Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ibrahim halil

21 yaşında bulk kürüne girmeye karar verdim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım 21
  • Boy 185
  • Kilo 62
  • Spor deneyimim 3 yıl

Küre girmek istiyorum bulk için önerinizi bekliyorum. :)

X bir hocanın bana yaptığı kür tavsiyesi:

6752cd8a6aa3a_WhatsAppGrsel2024-12-04saat21_38.40_86dc2afc.thumb.jpg.113f728ed4e121ce939c3a4aeb88ffbf.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Melihcan7    4

Bence dr beyinde dediği gibi 300 testoyla yapılıcak çok kas var jordan petersonda demişti ilk küre dönsem 300 testoyla başlarım diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan7    4
ibrahim halil, Şimdi yazdı:

testoyu 300 e çeksem boldenonu da mı 300 e çekmem gerekiyor

Bence onu düşürmene gerek yok ama tabi biraz daha safe gitmek için düşürebilirsin ilk kürün zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan07, 8 dakika önce yazdı:

Bence onu düşürmene gerek yok ama tabi biraz daha safe gitmek için düşürebilirsin ilk kürün zaten

danabola ne diyosunuz yan etkisi fazla tablet olduğu içinde yinede kullanmamı önerir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcan7    4
ibrahim halil, 5 dakika önce yazdı:

danabola ne diyosunuz yan etkisi fazla tablet olduğu içinde yinede kullanmamı önerir misiniz

anapolon bir gelir pir gider hemen doldurur ama bırakınca hemen gider forumda araştırırsan görürsün bence oxandrolon kullan 12 hafta 

tarihinde Melihcan07 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bilekciyim hocam kuvvet konusunda sıkıntım yok irilikte de sadece kilo almam çok zor en fazla 70 kiloyu görebildim oda çok zor şekilde test felanda yaptırdım bunun için sonuç metabolizma hızlı her zaman 62 ile 65 kilo arasında kalıyorum 

Özelden atılabilir mu hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hızlı metabolizmaya sahipsen kısaca herkesten çok daha fazla yemen gerek

özelden mesaj atılmıyor forum kurallarına aykırı özle konuşmalar

Ben yine de önce kütle alıp öyle küre girmeni tavsiye ederim çünkü ilacı bıraktığında kazanımların da gidecek eski haline döneceksin 

Hocam insta hesap alabilir miyim kafama takılan soruları sorayım size

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 dakika önce yazdı:

Hocam o da yasak forumda

forumda sadece buradan konuşuyoruz her şeyi tel no, sosyal medya vb gibi şeyler vermek yasak

aklına takılanları buradan sorabilirsin hem benden bilgili tecrübeli hocalarım da yardımcı olurlar 

Hocam attığım kür programı nasıl danabolu çıkarmayı düşünüyorum sizce dozları vs

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 1 saat önce yazdı:

Bence dozlar normal. Dbol olmasa da olur katılıyorum. İlk 4 hafta bu dozların yarısı sonra da yükselterek de gidebilirsin direkt 500 testo 400 bolde sabit de. 12 hafta kısa ama bana göre en az 16 hatta daha uzun olmalı. Bolde zaten geç peak yapıyor 

Kısa esterli ne önerirsiniz hocam peki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    55

Bolde etkilerini zaten 10.haftadan sonra göstermeye başlıyor hemen hemen. Bence @Lovinghocamızın paylaştığı bi konu vardı uzun kür nasıl olmalı diye onu incele derim. 12.haftada bitireceksen Rimo kullanabilirsin bence. Tabi daha tecrübeli hocalarımız da var onlar da öneride bulunabilir. Ama 12 hafta tutacak olsam rimo kullanırdım ben. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana, 3 saat önce yazdı:

Bence dozlar normal. Dbol olmasa da olur katılıyorum. İlk 4 hafta bu dozların yarısı sonra da yükselterek de gidebilirsin direkt 500 testo 400 bolde sabit de. 12 hafta kısa ama bana göre en az 16 hatta daha uzun olmalı. Bolde zaten geç peak yapıyor 

Hocam bide bu kür için güvenilir satıcı var mı tavsiye ettiğiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: eman2763
      Merhaba abilerim,
      yaş 19  bulk kürü aldım elysian pharma marka geldi 2 tane 100 tabletlik danabol (10 mg) 2 tane testesterone (250mg) 2 tane boldenon (250 mg) geldi. Bu hafta 1. Ayımı bitirmek üzereyim ama gözle görülür Bi etki görmedim 8. Hafta da etki eder dedi sizce ne kadar doğru ?
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar bu markalarda bu fiyatlar doğrumu ürün sahte çıkma ihtimali yüzde kaç ?

• Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Henüz 5 aydır spor yapıyorum 5 ayın son 3 ayı boyunca haftalık 200 tren hexa 1000 testo cyp kullandım güzel sonuçlar aldım ama tam anlamıyla bir zarganayken trene başladığım için pişmanım 3 ayda 20 kilodan fazla aldım yağım da neredeyse yok gibi ama aşırı zayıf hissediyorum kendimi kafama göre biraz ilaç yazdım dozajları hakkında pek fikrim yok ama yardımcı olabilecek abilerim el atarsa çok sevinirim. (kan değerlerimin hepsi iyi)
      BULK KÜRÜ PLANLAMAM:
      testo cyp boldenon danabol anapolon
    • Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
      Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
      KİŞİSEL BİLGİERİM:
      1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o  da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.