-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içi 4. hafta kan tahlili sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Jalrex, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: burakyildirim
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
500 mg testosteron enanthate 500 mg boldenon Küründe 11. haftam kan değerlerim kötü geldi ne yapmamı önerirsiniz ?
-
Yazan: mawsqa
Herkese hayırlı günler dilerim,
Pazartesi kan tahlili vermeyi düşünüyordum şuan aktif olarak mk677 kullanıyorum ve diğer hormon değerlerine de baktırmak istiyorum.
SORULARIM:
Hangi kan değerlerini istemeliyim? Tahlilden ne kadar süre önce cinsel ilişkiye girmemeliyim? Yaşadığım bölgede endokrinoloji yok dahiliye bu tahlilleri yapar mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Kür yapmamış doğal biri olarak kan testi sonuçlarımı yorumlama konusunda bana yardımcı olur musunuz?Yazan: Gordo
Herkese iyi günler diliyorum,
Yaklaşık altı aydır spora geri dönmüş durumdayım oldukça da iyi gidiyor disiplinim sağlam kür düşüncem vardı o yüzden referans olması adına bugün test verdim çıkan sonuçlar beklediğim gibi olmadı, herhangi bir sağlık sorunum da yok, libidoda düşüklük, ereksiyonda problem vs hiç bir sorunum yok ve daha önce kür de yapmadım. Test vereceğimi unuttuğum için dün alkol vs tükettim, cinsel perhizim 1 gündü, gece cok fazla yemek yedim vs sonuçlar bunlara mı bağlıdır, yoksa bir problem var da doktora mı görünmeliyim? prolaktin zaten yüksekti ama epey artmış.
-