Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sauron

Potansiyel kickstart ilaçlar hk.

Önerilen İletiler

sauron    3

Dostlar herkese iyi günler dilerim,

Kafamda az çok vuracağım testosterone miktarı ve esteri kesinleşti. 200 -> 375 mg artacak şekilde test. e. vuracağım, cycle'da muhtemel 10-12 hafta arası sürecek.

İlacın yaklaşık 40. gün falan peak yapacağını düşündüğümden ve bu zamana kadar da biraz güçlenmek istediğimden kendimce kickstart olarak kullanılabilecek ilaçları araştırıyorum. Şu ana kadar en çok dianabolun böyle kullanıldığını gördüm. İlk defa kür yapacak birine göre potansiyel kickstart olarak ne önerirsiniz? LGD4033, Rad-140 gibi SARM'lar mantıklı mıdır?

Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    862

testosteron enanthante 4.hafta peak yapar ayrıca only testo için kickstarta gerek yok testo açılınca tek başına dianabolun verdiği gücü ve hacmi tutmaz dianabolu kestiğinde geri hem gücün düşer hem kilon. 10 hafta çok az minimum 16 bana göre.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    3
ardas, 31 dakika önce yazdı:

testosteron enanthante 4.hafta peak yapar ayrıca only testo için kickstarta gerek yok testo açılınca tek başına dianabolun verdiği gücü ve hacmi tutmaz dianabolu kestiğinde geri hem gücün düşer hem kilon. 10 hafta çok az minimum 16 bana göre.

Kickstart'ı aslında biraz şımarık duygulardan dolayı istiyorum. İlk defa kür yapan biri için 4 hafta herhangibir güç belirtisi almamak can sıkıcı.

Turinabol falan daha iyi olur mu sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
sauron, 46 dakika önce yazdı:

Kickstart'ı aslında biraz şımarık duygulardan dolayı istiyorum. İlk defa kür yapan biri için 4 hafta herhangibir güç belirtisi almamak can sıkıcı.

Turinabol falan daha iyi olur mu sizce?

Turinbol güvenli seçenektir ama o beklediğin kickstart etkisini vermez. Tavsiye olarak Dianabol kickstart için biçilmiş kaftandır Anapolon ile birlikte lakin Anapolon, Dianabol gibi “iyi hissetme” duygusunu vermez. Anapolon çok daha güçlü bir ilaçtır ve seni daha güçlendirir, daha çok kas kazandırır ve aynada daha çok tatmin eder ama hissiyat olarak tansiyonda artış yaparsa iritasyon, anksiyete vb vb psikolojik etkilere sebep olabilir. Ben kendimde olsa Anapolon kullanırım ama hepte pişman olurum önerirsem Dianabol öneririm. Dikkat etmen gereken kısım aslında şu Dianabol östrojeni uçurur östrojeni kontrol altında tutarak ilerlemen gerekir ama Anapolon DHT türevi olmasına rağmen serum estradiol seviyelerini artırmadan östrojenik yan etkilere sebep olabiliyor bundan ötürü SERM türevi ilaçlar (Tamıksifen gibi) kullanmak faydalı olabilir.

Uzun lafın kısası sağlığı önemsemiyor aynayı önemsiyorsan Anapolon

Sağlığı birazcık önemsiyorsan ve kür içindeki hissiyati Dianabol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    3

Teşekkürler hocam görüşünüz için. Sanırım ya LGD4033 ya da dianabol kullanacağım.

Anlattıklarınıza ve yazılanlara göre ilk kür için iyi bi seçenek değil sanırım Anapolon.

Bir sorum daha var, 12 hafta gerçekten bolde için verimsiz bir süre mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
heisenbergg    320
sauron, 51 dakika önce yazdı:

Teşekkürler hocam görüşünüz için. Sanırım ya LGD4033 ya da dianabol kullanacağım.

Anlattıklarınıza ve yazılanlara göre ilk kür için iyi bi seçenek değil sanırım Anapolon.

Bir sorum daha var, 12 hafta gerçekten bolde için verimsiz bir süre mi?

Evet kesinlikle çok kısa bir süre ama bu kısa sürede bile ilaçtan verim almak mümkün. İlk 4 hafta alacağın dozun 3 katını enjekte edersen vücudun boldenon satürasyonuna ulaşacak ve teoride olan peak noktasından çok önce önceden planlamış olduğun dozun “peak” noktasına ulaşacaksın yükleme yaptığın doza değil. Lakin teoride ne kadar güzel ve zaman kazanma gibi dursa da alacağın yan etkiler dozaja oranla katlarca artabilir ve değmez. Bolde kullanacaksan 22-24 hafta yap kürünü ve deneyimsiz isen kesinlikle kullanma çünkü PCT yapmak neredeyse imkansıza yakın boldenone ile undesilenat esterinde karbon sayısı çok daha fazladır enanthate ve dekonant estetiklere göre bu demek ki kandan çok ama çok geç çıkar…

Dianabol kullanman çok daha verimli olur dostum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    3

@heisenbergg evet esterin uzunluğu hakkında bilgi sahibiyim, haklısınız. Sanırım ilk kürüm 12 haftalık only test. enantat olacak. Tekrardan yineleyeyim: LGD4033 veya RAD-140'ın 1 ay kullanılması mantıklı mı sizce?

**Mesajınızı geç gördüm dianabol öneriyorsunuz sanırım, teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.