kısa ama yinede emin olmak için 1 hafta beklicem. E2 yi haftadan haftaya izlemeyi dusunuyorum. 

Biyokimyaci arkadasim benim yüksek.aromataz durumuna sahip oldugumu dogal sonuclarimdan düşünüyordu. Ama bu sonuçlardan sonra bir gen testi yaptırmamı istedi 😅

Aromasinin etkisi bir tık uzun sürer aromatazı yokederek çalıştığı için en garantisi dediğin gibi bir süre bekleyip garantiye almak. Doğal sonuçlarında yüksek lh,yüksek e2,düşük testo gibi durumlar varsa belki klinefelter gibi kromozomal bişeylerden falan şüphelendi belki arkadaşın,yaptırırsan sonuçlarını paylaş bende merak ettim 😃.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    116
billythekid, Bir saat önce yazdı:

Aromasinin etkisi bir tık uzun sürer aromatazı yokederek çalıştığı için en garantisi dediğin gibi bir süre bekleyip garantiye almak. Doğal sonuçlarında yüksek lh,yüksek e2,düşük testo gibi durumlar varsa belki klinefelter gibi kromozomal bişeylerden falan şüphelendi belki arkadaşın,yaptırırsan sonuçlarını paylaş bende merak ettim 😃.

Doğalken normal lh ,alt sınırın biraz üzerinde veya düşük fsh, 550-700 ng/dl arasında değişen total testo var. E2 ise total testo bu aralıklardayken 40-60 pg/ml arasında oluyor. Dht ise yine 1/10 dht/total testo oluyor en az.  E2im doğalkende biraz yüksek aynı zamanda dht de referansin üst sınırlarında oluyor. Ona tuhaf gelen çok düşük yağ oranındayken bu kadar yüksek e2ye sahip olmam ve e2 yan etkileri yaşamamam.  Şuan ki formum bu şekilde bu arada 177cm 69-71kg arasındayım. Trtye başladiktan sonra yani 2 ayda hemen hemen 7 kilo aldım. Konuya eklemek aklima gelmedi ama bu formda da e2 nin bukadar yüksek olması tuhaf gibi o yüzden ekleyeyim dedim.

Screenshot_20241210_191654_Gallery.thumb.jpg.e44ae3486585acba9022083cd7916efc.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
billythekid    34
Unrest, 44 dakika önce yazdı:

Doğalken normal lh ,alt sınırın biraz üzerinde veya düşük fsh, 550-700 ng/dl arasında değişen total testo var. E2 ise total testo bu aralıklardayken 40-60 pg/ml arasında oluyor. Dht ise yine 1/10 dht/total testo oluyor en az.  E2im doğalkende biraz yüksek aynı zamanda dht de referansin üst sınırlarında oluyor. Ona tuhaf gelen çok düşük yağ oranındayken bu kadar yüksek e2ye sahip olmam ve e2 yan etkileri yaşamamam. 

Şuan ki formum bu şekilde bu arada 177cm 69-71kg arasındayım. Trtye başladiktan sonra yani 2 ayda hemen hemen 7 kilo aldım. Konuya eklemek aklima gelmedi ama bu formda da e2 nin bukadar yüksek olması tuhaf gibi o yüzden ekleyeyim dedim.

Senin hormonal durumunun hemen hemen aynısı bendede vardı. 19-20 yaşların başında göğüste hassasiyet şikayetiyle doktora gittiğimde normal Lh ,düşük Fsh ,düşük-orta testo ve referans üstü E2 ve prolaktin vardı. E2 dışında hemen hemen aynı durum devam ediyor. Bu kesinlikle genetik bir durum elbette vardır bir tanısı ama ben bulamadım şimdiye kadar. İyi bir doktor bulabilirsen belki sorunun temeline inip,tanı koyup çözüm bulabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Liberta    23

TRT dozlarda yüksek E2'si olanlardan biride benim. Farklı bir sebepten ötürü kestim TRT'yi. HCG bile olmadan haftalık 100-120mg'lik dozlarda jinomasti belirlileri olmaya başlamıştı. E2 seviyem çok oynaktı ama 40-50'leri görmüştüm. Normal seviyem 20 civarı. Ben tıpkı Amerikalıların TRT protokollerinde uyguladıkları gibi haftada iki defa çeyrek Aromasin alarak E2'yi kontrol altına almıştım. Birde enjeksiyon sıklığıda bazılarında E2'yi spikeladığını öğrendim. Bir anti aromataz almadan önce haftalık dozu 2 yada 3'e bölerek deneme yaptıklarını ve başarılı olduklarını gördüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.