-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dogukaan01
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Definasyon, yağ yakım kürüne girmeyi planlıyorum. Kendimce 2,3 planlama yaptım. Bu planlamaları sizlere danışmak istiyorum! Varsa eksikleri sizin tamamlamanızı rica edeceğim. Planladığım kombinler arasında hangisi sizce en etkili olan?
1. PLANLAMA:
CARDARINE CLENBUTEROL SR9009 2. PLANLAMA:
CARDARINE CLENBUTEROL YOHIMBINE 3. PLANLAMA:
CARDARINE WINSTROL YOHIMBINE Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Bayraktar2215
Buddha pharma rad 140 sarms almıştım qr kodu ve doğrulama kodu sağlam ama pek kullanan göremedim bilgisi olan yazabilir mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Bayraktar2215
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bu sabah rad-140 kullanmaya başladım normalde günde 2 kere 15'er mg kullanacaktım ama dozajı fazla gelir diye şüphelenmedim değil pct yaptırmak istemiyorum bunun için kaç mg kullanmalıyım birde yarı aç karnına kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama yüzüm kızardı ve gün içinde baya sıcaktım ayrıca hafif bir libido problemi var gibi duruyor ne yapmalıyım?
-
Yazan: Furkantepeci
Planım hem bulk hemde cut için ilk 6 gün yarım mg kullanıp devamında 1mg almak.
2 ay sonunda test sonucumu burda paylaşıp sizden pct yardımı aldıktan sonrada cut kürüne başlamak.
KÜR PLANLAMAM:
Bulk:
lgd 10mg/ml 50ml mk677 25mg/ml 50ml. Cut:
ostarine 25mg/ml 50ml cardarine 10mg/ml 50ml. SORULARIM:
Bendeki sarmslar ile sustanon birlikte kullanılabilir mi? Kür içinde zararı engellemek için ne kullanmamı önerirsiniz? 250mg sustanon kullanımı için 2 ay çok mu uzun süre? Ne sıklıkla kullanmalıyım? Bulk cut arası nekadar süre dinlenmeliyim? Direkt program veremeyecekseniz en azından haftada 3 gün sustanon + her gün sarms uygun olur gibi bir yönlendirme yaparsanız sevinirim. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-