Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

matiquew133

Spectrum pharma denemiş olan var mı?

Önerilen İletiler

matiquew133    21

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Spectrum pharma deneyip verim alan oldu mu? Deneyimleyenler yazarsa güzel olur.

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    175

Forumdaki konuları inceledin mi bilmiyorum fakat incelemediysen ek olarak aşağıya 1 tane bırakıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MhanYhag    17

Testo Cypionat ve Anavar'ını kullanmıştım.Testo normaldi ama testo alacaksan iran almanı tavsiye ederim arasında enjekte etme harici hiç bir fark yok. İran daha yoğun Spectrum daha akışkan.

Anavarı karaciğer değerlerimi referans değerinin 3-4 katına çıkardı.Kutuyu yarıladığım halde vaadettiği hiç bi etkiyi göremediğim için çöpe attım :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    27
User2616271, 29 dakika önce yazdı:

Spectrum oxandrolone kullanan var mı etkisi nasıl ?

buna erişebiliyorsan zphc de bulursun zphc kullan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0

Satıcı zaten diğer ürünleri zphc ama sadece bu spectrum aynı fabrikadan çıktığını söyledi alınır mı yine de

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    27
trenhex, 28 dakika önce yazdı:

buna erişebiliyorsan zphc de bulursun zphc kullan

evet alınır ama ben zphc fanıyım 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
trenhex, 22 dakika önce yazdı:

evet alınır ama ben zphc fanıyım 🙂

Yoksa winstrol enjeksiyon mu alsam zphc daha mı etkili olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    8
User2616271, 4 saat önce yazdı:

Spectrum oxandrolone kullanan var mı etkisi nasıl ?

Güncel olarak kullanıyorum menmunum üründen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Zxien    8
User2616271, 2 saat önce yazdı:

Etkisini kaçıncı günden veya haftadan gösteriyor acaba 

1 haftada falan geldi bana 30mg kullanıyorum günlük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6

@Fuhrer Hocam, SKT'sine yaklaşık 5 ay kalan iki adet Spectrum Tren Ace buldum ve tanesini 33 dolara aldım. Daha önce forumda Spectrum hakkında yaptığınız olumlu yorumlardan dolayı size de danışmak istedim.

Masteron ve Testo Propionatları ZPHC'den aldım. Spectrum'un eski üretimlerinden de farklı bir satıcıdan temin ettim. Biraz hızlı verilmiş bir karar oldu açıkçası. Sizce mantıklı bir seçim yapmış mıyım? Spectrum konusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
klorsex, 8 dakika önce yazdı:

Masteron ve Testo Propionatları ZPHC'den aldım. Spectrum'un eski üretimlerinden de farklı bir satıcıdan temin ettim. Biraz hızlı verilmiş bir karar oldu açıkçası. Sizce mantıklı bir seçim yapmış mıyım? Spectrum konusunda görüşlerinizi merak ediyorum.

Spectrum acetat kullandım zphc ile aynı ztn ama eski seri spectrum yeni seriden daha iyi galiba kullanmadan anlayamazsın. Zphc nin masteron u güzel ben beğeniyorum.

tarihinde Rma tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6
Rma, 4 dakika önce yazdı:

Spectrum acetat kullandım zphc ile aynı ztn ama eski seri spectrum yeni seriden daha iyi galiba kullanmadan anlayamazsın. Zphc nin masteron u güzel ben beğeniyorum.

Ben pazartesi başlıyorum. Eğer memnun kalırsam 4-5 tane daha stok yapmayı düşünüyorum. Tek kafama takılan konu SKT'nin sadece 5 ay kalmış olması. Yine de 2. haftaya kadar ürün hakkında az çok fikir edinmiş olurum. Duruma göre kürü de uzatabilirim. Aynı satıcıda Spectrum Masteron da vardı fakat Masteron konusunda riske girmek istemedim. Masteronu zphc den tercih ettim. ZPHC Tren Ace kullanıp etki göremediğini söyleyen yorumları okudukça kafam iyice karışmıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    919
klorsex, 40 dakika önce yazdı:

@Fuhrer Hocam, SKT'sine yaklaşık 5 ay kalan iki adet Spectrum Tren Ace buldum ve tanesini 33 dolara aldım. Daha önce forumda Spectrum hakkında yaptığınız olumlu yorumlardan dolayı size de danışmak istedim.

spectrum treni hakkında fikrim yok, ama bu fiyat pek de normal değil özellikle spectrum için. Büyük ihtimalle underdosedir, fazla beklentin olmasın. Spectrum boldenon 300mg kullandım ve iyiydi, ZPHC grubu bolde testo masteron zaten iyi ancak trene geldi mi olay patlıyor işte.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6
Fuhrer, 29 dakika önce yazdı:

spectrum treni hakkında fikrim yok, ama bu fiyat pek de normal değil özellikle spectrum için. Büyük ihtimalle underdosedir, fazla beklentin olmasın. Spectrum boldenon 300mg kullandım ve iyiydi, ZPHC grubu bolde testo masteron zaten iyi ancak trene geldi mi olay patlıyor işte.

Hocam satıcıdan daha önce 2 kez Humax kür satın almıştım. Spectrum Tren Ace'in neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda, SKT'sinin bitmesine 5 ay kaldığını ve elinde son 12 adet bulunduğunu söyledi. Ürünü görüntülü olarak da gösterdi ama umarım ürün beni yanıltmaz.Normalde treni 5. haftada eklemeyi planlıyordum fakat bu durumdan dolayı ilk haftadan itibaren ekleyip etkilerini gözlemlemeyi düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
klorsex, 39 dakika önce yazdı:

Hocam satıcıdan daha önce 2 kez Humax kür satın almıştım. Spectrum Tren Ace'in neden bu kadar ucuz olduğunu sorduğumda, SKT'sinin bitmesine 5 ay kaldığını ve elinde son 12 adet bulunduğunu söyledi. Ürünü görüntülü olarak da gösterdi ama umarım ürün beni yanıltmaz.Normalde treni 5. haftada eklemeyi planlıyordum fakat bu durumdan dolayı ilk haftadan itibaren ekleyip etkilerini gözlemlemeyi düşünüyorum.

Knk skt si geçmiş spectrum kullandım geberiyordum hastanelik oldum sağ bacak sol bacaktan bağımsız kaldı 😂 rengine fln bak viskositesine bak ôzellikle şişeye yapışkan bir formu varsa kullanma.

Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

spectrum treni hakkında fikrim yok, ama bu fiyat pek de normal değil özellikle spectrum için.

Abi spectrumun galiba trenleri komple sorunlu bende 35 40 dolara alıyorum çünki normalde zphcden aşşa vermemeleri lazm bunu sadece trende yapıyorlar bence var bir bit yeniği tam anlamadım inanki, skt 29 ları 37.5 den saymış eleman en son bana. Skt yeni olanıda kullandım bu arada zphc den önce çok can yakıyor sanki biri bıçaklıyordu içinde metal olabilirmi bilmiyorum bak omuzdan sadece 0.4 vuruyordum abi omzum 1 2dk sonra öyle bir ağrıyorduki kaldırmaya fln çalıştığında sanki omzumun içinde saplî birşey var gibi can yakıyordu şişeyi tam bitirememiştim bile. Zphc acetat aldım sonrasında onda böyle ağrı yoktu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6
Rma, 2 dakika önce yazdı:

Knk skt si geçmiş spectrum kullandım geberiyordum hastanelik oldum sağ bacak sol bacaktan bağımsız kaldı 😂 rengine fln bak viskositesine bak ôzellikle şişeye yapışkan bir formu varsa kullanma.

Abi spectrumun galiba trenleri komple sorunlu bende 35 40 dolara alıyorum çünki normalde zphcden aşşa vermemeleri lazm bunu sadece trende yapıyorlar bence var bir bit yeniği tam anlamadım inanki, skt 29 ları 37.5 den saymış eleman en son bana. Skt yeni olanıda kullandım bu arada zphc den önce çok can yakıyor sanki biri bıçaklıyordu içinde metal olabilirmi bilmiyorum bak omuzdan sadece 0.4 vuruyordum abi omzum 1 2dk sonra öyle bir ağrıyorduki kaldırmaya fln çalıştığında sanki omzumun içinde saplî birşey var gibi can yakıyordu şişeyi tam bitirememiştim bile. Zphc acetat aldım sonrasında onda böyle ağrı yoktu

Kanka Tavsiyeni dikkate alacağım geçmiş olsun skt si geçmiş testo prop kullanmıştım daha önce sp labs bir şey olmamıştı ama skt geçmiş tren kullanabilir miyim bilmiyorum cesaret edemem :D Zphc Treni ne zaman kullanmıştın etki alamadığını söyleyenlerdeki sorunlar oldu mu sende 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
klorsex, 25 dakika önce yazdı:

Kanka Tavsiyeni dikkate alacağım geçmiş olsun skt si geçmiş testo prop kullanmıştım daha önce sp labs bir şey olmamıştı ama skt geçmiş tren kullanabilir miyim bilmiyorum cesaret edemem :D Zphc Treni ne zaman kullanmıştın etki alamadığını söyleyenlerdeki sorunlar oldu mu sende 

Zphc treni çok yakın dônemde kullandım yaklaşık 3 4 aydır trenden trene çoğu markayı denedim, spectrum etki veriyor ama sakat bırakıyor skt yeni olsa bile yağı motor yağ gibi, zphc tren boştur hocam ben etki alamadım zphcacetatdan, zphc nin enhatatları dolu acetatlar boş, humax trenbolon hakkında konuşmak istemiyorum şu an hasımım kendisiyle etki tepki çok yüksek olunca yolları ayırdım 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    21
klorsex, 2 saat önce yazdı:

Ben pazartesi başlıyorum. Eğer memnun kalırsam 4-5 tane daha stok yapmayı düşünüyorum. Tek kafama takılan konu SKT'nin sadece 5 ay kalmış olması. Yine de 2. haftaya kadar ürün hakkında az çok fikir edinmiş olurum. Duruma göre kürü de uzatabilirim. Aynı satıcıda Spectrum Masteron da vardı fakat Masteron konusunda riske girmek istemedim. Masteronu zphc den tercih ettim. ZPHC Tren Ace kullanıp etki göremediğini söyleyen yorumları okudukça kafam iyice karışmıştı

Kanka trenini kullanıyorum çok karışık treni bi çalışıyor gibi bi çalışmıyor gibi form açılıyor yüksek karb yiyorum, etki olarak sadece terleme arttı ve nefes darlığı başladı, bende anlayamadım çalışıyor mı çalışıyor mu, yanlış bilgilendirmek istemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6
Rma, Bir saat önce yazdı:

Zphc treni çok yakın dônemde kullandım yaklaşık 3 4 aydır trenden trene çoğu markayı denedim, spectrum etki veriyor ama sakat bırakıyor skt yeni olsa bile yağı motor yağ gibi, zphc tren boştur hocam ben etki alamadım zphcacetatdan, zphc nin enhatatları dolu acetatlar boş, humax trenbolon hakkında konuşmak istemiyorum şu an hasımım kendisiyle etki tepki çok yüksek olunca yolları ayırdım 😂

Hocam Ben önceden Humax Tren Acetat 2 kere kullandım ve baya güzel form yakalamıştım ama uzun zaman sayılır bir süredir kullanmıyorum. Etki alamadınız mı son seriden? 

oguuzars, 56 dakika önce yazdı:

Kanka trenini kullanıyorum çok karışık treni bi çalışıyor gibi bi çalışmıyor gibi form açılıyor yüksek karb yiyorum, etki olarak sadece terleme arttı ve nefes darlığı başladı, bende anlayamadım çalışıyor mı çalışıyor mu, yanlış bilgilendirmek istemiyorum

Sağol Bilgilendirmen için hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    108
klorsex, 1 dakika önce yazdı:

Hocam Ben önceden Humax Tren Acetat 2 kere kullandım ve baya güzel form yakalamıştım ama uzun zaman sayılır bir süredir kullanmıyorum. Etki alamadınız mı son seriden? 

O manada değil hasım olduk derken ciddiyim böyle etki yok baba ya. Ders çalışıyorum kitap düştü kitaba kuruldum derdin ne lan senin diye balkondan attım 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    6
Rma, Şimdi yazdı:

O manada değil hasım olduk derken ciddiyim böyle etki yok baba ya. Ders çalışıyorum kitap düştü kitaba kuruldum derdin ne lan senin diye balkondan attım 

Ahahahha :D hocam cidden bende günde 2 kutu Bim dondurması yiyordum. Yerken de garip sesler çıkartıp gülüyordum resmen Joker olmuştum. Bakalım humax tren ace ekleyeceği gibi bu sefer yine 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    919
klorsex, 5 saat önce yazdı:

ugllerde skt'ye pek takılmak doğru olmaz, keza çoğu spectrum ürününün sktsi dolmuş oluyor ve üstünü lazerle kazıyıp yeni skt yazıyorlar. ZPHC'de de rastladım bu olaya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 9 dakika önce yazdı:

ugllerde skt'ye pek takılmak doğru olmaz, keza çoğu spectrum ürününün sktsi dolmuş oluyor ve üstünü lazerle kazıyıp yeni skt yazıyorlar. ZPHC'de de rastladım bu olaya

Abi nessie satıcısı tren a yı janoya gönder bossa 10 bin dolar vercem diyor nasıl yollucaz 😀

tarihinde yhy789 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?
    • Yazan: Attila
      Merhaba arkadaşlar. Spectrum pharma bilen, duyan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? Aynı zamanda zphc pharma hakkında bilgisi olan varsa yazabilir. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.